GILMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.917.456

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 23.03.2014, NGL 24.03.2014 14072-0597-013
15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 08.04.2013 13086-0061-011
14/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V' I 11111! 11111111111111111111 f1111 111fl 11111 Juil 1111

behc *11155349*

aar

Bel! Stoa



NEERGELEGD

0. OKT, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDerifrffi GENT

Ondernemingsnr : d I) 3



Benaming

(voluit) : GILMAT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9090 Melle, Leeuwerikstraat 1

Onderwerp akte

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke

vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS.

MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 30 september 2011

die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

"GILMAT" werd opgericht met de volgende kenmerken :

OPRICHTER

De Heer STEYAERT Guido Gustaaf Simon, geboren te Gent op 26 mei 1967, wettelijk uit de echt:

gescheiden, thans ongehuwd, wonende te 9090 Melle, Leeuwerikstraat 1,

rijksregister nummer 670526 073 07;

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "GILMAT".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9090 Melle, Leeuwerikstraat 1

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen,

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,.

" erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,. bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;. de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van' voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of. aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,. hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen, of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en: technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5 _Deaan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

6.De exploitatie, de huur en verhuur, de chartering, het onderhoud en de handel onder al haar vormen (aan-en verkoop, import en export, commissionering, vertegenwoordiging, makelarij, enz.) van pleziervaartuigen (met en zonder bemanning), watersportmateriaal en benodigdheden voor watersporten.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Voormelde opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro (E 18.600,00)en verdeeld in honderd zes en tachtig (18) aandelen zonder nominale waarde.

Er wordt als volgt tegen pari in geld ingetekend:

De Heer STEYAERT Guido, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van achttien duizend zes honderd euro (¬ 18.600,00) waarvoor hem honderd zes en tachtig (186) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

Het bedrag van twaalf duizend vier honderd euro (¬ 12.400,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 068-8936924-50 bij de Dexia Bank te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GILMAT" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op 30 september 2011, dat ons, notaris, is overhandigd om in ons dossier te bewaren.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder (s) kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder (s) in geval van overdreven volmacht.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van zijn onkosten, een vaste bezoldiging toegekend, waarvoor het bedrag elk jaar door de jaarvergadering wordt vastgelegd, en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

TOEZICHT

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking; in deze laatste gevallen, worden de opmerkingen van de expert-boekhouder overgemaakt aan de vennootschap.

y

Indien het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

JAARVERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de vierde zaterdag van de maand maart om tien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op " hetzelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand maart 2013 te tien

uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 30 september 2012.

3) Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap :

De heer STEYAERT Guido, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd.

OVERNAME VERBINTENISSEN VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens

onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De oprichter verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Waeterloos Eric, met zetel te Oudenaarde (Ooike),

Georges Lobbertstraat 20, ondememingsnummer 0426.679.145, alsook haar aangestelde(n), om alle

formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals de belasting over de toegevoegde waarde, het

ondernemingsloket en alle andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift oprichtingsakte dd. 30/9/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GILMAT

Adresse
LEEUWERIKSTRAAT 1 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande