GLASBRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLASBRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.445.383

Publication

02/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-09-2014

Griffie

*14308769*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563445383

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Glasbro

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op negenentwintig september tweeduizend veertien, inhoudende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GLASBRO, met zetel te 9000 GENT, Notarisstraat 11/ bus 202, ter registratie neer te leggen, blijkt onder meer hetgeen volgt:

VENNOTEN

1. Heer KERCKHOF Brecht-Alexander Raphaël Johan, (nationaal nummer 87.03.05-239.04), geboren te Oostende op vijf maart negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 8470 Gistel, Ijzerwegstraat 7;

2. Heer RUBBENS Maxime Alphonse Urbain Hubert Francesco, (nationaal nummer 87.05.15227.21), geboren te Oostende op vijftien mei negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Vlaanderenstraat 68 / bus 12;

3. Heer DAEMS Mathieu Ignace Emmanuel, (nationaal nummer 87.05.15-229.19), geboren te Oostende op vijftien mei negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Notarisstraat 11 / bus 202.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam  GLASBRO .

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

9000 Gent, Notarisstraat 11 / bus 202

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden: alle activiteiten zoals

restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten, verkoop van knowhow op horecagebied;

- dit omvat ondermeer het uitbaten van saladbars, broodjeszaken, restaurants, bistro s, drankgelegenheden, cafés, bars, tearooms, snackhuizen, hotels, ijssalons, brasseries, feestzalen, traiteurdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief vensterverkoop) al dan niet in eigendom, gehuurd of ter beschikking gesteld;

- dit omvat eveneens de verkoop van pizza s, pasta s, mosselen, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en belegde broodjes, de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten, het bedelen van bereide schotels en spijzen en de uitbating van buffet of horeca-aangelegenheden in een inrichting op het strand, zeedijk, casino of ter gelegenheid van vertoningen, lezingen, concerten, sportmanifestaties en paardenrennen;

- traiteur diensten;

- het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden;

Onderwerp akte :

Notarisstraat 11 Bus 202 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de organisatie van feestelijkheden, animaties, dansavonden en andere spektakels;

- het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheid- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij gunstig zijn of nuttig kunnen worden;

- Het drijven van iedere ambulante- of leurhandel, het te koop aanbieden of uitstallen met het oog op de verkoop van producten en van diensten die op deze producten betrekking hebben, buiten de vestigingen van de vennootschap;

- De productie, commercialisatie, distributie, franchising en het verlenen van licenties van alle voormelde activiteiten, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan derden die de commerciële belangen en de expansie van de vennootschap ten goede komen;

- Het aangaan van partnerships in en buiten België, in de meest ruime zin.

De vennootschap kan zich ten gunst van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf negenentwintig september tweeduizend veertien.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door vijftienduizend (15.000) aandelen zonder nominale waarde, -meer bepaald vijfduizend (5.000) klasse A-aandelen, vijfduizend (5.000) klasse B-aandelen en vijfduizend (5.000) klasse C-aandelen-ieder aandeel een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigende.

Het kapitaal werd volledig volgestort. Dit kapitaal werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s). Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De opdracht van een zaakvoerder kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat rederlijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle hande¬lingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaar¬der enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen werden benoemd tot zaakvoerders:

1. Heer Brecht-Alexander KERCKHOF, 2. Heer Maxime RUBBENS, en 3. Heer Mathieu DAEMS, allen voornoemd, die deze aanstelling aanvaardden.

Deze opdracht geldt voor een (hernieuwbare) termijn van zes (6) jaar (zonder evenwel statutair te zijn), behoudens uittreding, overlijden of herroeping van het mandaat door de algemene vergadering. Hun mandaat zal bezoldigd zijn.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden de laatste zaterdag van de maand november van ieder jaar, om negen uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

oproepingsbrieven aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op zaterdag zesentwintig november tweeduizend

zestien, om negen uur.

Vertegenwoordiging - Stemrecht

Iedere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de

rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of

vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het

daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op negenentwintig september tweeduizend veertien, om te eindi¬gen

op dertig juni tweeduizend zestien.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en af¬schrijvingen, maakt de netto-

winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vooraf een afname gedaan van vijf procent bestemd tot het vormen van een

wettelijk reservefonds.

Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn van zodra dit fonds tien pro¬cent van het kapitaal van

de vennootschap bereikt heeft.

Over de aanwending van het overige zal jaarlijks door de algemene vergade¬ring beslist worden.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Zij worden thans geregeld door

onder meer de artikelen driehonderd negentien en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, door om het even welke reden zal de vereffening verzekerd

worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering van de

vennoten één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun

bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van

stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo

verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk

aandeel een gelijk recht gevende.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte.

31/08/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

" 15124 7d*

NEERGELEGD

2 0 A06. 2015

RECHTE VAN

KOOFHAk 1 C GENT

Ondernemingsnr : 0563.445.383

Benaming

(voluit) : GLASBRO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Notarisstraat 11 1 bus 202 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal van de aandeelhouders aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GLASBRO dd. 19 juni 2015 blijkt hetgeen volgt:

De vergadering besliste unaniem als zaakvoerder te benoemen, Mevrouw DE MAESENEIRE Ulrike, (nationaal nummer 88.09.09-400.77), geboren te Jette op negen september negentienhonderd achtentachtig, wonende te 9820 Merelbeke, Wilgenstraat 28A, die aanwezig was en aanvaardde.

Deze opdracht geldt voor onbeperkte duur (zonder evenwel statutair te zijn), behoudens uittreding, overlijden of herroeping van het mandaat door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel twaalf van de statuten is aan haar de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, met inachtneming van de bestaande aandeelhoudersovereenkomst.

(ondertekend)

Mathieu DAEMS

Brecht-Alexander KERCKHOF

Maxime RUBBENS

zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GLASBRO

Adresse
NOTARISSTRAAT 11, BUS 202 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande