GOEMINNE PIETER-JAN ELECTRO SERVICE, AFGKEKORT : ELECTRO SERVICE PJ GOEMINNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOEMINNE PIETER-JAN ELECTRO SERVICE, AFGKEKORT : ELECTRO SERVICE PJ GOEMINNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.744.865

Publication

24/04/2014
ÿþ Mod Wogi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit een akte verleden voor notaris Jean Henrist te Ronse, vervangende zijn ambtgenoot geassocieerd notaris Valerie Goeminne te Ronse, wettelijk belet ratione personae, op éénendertig maart tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboveny genoemde vennootsohap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de

zaakvoerder de dato éénendertig januari tweeduizend en veertien met betrekking tot de,

voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

TWEEDE BESLISSING: uitkering dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een dividend voor een bruto bedrag van achtentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 28.900,00), te verminderen meÉ, het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent zijnde tweeduizend achthonderd er-1 negentig euro (¬ 2.890,00), in totaal zesentwintig duizend en tien euro (¬ 26,010100) netto.

DERDE BESLISSING: Kennisname van het revisoraal rapport

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door hef bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de: kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Piet Dujardin, bevattende een; beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als: tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een! exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato drieëntwintig maart tweeduizend en veertien, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA GOEMINNE PIETER-JAN ELECTRO SERVICE door inbreng in nature van een vordering die zal worden toegekend aan: de heer Pieter-Jan GOEMINNE naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de: inbreng genietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Institut! van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor; de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale: regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende" voorheffing van 10 %.

2_ De beschrijVing van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in nature betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van

" .. " .., "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

I1111

*14087731*

1

Il

Vc behc aar Be4 Staal

Ondernemingsnr ; 0825.744.866

Benaming (voluit) : Goeminne Pieter-Jan Electro Service

(verkort) Electro Service PJ Goeminne

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kruisstraat 6 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging  kapitaalverhoging

Gent

Afdeling Oudenaarde

11 APR. 2014

Griffie

Ï4.

Bylagen-bifffet Nié-fia Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfs-economisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze

methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 26.010,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 23 maart 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffé van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde zesenteintigduizend en tien euro (E 26.010,00) om het van achtienduizend zeshonderd euro (E 18.800,00) te brengen op vierenveertigduizend zeshonderd en tien euro (E 44.610), zonder creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de

vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

r" I

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

r" I kapitaalverhoging van zesentwintigduizend en tien euro (E 26.010,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierenveertigduizend zeshonderd en

et tien euro (E 44.610,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch met fractiewaarde,

.9

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

ri)

voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende

tekst:

"Artikel 5. Kapitaal.

P: Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op VIERENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EN TIEN EURO (¬ 44.610,00).

Het is verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (VI 86ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden volgens de statuten en wettelijke voorschriften.

P: Het gehele kapitaal is geplaatst.".

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de gewijzigde wetgeving inzake

vereffening van vennootschappen die vocrafgaat, beslist de vergadering artikel zevenentwintig (27)

van de statuten te vervangen docr de volgende tekst:

"Artikel 27 : Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de

vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van

Voor-

belmeen

aan het

Belgisch

Staatsblad

131jTàga-birlid1ièrgii-eli-gtaatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik 13 - Verunla _

dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid

" van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk "

op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de

bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden, De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ' ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van

" Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering,

I De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

" De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen- opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloblp zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de ; activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

ZEVENDE BESLISSING: Volmacht/coördinatie

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing te hebben gehoord van de gecoördineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen beslissingen, deze goed te keuren.

Deze gecoördineerde tekst van de statuten zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, JEAN HENRIST

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde tekst van de statuten;

verslag van de zaakvoerder;

verslag van de bedrijfsrevisor;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.09.2013, NGL 24.10.2013 13638-0232-014
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.09.2012, NGL 01.10.2012 12596-0321-011
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 19.09.2011, NGL 29.09.2011 11561-0596-011

Coordonnées
GOEMINNE PIETER-JAN ELECTRO SERVICE, AFGKEKO…

Adresse
KURISSTRAAT 5 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande