GORDIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GORDIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.437.926

Publication

08/07/2013
ÿþA

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13104098*

1111

Ondernemingsnr : 0459.437.926 Benaming

(voluit) : GORDIUM

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Octaaf Van Dammestraat 54, 9030 Mariakerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelswijziging - Naamswijziging - Wijziging boekjaar

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele te Aalst op 14 juni 2013, dat werd gehouden de Bijzondere Algemene vergadering der aandeelhouders van de de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GORDIUM", waarvan de zetel gevestigd is Octaaf Van Dammestraat 54, 9030 Mariakerke, ondernemingsnummer 0459.437,926 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 459.437.926.

Volgende beslissingen werden genomen:

1.Naamswijziiging

De algemene vergadering beslist de om de naam van de vennootschap te veranderen in "M.D, Project". 2.Verslag doelswijziging

Volgens artikel 287 W.Venn geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de doelwijziging die, hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op achtentwintig mei tweeduizend dertien.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als voorzien werd in artikel 287 W.Venn. De buitengewone algemene vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

3.Doelswijziging

Hiertoe wordt het betreffende artikel van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening; van derden, of door deelname van dezen:

De aankoop, verkoop, verhuur, onderverhuur, leasing, renting, tussenpersoon, ontwerp, productie, handel, groothandel, herstelling, levering, plaatsing, montage, demontage, integratie ontmanteling, vervoer, invoer,: uitvoer, export, hoofdaanneming en onderaanneming, reiniging, renovatie, vernieuwing, afbraak, opbouw, terbeschikkingstelling, onderzoek, aduies, ontwikkeling, management, public-relations, berekening, doceren,; onderwijs, opleiding en dienstverlening van volgende activiteiten:

Het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van: alle onroerende goederen, de expertise en agenschapdiensten inzake onroerende goederen; het bouwen of. doen bouwen van huizen, villa's, appartementen; de promotie van en het makelen in onroerende goederen.

De vennootschap mag alle studieopdrachten, raadgevingen en coördinatieopdrachten uitvoeren in verband; met onroerende goederen.

De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheid coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

Voorgaande opsomming is louter ten exemplatieven titel en geenszins beperkend.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen ver-bintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

4.Omzetting van het kapitaal in euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

j De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten van Belgische Frank naar Euro en het te brengen van ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND BELGISCHE FRANK (750.000,- Frank) naar ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (¬ 18.592,01).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge 5.Wijziging van het boekjaar

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist de statuten in deze zin aan te passen, zoals hierna gemeld.

6.Wijziging van de datum van de jaarvergadering

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op 31 december om 20.00 uur,

De vergadering beslist de statuten in deze zin aan te passen, zoals hierna gemeld.

7.Overgangsmaatregelen inzake het lopend boekjaar en de eerstvolgende algemene vergadering.

1° De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat aanvang genomen heeft op 1 januari 2013, te verlengen tot en af te sluiten op 30 juni 2014.

2° De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2014, zal gehouden worden op 31 december 2014 om 20.00 uur.

B.Aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de huidige bepalingen van het Wetboek Vennootschappen en aan de hierboven genomen besluiten en geeft de notaris opdracht tot uitwerking van een nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om ze nadien neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel, door schrapping van de gehele tekst der statuten en vervanging ervan door volgende tekst:

STATUTEN.

Benaming

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "M.D. Project".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van haar oprichting,

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Octaaf Van Dammestraat 54, 9030 Mariakerke.

Hij kan zonder statutenwijziging door de zaakvoerders worden overgeplaatst naar iedere andere gemeente in het Nederlands- en tweetalig taalgebied.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De aankoop, verkoop, verhuur, onderverhuur, leasing, renting, tussenpersoon, ontwerp, productie, handel, groothandel, herstelling, levering, plaatsing, montage, demontage, integratie ontmanteling, vervoer, invoer, uitvoer, export, hoofdaanneming en onderaanneming, reiniging, renovatie, vernieuwing, afbraak, opbouw, terbeschikkingstelling, onderzoek, advies, ontwikkeling, management, public-relations, berekening, doceren, onderwijs, opleiding en dienstverlening van volgende activiteiten:

Het kopen, verkopen, ruisen, huren, verhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, de expertise en agenschapdiensten inzake onroerende goederen; het bouwen of

doen bouwen van huizen, villa's, appartementen; de promotie van en het makelen in onroerende goederen.

De vennootschap mag alle studieopdrachten, raadgevingen en coördinatieopdrachten uitvoeren in verband met onroerende goederen,

De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheid coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

Voorgaande opsomming is louter ten exemplatieven titel en geenszins beperkend.

De vennootschap zal op aile wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen ver-bintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

GEPLAATST KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (¬

18.592,01), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen.

Dit kapitaal is volgestort.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van -

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders oefenen hun mandaat onbezolgdigd uit, behoudens andersluidende beslissing van de

Algemene Vergadering.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts

geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en

bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere

zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van

dit college,

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de 31 december om 20.00 uur.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit ,

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het'

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van .

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

. besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Voor ontledend uittreksel

notaris Lien Couck

Samen hiermee neergelegd: een expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : DE052973
16/05/2013 : DE052973
14/06/2012 : DE052973
15/06/2011 : DE052973
10/06/2010 : DE052973
28/08/2009 : DE052973
01/09/2008 : DE052973
10/09/2007 : DE052973
05/10/2005 : DE052973
28/12/2004 : DE052973
02/10/2003 : DE052973
13/08/2003 : DE052973
08/10/2002 : DE052973
22/01/2002 : DE052973

Coordonnées
GORDIUM

Adresse
OCTAAF VAN DAMMESTRAAT 54 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande