GILLOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILLOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.813.170

Publication

27/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15308704*

Neergelegd

22-05-2015

Griffie

0630813170

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

GILLOU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Johan DE BLAUWE, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op eenentwintig mei tweeduizend vijftien, dat er door 1) De heer VAN HERREWEGHE Steven Philippe, geboren te Ieper op zestien mei negentienhonderd drieënzeventig, en zijn echtgenote, 2) Mevrouw WILLEMS Karen Clarissa, geboren te Gent op achttien oktober negentienhonderd vijfenzeventig, samen wonende te 9030 Mariakerke, Breebroekhof 48, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  GILLOU . De vennootschap is gevestigd te 9030 Mariakerke, Breebroekhof 48.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord, daaronder begrepen:

a) Het verstrekken van advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

b) Het verlenen van advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

c) Het verlenen van advies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord op administratief, financieel en management vlak.

2. Het verwerven van deelnemingen of participaties in vennootschappen, hetzij in België, hetzij in het buitenland.

3. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen. De vennootschap kan ook optreden als vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

4. De vervaardiging van metalen en kunststof werkstukken door toepassing van diverse technieken, zoals onder meer boren, draaien, frezen, bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen en zo meer. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

5. De vervaardiging, onderhoud en herstel van gereedschapswerktuigen voor de bewerking van metaal, zoals onder meer draaibanken, uitboormachines, freesmachines, ruimmachines, trekbanken, snijmachines en zo meer. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

6. De aankoop en verkoop (klein- en groothandel), fabricatie en herstelling van alle ijzerproducten, ferro- en nonferrometalen, alsmede alle andere kunststoffen. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

7. De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het bouwen, het demonteren en het monteren, de installatie, het onderhouden, het herstellen van om het even welke constructies, machines en industriële installaties.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Breebroekstraat 48

9030 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. De vennootschap heeft eveneens tot doel de aanneming van werken waaronder onder meer

verstaan wordt:

- Algemene aannemingen van metaalconstructies;

- Algemene aannemingen van mechanische uitrustingen;

- Algemene aannemingen van hydromechanische uitrustingsinstallaties;

- Algemene aannemingen van elektronische uitrustingen;

- Algemene aannemingen van transport- en vervoerinstallaties in gebouwen;

- Algemene aannemingen van elektrische installaties;

- Algemene aannemingen van telecommunicatie  uitrustingen en van databeheer;

- Algemene aannemingen van speciale installaties, installaties voor huisvuilverwerking, installaties

voor waterzuivering.

9. Het adviseren aangaande softwaretoepassingen aangaande bovenvermelde activiteiten en het zelf schrijven en implementeren van sturingssoftware en technologische software in de ruimste zin alsmede de connectie ervan met toepassingssoftware in de hierboven aangehaalde toepassingen. Bovenvermelde opsomming van activiteiten, zowel te verrichten als hoofd- of als onderaanneming is indicatief en niet beperkend en omvat eveneens de aankoop, verhuur, vertegenwoordiging en verkoop van alle apparaten en toestellen daaromtrent.

10. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

11. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

12. Alle onroerende operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of verbouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van splitsing, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing (onder andere met het oog op het verlonen van hun zaakvoerder(s)).

13. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

14. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

15. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

16. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; het optreden als portefeuillemaatschappij.

17. De vennootschap mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

18. De vennootschap zal belangen mogen opnemen in alle bestaande of in het leven te roepen vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of gelijkgesteld aan het hare zou zijn, en dit bij middel van inbreng, versmelting, onderschrijving, deelnemen, financiële tussenkomst of anderszins.

19. Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, onder-nemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van één/derde, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door  VDK Spaarbank , te Gent, op naam van de vennootschap in oprichting, op 30 april 2015, te weten door :

1) de genoemde Heer VAN HERREWEGHE Steven op negenennegentig (99) aandelen, hetzij voor zesduizend honderd achtendertig euro (6.138,00 ¬ );

2) de genoemde Mevrouw WILLEMS Karen op één (1) aandeel, hetzij voor tweeënzestig euro

(62,00 ¬ );

In totaal op honderd (100) aandelen, voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

Blijft er aldus nog te volstorten een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

weten :

1) een bedrag van twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (¬ 12.276,00) door de Heer VAN HERREWEGHE Steven; en

2) een bedrag van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00) door Mevrouw WILLEMS Karen.

Het saldo dient te worden volgestort op beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de genoemde Heer VAN HERREWEGHE Steven, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Zijn opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand augustus, om 11 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als hij aan¬delen bezit.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand augustus 2016.

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 maart 2016.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AD Ministerie , vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondernemingsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

verbeteringen en/of schrappingen, en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Verbanck, Plas & Partners , vertegenwoordigd door de heer Peter Verbanck, die te dien einde woonstkeuze doet te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1066, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor wat betreft de aanvraag van een BTW-nummer. - dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 maart 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van Re-

gistratie overeenkomstig het artikel

3.12.3.0.5, §2 VCF

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
GILLOU

Adresse
BREEBROEKSTRAAT 48 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande