GINO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GINO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.637.929

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0222-010
04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 29.05.2013 13140-0136-010
29/11/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

1 7 Nov, 2011

Griffie

11111,111.111N1J1j11111

w 1111

beha

aai

Bel! Staa.

Ondernemingsnr : 0840.637.929

Benaming

(voluit) : GINO INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OOSTSTRAAT 116 - 9600 RONSE

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN GEHOUDEN OP 10 NOVEMBER 2011 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

DE VOORZITTER ZET UITEEN DAT MEVROUW ISABELLE DESMET, WONENDE TE 9600 RONSE, OOSTSTRAAT 116, DE FACTO OPTREEDT ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP, EN DIT MET INGANG VAN 10 NOVEMBER 2011.

DE VERGADERING BEKRACHTIGT DE BENOEMING VAN MEVROUW ISABELLE DESMET, VOORNOEMD, ALS ZAAKVOERRDER VAN DE VENNOOTSCHAP EN DIT MET INGANG VAN 10 NOVEMBER 2011 EN DIT VOOR ONBEPAALDE DUUR.

MEVROUW ISABELLE DESMET, HIER AANWEZIG, AANVAARDT HAAR MANDAAT EN VERKLAART GEEN WEET TE HEBBEN VAN ENIG FEIT DAT DE UITOEFENING VAN HAAR MANDAAT ZOU VERHINDEREN,

CASIERES GINO

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/11/2011
ÿþMac! 2.1

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~J:,:?? l:

~" -.

IV ~*m11CI6 R111,11 111

Our:isnearde

2 l OUT. ZDpY

Griffie

Ondernemingsnr : O gyo (3 ce

Benaming

(voluit) : Gino Invest

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ooststraat 116 - 9600 Ronse

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op zesentwintig oktober tweeduizend en elf, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer CASIÈRES Gino Marnic Luc, geboren te Ronse op twee juli negentienhonderd zevenenzestig, en zijn echtgenote mevrouw DESMET Isabelle Irma Ghislaine, geboren te Tournai op dertien oktober negentienhonderd zesenzestig, samenwonende te 9600: Ronse, Ooststraat 116, onder de naam Gino Invest, met zetel te 9600 Ronse, Ooststraat 116, en met een onbeperkte duur, waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ : 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volstort ten belope van de geheelheid en: vertegenwoordigd is door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, waarop ingeschreven wordt door:

- De heer CASIÈRES Gino voornoemd, die een som gestort heeft van negenduizend driehonderd: euro (E 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

- Mevrouw DESMET Isabelle, voornoemd, die een som gestort heeft van negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00), waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend. met een', boekjaar dat begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De genoemde bedragen of samen achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) zijn bij storting of: overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 652-8198162-95 bij de Bank: Record te Gent, Wilsonplein 5, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit; het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op twintig oktober tweeduizend en elf, hetwelk aan de notaris werd afgegeven met het oog op bewaring in zijn dossier.

Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "Gino Invest".

Zetel.

De vennootschap heeft haar zetel te 9600 Ronse, Ooststraat 116.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Vlaams Gewest of naar het Brussels= Hoofdstedelijk Gewest verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient, bekendgemaakt te worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder(s) zal/zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve zetels, uitbatingszetels, filialen, depots, agentschappen, burelen en bijhuizen overal waar het nodig zou kunnen blijken, zowel in België als in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor. rekening van derden:

De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het: aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, hete bouwen, het verkavelen, het beheren, het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

rechten op onroerende goederen en gebouwen, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden. Het optreden als vastgoedmakelaar, de exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij overeenkomsten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van aile risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande. De exploitatie van een bouwonderneming; het oprichten van gebouwen, zowel woningen, kantoren, als nijverheid  en handelsgebouwen, hetzij als bouwheer voor eigen rekening, hetzij als bouwpromotor met het oog op de verkoop, hetzij door coördinatie in de bouw in samenwerking met onderaannemers.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het coördineren en begeleiden van bouwwerken, projectmanagement in de meest ruime zin (planning, financieel, veiligheid, kwaliteit, ontwerp, onderhoud, bouw, ...).

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het inrichten en uitbaten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars, frituur- en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, kantines, bodega's en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerie-artikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs, ambachtelijke producten en folklore artikelen evenals luxeartikelen.

De handel in frieten, vleesbereidingen en met vleesbereidingen belegde broodjes, kroketten, dit alles met bijhorende kruiden en sausen, kip aan 't spit, gedroogde vis, eieren en vleesconserven.

De verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken, in het algemeen aangeboden in wegwerpverpakking en voor eventuele consumptie ter plaatse, zoals in snelbuffetten, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warme wafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's en drive-inrestaurants.

De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren.

Catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren.

De in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het verstrekken van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement, veiligheids-, milieu- en kwaliteitssystemen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, ondermeer maar niet beperkt tot personeelsadministratie, het voeren van boekhoudingen, verzekeringsadministratie en centralisatie van financieel beheer, dit alles in de ruime zin van het woord.

Het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/ zaakvoerder/ vereffenaar in andere ondernemingen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

Het eventueel optreden als zelfstandig vertegenwoordiger voor voormelde producten en diensten. Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschappen mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar bestuurders in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de ondernemingen te begunstigen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur. Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden volgens de statuten en wettelijke voorschriften.

Het gehele kapitaal is geplaatst.

Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Medeëigenaars van eenzelfde aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit aandeel verbonden zijn, geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber is aangesteld.

Wanneer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn dan wordt, in het algemeen, het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens ingeval van kapitaalverhoging of kapitaalvermindering en bij invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de naakte eigenaar toe.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die

bevoegdheden waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering is bevoegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of

verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de

zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont

dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of er, gezien de

omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen

voldoende bewijs.

Onmiddellijk na de oprichting zal de algemene vergadering bijeenkomen om het getal der

zaakvoerders vast te stellen en deze te benoemen.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate,

de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de

zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt als onbeperkt zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden

dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening

zou vervullen.

Indien een vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt

de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Samenstelling - Bevoegdheid.

De algemene vergadering, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door de wet of statuten getrokken grenzen.

Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten.

Iedere vennoot mag zich op elke algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

volmachtdrager, vennoot of niet.

Elke aldus aangestelde volmachtdrager mag meerdere vennoten vertegenwoordigen.

Rechtspersonen warden vertegenwoordigd door hun organen en wettelijke vertegenwoordigers.

Bi'eenkomst.

leder jaar, op de derde vrijdag van juni om zeventien uur, wordt van rechtswege een algemene

vergadering van vennoten gehouden, in de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de

oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende dag plaats om

hetzelfde uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of

door de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de

vennoten die samen tenminste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en

zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de

orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Jaarrekening

Ieder jaar, op éénendertig december worden de rekeningen afgesloten.

De door de wet vereiste documenten worden opgemaakt door de zaakvoerder.

Winstverdeling.

De netto-winst van de vennootschap wordt als volgt verdeeld:

I. Vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve, tot op het ogenblik dat

deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt;

2. Het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Dividenden

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder.

Ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de dood, het faillissement, de ontzetting of de uitsluiting

van een vennoot.

Vereffening,

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de

vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de verèffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen:

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maandèn voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het árrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de' rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de' algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verdelingvan het saldo.

Na vereffening van het passief tegenover derden of con-signatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar heden aanvang nemen, om te eindigen op éenendertig

december tweeduizend en twaalf.

12. De eerste jaarvergadering wordt in tweeduizend en dertien gehouden.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadat de statuten van de vennootschap werden vastgelegd, komen de vennoten in buitengewone

algemene vergadering bijeen en beslissen eenparig

I. Het aantal zaakvoerders te bepalen op één

2. Tot deze functie te benoemen De Heer CASIÈRES Gino, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

3. De opdracht zal onbezoldigd zijn.

Na deze benoeming nemen de zaakvoerders volgende beslissing:

"De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit

handelingen, akten en overeenkomsten sedert één september tweeduizend en elf gesteld of

aangegaan door de vennoten, oprichters, zaakvoerders of volmachtdragers in naam en voor

rekening van de vennootschap in oprichting."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2015
ÿþMOD WORD 11.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur bel " e après dépôt de l'acte au greffe

(1l

i;ibur;al de Cc¬ twrrerce. d Tournai

déposé au greffe le ~ 3 FEI, E115

T: 7.;110t Marie-Guy,

t~2MC'+~~t '', oLÛT!xii2é, t;rwffp

N° d'entreprise : 0840.637.929

Dénomination

(en entier) : Gino Invest

Forme juridique ; société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue de la Crête 15 7880 Flobecq

Ob et de l'acte : MODIFICATION DE STATUTS

ll résulte d'un procès-verbal d'assemblée générale extraordinaire des associés de la société prénommée du ministère du notaire Valerie GOEMINNE, de résidence à Renaix, du trois février deux mille quinze, qu'il a entr'autre été décidé:

PREMIERE RESOLUTION

L'assemblée générale constate que le siège social est établie à 7880 Flobecq, Rue de la

Crête 15, le tout suivant la décision prise par l'assemblée général (en Néerlandais) en date de ce

jour afin de modifier le siège social, décision qui sera déposé au tribunal de commerce à

Oudenaarde.

DEUXIEME RESOLUTION

L'assemblé générale décide d'éliminer les statuts existants en les remplaçant par des

nouveaux statuts en Français pour les mettre en concordance avec les décisions prises et d'adopter

le texte coordonné des statuts après en avoir reçu lecture intégrale, sans affecter néanmoins les

dispositions en ce qui concerne la durée, le capital social, L'exercice sociale, l'assemblée générale

ordinaire et le partage du bénéfice.

Un exemplaire de ce texte coordonné des statuts sera déposé au greffe du tribunal de

commerce compétent en même temps qu'une expédition des présentes.

Toutes les décisions qui précèdent ont été prises à l'unanimité des voix.

En concordance avec les délibérations et les décisions prises, l'assemblée générale a

décidé dès lors

A) d'établir les statuts de la société comme suit:

DÉNOMINATION

La société a la forme d'une société privée à responsabilité limitée.

Elle porte le nom "Gino Invest".

SIEGE SOCIAL.

Le siège social de la société est établi à 7880 Flobecq, Rue de la Crête 15,

Le siège social de la société peut être transféré à tout autre endroit en Belgique situé en Wallonie ou

à Bruxelles par décision du gérant, à publier aux annexes du Moniteur Belge.

Le gérant peut également établir des sièges administratifs, des sièges d'exploitation, des filiales, des:

dépôts, des agences, des bureaux et des représentations partout où ce là pourrait sembler

nécessaire, tant en Belgique qu'à l'étranger.

OBJET SOCIAL.

La société a pour objet social, en Belgique et à l'étranger, pour propre compte ou pour compte de

tiers:

La composition et la gestion d'un patrimoine immobilier le leasing immobilier aux tiers, l'acquisition

par achat ou autrement, la vente, la location, l'échange, la construction, la rénovation, l'amélioration,

équiper, l'adaptation, le lotissement, la prospection et l'exploitation de biens immobiliers.

Procéder à toutes actions concernant l'achat et la vente, la prise en location et la location, la

construction, le lotissement, la gestion, l'échange, la promotion et rénovation, l'attribution des droits

sur des biens immeubles et bâtiments, donner ou prendre en droit de superficie ou f'emphythéose

des biens immeubles. Le tout sans agir en tant que entrepreneur des travaux immobiliers.

Mentionner sur la dernière page du Volet B " Au recto " Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Opérer comme agence immobilier, l'exploitation d'une agence immobilière et un bureau immobilier y compris l'intervention lors de la conclusion de prêt, financement, intermédiation d'assurance de tous risques et toute administration et gestion à cet égard.

L'exploitation d'une entreprise de construction ; La construction d'immeubles, aussi bien des maisons, des bureaux, que des immeubles industriels et de commerce, comme maître d'ouvrage agissant pour compte propre ou en tant que promoteur immobilier en vue de la vente soit la coordination dans la secteur des bâtiments soit la coopération avec des sous-traitants.

Toutes opérations se rapportant directement ou indirectement à son objet social qui sont de nature à favoriser les rapports des immeubles, ainsi que de se porter caution pour le bon déroulement des engagements prises par des tierces personnes qui auraient la jouissance de ces immeubles.

La coordination et la suite des travaux de construction et la gestion et le management des projets au sens le plus étendu (planning, financier, sécurité, qualité, projet, entretien, construction, ...).

La constitution, la valorisation et la gestion d'un patrimoine mobilier, toutes les opérations concernant des biens et droits mobiliers de toutes natures, comme l'acquisition par inscription ou l'achat et fa gestion des actions, des obligations, des bons de caisses ou des autres droits, quelle que soit leur forme, dans des entreprises existants ou encore à constituer, en Belgique ou à l'étranger,

L'équipement et l'exploitation, d'un ou plusieurs restaurants et débit de boissons en général y compris entr'autres des restaurants du type traditionnel, des restaurants, snack-bars, des établissements fast-food et friterie, salons de consommation, tearooms, milkbars, cafés, bars, clubs de nuit, cantines, bodega et des tavernes, ainsi que tous débits de boissons quelconques, oui ou non avec des boissons alcoolisées ou spiritueux, halles de bière, bars du vin, salles de fêtes, en bref tous les activités dans le secteur horeca et dans les entreprises horeca dans le sens le plus large, y compris la vente des produits tabac, cartes de vue, confiserie, des pains garnies, bonbons, articles de parfumerie, gadgets, des articles de fantaisie, des souvenirs, des produits artisanales, des produits folklores et des produits de luxe.

Le commerce en frites, préparation de viandes et de pains garnies avec les préparations de viandes, des croquettes, tout avec des épices et sauces accessoires, poulet à la broche, le poisson séchée, des oeufs et des conserves de la viande.

La vente au comptoir ou par téléphone, par fax, par internet de tous produits alimentaires et boissons en général présentés en emballage perdu et éventuellement pour consommation sur place, tel que en buffets, friterie, étal hot-dog, croissanterie, crêperie, gaufrerie, tea-room, salon de glaces, cafetaria, pizzeria, et restaurant drive-in.

Le commerce en gros et en détail en, l'achat et la vente, le import et le export, la prise en location et la location, la réparation, l'entretient, l'installation et l'exploitation de toutes machines horeca, équipements et accessoires, le catering, traiteur, et l'organisation de fêtes et de réceptions, traiteur et toutes activités y afférentes tel que la préparation, la délivrance à domicile et éventuellement le service des repas et plats préparées et tous accessoires.

L'import et l'export de, le commerce en gros et en détail de tous produits alimentaires et de boissons, aussi bien alcoolisé que autres, l'acquisition de participations en toutes formes de personnes morales ou sociétés existantes ou à constituer encore, la planification, la coordination, le développement de et l'investissement dans les entreprises ou elle tient déjà ou non, des participations.

À cet effet la société peut collaborer, participer en ou sous n'importe quelle forme, directement ou indirectement prendre des intérêts en d'autres entreprises.

La favorisation de la constitution des sociétés par apport ou investissement ; l'attribution de capital à risque aux entreprises liées ou non par la prise de participation ou le financement sous quelque forme que ce soit.

La société peut octroyer des prêts à des personnes physiques ou morales avec laquelle la société aurait un lien sous n'importe quelle forme.

Le société peut se porter caution aussi bien pour la garantie de ses propres engagements que pour les engagements de tiers, entre'autres par l'affection en hypothèque, ou la mise en gage y inclus son propre fonds de commerce.

La consultance et la formation en ce qui concerne le management de projet, management de sécurité de milieu et de systèmes de qualité.

La consultance en management et l'exercice des activités de consultance dans le sens le plus étendu du mot.

La consultance en matières juridiques, financières, techniques, commerciales et administratives. L'exercice de travaux administratives entr'autres mains non réduit à l'administration de personnel, la comptabilité, l'administration d'assurances et centralisation de gestion financière, le tout dans le sens le plus étendu du mot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Les études de recherche, les études de marché.

La exercice de mandat d'administrateur, gérant ou liquidateur dans d'autres entreprises,

L'achat et la vente, l'apport et l'export, l'agencement et la représentation de tous produits quelconques, en bref l'intermédiation en commerce.

Agir éventuellement en tant que représentant indépendant pour les produits et services prénommés. La société peut se porter caution ou donner aval au profit de toutes sociétés, entreprises, associations, dans lesquelles elle a un intérêt ou une participation, se manifester en tant que agent ou représentant, concéder des provisions, donner des crédits, affecter des suretés hypothécaire ou autres.

La société peut investir et exercer des investissements (tel que l'achat, la location et la constitution des biens meubles et immeubles) en vue de la rémunération de ses gérants en argent ou en nature. La société pourra en outre accomplir toutes opérations commerciales, industrielles, financières ou civiles, mobilières et immobilières, se rapportant directement ou indirectement à son objet social, Elle pourra s'intéresser directement ou indirectement par voie d'apport, de cession, de fusion, de souscription ou d'achat de titres, d'intervention financière ou de toute autre manière dans des affaires, entreprises, associations ou sociétés dont l'objet social serait similaire, analogue ou connexe ou simplement utile à la réalisation de son objet social.

La société ne peut en aucun cas exercer la gestion de patrimoines ou de conseil de placements tel que prévu dans le livre IV de la loi du 4 décembre 1990 sur les transactions financières et les marchés financiers et l'Arrêté Royal concernant la gestion de patrimoine et le conseil de placement du 5 août 1991.

Si quelques activités de la société seraient réglementer légalement, la société ne pourra exercer ces activités, pour autant qu'elle aurait accompli les prescriptions y afférentes, en plus tel que et par exemple, la mise à la disposition à la société d'une connaissance technique ou autre prouvé par un ou plusieurs d'attestation d'activités.

Les associés se mettent d'accord explicitement que la mise à la disposition de ces attestation d'activités ne peut constituer un obstacle pour l'activité personnel éventuel et ultérieur de un des détenteurs de ces attestations.

Cette énumération n'est pas limitative mais est donné uniquement à titre exemplative.

DUREE.

La société est constituée pour une durée indéterminée.

La société peut être dissoute anticipativement par décision de l'assemblée générale prise selon les modalités prévues pour les modifications aux statuts.

Elle peut s'engager pour une durée déterminée ou indéterminée et le cas échéant pour un terme qui dépasserait son éventuelle dissolution.

CAPITAL SOCIAL.

Le capital social est fixé à dix-huit mille six cent euros (¬ 18.600,00).

Il est représenté par cent quatre-vingt-six (186) parts égales sans valeur nominale, représentant un/cent quatre-vingt-sixième (1/186°) du capital de la société.

Le capital social de la société peut être augmenté ou réduit selon les statuts et dispositions légales. Le capital social est intégralement souscrit.

INDIVISIBILITE DES PARTS,

Les parts sont indivisibles à l'égard de la société.

S'il y a plusieurs propriétaires d'une part, l'exercice des droits y afférents est suspendu jusqu'à ce qu'une seule personne soit désignée comme mandataire commun de cette part à l'égard de la société.

Lorsqu'une part est grevée d'un usufruit, le droit de vote y afférent est généralement exercé par l'usufruitier, sauf en cas d'augmentation ou réduction du capital ou en cas de mise en liquidation de la société, Dans ces derniers cas le droit de vote appartient au nu propriétaire.

Si une ou plusieurs parts ont été données en garantie, le droit de vote continuera a être exercé par le donneur de gage.

GERANCE.

La société est gérée par un ou plusieurs gérants, associés ou non, nommés par l'assemblée générale des associés pour une durée déterminée ou indéterminée.

Chaque gérant est investi des pouvoirs les plus étendus pour accomplir tous les actes nécessaires ou utiles pour la réalisation de son objet social, sauf ceux que la loi réserve à l'assemblée générale. Chaque gérant représente la société à l'égard des tiers et en justice, soit en demandant, soit en défendant.

La société est liée par les actes accomplis par le gérant, même si ses actes excèdent l'objet social, à moins qu'elle prouve que le tiers savait que l'acte dépassait l'objet social ou qu'il ne pouvait l'ignorer,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

compte tenu des circonstances, sans que la seule publication des statuts suffise à constituer cette

preuve.

Lors de la nomination du ou des gérants l'assemblée générale décide de la rémunération éventuelle

du ou des gérants. Elle décide en même temps de la durée de son mandat. Cette durée peut être

déterminée ou indéterminée.

Immédiatement après la constitution une assemblée générale sera réunie pour décider du nombre

de gérants et pour le(s) nommer.

Lorsqu'une personne morale est désignée comme gérant, celle-ci est obligée de désigner parmi ses

associés, gérants, administrateurs ou membres du personnel, un représentant permanent, personne

physique, qui sera chargé de l'exécution de la mission du gérant au nom et pour compte de la

personne morale.

La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumis aux mêmes

règles de publicité que s'il exerçait cette mission en son nom et pour propre compte.

SI une société est désignée elle-même comme administrateur/gérant d'une société, le pouvoir de

désignation d'un représentant permanent revient à l'organe de gestion.

DELEGATION DE POUVOIRS-REPRESENTATION.

Sans préjudice au droit de représentation générale attribuée au gérant, la gestion journalière ainsi

que la représentation en cette matière peut être conférée à un ou plusieurs personnes.

Cette gestion journalière comprend tous actes qui doivent être accomplis de jour en jour pour

assurer le fonctionnement normal de la société.

Il pourra déléguer ses pouvoirs pour un acte déterminé ou une série d'actes déterminée à un

mandataire, associé ou non, qui représente valablement la société dans les limites de ses pouvoirs

particuliers.

Tant le gérant que la personne chargée de la gestion journalière et le mandataire peuvent dans les

limites de leurs pouvoirs respectifs déléguer à leur tour leurs pouvoirs ou procurations spécifiques à

d'autres mandataires.

Le gérant a le pouvoir de révoquer à tout moment le mandat des personnes désignées

conformément au présent article.

COMPOSITION-COMPETENCE.

L'assemblée générale, lorsqu'elle est valablement composée, représente les associés.

Elle n'a pas d'autres pouvoirs qu'endéans les limites prévues par la loi ou les statuts.

Toutes ses décisions lient l'ensemble des associés.

Tout associé peut se faire représenter aux assemblées par un mandataire, associé ou non. Tout

mandataire ainsi désigné peut représenter plusieurs associés.

Les personnes morales sont représentées par leurs organes ou représentants légaux.

REUNION.

11 est tenu une assemblée générale ordinaire des associés chaque année le troisième vendredi du

mois de juin à dix-sept (17) heures au siège de la société ou à tout autre endroit indiqué dans les

convocations.

Si ce jour est un férié, l'assemblée générale se réunit le premier jour ouvrable suivant, à la même

heure.

Des assemblées générales extraordinaires peuvent être convoquées par le(s) gérant(s) ou

commissaire. Elles doivent être convoquées lorsque ceci est demandé par les associés qui

détiennent ensemble au moins un/cinquième du capital social, et ce endéans les trois semaines

après la date de la poste de la lettre recommandée qui aura été adressée au(x gérant(s) avec

communication des points à mettre à l'ordre du jour.

EXERCICE SOCIAL,

L'exercice social commence le premier janvier et finit le trente-et-un décembre de chaque année.

COMPTES ANNUELS.

Chaque année, le trente et un décembre les comptes sont clôturés.

Les documents imposés par la loi sont rédigés par le gérant.

PARTAGE DU BENEFICE.

Le bénéfice net de la société est distribué comme suit :

1, cinq pour cent est destiné pour la constitution de la réserve légale, jusqu'à ce que celle-ci atteigne dix pour cent du capital ;

2, le solde est laissé à la décision de l'assemblée générale.

DIVIDENDES.

Les dividendes sont payés aux lieux et époques à fixer par le(s) gérant(s).

DISSOLUTION.

La société n'est pas dissoute par le décès, la faillite, la destitution ou l'exclusion d'un associé.

LIQUIDATION

Volet Ci - .4`.F 14iP

En cas de dissolution de la société, quelles qu'en soient la raison et le moment, la liquidation se fera par les soins du (des) gérant(s) en fonction à ce moment, sauf lorsque l'assemblée générale décide, à la majorité spéciale de deux tiers des voix liées à la totalité des parts, de désigner d'autres liquidateurs, dont elle fixerait les pouvoirs et émoluments.

Le(s) liquidateur(s) n'entrerai(ent) en fonction dès que sa nomination a été confirmée ou homologuée par le tribunal de commerce compétent.

Les pouvoirs de l'unique gérant ou des gérants en fonction à ce moment prendront fin dès fa date de la nomination des liquidateurs.

L'assemblée général fixe les modalités de la liquidation avec simple majorité des voix. Les biens de la société servent premièrement pour payer les créanciers et les frais de la liquidation, laquelle répartition doit avant tout être approuvée par le tribunal de commerce compétent.

PARTAGE DU SOLDE.

Après règlement du passif vis-à-vis de tiers ou consignation de ces montants, le solde bénéficiaire de la liquidation sera partagé entre tous les associés, suivant le nombre de leurs parts respectives, sous déduction des sommes éventuellement encore à libérer.

B) de donner tous les pouvoir aux gérants pour exécuter les décisions prises ci-avants.

POUR EXTRAIT ANLYTIQUE CONFORME

Maître Valerie GOEMINNE. Notaire

Ont été déposés en même temps qu'une expédition des présentes, le texte coordonné des statuts tel qu'adopté aux termes dudit procès-verbal.

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto ; Nom et dualite du notaire Instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso ; Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

E`iPservé c

au

Moniteur beige

25/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu Mal in

Gent

Afdeling Oudenaarde

13 FEB. 2015

Grime

Ondernemingsnr :. 0840.637.929

Benaming (voluit) : Gino Invest

" (verkort)

' Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Ooststraat 116 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Zetelwijziging

Uit een beslissing van de gewone algemene vergadering gehouden op drie februari tweeduizend en vijftien, blijkt dat de zetel van de vennootschap is gewijzigd van 9600 Ronse, Ooststraat 116 naar het Franstalig landsgedeelte meer bepaald naar 7880 Flobecq, Rue de la Crête 15.

GETEKEND

DE ZAAKVOERDER, Gino CASIÈRES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz, van Luik 13 vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
GINO INVEST

Adresse
OOSTSTRAAT 116 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande