GPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.818.530

Publication

17/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

beroepen.

- Het beheer van onroerende beleggingen en vermogens, alsmede het nemen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben.

- Het leveren van diensten en het ter beschikking stellen van middelen aan en voor vrije beroepen en vennootschappen met burgerlijk of handelsdoel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het doel van de venootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, zoals:

* het huren en verhuren, laten bouwen en verbouwen, aankopen en verkopen, verkavelen van onroerende goederen, daaromtrent zelfs indien deze in geen rechtstreeks verband staan met het maatschappelijk doel;

* het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

* de supervisie, het beheren en controleren van vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, onroerende bezittingen, van en voor rechts- en of fysische personen, en dit in de meest uitgebreide zin;

* het ter beschikking stellen van personeel, apparatuur en allerlei werkmiddelen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen in alle takken van industrie en handel.

Zij mag zich voor deze vennootschappen, verenigingen, ondernemingen en fysische personen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborg verstrekken, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan banken of andere officiële kredietinstellingen.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

6. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Nochtans zal iedere zaakvoerder het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap evenzo voor elk rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ).

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en het bestuur van de vennootschap wordt gevoerd door een derde, zal het voorafgaand akkoord van de enige vennoot handelend tezelfdertijd als algemene vergadering moeten worden bekomen door de externe zaakvoerder voor voormelde rechtshandelingen.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand mei om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

9. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één /tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende

beslissingen te nemen:

Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Zaakvoerders

Worden hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw De Bois Marie;

- Mevrouw Wijns Lara;

Beiden voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Volmacht

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  BOEKHOUDKANTOOR CROMBE, DE CLERCQ & C° , te 1745 Opwijk, Heirbaan

81, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte

vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank

van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle

verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te

zijn.

Coordonnées
GPO

Adresse
MEIR 12 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande