GOLDEN MIRROR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOLDEN MIRROR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.910.283

Publication

20/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

derden.

Zij kan ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft voorschotten toestaan en kredieten verlenen en alle hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend, zodat al het bovenstaande dient geïnterpreteerd te worden in de meest ruime zin.

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd (300)ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het kapitaal werd ingeschreven in geld en het kapitaal werd volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- EUR) door de oprichters, door middel van overschrijving door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekeningnummer BE07 0017 2724 6866 afgeleverd op 15 mei 2014. Het bewijs van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

1. De heer BEAUPREZ Jadran, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Heidestraat(V. 01.09.1980 Stationsstraat) 33, titularis van driehonderd (300) aandelen

Boekjaar: van 1 januari tot 31 december

Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vor¬ming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling overblijvend saldo na vereffening:

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder han¬delt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aange¬stelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste werkdag van de maand juni om 14:00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissaris¬sen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennoot¬schap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen perso¬nen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten ver¬tegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handte¬kening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Overgangsbepalingen:

a/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

b/ Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbe¬paalde duur: De heer BEAUPREZ Jadran Romain Hedwige, ongehuwd, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Heidestraat(V. 01.09.1980 Stationsstraat) 33, die verklaart/verklaren hebben te aanvaarden en te bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. c/ Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HUYSMANS+ , kantoorhoudende te 2600 Berchem, Rysheuvelsstraat 73, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

1.alle om het even welke fiscale administraties, waaronder de administraties der directe belastingen, de BTW, de administratie van Douane en Accijnzen en de administratie van registratie- en successierechten. Daarbij alle aangiften in te vullen, alle bezwaarschriften in te dienen, alle briefwisseling te voeren;

2.alle administraties van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank Ondernemingen teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en schrappingen en alle administratieve verrichtingen uit te voeren;

3.alle om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten;

4.alle om het even welke overige overheidsdiensten en administraties; en dit zonder telkens voorafgaandelijk het akkoord van de vennootschap te behoeven of voorafgaandelijk te moeten inlichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Anne CARTUYVELS, notaris te Antwerpen

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16533-0012-011

Coordonnées
GOLDEN MIRROR

Adresse
HEIDESTRAAT 33 9170 DE KLINGE

Code postal : 9170
Localité : De Klinge
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande