GILLIS KATRIEN

Société en commandite simple


Dénomination : GILLIS KATRIEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.417.590

Publication

17/04/2014
ÿþMod POF 11.1

Vc. betu

aal

Bet Ste

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECH

KOCPHANDEL GENT

Ç1-1APR, 2014

AFDELING DEN ONDE

Ondernemingsnr : S-50 4 A Z SBo

Benaming (voluit) Gillis Katrien

(verkort):

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Keppestraat 129 - 9320 Erennbodegem

(volledig adres)

Onderwerpten) akte Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/04/2014

De ondergetekenden:

1. Katrien Gillis wonende te Keppestraat 129 9320 Erembodegem ,

hierna te noemen, de ondergetekende beherende vennoot sub 1,

en

2. Christoph De Reuse wonende te Keppestraat 129 9320 Erembodegem hierna te noemen, de ondergetekende commanditaire, stille vennoot sub 2

hierna ook wel afzonderlijk genoemd "vennoot" en gezamenlijk: "vennoten"

in aanmerking nemende,

- dat vennoten de tussen hen bestaande rechtsverhouding in de navolgende voorwaarden en

bepalingen nader wensen te regelen.

- dat de ondergetekenden met ingang van in een commanditaire vennootschap met elkaar

aangaan teneinde voor gezamenlijke rekening onder de naam

Vennoten verklaren te zijn overeengekomen als volgt

Artikel I

De ondergetekenden sub 1, sub 2 . zijn met ingang van 01/04/2014 een commanditaire vennootschap met elkaar aangegaan.

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland:

Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het coördineren en administratief ondersteunen van bedrijven, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen,

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie, en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzjvan de perso(o)Men)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wilitl - vervolg

ModPDFII.1

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven, zenden en ontvangen van posten meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn,

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; bijstand en diensten verlenen op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettellijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of anrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal dit doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Te dien einde kan zij op gelijk welke wijze samenwerken met, deelnemen in, en rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, instellingen en organisaties van welke aard ook, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en aangaan, haar goederen of haar handelszaak voor zichzelf of voor derden in pand of in hypotheek geven, en alles doen wat verband houdt met, of kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 3

De vennootschap draagt de naam 'Gillis Katrien'_. Zij is gevestigd te Keppestraat 129 9320 Erembodegem.

Artikel 4

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd. leder der vennoten heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen, mits zodanige opzegging geschiedt met inachtneming van een termijn van tenminste drie maanden. Opzegging moet geschieden per aangetekende brief.

Artikel 5

inbreng en vermogen

1. De ondergetekende beherende vennoot sub 1 brengt in de vennootschap in zijn kennis, arbeid en vlijt.

De ondergetekende commanditaire vennoot sub 2 brengt in de vennootschap in zijn kennis, arbeid en vlijt.

2. Met onderling goedvinden kunnen de vennoten ieder meer geld, goederen en /of rechten in de vennootschap inbrengen.

3. Over de kapitaalrekeningen zal geen rente worden vergoed.

De vennoten brengen in de vennootschap volgende geldwaarden

Katrien Gillis : 4.950,00 EUR

Christoph De Reuse : 50,00 EUR

t.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het begin kapitaal is aldus bepaald op 5.000,00 EUR. Het kan worden verhoogd door nieuwe inbrengen of niet eigen vermogen van de vennootschap bij een beslissing van de beherende vennoot.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Artikel 8

Het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

Als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld mevrouw Katrien Gillis.

Artikel 9

Bevoegdheid - vertegenwoordiging - bijzondere bepalingen

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Artikel 10

Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder(s) en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings- , reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 11

Het boekjaar

1. Het boekjaar der vennootschap loopt van 1 januari van elk kalenderjaar, met dien verstande dat het eerste boekjaar loopt vanaf de aanvang der vennootschap tot en met 31.12.2015.

2. Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het eindigen van de vennootschap, worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden uiterlijk binnen zes maanden daarna de balans en winsten verliesrekening opgemaakt, de jaarvergadering zal plaatsvinden elke derde zaterdag van de maand juni.

3. De balans en winst- en verliesrekening worden door aile vennoten ter blijke van goedkeuring ondertekend.

Artikel 12

Winstverdeling

De beherende vennoot Sub 1 , beslist over de bestemming die aan het resultaat gegeven wordt.

Artikel 13

Privé-opnamen

De beherende vennoot kan privé opnamen doen en gelden bestemmen zonder goedkeuring van de commanditaire, stille vennoot.

Artikel 14

Arbeidsongeschiktheid

Bij algehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte, invaliditeit of andere geestelijke of lichamelijke storing van een der vennoten, nemen de andere vennoten zonder extra vergoeding diens taak zoveel mogelijk waar.

Aldus opgemaakt en in 3 exemplaren getekend, te Erembodegem op 01/04/2014

e ,: Voor-

b`ehoudan aan het Belgisch

Staatsblad





- tiirliënèleaStàeiblid:1770472-0-14 - Annexes du Moniteur belge





Liât il - vervolg ModPDF11.1

..

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ilijlagembilhet_BelgischStaatsbiad--1-7/0412-014---Annexes-du-Moniteur-beige

- vervolg

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 01/04/2014

Katrien Gillis

zaakvoerder

Mod POP 11:4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rden)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GILLIS KATRIEN

Adresse
KEPPESTRAAT 129 9320 NIEUWERKERKEN(AALST)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande