GLASS ENGINEERING AND MANAGEMENT

Société en commandite simple


Dénomination : GLASS ENGINEERING AND MANAGEMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 807.637.242

Publication

18/04/2013
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

p 9 APO 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0807.637.242

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : GLASS ENGINEERING AND MANAGEMENT

(verkort) : f'

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Koningin Elisabethlaan 1

9700 Oudenaarde

ii

Onderwerp akte :Wijziging

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 25 maart 2013, geregistreerd teil Oudenaarde op 2 april 2013, Boek 760, blad 13, vak 03. Ontvangen: vijfentwintig euro. Getekend, de ontvanger,;; H. DE GREVE, blijkt het volgende:

JAARVERGADERING

De algemene vergadering neemt kennis van het ontwerp van jaarrekening, bestaande uit een balans,,; :i resultatenrekening en toelichting. Zij bespreekt de jaarrekening in extenso.

De algemene vergadering aanvaardt de bestemming van het resultaat, zoals blijkt uit de genoemde;;

jaarrekening en keurt deze jaarrekening goed met eenparigheid van stemmen. ;,

De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat in hel;'

;, afgelopen boekjaar. i

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met 15.570,00 euro om het te brengen van,: 3.000,00 euro op 18.570,00 euro, door inbreng in natura van een bedrag van 15.570,00 euro van de lopende;; Il rekening-courant op huidige vennootschap op naam van de echtgenoten Joris De Bock-Vande Wiele Helen.

De heer Joris De Bock en zijn echtgenote mevrouw Vande Wiele Helen zijn hier tussengekomen om In deze,; ,, inbreng uitdrukkelijk toe te stemmen. De echtgenoten verklaren dat deze schuldvordering niet het voorwerp; uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname.

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng in natura worden 519 aandelen zonder nominale;: i, waarde en met dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen toegekend aan de echtgenoten;; Joris De Bock-Vande Wiele Helen.

'. De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal op heden 18.570,00 euro bedraagt en wordt;

vertegenwoordigd door 619 aandelen zonder nominale waarde als volgt: :

- behorende tot het eigen vermogen van de heer De Bock Joris: 90 aandelen; ü

- behorende tot het eigen vermogen van mevrouw Vande Wiele Helen: 10 aandelen;

- behorende tot het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen de echtgenoten De Bock-Vande Wielar,:

519 aandelen.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de genomen!:

beslissing en artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen (zie nieuwe statuten).

DOELWIJZIGING (zie nieuwe statuten)

,; OMZETTING ;i

Ele vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de gewone commanditaire vennootschap om to :i

i; zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden. II

: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de gewone commanditaire .:i

r: vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting -onder voorbehoud van wat voorafgaat- geen enkele:;

wijziging wordt aangebracht aan de activa- en passivabestanddelen van de omgezette vennootschap. ..

ri Het maatschappelijk doel van de vennootschap, zoals hoger gewijzigd, zal verder ongewijzigd blijven door;;

huidige omzetting.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2012,;: :i waarvan de staat opgenomen werd in het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt op 22 februari 2013 door;: i;'BDO BEDRIJFSREVISOREN' bv ow cvba, met zetel te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert die;' datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap 'GLASS ENGINEERING AND;:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, holzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

MANAGEMENT', worden geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `GLASS ENGINEERING AND MANAGEMENT,

Alle lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'GLASS ENGINEERING AND MANAGEMENT.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voorzetten,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0807.637.242 waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Oudenaarde.

De aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de gewone commanditaire vennootschap `GLASS ENGINEERING AND MANAGEMENT omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten over gaan.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 22 februari 2013 dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag opgemaakt op 22 februari 2013 door 'BDO BEDRIJFSREVISOREN', voornoemde bedrijfsrevisor, over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 december 2012, hetzij minder dan 3 maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere aanwezige erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen en een kopie van te hebben ontvangen.

De vergadering verleent ontslag op zijn verzoek aan de heer DE BOCK Joris, als statutaire zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren, Deze statuten luiden als volgt:

"STATUTEN

HOOFDSTUK 1. VORM  NAAM ZETEL DOEL  DUUR

Artikel 1. Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam `GLASS ENGINEERING AND MANAGEMENT'.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Koningin Elisabefhlaan J,

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland:

" het opmaken van studies in verband met de stabiliteit van constructies en inrichtingen, in het bijzonder wat betreft constructies en inrichtingen waarbij gebruikt wordt gemaakt van structurele beglazing;

" het verschaffen van technische adviezen voor het bouwen, renoveren en afbreken van alle constructies en inrichtingen;

" het uitvoeren van alle soorten expertises;

" het opmaken van studies en adviesverstrekking inzake constructietechnieken, in het bijzonder inzake glas- en staalconstructies;

" het opmaken van productietekeningen, bestekken, plaatsbeschrijvingen, rekennota's inzake het voormelde;

" het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel, waaronder glasproducten, hetzij als agent, makelaar, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris alsmede alle andere vormen.

" het uitvoeren of doen uitvoeren in verband met ondernemingen van management en research op alle technische, marketing, productie- en andere gebieden, ondememingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, begeleiding, dit alles in de meest ruime zin van hef woord;

" het waarnemen van alle bestuurders- en zaakvoerdersmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

" het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschnjvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben; zij mag in dit verband alle participaties valoriseren, evenals bestuurders- en vereffeningsmandaten uitoefenen;

" het bezitten en beheren van vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en alle roerende goederen, speciën, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, zowel in België als in het buitenland, en dit voor eigen rekening;

Op de laat$te bie vare Luik R vers i;:kien ctÛ `leeg! vn hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd lie iechtsperoon ten annz:enr vars derden te veaiegenwoordigen

ücr_a ida: nt en bandtEKe cinq

mod 11.1

" het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

" het verlenen van adviezen en diensten inzake automatisering van organisatie en beheer;

" het verlenen van adviezen van juridische, technische of commerciële of administratieve aard. Het in de ruimste zin van het woord verfenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en verkoop, productie en algemeen bestuur;

" advies voor selectie, rekrutering en training van personeel, alsmede aile advies inzake juridisch, sociaal en personeelsbeleid en alle human resources managementactiviteiten, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

" het verstrekken van commercieel advies, verkoopstrainingen en onderricht inzake algemene, beroeps-of technische vorming met betrekking tot financiële, handels- en sociale aangelegenheden;

" de groot- en kleinhandel, de import en de export van fietsen, fietsonderdelen en toebehoren;

" het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel, hetzij als agent, makelaar, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris alsmede alle andere vormen.

" het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

" het beheer van een onroerend goed patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium, meer in het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aankoop en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

" het te leen opnemen of te leen geven van gelden, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, in de mate toegelaten door de wet en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen,;

" aile leasingoperaties, zowel roerende als onroerende.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of

vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel

hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat,

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

HOOFDSTUK iI: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd zeventig euro (18.570,00

EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zeshonderd negentien (619) aandelen met stemrecht, zonder

vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zeshonderd negentiende (1/619de) van het

maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6. Stortingsplicht

Artikel 7. Kapitaalverhoging in geld  Recht van voorkeur

HOOFDSTUK 111. TITELS

Artikel 8. Register van aandelen

Aª% rtikel 9. Ondeelbaarheid van de effecten

Artikel 9bis. Overdracht van aandelen

H" OOFDSTUK IV. BESTUUR CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

cap de laatste biz vaan Luik R vermelden Recto : telaam en hoedanigheid van de instrument renfik notarrs. hetzij van de perso(o)n(on)

bevoegd de rechtspersoon ten aan.ien v;'n derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenine'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat

hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel tObis. Opvolging van de zaakvoerder

1~ f ~ i

~ i"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11. Bevoegdheden

Artikel 12. Vergoeding

Artikel 13. Controle van de vennootschap

HOOFDSTUK V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke

zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste donderdag van de maand mei om 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering

verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring

ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering beenroepen telkenmale

het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het

kapitaal vertegenwoordigen.

In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven.

De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven

gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of

obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden

beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 15. Verdaging

Artikel 16. Schriftelijke algemene vergadering

Artikel 17. Zittingen  Notulen

Artikel 18. Beraadslagingen

HOOFDSTUK VL BOEKJAAR  WINSTVERDELING -- RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de

zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene

vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve;

deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

HOOFDSTUK WI. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 22. Vereffenaar(s)

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening

verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om

één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht

tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen,

hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere

verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal

aandelen dal zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Op de (ó'afStc, biz van LGIF, Ei `terrfiGIC#en; Recto Naam en hcedsnighcld van de Instrul1tienterE'Iít1c 310tniS hot?li ++5n ce pUi;.Pl,o)n(efi) bevoegd de iec'ntspersoüa7 ten aaluien van derden te wtltegemr.roordlgPn

Verso Naanl en l-iandtrrhtnl~ r~

F

Voor-

t behouden

aan het Belgiech Staatshand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

HOOFDSTUK VIIL ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 24. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder,

commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar aile mededelingen,

aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere

woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap.

Artikel 25. Gerechtelijke bevoegdheid

Artikel 26. Gemeen recht

VIJFDE BESLISSING  Overgangsbepalingen

al Benoeming zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer DE BOCK Joris;

Die alhier is verschenen en verklaart zijn mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet ge-

troffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

bl Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid loopt tot 31 december

2013.

De eerste jaarvergadering heeft plaats op de eerste donderdag van de maand mei van het jaar 2014 om 18

uur.

cl Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe, ve-rplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de vergadering op dit

moment geen commissaris te bendemen."

MACHTIGING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap opte stellen, te' ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenjomstig;de wettelijke bepalingen terzake.

De vergadering verleent een bijzondére-machtiging aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te

voeren. -

VOLMACHT VOOR FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap `DKF Fiduciaire', met zetel te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29a, ingeschreven in de Kruispuntbank onder nummer 0455.718.965, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de B.T.W. en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de iaatstc blr_ van Luiti, vermcIdei; Recto Ktaern cri hoedanigheid van de instrumenterende net is hetz11 van de perso(o)n n bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le veriegen:°roordsgers

Vej,pp Naam en InindtaKeninq

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16560-0369-013

Coordonnées
GLASS ENGINEERING AND MANAGEMENT

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 1 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande