GRALBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRALBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.736.234

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 27.06.2014 14240-0531-011
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 25.06.2013 13244-0463-010
26/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



p de laatste blz. van Luik verelden : ecto : aa en hoedanigheid van de instruenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzi van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ers : aa en handtekenin.

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305063*

Neergelegd

24-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0838736234

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : GRALBA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9404 Ninove, Heghestraat 18

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerek op 24.08.2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1) De heer VAN DER HAEGEN Jan, geboren te Ninove op vierentwintig augustus negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 670824-331-24, en zijn echtgenote,

2) Mevrouw GHYSELS Christel, geboren te Ninove op vijftien maart negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 700315-310-52, samenwonende te 9404 Aspelare, Heghestraat, 18.

Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen bij gebrek aan huwelijkscontract, gewijzigd zonder wijziging van het huwelijksstelsel bij akte verleden voor notaris Marc Bauwens, te Haaltert, op vijf december negentienhonderd vierennegentig,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  GRALBA met maatschappelijke zetel te 9404 Ninove (ex-Aspelare), Heghestraat, 18.

De vennootschap heeft tot doel.

1) Alle diensten van economische aard, het verstrekken van adviezen en consulting, hiertoe behoren ondermeer:

- het waarnemen van het dagelijks bestuur en het dagelijks management van vennootschappen;

- het opstellen van voorstellen van bedrijfsstrategie en het geven van adviezen op commercieel, financieel en sociaal vlak,

- het waarnemen van het financieel en administratief management

- het voorbereiden van budgetprognoses, het superviseren en controleren ervan

- het waarnemen en uitvoeren van doelgerichte kwaliteitsborging;

- het ontwikkelen en toepassen van een informatietechnologie;

- het onderzoeken en verstrekken van adviezen inzake de nationale en internationale markt, de concurrentie en de mogelijkheid tot het openen van nieuwe markten.

- het uitoefenen van management, consulting en beheersactiviteiten. Deze activiteiten bevatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen en advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en inrichtingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van financiering, management, marketing, strategie, human resources, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur,

- het leveren van diensten met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing, en verkoopstimulerende activiteiten.

2) Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen. Hiertoe mag de vennootschap al de verrichtingen van aankoop, verandering, verbouwing, inrichting, ruil, expertise, beheer van alle roerende en onroerende goederen uitvoeren, alsook alle verrrichtingen van aval en borgtocht.

3) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies.

4) Het verwerven, beheren en verkopen van participaties. Zij kan deelnemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert.

5) Het organiseren van binnen- en buitenlandse seminaries, het uitgeven van boeken en brochures, de aanmaak en het beheer van een website, de aankoop en verkoop van artikels.

6) Het uitgeven van alle soorten informatie zowel op analoog als digitale wijze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

7) Het verhuren of huren al dan niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing

8) Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen, ingezonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil , verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, ingezonderheid de verkoop ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen : het verrichten, uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten , inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

9) Het (laten) oprichten, bouwen, verbouwen, herbouwen, herstellen en/of restaureren van alle gebouwen, bouwwerken, kunst-en infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde en infrastructuurwerken, alles in de ruimste zin van het woord; het aankopen, verkopen, beheren, en verhuren van deze gebouwen, bouwwerken, kunst-en infrastructuurwerken van burgerlijke bouwkunde en infra-structuurwerken; het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van alle welkdanige aannemings-en bouwwerken, met inbegrip van algemene en bijzondere bouwwerken, grondwerken, wegenwerken en rioleringswerken; de coördinatie en promotie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord; het optreden als studie-en raadgevend bureau; de onderneming in onroerende goederen; de bouwpromotie; alle verhandelingen van onroerende goederen; de aan-en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen; de groot-en kleinhandel in bouwproducten en materialen

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaanemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financuiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals ondermeer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of natura.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), verdeeld in duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven als volgt :

De heer Van der Haegen Jan voor negenhonderdnegentig (990) aandelen

Mevrouw Ghysels Christel voor tien (10) aandelen.

De onderschreven aandelen zijn volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ), waarop werd ingeschreven in geld als volgt door :

De heer Van der Haegen Jan voor zesduizend honderdachtendertig euro (6.138 ¬ )

Mevrouw Ghysels Christel voor tweeënzestig euro (62 ¬ )

en dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder. Wordt benoemd als statutair zaakvoerder:

De heer Jan VAN DER HAEGEN, voornoemd.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte

Coordonnées
GRALBA

Adresse
HEGHESTRAAT 18 9404 ASPELARE

Code postal : 9404
Localité : Aspelare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande