GIT'SIT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GIT'SIT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.255.621

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod Wond 11.1

I133. i: I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mitmElps



NEER%ELViD

2 3 DEC. 2013

RECHTBA Cj le .

KOOPHANDEL TE G' '



Ondernemingsnr 0425.255.621

Benaming (voluit) : Git'Sit

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Stationsstraat 172 - 9890 Gavere

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap GITSIT met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Stationsstraat 172, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.255.621 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 425.255.621, verleden voor, notaris Marc Sobrie op 12 december 2013 dat er onder meer werd beslist dat:

1. Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

Beslissing tot verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 ¬ ) om het te brengen van; drieënzestigduizend euro (63.000,00 EUR) op honderdachtenveertigduizend vijfhonderd euro (148.500,00 ¬ ), door middel van inbreng in speciën van het verkregen netto-dividend,; uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, zonder creatie van'', nieuwe aandelen

Verwezenlijking van gemelde kapitaalverhoging  volstorting

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoten ingeschreven in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, als volgt:

a) door de heer Rik Stroef, voornoemd, dewelke verklaart hiervoor een bedrag in te brengen van tweeënveertigduizend zevendhonderdachtentachtig euro (42.788,00 ¬ ) in speciën, welk bedrag bij het kapitaal zal worden geboekt.

b) door mevrouw Barbara Sys, voornoemd, dewelke verklaart hiervoor een bedrag in tel brengen van tweeënveertigduizend zevenhonderd en twaalf euro (42.712,00 ¬ ) in speciën, welk bedrag bij het kapitaal zal warden geboekt.

Voormelde ingebrachte gelden werden ten bedrage van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 ¬ ) vóór heden gestort op een bijzondere rekening BE85 7805 9154 4106 op naam van de vennootschap blijkens bewijs van storting afgeleverd door de Beifius bank welk bewijs door ons, notaris, zal bewaard worden, zodat de som van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 ¬ ) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Vergoeding voor de gedane inbreng

De vennoten verklaren zich unaniem akkoord met bovengemelde inschrijving en volstorting op de kapitaalverhoging en met het feit dat a pari wordt ingeschreven op voormelde kapitaalverhoging, en dit zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Bestemming der inbreng - Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Gemeld bedrag van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 ¬ ) zal integraal ais kapitaal worden geboekt. Dien ten gevolge, stelt de vergadering vast en verzoekt zij mij, notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd van drieënzestigduizend euro (63.000,00 EUR) op honderdachtenveertigduizend vijfhonderd euro (148.500,00 ¬ ), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervoln

2. Ingevolge voormelde kapitaalverhoging, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in' overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdachtenveertigduizend vijfhonderd euro (148.500, 00 ¬ ), gesplitst in duizend honderdvijfentwintig (1.125) aandelen zonder nominale waarde.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 ¬ ) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting op 12 december 2013.".

3. Ingevolge recente wetswijziging van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen aanpassing van artikel 30 der statuten door toevoeging van de zin `zo wettelijk vereist' als volgt:

Artikel 30

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering, zo wettelijk vereist, een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit."

4. De raad van bestuur wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

5. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

(Volgen de handtekeningen)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De Notaris

Afgeleverd voor regi -tie ingevo

artikel

Hiermee tegelijk neergelegd: expeditie van d= akte statutenwijziging

~W dc Yt v

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 12.07.2013 13300-0298-016
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0228-016
04/01/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iuiuii0auiiuuiuniii

" 1ZZ430"

be

a

B~

St~

VI

NEERGELEGD

2 2 DEC, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHAMM0 TE CENT

Ondernerningsnr : 0425.255.621

Benaming

(voluit) : GlT'SfT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9890 Gavere, Stationsstraat 172

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  VOLLEDIGE HERWERKING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap `GIT'SIT", met zetel te 9890 Gavere, Stationsstraat 172, verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 20 december 2011 dat er onder meer beslist werd:

1. De vergadering beslist de aandelen aan toonder af te schaffen door omzetting in aandelen op naam en de statuten hieraan aan te passen.

2. De vergadering beslist ingevolge gezegde beslissingen en teneinde de statuten aan te passen aan de

huidige wetgeving de tot op heden geldende statuten volledig vervallen te verklaren en te rekenen vanaf heden

alleen nog de hierna volgende bepalingen van de nieuwe statuten als enige geldende in te roepen:

Artikel 1.

De benaming van de naamloze vennootschap luidt: "GITSIT'. Zij is een handelsvennootschap.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9890 Gavere, Stationsstraat 172.

De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen het Nederlands taalgebied

of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag, waar zij het nodig acht, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten.

Artikel 3.

Het doel van de vennootschap is:

- de groot  en kleinhandel, de in- en uitvoer, de aankoop en verkoop, de constructie, de plaatsing, de huur

en verhuur zelfs voor lange termijn, de distributie, de vertegenwoordiging, de commissiehandel en

aanverwante handel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en desgevallend tweedehands:

" van meubelen in het algemeen, met inbegrip van kantoormeubelen en in het bijzonder de zitmeubelen voor het kantoor;

" van kantoormachines en kantoortoebehoren in de ruimste zin;

" van meubileringsstoffen en meubileringsartikelen, omvattende ondermeer gordijnen, zonnegordijnen, tapijten, tapijtwerk, stoffen voor koetswerk, beddegoed, huishouden tafellinnen;

" van kunstvoorwerpen, schilderijen, gravuren, optische artikelen, verlichtingsartikelen, antiquiteiten en dergelijke meer; van onderhoudsproducten, verven, drogisterijartikelen, houtwaren en netwerk, kurk en kurkwaren;

" van producten van de papiernijverheid en van de drukkunst, papierwaren, boeken, kantoor en schoolbehoeften allerlei, schrijf- en drukpapier, schrijf- en drukkarton, drukwerken, papier en karton voor de nijverheid en voor allerhande verpakkingen, ook deze in cellofaan en plastiek, behangselpapier, vloer- en parketbekledingen en soortgelijke artikelen;

" van onroerende goederen in de ruimste zin;

" het inrichten van, winkels, kantoren, vergaderzalen en gebouwen zowel voor privé als ander gebruik;

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt blijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, de invoer en de uitvoer.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende, onroerende, bank, handels, nijverheids en financië-'le verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die nuttig zijn tot uitbreiding van haar bedrijvigheden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of om het even welke andere wijzen, mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen en

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlageno-bi} het Belgisch- Staatsblad ,4)410112012 Anne~~es-du-Mouiteur-belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen, die éénzelfde of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of

gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor

derden.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

II. KAPITAAL AANDELEN

Artikel 5.

Het geplaatst kapitaal bedraagt drieënzestigduizend euro (63.000,00 EUR), gesplitst in duizend

honderdvijfentwintig (1.125) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.

De aandelen luiden op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden, dat de

eigendom van de aandelen op naam door een eenvoudige inschrijving vastlegt.

Artikel 7.

De aandelen zijn onverdeelbaar; de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens meer personen

eigenaar zijn van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat een enkel

persoon als eigenaar aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel 8.

De raad van bestuur vordert de fondsen in op de ingeschreven aandelen, naargelang de behoeften van

de vennootschap; hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast.

De aandeelhouder, die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na

betekening van een aanmaning door aangetekende brief, zal een intrest aan twaalf ten honderd 's jaars ten

bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van eisbaarheid tot de dag van de

werkelijke storting. De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede aanmaning die gedurende een maand

zonder gevolg gebleven is, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn aandeel verkopen.

De raad van bestuur kan de aandeelhouders toelaten hun aandelen bij voorbaat te volstorten. Daartoe

kan hij alle voorwaarden stellen.

III. BESTUUR TOEZICHT

Artikel 9.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens het minimum aantal leden door

de wet voorzien, al dan niet vennoten. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor

hoogstens zes jaar.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 10.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

Mocht de voorzitter belet zijn, dan wordt hij door de bestuurder vervangen die het oudst in leeftijd is.

Artikel 11.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de

vennootschap het vergt.

Hij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van twee bestuurders of van een gedelegeerd bestuurder.

Indien er slechts twee bestuurders benoemd zijn kan hij worden bijeengeroepen op vraag van één

bestuurder.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de

bijeenroepingen wordt aangeduid.

Artikel 12.

De raad mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De verhinderde bestuurders kunnen schriftelijk stemmen, per telefax of per e-mail; zij mogen insgelijks aan een

ander lid van de raad opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te

stemmen.

De vorm van de volmachten wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Geen enkel bestuurder zal meer dan één collega mogen vertegenwoordigen.

De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen, tenzij er slechts twee bestuurders

benoemd werden.

Artikel 13.

De raad van bestuur is bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet

uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Artikel 14.

De raad van bestuur mag een of meer gedelegeerd bestuurders aanstellen.

Hij benoemt de directeurs, secretarissen, gevolmachtigden en andere lasthebbers, bepaalt hun machten

en hun wedde of vergoedingen.

Artikel 15.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de

vennootschap gebonden door de handtekening van twee bestuurders of van een gedelegeerd bestuurder of

van een door de raad van bestuur benoemde gevolmachtigde.

Bestuurders, die namens de vennootschap optreden, dienen hun bevoegdheid niet te bewijzen

tegenover derden, noch tegenover hypotheekbewaarders.

Artikel 16.

De controle over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten; ieder vennoot

bezit het recht van onderzoek en controle ;van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing

inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de processen verbaal, in het algemeen van al de geschriften

van de vennootschap.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12 par. 2 van de wet van zeventien juli

negentienhonderd vijfenzeventig, berekend volgens artikel 11, par. 1 en 3 en artikel 12 van het eerste Koninklijk

Besluit van 12 september 1983, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 17.

De opdrachten van bestuurders en commissaris worden niet bezoldigd, tenzij door de algemene

vergadering anders wordt beslist.

IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in

de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de derde zaterdag van de maand juni om 11.00 uur.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 19.

De jaarvergadering hoort in de door de wet voorziene gevallen lezing van het jaarverslag en het verslag

van de commissarissen, keurt de jaarrekening goed, benoemt bestuurders en zo nodig commissarissen en

beraadslaagt en besluit over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de

vergadering zich door bijzondere stemming uit over de decharge aan bestuurders en commissarissen.

Artikel 20.

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de raad van bestuur of

wanneer daartoe verzocht wordt door aandeelhouders, die samen tenminste een vijfde van de uitgegeven

aandelen vertegenwoordigen.

Artikel 21.

Aandeelhouders op naam moeten de raad van bestuur tenminste zeven dagen voor de vergadering

schriftelijk verwittigen, indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam, de Raad van

Bestuur tenminste zeven dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen, indien zij de vergadering wensen bij

te wonen.

Artikel 22.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf

stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste zeven dagen voor de vergadering.

De onbekwame en een rechtspersoon mogen zonder bijzondere volmacht worden vertegenwoordigd

door hun wettelijke vertegenwoordiger.

Artikel 23.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24.

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen en besluiten over punten die op de agenda

voorkomen.

De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur.

Voorstellen van aandeelhouders komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend

door aandeelhouders, die samen tenminste een vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen, en

indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de raad van bestuur om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk

kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel 25.

Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld. Het wordt ondertekend door de leden van het bureau

en door de aandeelhouders die er om verzoeken.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een bestuurder.

V. INVENTARIS JAARREKENING

Artikel 26.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Elk jaar, op 31 december, worden de inventaris

en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Artikel 27.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en

maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en

fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt datum en plaats van betaling van de dividenden.

Artikel 28.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke

voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Daartoe mag niet eerder warden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande

boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in hetzelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie

maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

De raad van bestuur bepaalt datum en plaats van betaling van deze interimdividenden.

VI. ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 29.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering

in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

Artikel 30.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun

bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de

aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen komen

deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling

aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

VII. WOONSTKEUZE ALLERLEI

Artikel 31.

Iedere in het buitenland wonende aandeelhouder op naam, bestuurder, commissaris of vereffenaar moet

woonst in België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft.

is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanma-ningen,

dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig geschieden op de

maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 32.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de

vennootschappenwet worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire

bepaling.

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

3. De Raad van Bestuur wordt gemachtigd de aandelen aan toonder om te zetten en te vernietigen.

4. De hier verschenen aandeelhouders bevestigen dat de aandelen aan toonder vernietigd zijn en op heden een aandelenregister werd opgemaakt met vermelding van de aandelen op naam.

(Volgen de h tekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Marc SOSRIE

Notaris

Woordlaan 50

9630 ZWALM

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en lijst van publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.07.2011 11344-0197-016
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 19.07.2010 10313-0388-017
12/05/2010 : GE137140
16/07/2009 : GE137140
22/07/2008 : GE137140
09/07/2007 : GE137140
13/07/2006 : GE137140
13/07/2005 : GE137140
26/08/2004 : GE137140
20/07/2004 : GE137140
01/10/2003 : GE137140
14/07/2003 : GE137140
17/07/2002 : GE137140
20/07/2001 : GE137140
12/07/2001 : GE137140
13/07/2000 : GE137140
09/07/1998 : GE137140
16/03/1993 : GE137140
01/01/1988 : GE137140
23/10/1987 : GE137140
01/01/1986 : GE137140

Coordonnées
GIT'SIT

Adresse
STATIONSSTRAAT 172 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande