GOOFY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOOFY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.659.149

Publication

03/06/2013
ÿþMatl Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : S34 6 sg J14 g

Benaming

(voluit) : GOOFY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 80, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Caroline De Herdt, Notaris, te Lebbeke op 17 mei 2013 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken ;

OPRICHTER: De heer VANDENBROECK Raf Arthur, zaakvoerder, geboren te Dendermonde op dertig augustus negentienhonderd zeventig, nationaalnummer 70.08.30-141.97 wonende te 9280 Lebbeke, Nieuwstraat 80.

BENAMING: "GOOFY"

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL: 9280 Lebbeke, Nieuwstraat 80.

DOEL: De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Uitvoeren van managements- en beheersopdrachten

Het leiden van bouwprojecten; opmaken van offertes, klantenbeheer; klantenbezoeken en commerciële relaties opbouwen en onderhouden; contacten met architecten, bestellen van de nodige

materialen

Aanvragen van offertes van leveranciers en onderaannemers; opmaken van de contracten met

leveranciers en onderaannemers; begeleiden en motiveren van eigen personeel en onderaannemers; financieel beheer van projecten zowel naar budget als naar' bouwheer toe.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Het verienen van dienstenen adviezen aan personen en bedrij-ven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het verstrekken van advies op bedrijfseconomisch en financieel vlak, het verlenen van diensten in management, in het algemeen en in het bijzonder, het verienen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk  doch niet uitsluitend  op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel

Aankoop, verkoop en verhuur van hoogtewerkers, verreikers, wielladers, werfmaterieel, handgereedschap en elektrisch gereedschap en pneumatisch gereedschap, personenwagens, vrachtwagens, licht vrachtwagens. De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen in het algemeen.

Uitvoeren van expertiseopdrachten.

Opmaken van EPC certificaten, opmaken van EPB rapporten.

Uitvoeren van veiligheidscoördinatie.

Op de laatste blz. van LuiKa3_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 MEI 2053

DENDEFWQNDF_

IN~MII~~NIN~VWV~IMMI

*13083194*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Verhuur, verkoop, aankoop en beheer van gebouwen, onroerende goederen, gronden, panden, woningen, appartementen en industriële gebouwen in binnen- en buitenland. Aangaan van leningen of kredietopeningen, al dan niet hypothecaire, onroerende leasing, borg stellen of aval verlenen.

Beheren, in stand houden, onderhouden en uitbaten van patrimonium.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Zij kan optreden ais bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersfuncties kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerders, haar werkende vennoten of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het participeren in ondernemingen, het verstrekken van financieringen en het uitvoeren van studie- en adviesopdrachten met het oog op het nemen van participaties, alleen of gezamenlijk, in ondernemingen en het uitvoeren van opdrachten ter herstructurering van ondernemingen in het algemeen.

Het toestaan van leningen en kredietopnemingen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondeme mi ngen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten,

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde.

Op deze aandelen wordt in geld ingeschreven door de Heer Vandenbroeck Raf, hogergemelde oprichter.

De comparant verklaart en erkent dat de aandelen waarop door hem;werd ingeschreven, volledig volgestort zijn, hetgeen bewezen wordt door een attest van de ING Bank verklarende dat het bedrag van achttienduizend zeehonderd euro op een rekening voorkomt geopend op naam van de huidige opgerichte vennootschap, onder nummer 393-0425626-79,

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering der vennoten bij eenvoudige meerderheid benoemd en de algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat,

MACHTEN: De zaakvoerder hebben de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten. Zij dienen steeds gezamenlijk op te treden.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand

september om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste

jaarvergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizendvijftien.

leder aandeel geeft recht op één stem.

fi

BOEKJAAR: Het boekjaar vangt aan de eerste april en eindigt de éénendertigste maart van elk jaar. ; het eerste boekjaar zat lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 maart 2015, Alle verrichtingen gedaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid worden geacht voor rekening te zijn van de vennootschap.

WINSTVERDELING:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING - VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars

beschouwd, onder voorbehoud van homologatie van het mandaat door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars beschikt (beschikken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het

Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd :

De heer VANDENBROECK Raf Arthur, zaakvoerder, geboren te Dendermonde op dertig augustus

negentienhonderd zeventig, nationaalnummer 70.08.30-141.97 wonende te 9280 Lebbeke, Nieuwstraat 80,

hogergemelde comparant.

Die dit ambt aanvaardt en is benoemd tot herrceping van zijn mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

VOLMACHT:

De oprichter geeft hierbij bijzondere volmacht aan De Meester Consultants, Leopold H laan 64 bus 2 te 9200 Dendermonde, hier vertegenwoordigd door de heer De Meester Luc, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot haar inschrijving, eventuele wijziging of schrapping in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanige registratie enfof erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte

K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- *behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : haam en handtekening

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 07.09.2015 15582-0134-012

Coordonnées
GOOFY

Adresse
NIEUWSTRAAT 80 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande