GOLF- & COUNTRYCLUB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GOLF- & COUNTRYCLUB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.090.624

Publication

21/05/2014
ÿþ

ar~^7Y~(



mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 9 MEI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0414.090.624

;;

Benaming (voluit) : GOLF- EN COUNTRYCLUB N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 52

9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte :1/Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging - Ontslag -(Her)benoeming 2/Raad van bestuur

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE! GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", metj zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op vierentwintig april tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat:

;i

11 de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren! beslissingen heeft genomen :

;; WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE AANDELEN MET HET OOG OP DE HERINDELING VAN DE! AANDELEN IN GROEPEN EN HET INVOEGEN VAN EEN AUTOMATISCHE SOORTWIJZIGING. ;; De vergadering beslist de aandelen opnieuw in te delen en om een automatische soortwijziging van de groepen! van aandelen in te voegen (...).

Teneinde de uniformiteit in de tekst te behouden, wordt er beslist overal in de statuten het woord "categorie" of; "klasse" te vervangen door "groep".

WIJZIGING VAN SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

a) De vergadering beslist om de samenstelling van de raad van bestuur te wijzigen (...).

;; b) De vergadering beslist dat indien een bestuurder in functie de leeftijd van vijfenzeventig jaar heeft bereikt, hij! op de eerstvolgende algemene vergadering van rechtswege ontslagnemend is en in zijn vervanging dient te; worden voorzien.

WIJZIGING VAN DE PROCEDURE TOT BIJEENROEPING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering beslist om de bijeenroeping van de raad van bestuur te wijzigen teneinde deze int overeenstemming te brengen met de hedendaagse communicatiemiddelen (..,).

il WIJZIGING VAN DE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist om de bepalingen aangaande de vertegenwoordiging van de vennootschap integraal te; wijzigen (...).

SCHRAPPEN VAN GEDELEGEERD-BESTUURDER

De vergadering beslist in de artikelen 17, 4e alinea en in artikelen 19 en 35 de vermelding van een! ;, gedelegeerd-bestuurder te schrappen, In artikel 17, le alinea zal de term worden vervangen door "voorzitten van het directiecomité."

INVOEGING VAN EEN TIJDELIJKE BEPALING INZAKE HET OPRICHTEN VAN EEN ADVISEREND! COMITÉ.

De vergadering beslist om een tijdelijke bepaling inzake de oprichting van een adviserend comité aan te nemen! als volgt:

De raad van bestuur kan een Adviserend comité oprichten. Het Adviserend comité zal fungeren als een! adviesorgaan voor de raad van bestuur. In het Adviserend comité zullen enkel voormalige bestuurders kunnen; zetelen die dit wensen en reeds in functie waren voor 31 december 2002 en dit voor onbepaalde duur.

;; Het Adviserend comité wordt bijeengeroepen op dezelfde dag als de raad van bestuur welke vergadering zal! plaatsvinden voor de raad van bestuur teneinde over de te nemen beslissingen advies te verlenen.

De leden van het Adviserend comité hebben het recht om de raad van bestuur bij te wonen doch hebben! slechts een raadgevende stem.

Het mandaat van de leden van het Adviserend comité is onbezoldigd.

STATUTENWIJZIGING De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

Op de laatste blz. van Luik II vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De tekst van artikel 6 wordt vervangen ais volgt:

"De aandelen zijn op naam en blijven op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van de

aandelen gehouden.

De aandelen worden verdeeld in groepen te weten:

" de nummers één (1) tot en met zeshonderd (600) zijnde aandelen van de groep A;

" de nummers zeshonderd en één (601) tot en met negenhonderd eenentachtig (981), zijnde de aandelen van de groep C;

" de nummers negenhonderd tweeëntachtig (982) tot en met duizend driehonderd veertien (1.314) zijnde de aandelen van de groep D;

" de nummers duizend driehonderd vijftien (1.315) tot en met duizend zeshonderd veertien (1.614) zijnde de aandelen van de groep E;

" de nummers duizend zeshonderd vijftien (1.615) tot en met duizend negenhonderd vijfennegentig (1.995) zijnde de aandelen van de groep F;

" de nummers duizend negenhonderd zesennegentig (1.996) tot en met tweeduizend driehonderd zesenzeventig (2.376) zijnde de aandelen van de groep G;

" de nummers tweeduizend driehonderd zevenenzeventig (2.377) tot en met tweeduizend zevenhonderd zevenenvijftig (2.757) zijnde de aandelen van de groep H;

" de nummers tweeduizend zevenhonderd achtenvijftig (2.758) tot en met drieduizend honderd achtendertig (3.138) zijnde de aandelen van de groep 1;

" de nummers drieduizend honderd negenendertig (3.139) tot en met drieduizend vijfhonderd negentien (3.519) zijnde de aandelen van de groep K;

" de nummers drieduizend vijfhonderd twintig (3.520) tot en met drieduizend negenhonderd (3.900), zijnde de aandelen van de groep L;

Elke voormelde groep van aandelen vertegenwoordigt één groep van aandeelhouders,

In geval van een overdracht van aandelen aan een aandeelhouder van een andere groep, zal de letter van de overgedragen aandelen automatisch veranderen in de letter van de groep waarvan de ovememer-aandeelhouder reeds aandelen aanhoudt."

De tekst van de eerste en tweede alinea van artikel 15 wordt vervangen ais volgt:

"De raad van bestuur wordt samengesteld uit één bestuurder benoemd per groep van aandeelhouders die een bestuurder heeft voorgedragen overeenkomstig de procedure hierna vermeld, met de mogelijkheid daarnaast één of meer bestuurders te benoemen op voordracht van alle groepen van aandelen samen. In afwijking van het voorgaande worden twee bestuurders benoemd per groep van aandeelhouders indien er minstens 600 aandelen van deze groep bestaan. Elke bestuurder dient een natuurlijke persoon te zijn, al dan niet aandeelhouder.

Behoudens het geval dat een bestuurder wordt benoemd op voordracht van alle groepen van aandeelhouders samen, wordt elke bestuurder benoemd door de algemene vergadering bij afzonderlijk besluit, telkens op voorstel van een groep aandeelhouders van een zelfde letter (A tot en met L), waarbij elke groep minstens twee kandidaten voordraagt. Ze worden verkozen bij gewone meerderheid van stemmen. Is deze niet bereikt dan wordt opnieuw gestemd op minstens twee nieuwe kandidaten die worden voorgedragen door de houders van de groep aandelen waarvan de kandidaten bij de eerste stemming niet werden verkozen. Desgevallend wordt hiertoe een nieuwe (buitengewone) algemene vergadering gehouden en belet dit niet dat de overige leden van de raad van bestuur ondertussen geldig kunnen beraadslagen en beslissingen nemen."

De tekst van de vierde alinea van artikel 15 wordt vervangen als volgt:

"De maximumleeftijd van een bestuurder bedraagt vijfenzeventig jaar. Indien een bestuurder in functie de leeftijd van vijfenzeventig jaar heeft bereikt, is hij op de eerstvolgende algemene vergadering van rechtswege ontslagnemend en dient in zijn vervanging te worden voorzien."

De tekst van de eerste alinea van artikel 17 wordt vervangen als volgt:

"De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap dit vereist. Hij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van twee bestuurders of de Voorzitter van het directiecomité."

De tekst van de derde alinea van artikel 17 wordt vervangen als volgt:

"De bijeenroepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste vijf voile dagen voor de vergadering per brief, e-mail, telefax of op een andere schriftelijke wijze verzonden." De tekst van de vierde alinea van artikel 17 wordt vervangen als volgt:

"ingeval van hoogdringendheid en in het belang van de vennootschap, kan deze termijn door de voorzitter op gemotiveerde basis teruggebracht worden tot vierentwintig uur."

De tekst van laatste alinea van artikel 19 wordt vervangen als volgt:

"De kopijen of uittreksels die worden gemaakt om te worden gebruikt in rechte of anderszins, worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders."

De tekst van artikel 21 wordt vervangen als volgt:

"A. Algemeen

Onverminderd de algemene vertegenwoordiging van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders behorend tot twee verschillende groepen van aandelen die samen optreden.

B. Directiecomité

Onverminderd artikel 524bis W. Venn. In fine wordt de vennootschap binnen de toebedeelde taken en bevoegdheden van het directiecomité geldig vertegenwoordigd door de handtekening van haar voorzitter alleen of twee van haar leden samen handelend voor verrichtingen en transacties voor zover deze binnen het budget vallen. Het budget zal bepaald worden door de raad van bestuur.

Koor-

behorelen

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beho'èden aan het Belgisch Staatsblad

mix 111.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

transacties buiten het budget en bij transacties hoger dan het geïndexeerd bedrag van 20.000 euro is een

handtekening door twee leden van de raad van bestuur nodig, andere dan de leden van het directiecomité.

Dit bedrag van 20.000 euro wordt jaarlijks aangepast aan de gezondheidsindex volgens volgende formule:

geïndexeerd bedrag x nieuwe index (maand voorafgaandelijk aan de aanpassing van elk jaar): basisindex

(maart 2014, zijnde 121,72)."

De tekst van de laatste alinea van artikel 35 wordt vervangen als volgt:

"De dubbels of uittreksels die rechtens of anderszins op te maken zijn, worden getekend door twee bestuurders

of door de voorzitter van de raad van bestuur. "

invoeging van een nieuw artikel 46 als volgt:

"ARTIKEL 46  ADVISEREND COMITÉ -- TIJDELIJKE BEPALING

De raad van bestuur kan een Adviserend comité oprichten. Het Adviserend comité zal fungeren als een

adviesorgaan voor de raad van bestuur. In het Adviserend comité zullen enkel voormalige bestuurders kunnen

zetelen die dit wensen en reeds in functie waren voor 31 december 2002 en dit voor onbepaalde duur.

Het Adviserend comité wordt bijeengeroepen op dezelfde dag als de raad van bestuur welke vergadering zal

plaatsvinden voor de raad van bestuur teneinde over de te nemen beslissingen advies te verlenen.

De leden van het Adviserend comité hebben het recht om de raad van bestuur bij te wonen doch hebben

slechts een raadgevende stem.

Het mandaat van de leden van het Adviserend comité is onbezoldigd."

ONTSLAG EN (HER)BENOEMING VAN BESTUURDERS

De vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende bestuurders ingaand op heden:

- de heer Herman SANTENS;

- de heer Noël DELMULLE;

mevrouw Christiane LAPOUGE;

- de heer Lucien VANWYNSBERGHE.

Vervolgens besluit de vergadering op voordracht van de aandeelhouders van de groep C volgende bestuurder

te herbenoemen voor een periode van zes jaar van rechtswege eindigend na de jaarvergadering van 2020:

- de heer Christopher MORTON, die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Daaropvolgend besluit de vergadering volgende bestuurders te benoemen voor een periode van zes jaar van

rechtswege eindigend na de jaarvergadering van 2020:

- op voordracht van de aandeelhouders van de groep H: de heer Delmulle, Johan Daniel Marie, gedomicilieerd

en verblijvende te 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg 117, die verklaart het mandaat te aanvaarden;

- op voordracht van de aandeelhouders van de groep I: de heer Santens, Frank Lieven Maria Sylvain,

gedomicilieerd en verblijvende te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Leedsestraat 14, die verklaart het

mandaat te aanvaarden;

- op voordracht van de aandeelhouders van de groep D: mevrouw Vanwynsberghe, Sophia isabelle Margareta,

gedomicilieerd en verblijvende te 8300 Knokke-Heist, Prins Karellaan 50.

- op voordracht van de aandeelhouders van de groep E: mevrouw de Rouck Lapouge, Noëlla Georgette Irma,

gedomicilieerd en verblijvende te 9890 Gavere, Gemeentehuisstraat 8 die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Deze mandaten zijn onbezoldigd.

De vergadering stelt vervolgens vast dat de raad van bestuur vanaf heden als volgt is samengesteld:

1f de heer Santens, Lieven Maurice Jan Edward, bestuurder groep A;

2f de heer De Boever, Louis Ernest Camiel, bestuurder groep A;

3f de heer Derveaux, Godfried Leon Justin Jozef Cornelis, bestuurder groep G;

4f de heer Van Weiden, Lucien Jacques, bestuurder groep L;

5/ de heer Morton, Christopher John, bestuurder groep C;

6f mevrouw Vindevogel, Anne-Marie Gaston Alice, bestuurder groep K;

7f mevrouw Batteauw, Anne Marie Marguerite Camille, bestuurder groep F;

8/ de heer Delmulle, Johan Daniel Marie, bestuurder groep H;

9f de heer Santens, Frank Lieven Maria Sylvain, bestuurder groep I;

10/ mevrouw Vanwynsberghe, Sophia Isabelle Margareta, bestuurder groep D;

11/ mevrouw de Rouck Lapouge, Noëlla Georgette Irma, bestuurder groep E

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan ondergetekende notaris en/of zijn aangestelden-

medewerkers, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk

te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten

van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige

feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder

meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde

in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

2/ RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk verenigen de bestuurders van de naamloze vennootschap "GOLF- EN COUNTRYCLUB N.V.":

Deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende dagorde:

Instelling directiecomité

De raad van bestuur beslist met toepassing van artikel 524 bis W.Venn. en artikel 22 van de statuten een

directiecomité in te stelten en bepaalde van zijn bestuursbevoegdheden over te dragen. Dit comité zal onder het

toezicht van de raad van bestuur staan en aan haar rapporteren.

mod 11.1

Voor behojden aan het Belgisch Staatsblad

Samenstelling

De raad beslist dat dit comité zal bestaan uit 3 leden. De leden zijn natuurlijke personen, waarvan het eerste lid een bestuursmandaat in de vennootschap heeft, het tweede lid ofwel een bestuursmandaat in de vennootschap heeft ofwel aandeelhouder is van de vennootschap, en het derde lid ofwel een bestuursmandaat in de vennootschap heeft ofwel aandeelhouder is van de vennootschap ofwel een derde, bij voorkeur met een patrimoniaal belang in de vennootschap.

Zij worden benoemd voor een periode van zes jaar door de raad van bestuur. Hun mandaat kan op elk ogenblik door de raad van bestuur herroepen worden met meerderheid van twee derde van de stemmen, Zij zijn herbenoembaar. Op het ogenblik van de benoeming mag een lid niet de leeftijd van 65 jaar hebben bereikt. Ten titel van overgangsbepaling zullen de eerste leden van het directiecomité worden benoemd respectievelijk voor 2, voor 4 en voor 6 jaar, om de continuïteit in de werking van het comité te verzekeren. Deze termijn wordt bij loting toegewezen aan de verkozen leden,

Elk lid kan steeds zelf ontslag nemen en zal dan worden vervangen tijdens de eerstvolgende raad van bestuur, Werkwijze

Taken

De bevoegdheden die de raad van bestuur overdraagt aan het directiecomité zijn beperkt tot de volgende limitatief opgesomde activiteiten:

Het beheer, advies en controle van de dagdagelijkse werking en exploitatie van de golfclub waaronder:

- het voorbereiden van de strategie en het beleid van de vennootschap en van vergaderingen van de algemene vergadering, raad van bestuur en directiecomité;

het doen uitvoeren en toezien op de uitvoering van alle besluiten van de raad van bestuur;

- het advies en toezicht op het technisch beheer, op het onderhoud van terreinen, op de uitvoering van geplande werken;

- het adviseren en controleren van het personeel, het aannemen, het onderhandelen en afsluiten van arbeidsovereenkomsten, het ontslaan van personeel;

- het opstarten en opvolgen van juridische dossiers, het opvragen van juridische bijstand en advies;

- het voorbereiden van ontwerp van jaarrekening en jaarverslag, het organiseren en controleren van de boekhouding, aangiftes voor BTW en andere belastingen, het opvragen van financieel advies en bijstand; - het controleren van de aankopen van materieel en materiaal en voorraden, het nazien van de bankverrichtingen, het aansturen en controleren van het commercieel beheer;

- advies en controle inzake de sportieve organisatie van de club: opstellen jaarkalenders, aanneming nieuwe leden, samenwerking met sportieve commissie;

- advies en controle van de werking van bar en restaurant, van de uitbating en van het gebruik van het clubhuis. Vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd artikel 524bis W. Venn. In fine wordt de vennootschap binnen de toebedeelde taken en bevoegdheden van het directiecomité geldig vertegenwoordigd door de handtekening van haar voorzitter alleen of twee van haar leden samen handelend voor verrichtingen en transacties voor zover deze binnen het budget vallen.

Bij transacties buiten het budget en bij transacties hoger dan het geïndexeerd bedrag van 20.000 euro is een handtekening door twee leden van de raad van bestuur nodig, andere dan de leden van het directiecomité. Dit bedrag van 20.000 euro wordt jaarlijks aangepast aan de gezondheidsindex volgens volgende formule: geïndexeerd bedrag x nieuwe index (maand voorafgaandelijk aan de aanpassing van elk jaar); basisindex (maart 2014, zijnde '121,72).

Indien deze bevoegdheden overschreden worden, zijn de leden van het directiecomité hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk voor de gevolgen ervan.

Bezoldiging

De leden van het directiecomité ontvangen voor het uitoefenen van hun mandaat een vaste vergoeding van vijfhonderd euro (¬ 500,00) per maand en per persoon. Dit bedrag wordt eveneens jaarlijks geëvalueerd door de raad van bestuur die de jaarvergadering voorafgaat.

Overgangsbepalingen

De raad van bestuur beslist dat naast de drie verkozen leden de heer Lieven Santens persoonlijk tevens deel zal uitmaken van het directiecomité voor een periode van 2 jaar, dus tot na de jaarvergadering van 2016. Er wordt ook toegestaan dat zolang de heer Lieven Santens Voorzitter blijft van de raad van bestuur en de algemene vergadering er nog een kandidaat voor het directiecomité mag worden voorgedragen door groep A. Deze zal lid mogen zijn maar geen Voorzitter van dit directiecomité,

Benoeming van de leden van het directiecomité

Thans gaat de raad van bestuur over tot een anonieme en schriftelijke stemming van de leden van het directiecomité en hun, voorzitter en wordt bij loting de duur van hun mandaat bepaald.

De raad van bestuur beslist met ingang vanaf heden als leden van het directiecomité te benoemen;

1. de heer Johan Santens, voor een duur van 2 jaar;

2. de heer Bernard Sylvain H Santens, wonende te 9700 Oudenaarde, Kattenberg 142, voor een duur van 4 jaar;

3, mevrouw Anne-Marie Vindevogel voor een duur van 6 jaar. Zij wordt tevens benoemd tot voorzitter van het directiecomité voor de duur van haar mandaat.

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden.

machtiging tot vervullen van administratieve formaliteiten

De raad van bestuur verleent een bijzondere volmacht aan ondergetekende notaris Van Belle, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel, de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" V " mod 11.1



Vuns= ' behoeden

aan het

Belgisch Staatsblad

Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, de BTW-administratie, ter publicatie van deze' besluiten in de bijlage tot het Belgisch staatsblad, ten einde in naam van de raad van bestuur alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen de aanwezigheidslijst;

het verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 660 van het Wetboek van

vennootschappen

coordinatie



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2014 : OU022201
05/07/2013 : OU022201
15/05/2013 : OU022201
25/07/2011 : OU022201
14/06/2011 : OU022201
23/07/2010 : OU022201
29/01/2010 : OU022201
09/07/2009 : OU022201
04/09/2008 : OU022201
18/06/2007 : OU022201
15/07/2005 : OU022201
31/05/2005 : OU022201
17/05/2004 : OU022201
09/02/2004 : OU022201
27/05/2003 : OU022201
16/09/2015 : OU022201
13/06/2002 : OU022201
06/06/2001 : OU022201
06/05/1999 : OU022201
30/05/1998 : OU22201
01/01/1997 : OU22201
01/01/1993 : OU22201
01/01/1992 : OU22201
14/06/1989 : OU22201
01/01/1989 : OU22201
01/01/1988 : OU22201
03/06/1987 : OU22201
18/04/1987 : OU22201
20/06/1986 : OU22201
01/01/1986 : OU22201

Coordonnées
GOLF- & COUNTRYCLUB

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 52 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande