GONDRY INVEST

Divers


Dénomination : GONDRY INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 899.993.219

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14104-0011-014
12/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0899.993.219

Benaming

(voruit) GON DRY IN VEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel: 9041 Gent (Oostakker), Venusschoentjesstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 23 april 2014 blijkt dat de Commanditaire Vennootschap op Aandelen de volgende statutenwijziging goedkeurde:

t. Kapitaalsvennindering.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van twee miljoen honderdtachtigduizend euro (¬ 2.180.000) teneinde het te brengen van twee miljoen tweehonderdtwee-ënveertigduizend euro (¬ 2.242.000) op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalsvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige nodig van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalsvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalsvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsvermindering van twee miljoen honderdtachtigduizend euro (¬ 2.180.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000).

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen dat inzake reële kapitaalsvermindering voorziet dat de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalsvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben te doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit tot kapitaalsvermindering beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 5 te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5

Net maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 82.000) verdeeld in zevenduizend tweehonderd tweeënveertig (7.242) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Net maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van een algemene' vergadering onder de voorwaarden voorzien door de wet en mits instemming van de zaak-voerder(s)."

3. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder elle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOUR°, gevestigd te 9270 Laarne, Heriweg 53, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en.

---------------------- --

-----

2 9 APR. 2014

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE-..C.,'M

--

Luik B - Vervolg

de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

28/4/2014

Tezelfdertijd neergelegd :

uitgifte van de akte

de gecoördineerde statuten

- publicatielijst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

1 aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014
ÿþ Mal Word 11.1

7{01-IL I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE 'i

- 2011; fAATSB LA

NEERGELEGD

-3 OKT. 2014

D KoRgrettegv-r

MON1TEU

08 -10

ELG1SCH S



*14188434*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0899.993.219

Benaming

(voluit) : GONDRY INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel: 9041 Gent (Oostakker), Venusschoentjestraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 29 september 2014 blijkt dat de Commanditaire Vennootschap op Aandelen de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Kennisname van het verslag opgesteld door de zaakvoerders de dato 1 september 2014. , De vergadering neemt kennis van flet bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 1 september 2014 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen. Dit verslag zal hierbij aangehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Bevestiging van de toekenning van een tussentijds dividend.

De vergadering bevestigt dat bij buitengewone algemene vergadering de dato 1 september 2014 werd

beslist om over te gaan tot de toekenning van een tussentijds dividend voor een brutobedrag van vier

miljoen zeshonderdduizend euro 4.600.000) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), in totaal vier miljoen honderdveertigduizend euro (¬ 4.140.000) netto-dividend.

3. Kennisname van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor van 25 september 2014. De voorzitter leest het in de agenda aangekondigde verslag opgesteld door Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. o.v.v. CVBA, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Johan De Coster, bedrijfsrevisor, voor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld dcor de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

"BESLUIT

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Johan DE COSTER, bedrilfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in de COMM.VA GONDRY INVEST. De inbreng in natura bestaat uit volgende schuldvorderingen :

schuldvordering op naam van de heer Didier GONDRY ten laste van de vennootschap COMM.VA GONDRY IN VEST en dit voor een totaal bedrag van twee miljoen vierenzestigduizend tweehonderd drieëntachtig euro vijftig cent (2.064.283,50 EUR)

- schuldvordering op naam van mevrouw Christine BRAEM ten laste van de vennootschap COMM.VA GONDRY INVEST en dit voor een totaal bedrag van twee miljoen vierenzestigduizend tweehonderd drieëntachtig euro vijftig cent (2.064.283,50 EUR)

schuldvordering op naam van de heer Sammy GONDRY ten laste van de vennootschap COMM.VA GONDRY INVEST en dit voor een totaal bedrag van veduizend zevenhonderd zestien euro vijftig cent (5.716,50 EUR)

- schuldvordering op naam van de heer Dennis GONDRY ten laste van de vennootschap COMM.VA GONDRY IN VEST en dit voor een totaal bedrag van vijfduizend zevenhonderd zestien euro vilftig cent' (5.716,50 EUR)

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Instituut van de Bedrerevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van

duidelijkheid en nauwkeurigheid.

De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het

geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedriffseconomisch verantwoord zijn.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met de

als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De inbreng in natura is bijgevolg niet overgewaardeerd.

De inbreng specifiek beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen.

Uit het Bijzonder Verslag van de Zaakvoerders blijkt dat de inbreng in natura door de aandeelhouders

voor een totaal bedrag van 4.140.000,00 EUR niet vergoed wordt door uitgifte van nieuwe aandelen

maar dat de fi-actiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid

van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is.

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, op 25 september 2014

(getekend)

VAN HAVERMAET GROEN WEGHE BEDRUFSREVISOREN

BURG. VENM 0.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Johan DE COSTER

Bedrijfsrevisor - Vennoot"

Dit verslag zal, samen met het verslag van de zaakvoerders, hierbij aangehecht blijven met het oog op

de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Kapitaalsverhoging.

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, het maatschappelijk kapitaal te verhogen om het van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000) op vier miljoen tweehonderdtweeduizend euro (¬ 4.202.000) te brengen, door inbreng van de schuldvorderingen die de inbrengers hebben lastens deze vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, zijnde de vorderingen tot voormelde dividenduitkering, die zij hebben lastens de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor,

5. Verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer Didier Gondry, mevrouw Christina Braem, de heer Sammy Gondry en de heer Dennis Gondry, allen voornoemd, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting beslist de heer Didier Gondry, voornoemd, zijn schuldvordering ten belope van twee miljoen vierenzestigduizend tweehonderd drieëntachtig euro vijftig cent (¬ 2.064.283,50) in deze vennootschap in te brengen.

Na deze uiteenzetting beslist mevrouw Christine Braem, voornoemd, haar schuldvordering ten belope van twee miljoen vierenzestigduizend tweehonderd drieëntachtig euro vijftig cent (¬ 2.064.283,50) in deze vennootschap in te brengen.

Na deze uiteenzetting beslist de heer Sammy Gondry, voornoemd, zijn schuldvordering ten belope van vijfduizend zevenhonderd zestien euro vijftig cent (5.716,50) in deze vennootschap in te brengen.

Na deze uiteenzetting beslist de heer Dennis Gondry, voornoemd, zijn schuldvordering ten belope van vijfduizend zevenhonderd zestien euro vijftig cent (5.716,50) in deze vennootschap in .te brengen.

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt mij, notaris, te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vier miljoen tweehonderdtweeduizend euro (¬ 4.202.000) werd gebracht en is vertegenwoordigd door zevenduizend tweehonderd tweeënveertig (7.242) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

7. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het vocrgaande besluit tot kapitaalsverhoging

Voorbehouden aan het Belech Staatsblad

Luik B - Vervolg

beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door het volgende:

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt VIER MILIOEN TWEEHONDERDTWEEDUIZEND EURO (¬ 4.202.000) verdeeld in zevenduizend tweehonderd tweeënveertig (7.242) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van een algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door de wet en mits instemming van de zaakvoerder(s),"

8. Bevoegdheden van de zaakvoerders.

De vergadering kent de zaakvoerders alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOUR°, gevestigd te 9270 Laarne, Heirweg 53, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

2/10/2014

Tezelfdertijd neergelegd:

- uitgifte van de akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- de gecoördineerde statuten

publicatielijst

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.03.2013, NGL 30.04.2013 13107-0366-014
24/05/2012
ÿþMod Word 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r-----._

NEEIP.GELEGD

1 1 MEI 2012

RIE:Ií7eliNK VAN

KOOPHA,~D[,L'nr GENT_

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

+12094052

Ondernemingsnr . 0899.993.219

Benaming

{voluit} . GONDRY INVEST

;vetkost}

Rechtsvorm . Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Venusschoentjensstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 9 mei 2012, blijkt dat de Commanditaire Vennootschap op Aandelen de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Kapitaalsvermindering.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van vijf miljoen euro (¬ 5.000.000) teneinde het te brengen van zeven miljoen tweehonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 7.242.000) op twee miljoen tweehonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 2.242.000) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalsvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalsvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalsvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsvermindering van vijf miljoen euro (¬ 5.000.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee miljoen tweehonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 2.242.000).

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalsvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalsvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalsvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit tot kapitaalsvermindering beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende:

"Artikel 5

Net maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt TWEE MILJOEN TWEEHONDERD-TWEEËNVEERTlGDUlZEND EURO (¬ 2.242.000) verdeeld in zevenduizend tweehonderd tweeënveertig (7.242) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van een algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door de wet en mits instemming van de zaakvoerder(s)."

3. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten

uit te voeren, inzondérheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft

Bijlagen " bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur bélge

.Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\'

Luik B - Vereolo

besloten, na afloop van de wettelijke termijn, onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te coordineren, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbenk en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

10/5/2012

Tezelfdertijd neergelegd :

uitgifte van de akte

de gecoördineerde statuten;

publicatielijst;

G: ;.e iaatste blz van Luik B vermeiden Recjo Naara ar hoe4aní~bliv vai; de hstru7iMn erendF hetzij van de persol0)n¬ enl

=^,cvoGg41 d@ reeds ;3 50a"' tel ea^z en van derden te YerteàeCl4A'OOraiQ$n

Vera NAiatA en handteKei7sii,~.

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 16.04.2012 12086-0359-014
15/02/2012
ÿþbet

aa

Be Staz

Luik B - Vervolg Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uumIljq110 II

(voluit) : GONDRY INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel: 9041 Gent (Oostakker), Venusschoentjensstraat 4 (volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering de dato 5 december 2011 dat met algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen als zaakvoerder met ingang van heden en voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw Braem Christina, wonende te 9041 Oostakker, Ven usschoentjesstraat 4

Goedgekeurd in het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering de dato 5 decemberi .12011.

GONDRY DIDIER

Zaakvoerder

ïi



NEERGELEGD

- 2 FR 2012

KOROW-12MiNialT



Ondemerningsnr -. 0899.993.219

Benaming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 10.05.2011 11106-0438-014
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 18.03.2010, NGL 22.03.2010 10071-0227-014

Coordonnées
GONDRY INVEST

Adresse
VENUSSCHOENTJENSSTRAAT 4 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande