GMM KLUIZENMOLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GMM KLUIZENMOLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.517.441

Publication

03/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

01-10-2014

Griffie

*14308875*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563517441

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

GMM KLUIZENMOLEN

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Reepstraat(SGW) 123 9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte, verleden op 1 oktober 2014 voor Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris te Sint-Niklaas, standplaats Sinaai, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichter:

De heer MELIS Gilles Maria Jean Pierre, geboren te Sint-Niklaas op 8 oktober 1980, wonende te

9140 Temse, Steenweg Hulst-Lessen 86.

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

met als benaming "GMM KLUIZENMOLEN".

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Reepstraat 123.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als buitenland de aankoop, de verkoop, de huur, de distributie, de vervaardiging, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, nevenproducten en bijhorigheden, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen en/of kunstwerken. De vennootschap zal tevens haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, kunnen behouden, uitbreiden en oordeelkundig beheren. Zij zal alle roerende en onroerende goederen kunnen verkrijgen of vervreemden, verhuren en in huur nemen.

Het verlenen van bouwkundig advies, praktische en technische opvolging van aannemingswerken en bouwprojecten. Het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Laten bouwen, verkoop, alle uit te besteden aannemingen van werken, van nieuw te bouwen gebouwen en constructies van allerlei aard in zowel de particuliere als de semi-industriële sector; en dit aan natuurlijke- en rechtspersonen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Opzoeken van potentiële klanten alsook diegene contacteren die door derden worden doorgegeven. De activiteitssector omvat Europa. Verkoop en handelsvertegenwoordiging van alle artikelen, materialen, gereedschappen die betrekking hebben op het beroep van aannemer.

Het beheer van een onroerend vermogen. Het ontwerpen van interieurs, algemene inrichting en afwerking van woningen en alle mogelijke gebouwen. Beheer, kopen, huren, verhuren, verpanden en hypothekeren van roerende en onroerende goederen, waaronder het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Subvermelde bepalingen zijn niet limitatief. Het spreekt vanzelf dat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap alle verrichtingen kan en mag uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor verwezenlijking van haar doel.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen nageleefd te worden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op honderdduizend euro (100.000 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichter onderschreven in speciën door een inbreng van een bedrag van honderdduizend euro (100.000 EUR), volstort ten belope van veertigduizend euro (40.000 EUR), welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de Bank J. Van Breda & C°.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene

vergadering vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te

treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering

der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in

rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan

elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Tot statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt aangesteld voor

onbepaalde duur:

- de Heer Melis Gilles, voornoemd.

9. Boekjaar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 september 2015.

Staatsblad

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart, om 17.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht

Er werd volmacht verleend aan BVBA VAN ROEYEN ACCOUNTANT  BELASTINGCONSULENT met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Ropheide 5, RPR Dendermonde 0867.553.350, met recht van indeplaatsstelling, om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of directe belastingen, en/of sociale zekerheidsinstellingen  fondsen, en/of bij alle algemeen administratieve autoriteiten. Deze volmacht heeft betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffenings­voet zullen gebracht zijn.

Toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan vanaf 1 juli 2014.

Van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 24.02.2017, NGL 15.03.2017 17063-0577-015

Coordonnées
GMM KLUIZENMOLEN

Adresse
REEPSTRAAT 123 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande