GP GLASWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GP GLASWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.725.382

Publication

01/04/2011
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111J1Hiljiâljt1!11111!111

NEERGELEGD

22 Kiki 20n

RECHTBANK iTliANlti %, AN

KOC)!'H:iRWifir6F. GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming o 1-5,G

(voluit) : GP GLASWERKEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oosterzele, Wetterse Steenweg 23.

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 -- RPR Dendermonde 0812.317.491, op 21 maart 2011, neergelegd ter Registratiekantoor Wetteren, dat er door:

1. De Heer BURGELMAN Gaétan, zaakvoerder, geboren te Aalst op zeventien september negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 700917-107.43, echtgenoot van mevrouw Neveians Petra, nagenoemd, wonende te 9860 Oosterzele, Wetterse Steenweg 23.

2. Mevrouw NEVEIANS Petra Christa, zelfstandig medewerker, geboren te Wetteren op acht en twintig maart negentienhonderd een en zeventig, nationaal nummer 710328-198.86, echtgenote van de heer Burgelman Gaétan, wonende te 9860 Oosterzele, Wetterse Steenweg 23. De echtgenoten Burgelman-Neveians Gaétan zijn gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Ignace Muylle te Middelkerke op 24 april 1997, inmiddels gewijzigd blijkens akte verleden voor Notaris Hildegard Bracke te Wichelen op 16 oktober 2009, wijziging welke evenwel beperkt bleef tot de toevoeging aan gemeld stelsel van een beperkte gemeenschap.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "GP GLASWERKEN" , waarvan de zetel gevestigd is te 9860 Oosterzele, Wetterse Steenweg 23.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- aannemer van glaswerken, het zetten van glas

- vormen en verwerken van vlakglas

- montage van serres en veranda `s in hout, metaal en kunststof

- de montage van buiten- en binnenschrijnwerkerij in metaal; deuren, vensters, kozijnen, trappen,

muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enz.

- het aanbrengen van glas, spiegels enz.....

- de installatie van binnendeuren, scheidingswanden, kastdeuren enz.... van glas - handelsbemiddeling in hout, glas en bouwmaterialen

- vervaardigen van hol- en vlakglas

- vormen en bewerken van vlakglas

- vervaardigen en bewerken van alle soorten glaswerk, inclusief technisch glaswerk

- de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal, hout en pvc

- plaatsen van parket

- plaatsen van tussenwanden en plafonds van gipsplaten, hout, kunststof of metaal

- installatie van stores en zonneschermen

ruimen van bouwterreinen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- isolatiewerkzaamheden

- de handel in meubelen en het vervaardigen ervan, dit alles in de ruimste zin van het woord

zoals onder meer woonkamers, keukens, wandkasten, dressings, tuin- en terrasmeubelen, ...

- reparatie, renovatie, restauratie en stoffering van meubelen

klusjesdienst

- de handel in nieuwe en tweedehandse personen- en bedrijfswagens en alle motoren en andere.

voertuigen voor transport op de weg

- de verhuring van wagens en motorvoertuigen zonder bestuurder

- de handel in onderdelen, wisselstukken, carrosseriebenodigdheden, brandstoffen, oliën, vetten en alle andere producten welke verband houden met de auto-industrie

- het wassen en reinigen van motorvoertuigen, reinigen en renoveren van het interieur en de buitenzijde van voertuigen

- exterieurbehandeling (polijsten van lakwerken, conditionering van bumpers en/of banden, verwijderen van krassen, enz.)

- de uitbating van een atelier voor herstelling van alle voertuigen en toestellen voorzien van ontploffings- en andere motoren

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden

- de handel in textiel, lingerie, kledingstukken, lederwaren en toebehoren zoals hoeden, sierraden en andere

- de handel in alle soorten decoratie, klein meubilair, verlichting, tapijten, behang, stoffen voor decoratie en kunststoffen, tafel- en bedlinnen

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten

- alle hoegenaamde bedrijvigheid en makelarij betreffende onroerende goederen, bebouwd en onbebouwd, alsmede alle hoegenaamde handelingen inzake onroerende rechten, dit alles zowel voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, inzonderheid alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenis sen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 1/100' van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gevormd door inbreng in geld en volstort tot beloop van 12.400 euro, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door de KBC Bank- Agentschap Schellebelle op 17.03.2011.

Overdracht of overgang van de aandelen

§ 1. Behoudens hetgeen bepaald is in de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater.

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 16.00 u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid.van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam,en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten Iaste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op áénendertig december tweeduizend en twaalf.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni 2013 om 16.00 u. Benoeming van een zaakvoerder - indien geen zaakvoerder in de statuten benoemd is - Bezoldiging .

De eerste algemene vergadering, waarop het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is, verklaarde als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer BURGELMAN Gaétan, nationaal nummer 700917-107.43, wonende te 9860 Oosterzele, Wetterse Steenweg 23.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit, tot zolang een volgende algemene vergadering anders beslist.

Volmacht.

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de BVBA DR Accountants & Belastingconsulenten, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Geert de Reviere, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Hospitaalstraat 54/1, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket voor de inschrijving van de vennootschap bij de KBO en voor de inschrijving bij de BTW-administratie en tevens voor het bekomen van alle vergunningen en attesten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte oprichting dd. 21/03/2011

Notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid.van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Coordonnées
GP GLASWERKEN

Adresse
WETTERSE STEENWEG 23 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande