GRANIT HOTEL MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRANIT HOTEL MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.883.622

Publication

07/07/2014
ÿþr

AmeeenIM

MAM\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Had Word '11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 6 JUNI 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEGlSWnr

-

Ondernemingsnr z 0460.883.622

Benaming

(voluit) Granit Hotel Management

(verkort) :

Rechtsvorm NV

Zetel: Industriepark Drongen 14/111, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 16 mei 2014:

"De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurder met ingang vanaf heden en

dankt hem voor de bewezen diensten:

De heer Paul Suy-Verburg.

De vergadering beslist in zijn vervanging te voorzien door benoeming van de volgende bestuurder met ingang vanaf heden tot onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en negentien:

DCvba Granit Ghent, met zetel te 9031 Drongen, Industriepark Drongen 14/111, ondememingsnummer 0821.074 613, RPR Gent.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de Cvba Granit Ghent om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen de heer Harry Gross aan te stellen ais haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap met ingang vanaf heden

als volgt samengesteld:

ONV KOEPOORTKAAI, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAIVIIVIE;

DCVBA GRANIT GHENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer HARRY GROSS

Overeenkomstig artikel 38 van de statuten wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur die alleen handelt of door twee gezamenlijk handelende bestuurders,

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de raad van bestuur samen en besluit:

Het mandaat van de bijzondere gevolmachtigde de heer Paul Suy-Verburg, gegeven op 8 augustus 2013, met ingang vanaf 1 juli 2013 en gepubliceerd ln de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 28 augustus 2013 onder het nummer 13137307, te herroepen vanaf heden

De heer Roger Larighout aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde die hierbij volmacht verkrijgt voor de volgende verrichtingen en dit met ingang vanaf heden:

10 In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals aile colli's en; pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" *1 e a

Voorbehouden aan bet Belgisch Staatsbrad

gericht zijn, zowel als aile waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in aile post- èrl telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; aile klachten ter zake ontvangen en indienen en aile nodige stukken in dit verband te ondertekenen.





20 Algemeen beheer van het hotel

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door de Raad van Bestuur.

Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum E 50.000,00 per aankoop of met uitsluiting van investeringen voor meer dan E 50.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingsdocumenten en het visum van de facturen).

Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen voor de uitbating van het hotel

Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor vertenen.

Nie cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals aile post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de vennootschap.

Aile bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door de Raad van Bestuur niet zijn betwist, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

Alle handelseffecten als trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen, onderhandelen en endosseren tot maximum ¬ 50.000,00 per effect.

Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren tot maximum E 50.000,00 per effect.

Aile deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten overeenkomen en lichten.

Alle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t. het uitvoeren van de verplichtingen van de vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v. van banken en andere financiële instellingen, conform de meest gunstige normale marktvoorwaarden, dit alles tot beloop van een bedrag van maximum E 50.000,00 per transactie.

Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

Tewerkstelling

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook aile andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, dit alles binnen de algemene voorwaarden vastgesteld door de Raad van Bestuur en onverminderd de bevoegdheden van de Raad van Bestuur.

5° En in het algemeen

Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de uitbating van het hotel van de vennootschap door het vervullen van aile andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteit van de uitbating van een hotel van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur, in toepassing van de wet en van de statuten, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders steeds vereist zijnde. Het betreft met name aile daden van verwerving, cessie, wijziging m.b.t. de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

NV Koepoortkaai vertegenwoordigd door de heer Ivan Van Damme Voorzitter







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0230-027
06/09/2013
ÿþ ~~. 1~1 Motl Wort! 11.1

_In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kcipie

na neerlegging ter griffie van de akte "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac tu11Nm1M111uu~u.~1111M

NEERGELEGD

2 & AUG. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANIW`S GENT

Ondememingsnr : 0460.883.622

Benaming "

(voluit) : GRANIT HOTEL MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111 - 9031 DRONGEN (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel op 8 augustus: 2013:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurder met ingang vanaf 9 augustus;

2013 en dankt haar voor de bewezen diensten:

DMevrouw KAREN VERBIEST,

De vergadering beslist in haar vervanging te voorzien door benoeming van de volgende onbezoldigd; bestuurder met ingang vanaf 1 juli 2013 tot onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en negentien: DDe heer PAUL SUY-VERBURG.

De vergadering bekrachtigt, indien nodige, alle rechtshandelingen die werden gesteld door de heer Paul Suy-Verburg vanaf 1 juli 2013 tot op heden in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap.

' Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap met ingang vanaf 9 augustus 2013 als volgt:

samengesteld;

OCVBA GRANIT GHENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN;

° DAMME;

ODe heer PAUL SUY-VERBURG.

Overeenkomstig artikel 38 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of` als verweerder vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk of door de voorzitter alleen optredend en; in kader van het dagelijks bestuur vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder of één directeur alleen; optredend,

Overeenkomstig artikel 35 van de statuten mag de raad van bestuur het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, aan één of meerdere bestuurders of directeurs, al dan niet aandeelhouders, ieder afzonderlijk handelend opdragen.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de raad van bestuur samen en besluit;

Het mandaat van bijzondere gevolmachtigde van mevrouw Karen Verbiest, gegeven op 20 september 2011,' gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 7 oktober 2011 onder nummer 2011-10-07 J: 11151579, te herroepen vanaf 9 augustus 2013.

De heer PAUL SUY-VERBURG aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde die hierbij volmacht verkrijgt; voor de volgende verrichtingen en dit met ingang vanaf 1 juli 2013:

1° In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en

pakken, telegrammen en aangetekende. brieven_met_otzonder aangegeven waarde die aan de vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

gericht zijn, zowel als aile waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij-alle ondernemingen of personen; alle klâchten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

20 Algemeen beheer van het hotel

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen,

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de

verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door de Raad van Bestuur.

Aile producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die

betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum ¬ 50.000,00 per

aankoop of met uitsluiting van investeringen voor meer dan ¬ 50.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van

bestellingsdocumenten en het visum van de facturen).

Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen voor de uitbating van het hotel

Alle bedragen" opeisen en innen die aan' de' vennootschap verschuldigd zijn door alle overhéden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

Alle cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals alle post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de - vennootschap.

Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door de Raad van Bestuur niet zijn betwist, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

Alle handelseffecten als trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen, onderhandelen en endosseren tot maximum ¬ 50.000,00 per effect.

Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren tot maximum ¬ 50.000,00 per effect.

Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, aile borgtochten ; overeenkomen en lichten.

Alle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t. het uitvoeren van de verplichtingen van de vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v, van banken en andere financiële instellingen, conform de meest gunstige normale marktvoorwaarden, dit alles tot beloop van een bedrag van maximum ¬ 50.000,00 per transactie.

Aile huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

4° Tewerkstelling

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook aile andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, dit alles binnen de algemene voorwaarden vastgesteld door de Raad van Bestuur en onverminderd de . bevoegdheden van de Raad van Bestuur.

5° En in het algemeen

Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de uitbating van het hotel van de vennootschap door het vervullen van aile andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteit van de uitbating van een hotel van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voer zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur, in toepassing van de wet en van de statuten, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders steeds vereist zijnde. Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging m.b.t, de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

De raad van bestuur bekrachtigt alle rechtshandelingen, indien nodig, die de heer Paul Suy-Verburg heeft verricht vanaf 1 juli 2013 tot op heden in het kader van zijn bijzondere volmacht.

Nv Koepoortkaai

voorzitter raad van bestuur

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen .,

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch ' Staatsblad

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 12.07.2013 13293-0165-031
03/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..." " " " " " " 111" 11.1ffl



NEERGELEGD

MONITEI

2 s -0 ELGISCH

1- 2015 RECHTBANK VAN OOP

HANDEi:. TE GENT STAATSBLAD

R BELGE g

2~ -12- 2~

Voor-

behoudE aan hel Belgisc

Staatsbh

~INIAINVI~IItlI~~~l~n

*1501895

Ondememingsnr : 0460.883.622

Benaming

(voluit): Granit Hotel Management

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Industriepark Drongen 141111, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : (Her)benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 19 augustus 2014:

De vergadering beslist volgende personen te benoemen als bestuurder met ingang vanaf heden tot

onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en negentien:

DDe heer Etai Gross;

ODe heer Ronnie Cross.

De vergadering beslist volgende persoon te herbenoemen als bestuurder met ingang vanaf heden tot

onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en negentien:

-Nv Koepoortkaai.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de Nv Koepoortkaai om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen de heer Ivan Van Damme opnieuw aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Ais gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap met ingang vanaf heden als volgt samengesteld: OCvba Granit Ghent, voorzitter  bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Harry Cross;

Q'Nv Koepoortkaai, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer

Ivan Van Damme;

Ode heer Etai Grass, bestuurder;

Ode heer Ronnie Grass, bestuurder.

Overeenkomstig artikel 38 van de statuten wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur die alleen handelt of door twee gezamenlijk handelende bestuurders. Wat het dagelijks bestuur betreft wordt de vennootschap tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend, Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hen verleende volmacht.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de raad van bestuur samen en besluit:

-Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Harry Gross te

benoemen als voorzitter van de raad van bestuur;

-Nv Koepoortkaai, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Ivan Van Damme, te

ontslaan ais voorzitter van de raad van bestuur en deze te benoemen als gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

NV Koepoortkaai

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damme

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4,, e'

29/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 7 NOV. 2011

I`tF:CH`t t3,º%\1: vnY

KC)OPH LTfi:GENT

Ondememingsnr : 0460.883.622

Benaming

(voluit) : GRANIT HOTEL MANAGEMENT

M É~~ Ce~ ~ (~5

III

" 111]9448*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111 - 9031 DRONGEN

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 oktober 2011:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurder met ingang vanaf 1 november

20_11 en dankt hem voor de bewezen diensten:

De heer PAUL SUY-VERBURG.

De vergadering beslist in zijn vervanging te voorzien door benoeming van de volgende onbezoldigd bestuurder met ingang vanaf 1 november 2011 tot onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zeventien:

Mevrouw KAREN VERBIEST.

_Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap als volgt samengesteld:

NV KOEPOORTKAAI, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAMME;

Mevrouw KAREN VERBIEST.

Overeenkomstig artikel 38 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of° als verweerder vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk of door de gedelegeerd bestuurder alleen! optredend en in kader van het dagelijks bestuur vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder of één! directeur alleen optredend.

Overeenkomstig artikel 35 van de statuten mag de raad van bestuur het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, aan één of meerdere bestuurders of directeurs, al dan niet aandeelhouders, ieder afzonderlijk handelend opdragen.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de raad van bestuur samen en besluit:

Het mandaat van bijzondere gevolmachtigde van de heer Paul Suy, gegeven op 23 augustus 2006,' gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 18 september 2006 en nogmaals bekrachtigd op 20! april 2009 gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 24 juni 2009, te herroepen vanaf 1 november 2011.

Mevrouw KAREN VERBIEST aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde die hierbij volmacht verkrijgt voor; ! de volgende verrichtingen:

"

1° In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en: pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap; gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle post- en! telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter; zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

2° Algemeen beheer van het hotel

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door de Raad van Bestuur.

Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die ' betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum ¬ 50.000,00 per aankoop of met uitsluiting van investeringen voor meer dan ¬ 50.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingsdocumenten en het visum van de facturen).

Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen voor de uitbating van het hotel

Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden,

ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen. "

Alle cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals alle post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de

vennootschap. "

Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door de Raad van Bestuur niet zijn betwist, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

Alle handelseffecten als trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen, onderhandelen en endosseren tot maximum ¬ 50.000,00 per effect.

Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren tot maximum ¬ 50.000,00 per effect.

Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten overeenkomen en lichten.

Alle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t. het uitvoeren van de verplichtingen van de vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v. van banken en andere financiële instellingen, conform de meest gunstige normale marktvoorwaarden, dit alles tot beloop van een bedrag van maximum ¬ 50.000,00 per transactie.

Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

4° Tewerkstelling

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, dit alles binnen de algemene voorwaarden vastgesteld door de Raad van Bestuur en onverminderd de bevoegdheden van de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

5° En in het algemeen

Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de uitbating van het hotel van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de i activiteit van de uitbating van een hotel van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur, in toepassing van de wet en van de statuten, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders steeds vereist zijnde. Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging m.b.t. de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

"

Nv Koepoortkaai gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Ivan Van Damme



/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

07/10/2011
ÿþ mod 2.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" 11151579"

1







Ondernemingsnr : 0460.883.622

Ei FG~â~.c G ~i

,-~ ..._. ~.. _ =N---

2 7 SEP, 2011

Li- .TF GENT

~.~. ..~........~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : Granit Hotel Management

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark 14/111

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging - Ontslag - Benoeming

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jeroen Parrnentier te Gent op twintig september ; tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen : AFSCHAFFING VAN DE SOORTEN AANDELEN INZAKE DE BESTUURSREGELING

De vergadering beslist de verschillende soorten aandelen inzake de bestuursregeling af te schaffen.

De vergadering beslist vervolgens dat al de bepalingen die in de statuten betrekking hebben op de;' verschillende soorten aandelen inzake de bestuursregeling te schrappen. WIJZIGING VAN DE BESTUURSBEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering beslist om de bestuursbevoegdheden van de raad van bestuur inzake het dagelijks bestuur te;; wijzigen door in de statuten te bepalen dat zowel als elke bestuurder afzonderlijk in het kader van het dagelijks;. bestuur kan optreden zonder gedefinieerde bevoegdheidsbeperkingen, alsook elke directeur, afzonderlijk] handelend,

Bijgevolg beslist de vergadering om de bevoegdheidsbeperkingen binnen het dagelijks bestuur opgesomd in de; huidige statuten te schrappen.

De vergadering beslist tenslotte tot bepaling van een nieuw artikel 36 in de statuten met betrekking tot de mogelijkheid voor de raad van bestuur tot aanstelling van een directiecomité conform artikel 524bis van hete: Wetboek van vennootschappen en dewelke zal luiden als volgt:

"Artikel 36 - Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn:' bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking'' kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere'. bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een' college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur;, van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels'. betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt."

WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering beslist om de externe vertegenwoordigingsbevoegheid van de raad van bestuur te wijzigen dood in de statuten te bepalen dat de vennootschap in en buiten recht rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt hetzij:; door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen handelend, hetzij door twee bestuurders, samen handelend. AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in'.

" overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen en de vigerende wetgeving. De tekst van;

deze statuten luidt als volgt (bij uittreksel):

Artikel 1-Rechtsvorm - Naam

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een naamloze vennootschap met als naam: Granit Hotel

Management.

Artikel 2-Zetel

De zetel is gevestigd te Industriepark Drongen 14/111  9031 Drongen (Gent).

Artikel 3- Doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

maa 2.1

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

A. Het uitbaten, huren of verhuren, rechtstreeks of onrechtstreeks, van alle hotels, restaurants, drankgelegenheden, bijeenkomstencentra, enzovoort, en meer in het algemeen alle activiteiten in verband met de uitbating van hotels en restaurants. Het verschaffen van logies voor al dan niet kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden in hotels, motels en pensions (met hotelservice), conferentieoorden, enzovoort. De verhuur van appartementen in hotels. Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels. De groot- en kleinhandel in en de verhuur van materieel en benodigdheden voor hotels, cafés en restaurants. Organisatie en uitvoering van evenementen. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke. Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden.

B. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen.

C. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

D. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

E. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II. VOOR EIGEN REKENING:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapital isatieond ern em igen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ' ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel ' hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5- Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERDDRIEENZEVENTIG EURO' ACHTENDERTIG EUROCENT (¬ 61 .973,38) .

Het wordt vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND EN VIJFHONDERD (2.500) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderdste (1/2.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9- Soort aandelen

Alle aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van

die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

snod 2.1

aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Artikel 16- Jaarvergadering - buitengewone algemene vergaderinq

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 27 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van aandeelhouders mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het " maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van aandeelhouders warden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 25- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van ' de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 29-Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het minimum aantal `. leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders. Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en kunnen steeds door haar worden afgezet.

Zij kunnen herkozen worden.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als bestuurder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als bestuurder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van bestuurder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 30- Voorzitter

De raad van bestuur benoemt onder haar leden een voorzitter; bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

' Artikel 32- Beraadslagingen

De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en beslist dan met de meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke verhinderde of afwezige bestuurder kan bij brief, telegram, of telexbericht, een ander lid van de raad van bestuur afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 34- Bestuursbevoegdheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

j De raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de ' ' verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

Artikel 35- Dagelijks bestuur en bijzondere volmacht

; De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging wat dat " bestuur aangaat, aan één of meerdere bestuurders of directeurs, al dan niet aandeelhouders, ieder afzonderlijk handelend opdragen.

De raad van bestuur mag de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Artikel 36- Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt.

Artikel 37-Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meerdere adviserende comités ' oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

Artikel 38- Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door de voorzitter van de raad van bestuur die alleen handelt of door twee gezamenlijk handelende bestuurders.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende leden van het directiecomité.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat door één directeur of gedelegeerd bestuurder.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 39-Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste " werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant : medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 40- Boekiaar - iaarrekeninai - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 41- Winstverdeling

Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 45-Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders

" die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de i in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de' uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier

" gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar

evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze

" betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de

baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn,

onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars

onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de

goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS.

De vergadering beslist ontslag te verlenen aan

1/ "WYDEN-INVEST", met als vaste vertegenwoordiger de heer WYBRAEKE Marc,

en

2/ "ETABLISSEMENTS ED. BLOCK", met als vast vertegenwoordiger de heer Van Damme Ivan,

in hun hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

De vergadering beslist vervolgens te (her)benoemen tot bestuurder voor een periode van zes jaar met ingang

vanaf heden:

1/ de heer SUY-VERBURG Paul,

en

2/ "KOEPOORTKAAI", naamloze vennootschap, met zetel te 9031 Drongen, Industriepark Drongen 14/111,

' ondernemingsnummer 0444.143.105, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer

VAN DAMME Ivan,

Het mandaat van de heer Suy-Verburg Paul is onbezoldigd.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft

aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bv ovve Bvba Cnockaert &

Salens, met zetel te Koude Keukenstraat 13, 8200 Brugge, en haar bedienden en aangestelden, alleen

handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het

ondernemingsloket en de BTW-administratie.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk verenigen de bestuurders van de naamloze vennootschap "GRANIT HOTEL MANAGEMENT", zich

en houden zij een raad van bestuur, waarbij met unanimiteit het volgende wordt beslist:

Ontslaq-Benoeming gedelegeerd bestuurder voorzitter raad van bestuur

De raad beslist ontslag te verlenen aan

1/ "WYDEN-INVEST", met als vaste vertegenwoordiger de heer WYBRAEKE Marc,

en

2/ "ETABLISSEMENTS ED. BLOCK", met als vast vertegenwoordiger Van Damme Ivan,

in hun hoedanigheid van gedelegeerd-bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

Wordt benoemd tot bijzonder gevolmachtigde van de vennootschap die in het kader van het dagelijks bestuur

de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen:

- de heer SUY-VERBURG Paul, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

De heer SUY-VERBURG Paul verkrijgt hierbij volmacht voor de volgende verrichtingen:

1° In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en

pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap

gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle post- en

' telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter

zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

2° Algemeen beheer van het hotel

' De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de

verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door de Raad van Bestuur.

Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking

' hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum ¬ 50.000,00 per aankoop

met uitsluiting van investeringen voor meer dan ¬ 50.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van

bestellingsdocumenten en het visum van de facturen).

Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen voor de uitbating van het hotel

Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden,

ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

Alle cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals alle "

post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de

vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque'

of bankrekeningen van de vennootshap.

` Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door de Raad van Bestuur niet zijn betwist, betalen in

hoofdsom, intresten en toebehoren.

Alle handelseffecten als trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen, onderhandelen en endosseren tot

maximum ¬ 50.000,00 per effect.

Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren tot maximum¬ 50.000,00

per effect.

Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten

" overeenkomen en lichten.

Alle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden met betrekking tot het uitvoeren van de verplichtingen van de ' vennootschap, evenals het openen van documentaire kreideten bedingen ten opzichte van banken en andere financiële intstellingen, conform de meest gunstige normale marktvoorwaarden, dit alles tot beloop van een bedrag van maximum ¬ 50.000,00 per transactie.

Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

" 4° Tewerkstelling

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook aile andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, dit alles binnen de algemene voorwaarden vastgesteld door de Raad van Bestuur en onverminderd de bevoegdheden van de Raad van Bestuur.

5° En in het algemeen Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de uitbating van het hotel van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteit van de uitbating van een hotel van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namen de vennootschap indien zij het kader van normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Alle uitzonderlijke daden van verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur, in toepassing van de wet en van de statuten, de gezamenlijk handtekening van twee bestuurders steeds vereist zijnde. Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging met betrekking tot de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap die de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen:

"KOEPOORTKAAI", naamloze vennootschap, met als vast vertegenwoordiger, de heer Van Damme Ivan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal;

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.08.2011 11475-0020-031
07/01/2011
ÿþnood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0460.883.622

Benaming

(voluit) : GRANIT HOTEL MANAGEMENT

Rechtsvorm : NV

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111

9031 DRONGEN

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 17 december 2010 dat er met. algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen als commissaris voor een periode van drie jaar:

-de BV ow BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor.

Goedgekeurd in het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 17 december 2010.

NV Ets. Ed. Block

met als vaste vertegenwoordiger

Ivan Van Damme

Gedelegeerd Bestuurder

NEE7.1r;>r,LEG

~ 29 CEC. 2910

{

Rh.

cGriffie,r,

; " ' TE. GENT

" 11004122~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 27.07.2010 10339-0362-013
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09466-0172-013
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 11.07.2008 08395-0306-013
05/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 23.10.2007, NGL 30.10.2007 07785-0323-014
04/06/2015
ÿþMotl Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekendeanaken kopie

na neerlegging ter griffie van e-akt , L w GD

NE, tp

Ondernerningsnr 0460.883.622

Benaming

rvcit:tt, GRANIT HOTEL MANAGEMENT

Recntsvornt . NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zete' INDUSTRIEPARK-DRONGEN 14/111 - 9031 GENT (DRONGEN) tvtolledrg adres)

Onderwerp arste : WIJZIGING BESTUURSORGAAN

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur die gehouden werd op de zetel van de vennootschap op 20 mei 2015:

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van Cvba Granit Ghent om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, mevrouw Karolien De Brouwer aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger (in de plaats van de heer Harry Gross), die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Voormelde beslissing betekent dat Harry Gross wordt ontslaan als vaste vertegenwoordiger van de Cvba Granit Ghent en dat mevrouw Karolien De Brouwer wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger van de Cvba Granit Ghent. De vergadering beslist uitdrukkelijk voormelde te aanvaarden.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van Nv Koepoortkaai om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Harry Grass aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger (in de plaats van de heer Ivan Van Damme), die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Voormelde beslissing betekent dat Ivan Van Damme wordt ontslaan als vaste vertegenwoordiger van de Nv Koepoortkaai en dat de heer Harry Gross wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger van de Nv Koepoortkaai. De vergadering beslist uitdrukkelijk voormelde te aanvaarden.

De vergadering beslist tevens volgende personen te herbenoemen als bestuurders tot onmiddellijk na de

jaarvergadering van tweeduizend en twintig:

I Nv Koepoortkaai, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Harry Gross;

L Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer;

1 De heer Ronnie Gross;

l De heer Etai Gross.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap ais volgt samengesteld:

I Nv Koepoortkaai, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Harry Gross;

L Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer;

I De heer Ronnie Gross;

1 De heer Etai Gross.

Overeenkomstig artikel 38 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur alleen optredend of door twee bestuurders gezamenlijk. De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat door één gedelegeerd bestuurder of één directeur. Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Of, de IaatstW hl.: van Lek g v8rrneider+ Recto " iVuarn en hoz.c4aníylleici van de lnstl:,.-nerrlerende notarr hetz; van Lie pvrsclÇoan{en)

trev.i)gd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verfe:g~.p,voorri4eaa

Versa . Naurn era handtekening,

26 -05- 2616

RECHrt`Er1NK. VAN ~elept~,~ ~" ,DEEI. TE GENT

Grif fie

"

~~.Voor- ~ 3 k3Ghotlitt!rl '

,aan het Beigssch ~L3kiatsblrad

J

\ 1 ~

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de nieuwe raad van bestuur samen met als agenda aanstelling gedelegeerd bestuurder en voorzitter raad van bestuur en besluit:

Cvba Granit Ghent te ontslaan als voorzitter van de raad van bestuur en de Nv Koepoortkaai te ontslaan als gedelegeerd bestuurder.

Nv Koepoortkaai, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Harry Gross, wordt aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur.

De Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer, wordt aangesteld als gedelegeerd bestuurder.

Volledigheidshalve wordt vermeld dat de bijzondere volmacht die aan Roger Langhout werd gegeven tijdens de raad van bestuur van 15 mei 2014 blijft behouden zoals gepbuliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2014 onder nummer 14130367,

Cvba Granit Ghent gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer

Op de Metste bit van Le_. BvetlrFldsr. Recto Na irn h3eddottgh2ïd van de instrumenteibnde notarlL Eietzi van de Qe.r5o(o)n("111)

bevoegd de reCilt.E)@rS3Orl tell aanzien val dealer te vei'teÇlEn1'lOeht)'¬ lAn

verso . Naarr handtekening

29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.12.2006, NGL 19.01.2007 07020-1464-015
28/04/2006 : GE185675
03/02/2006 : GE185675
02/06/2005 : GE185675
03/02/2005 : GE185675
13/01/2005 : GE185675
27/10/2003 : GE185675
28/02/2001 : GE185675
19/01/2001 : GE185675
11/01/2000 : GE185675

Coordonnées
GRANIT HOTEL MANAGEMENT

Adresse
INDUSTRIEPARK DRONGEN 14, BUS 111 - IMMOGRANIT BUILDING 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande