GRANIT DEVELOPMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRANIT DEVELOPMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 872.772.445

Publication

02/01/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R11.1!e,J1q1

18n;.LCl3

-

Ondememingsn r : 0872.772.445

Benaming (volait) : Maldegem Centre

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark 141111

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging - Wijziging maatschappelijke benaming - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met , zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op twaalf december tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen niet eenparigheid van stemmen heeft genomen:

KAPITAALVERHOGING IN GELD

- De vergadering beslist over te gaan kapitaalverhoging in geld ten belope van tweehonderdvierenvijftigduizend, tweehonderd euro (¬ 254.200,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) naar driehonderdzestienduizend tweehonderd euro (E 316.200,00). Deze inbreng wordt vergoed door de uitgifte van': vierhonderdentien (410) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

- De intekenaars op deze kapitaalverhoging, te weten:

a. De vennootschap Groep Block verklaart op de kapitaalverhoging in te schrijven voor een bedrag van honderdzevenentwintigduizend honderd euro (E 127.100,00), waarvoor haar tweehonderdenvijf (205) nieuwe A-aandelen worden toegekend;

b, De vennootschap Iprom verklaart op de kapitaalverhoging in te schrijven voor een bedrag van honderdzevenentwintigduizend honderd euro (¬ 127.100,00), waarvoor haar tweehonderdenvijf (205) nieuwe Baandelen worden toegekend.

Zij verklaren de inbreng in geld te hebben verricht door overschrijving op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het attest van deze storting werd afgeleverd door ING België NV (kantoor Gent Kouter) op 11 december 2013 en wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

De vergadering besluit dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn. WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "Granit Development".

ACTUALISERING VAN DE ONTBINDINGS- EN VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennoctschap te actualiseren.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering de staten aan de passen als volgt:

- de tekst van artikel 5 van de statuten integraal schrappen en vervangen als volgt,

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdzestienduizend tweehonderd euro (¬ 316.200,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderdentien (510) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderdentien (1/510) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Uitsluitend voor wat betreft de regels inzake het bestuur worden de aandelen opgesplitst in twee categorieën,,, hetzij tweehonderdvijfenvijftig (255) aandelen type A en hetzij tweehonderdvijfenvijftig (255) aandelen type B. Voor het overige hebben beide categorieën dezelfde rechten."

- de eerste alinea van artikel 1 van de statuten integraal schrappen en vervangen als volgt:

"De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een naamloze vennootschap met als naam: "Granit Development".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- de artikelen 42, 43 en 44 van de statuten integraal schrappen en vervangen door de volgende artikelen: "Artikel 42: Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat ' vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de x toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Artikel 43: Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slecht ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging,

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan ' en de algemene vergadering.

Artikel 44: Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter' bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen i die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CNOCKAERT & SALENS", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vetnullen en tot het afsluiten van aile , overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en " controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

; - De expeditie van het proces-verbaal;

- De gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

44,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 11.07.2013 13292-0305-027
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 10.07.2012 12272-0334-028
02/04/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0872.772.445

Benaming

(voluit) : MALDEGEM CENTRE

(verkort)

" 120666]6*

NEERGELEGD 21 12012 g.

RECHTBANK VAN

KOOPH: ,;.._, TE GENT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 141111  9031 DRONGEN (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 14 maart 2012: Enig besluit

De vergadering benoemt de burgerlijke vennootschap o.v.v.e BVBA "Van Wemmel Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-, W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot de heer Albert Bauwens, bedrijfsrevisor, tot; commissaris-revisor voor een periode van drie jaar met ingang vanaf 30 december 2011.

Het besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Nv Wyden Invest

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haat

vaste vertegenwoordiger

de heer Marc Wybraeke

Cvba Granit Ghent

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2-1-SEP. 2011

RECHTBANK VAN

KOO I'H:\NDIar;ffe,CENT

1111111111111 Il III

*11151581*

Vi beha

aai

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0872.772.445

Benaming : IaDde jem Cent e

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark 14/111

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging - Ontslag - Benoeming

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent op twintig september,.

tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is.

bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING VAN DE BESTUURSBEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering beslist tot bepaling van een nieuw artikel 35 in de statuten met betrekking tot de mogelijkheid:

voor de raad van bestuur tot aanstelling van een directiecomité conform artikel 524bis van het Wetboek van;.

vennootschappen en definiëring van de bevoegdheden van dagelijks bestuur in artikel 34.

"Artikel 35 - Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn;'

bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking

kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere,

bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur

van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels ,

betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt."

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

: De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 januari van ieder jaar en te eindigen op 311,

december van ieder jaar.

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 30 september 2011 te verlengen tot

31 december 2011.

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te laten plaatsvinden op,

de derde vrijdag van de maand juni om 17 uur.

AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om om ze in'

overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen en de vigerende wetgeving. De tekst van;

deze statuten luidt als volgt (bij uittreksel):

Artikel 1- Rechtsvorm - Naam

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een naamloze vennootschap met als naam: Maldegem Centre.

Artikel 2- Zetel

De zetel is gevestigd te Industriepark Drongen 14/111  9031 Drongen (Gent).

, Artikel 3- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

A. Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden.

B. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke.

C. Het voeren van alle diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

D. Organisatie en uitvoering van evenementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

J mod 2.1

E. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of'. ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

F. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondemerningen.

G. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

H. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in de ruimste zin van het woord.

I. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

J. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

K. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als

tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur' van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, ' door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of : schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het ' vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4- Duur

" De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO

" (¬ 62.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

' Uitsluitend voor wat betreft de regels inzake het bestuur worden de aandelen opgesplitst in twee categorieën,

hetzij vijftig (50) aandelen type A en hetzij vijftig (50) aandelen type B. Voor het overige hebben beide

categorieën dezelfde rechten.

Artikel 8- Soort aandelen

Alle aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van

die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke

aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Artikel 15- Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van aandeelhouders mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 24- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 28- Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De raad van bestuur zal steeds uit evenveel leden gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type A, als uit leden gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de aandeelhouders; eigenaars van de aandelen type B, moeten bestaan. De raad van bestuur mag verder aangevuld worden met één of meerdere onafhankelijke bestuurders. De onafhankelijke bestuurders moeten voldoen aan de criteria van artikel 524 §4, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

' De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De benoeming van een rechtspersoon tot bestuurder is onderworpen aan de voorwaarde dat de door haar " aangestelde vaste vertegenwoordiger uitdrukkelijk of stilzwijgend aanvaard wordt door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst

Artikel 29- Voorzitter

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur, zal de voorzitter om de drie jaar afwisselend gekozen worden uit de bestuurders benoemd op voorstel van de aandeelhouders, eigenaars van aandelen type A en vervolgens uit de bestuurders benoemd op de aandeelhouders, eigenaars van aandelen type B. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en ; vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

Artikel 31- Beraadslagingen

De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en beslist dan met de meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke verhinderde of afwezige bestuurder kan bij brief, telegram, of telexbericht, een ander lid van de raad van bestuur afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 33- Bestuursbevoegdheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2-1

De raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voorde verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

Artikel 34- Dageliiks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de uitvoering van haar . beslissingen, delegeren aan een orgaan van dagelijks bestuur. Dit orgaan dient steeds te bestaan uit twee gedelegeerde bestuurders, één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de A-aandelen en één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de B "

aandelen.

In het kader van het dagelijks bestuur kan elke gedelegeerde bestuurder afzonderlijk alle (rechts) handelingen stellen die hij nodig of nuttig acht. Onder het "dagelijks bestuur" worden verstaan: "de handelingen of verrichtingen betreffende het bestuur, die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen, als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen.

Voor zover als nodig wordt bepaald dat volgende rechtshandelingen niet tot het dagelijks bestuur behoren:

1) Elke afzonderlijke handeling of meerdere handelingen samen die de vennootschap verbindt of verbinden voor meer dan vijfentwintigduizend euro (25.000,00 euro) binnen een tijdvak van 12 opeenvolgende maanden;

2) Elke afzonderlijke handeling of meerdere handelingen samen die een verbintenis uitmaken in hoofde van de vennootschap die niet kunnen worden opgezegd door de vennootschap binnen een termijn van zes (6) maanden of minder;

3) Onafhankelijk van het bedrag:

a) het aankopen of verkopen van onroerende goederen (daarin begrepen de rechten in rem op onroerende goederen);

b) het bezwaren van activa van de vennootschap met een recht in rem (hypotheek of pand); en

c) de overdracht van het cliënteel van de vennootschap of enige andere activa nodig om het cliënteel te behouden.

Artikel 35- Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere , bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt.

" Artikel 36- Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meerdere adviserende comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

Artikel 37- Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen optredend, waarvan één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type A en één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type B.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap evenwel steeds geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend. De vennootschap is tenslotte geldig verbonden door haar bijzondere gevolmachtigden, binnen het kader van hun mandaat.

Artikel 38- Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een: hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

: Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2' van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen

" en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren taste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 39- Boekiaar jaarrekening -jaarverslag

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

«

mod 2.1

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.--

Artikel 40- Winstverdeling

Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 44- Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de ' bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders ; die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene ' vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar

" evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de . baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige geiden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de " . goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS.

' De vergadering beslist ontslag te verlenen aan "ETABLISSEMENTS ED. BLOCK", naamloze vennootschap, met als vast vertegenwoordiger de heer Van Damme Ivan, in haar hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 juli 2011.

De vergadering beslist vervolgens te (her)benoemen tot bestuurder voor een periode van zes jaar met ingang vanaf 1 juli 2011:

Op voordracht van de A-aandeelhouder

"WYDEN-INVEST', naamloze vennootschap, met als vaste vertegenwoordiger de heer WYBRAEKE Marc, Op voordracht van de B-aandeelhouder

"GRANIT GHENT", coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9031 Drongen, ' Industriepark Drongen 14/111, ondernemingsnummer 0821.074.613, RPR Gent vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Van Damme [van.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bv ovve Bvba Cnockaert & Salens, met zetel te Koude Keukenstraat 13, 8200 Brugge, en haar bedienden en aangestelden, ,alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk verenigen de bestuurders van de naamloze vennootschap "MALDEGEM CENTRE", zich en

houden zij een raad van bestuur, waarbij met unanimiteit het volgende wordt beslist:

Ontslacl-Benoeming gedelegeerd bestuurder

De raad beslist ontslag te verlenen aan "ETABLISSEMENTS ED. BLOCK", naamloze vennootschap, met als

vast vertegenwoordiger de heer Van Damme Ivan, in haar hoedanigheid van gedelegeerd-bestuurder van de

vennootschap, met ingang vanaf 1 juli 2011.

Wordt (her)benoemd tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf 1 juli 2011, die

de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur, van de vennootschap:

Op voordracht van de A-bestuurder:

WYDEN-INVEST", naamloze vennootschap, met als vaste vertegenwoordiger de heer WYBRAEKE Marc,

Op voordracht van de B-bestuurder:

"GRANIT GHENT", coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door haar

vast vertegenwoordiger de heer Van Damme Ivan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2011
ÿþNiel 2,1

Luik ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc

behc

aan

Belt

Staal

NEERGELEGD

4 ,13 MEI 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge



Ondernemingsnr : 0872772445

Benaming

(voluit) : MALDEGEM CENTRE Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111 - 9031 DRONGEN Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering van 8 maart 2011, gehouden op de zetel van de vennootschap' om 10h00 blijkt:

De vergadering beslist volgende persoon te herbenoemen als bestuurder tot onmiddellijk na

jaarvergadering van tweeduizend en zeventien:

- NV Wyden-Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap als volgt samengesteld:

- NV Wyden-Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke

- NV Etablissements ED Block, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Ivan Van:

Damme

Op dezelfde dag komt de nieuwe raad van bestuur samen en besluit:

De vergadering beslist de NV WYDEN-INVEST, vertegenwoordigd door de heer MARC WYBRAEKE aan te

stellen als gedelegeerd bestuurder en dit vanaf 8 maart 2011.

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door elk gedelegeerd bestuurder alleen optredend wat het dagelijks bestuur: betreft voor de overige handelingen door twee bestuurders samen optredend.

ETS. ED. BLOCK NV Gedelegeerd bestuurder vast vertegenwoordigd door de heer VAN DAMME IVAN

WYDEN-INVEST NV Gedelegeerd bestuurder vast vertegenwoordigd door de heer WYBRAEKE MARC

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 29.03.2011, NGL 28.04.2011 11091-0075-012
07/04/2011
ÿþVoo behou

aan t

Belg!: Staats

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

NEERGELEGD

Z 8 -03- 2011

" RECHUriffrerAN KOOPHANDEL TE GENT





Ondememingsnr : 0872.772.445

Benaming

(voluiO : Maldegem Centre

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark Drongen 14/111 - 9031 Drongen

Onderwerp akte : teniet doen benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel op 22 februari 2011:: De bijzondere algemene vergadering besluit, met unanimiteit

1.het besluit van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2010, waarbij voor een periode van; drie jaar, een commissaris, zijnde de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met; maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, is onregelmatig en wordt geacht niet te bestaan.

2.De NV Ets. Ed. Block, vertegenwoordigd door Ivan Van Damme, gedelegeerd bestuurder, wordt belast: met de onmiddellijke publicatie van dit besluit en met het onmiddellijk ter kennis brengen van een eensluidend: afschrift van het huidig proces-verbaal aan de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met: maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor.

3.De BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Joseph Van; Wemmel, verklaart hierbij kennisname te hebben genomen en uitdrukkelijk akkoord te hebben gegeven met de' voorgaande beslissing.

De vergadering keurt het verslag van de huidige bijzondere algemene vergadering, met algemeenheid van; stemmen, goed.

NV Etablissements ED. Block

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damme,

gedelegeerd bestuurder

III OII I II I I IIIINI l llfl

+iiosaase+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

NV Wyden-Invest

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Marc Wybraeke,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2011
ÿþMdd 2.1

e1:.t:,Jt.12 LT1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bl

e st

Ondernemingsnr : 0872.772.445

Benaming

(voluit) : MALDEGEM CENTRE

Rechtsvorm : NV

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111

9031 DRONGEN

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 17 december 2010 dat er met, algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen als commissaris voor een periode van drie jaar:

-de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor.

Goedgekeurd in het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 17 december 2010.

NV Ets. Ed. Block

met als vaste vertegenwoordiger

Ivan Van Damme

Gedelegeerd Bestuurder

Ivan Van Damme Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

S~ h. _.a.' +~" ~~

2 9 UECe 2010

r" UCIP.riffàf

. " ti AN

Iff1(lPW.1\nFl T~SC11T

11

12/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.03.2010, NGL 09.04.2010 10088-0199-011
13/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.03.2009, NGL 11.03.2009 09071-0184-011
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.03.2008, NGL 07.04.2008 08097-0351-011
04/06/2015
ÿþMod Ward 11 .1

' S

4 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

r na neerlegging ter griffie van de akte

lUIE.11GIELEGD

2 6 -05- 2015

FtECHT~'~VAN

K(N1pF" 1 1.1' . r r

IIIU II DIII DIÎIIIIIllIH VIV

*15078931*

Ondelnemingsnr . 0872.772.445

Benaming

\.rok c, . GRANIT DEVELOPMENT

.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel INDUSTRIEPARK-DRONGEN 14/111 - 9031 GENT (DRONGEN) (voiiedig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BESTUURSORGAAN

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur die gehouden werd op de zetel van de vennootschap op 20 mei 2015:

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van Cvba Granit Ghent om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, mevrouw Karolien De Brouwer aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger (in de plaats van de heer Ivan Van Damme), die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Voormelde beslissing betekent dat Ivan Van Damme wordt ontslaan als vaste vertegenwoordiger van de Cvba Granit Ghent en dat mevrouw Karolien De Brouwer wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger van de Cvba Granit Ghent. De vergadering beslist uitdrukkelijk voormelde te aanvaarden.

De vergadering beslist tevens volgende personen te herbenoemen ais bestuurders tot onmiddellijk na de

jaarvergadering van tweeduizend en twintig:

f'Nv Wyden-Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke;

I Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap als volgt samengesteld:

fPNv Wyden-Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke;

['Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer.

Overeenkomstig artikel 37 van de statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend waarbij één die werd verkozen op voordracht van de aandeelhouders type A en één die werd verkozen op voordracht van de aandeelhouders type B. Wat het dagelijks bestuur betreft wordt de vennootschap tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de nieuwe raad van bestuur samen met als agenda aanstelling gedelegeerd bestuurder en besluit:

De aanstelling van Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer en Nv Wyden-Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke, als gedelegeerd bestuurder te behouden.

Cvba Granit Ghent

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

mevrouw Karolien De Brouwer

{]p dr-." isatste [uk L F~~cto. noeûanree d n," ;ri tn:,t, emc:nterenca'." notai s 110; r" c14 ~.1tsvtalr.(er i

or'4oepd dû r?chtspgrsUoo ter aar2larr van OeznCC# te ve1,egro `.í)ordIge:1

Verso VR.:r" itindtekrgílq

30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 13.03.2007, NGL 28.03.2007 07094-0335-010
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0482-024

Coordonnées
GRANIT DEVELOPMENT

Adresse
INDUSTRIEPARK 14, BUS 111 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande