GRANIT PROMOTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRANIT PROMOTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.434.533

Publication

06/06/2014
ÿþ Ele Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Be gisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ae akte

NEERGELEGD

27 MEI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL. TE GENT

Griffie

IHIII !.i!!i i iii

vc behc aar Belt Staal

i

i Ondernemingsnr: 0462 434 533

Benaming

(voluit) : Granit Promotions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 14/111

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging in fusievoorstel

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van het artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de fusie door overneming, waarbij de Nv Granit Promotions (ondernemingsnummer 0462 434 533) de Nv Damse Vaart Promotions (ondernemingsnummer 0469 978 262) overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Nv Granit Promotions en de Nv Damse Vaart Promotions op 13/05/2014 blijkt het volgende:

RECHTSVORM - NAAM - DOEL  ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam :GRANIT PROMOTIONS

Rechtsvorm :Naamloze vennootschap

Zetel ;9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 14/111

Opgericht onder de benaming "Granit Self-Storage" ingevolge akte verleden voor notaris Serge VAN DAMME te De Panne op 20 januari 1998, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 februari 1998 onder nummer 980207-154.

De statuten werden meermaals gewijzigd:

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Michel Van Damme te Brugge, Sint-Andries op: 31/12/2001, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26/01/2002 onder nummer 20020126477, inhoudende onder meer wijziging van de maatschappelijke naam in "Granit Promotions";

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Bernard D'Hoore te Beernem, op 31/03/2006, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28104/2006 onder nummer 06074857, inhoudende onder meer wijziging van de maatschappelijke naam in "Ghent Marriott Asset Company" en kapitaalverhoging;

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Bernard D'Hoore te Beenrem, op 23/08/2006, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18/09/2006 onder nummer 06144014;

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Rudy Vandermander te Evergem, Ertvelde, op 0610512008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26/0512008 onder nummer 08076948;

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent, op; 29/12/2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25/01/2012 onder nummer 0023007.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door, geassocieerd notaris Christophe Blindeman, te Gent, op 27/12/2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het; Belgisch Staatsblad van 21/01/2013 onder nummer 0011909.

De vennootschap is ingeschreven in het rechispersonenregister te Gent onder het nummer 0462 434 533, De vennootschap heeft tot doel:

(.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A.Het uitbaten, huren of verhuren, rechtstreeks of onrechtstreeks, van alle hotels, restaurants,: drankgelegenheden, bijeenkomstencentra en meer in het algemeen alle activiteiten in verband met de uitbating van hotels en restaurants. Het verschaffen van logies voor al dan niet kortstondig verblijf, al dan niet in; combinatie met het verschaffen van maaltijden in hotels; motels en pensions (met hotelservice),; conferentieoorden, enzovoort. De verhuur van appartementen in hotels. Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels. De groot- en kleinhandel in materieel en;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

benodigdheden voor hotels, cafés en restaurants. Organisatie en uitvoering van evenementen. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke. Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden.

B.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak; het stimuleren, plannen en codrdineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen.

C.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

D.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

E.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II.VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende gcederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaliisatieondernemingen.

HI1.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vemtogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam : DAMSE VAART PROMOTIONS

Rechtsvorm :Naamloze vennootschap

Zetel :9031 Gent (Drongen), Industriepark 141111

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "Denseco Industries" ingevolge akte verleden voor notaris Daan SMETS te Mortsel op 13 januari 2000, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 februari nadien onder nummer 200002032. De statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Jo Abeloos te Vilvoorde op 17103/2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12/04/2005 onder nummer 0053618, inhoudende onder meer wijziging van de maatschappelijke naam in "Damse Vaart Promotions" en wijziging van de vorm naar een naamloze vennootschap. Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Jeroen Parmentier, te Gent, op 20/09/2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 07/10/2011 onder nummer 0151577.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent onder het nummer 0469 978 262. De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN A.Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden.

B.Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke.

C.Het voeren van aile diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

D.Organisatie en uitvoering van evenementen.

E.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

F.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op Korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

G.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

H.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in de ruimste zin van het woord.

I.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

J.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

K.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II.VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van

o verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

e B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

c De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken

e en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in

t de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

et De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

et reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van

pq derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

RUILVERHOUDING

De ruilverhouding is bijgevolg 1 aandeel in de over te nemen vennootschap = 2.000,001400,00 = 5

aandelen in de ovememende vennootschap.. Voor de 100 aandelen uitstaand in de over te nemen

et vennootschap NV DAMSE VAART PROMOTIONS, worden derhalve in totaal 500 aandelen in de overnemende vennootschap, de NV GRANIT PROMOTIONS, uitgegeven aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap NV DAMSE VAART PROMOTIONS. Bijgevolg zal na fusie het kapitaal van de NV GRANIT PROMOTIONS vertegenwoordigd worden door 3.500 aandelen (d.i. 3.000 bestaande aandelen en 500 nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van de voorgenomen fusie).

OPLEG IN GELD Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De toebedeling evenals de inschrijving ervan in het register van aandelen van de overnemende vennootschap NV GRANIT PROMOTIONS zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap NV GRANIT PROMOTIONS,

,,Voort,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap NV GRANIT PROMOTIONS recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 1 januari 2014. Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de NV DAMSE VAART PROMOTIONS, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV GRANIT PROMOTIONS, is vastgesteld op 1 januari 2014.

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing.

BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W.VENN. BEDOELDE VERSLAG

Artikel 695 W.Venn, bepaalt:

§ 1. In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant, die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant moet inzonderheid verklaren of de ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

In deze verklaring moet ten minste worden aangegeven

1° volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld;

2° of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt; tevens moet een oordeel worden gegeven over het betrekkelijke gewicht dat bij de vaststelling van de in aanmerking genomen waarde aan deze methoden is gehecht.

In het verslag worden bovendien de bijzondere moeilijkheden vermeld die er eventueel bij de waardering zijn geweest. De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant kan ter plaatse inzage nemen van aile documenten die dienstig zijn voor de vervulling van zijn taak, Zij zijn gerechtigd van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn, te verlangen dat hun alle ophelderingen en inlichtingen worden verstrekt. Zij zijn tevens gerechtigd aile controles te verrichten die zij nodig achten. Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee ; hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing.

§ 2. Indien een verslag werd opgesteld overeenkomstig § 1, zijn de artikelen 313, 423 of 602 niet van toepassing op een overnemende vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een Europese vennootschap, van een Europese coöperatieve vennootschap of van een naamloze vennootschap.

Rekening houdende met het feit dat:

- alle aandeelhouders en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd (artikel 695, §1, laatste alinea W,Venn.);

- gezien de bepalingen van artikel 695, §2 W.Venn.;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de commissaris- bedrijfsrevisor over het fusievoorstel worden opgesteld en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag en verslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap NV GRANIT PROMOTIONS worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 602 W.Venn,

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel Nv lprom

Nv Groep Block bestuurder - gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door haar vaste vert, de heer Marc Wybraeke

bestuurder - gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door haar vaste vert. de heer Ivan Van Damme

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2014
ÿþ1111111!!Iqqm!111111

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ERUELEGD

1 If AUG. 2014

RECHTBANK VAN KOOPffliffiEL TE GENT I

f ........ ^

Ondernemingsnr 0462.434,533

Benaming (voluit) : GRANIT PROMOTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap'

Zetel: Industriepark 14/111

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Fusie door overneming - Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap Kapitaalverhoging Wijziging van het boekjaar Statutenwijziging

Uit het proces-verbal verleden op 23 juli 2014 voor Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in dei' burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte.' aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE: NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone:! algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GRANIT;' PROMOTIONS", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent, Industriepark 14/111, ondernemingsnummeri BE0462.434.533, RPR Gent, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen ni« eenparigheid van stemmen,

FUSIE

De vergadering beslist, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke, voorwaarden en modaliteiten behoudens de hierna vermelde afwijkingen, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "GRANIT PROMOTIONS", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 14/111, ondernemingsnummer 0462.434.533 RPR Gent, overnemende vennootschap, van de naamloze vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 14/111, ondememingsnummer 0469.978.262, RPR Gent, overgenomen vennootschap, door overgang van gans het vermogen, gebaseerd op een fusiebalans opgesteld op 31 december 2013.

Aile handelingen gesteld door de vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS" vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap "GRANIT PROMOTIONS", Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de voornoemde vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS" overgaat onder algemene titel naar de voornoemde vennootschap "GRANIT PROMOTIONS" en dat van dit vermogen een fusiebalans werd opgemaakt op 31 december 2013.

De vergadering verzoekt de notaris te notuleren dat het overdragen vermogen ingevolge de fusie aile actief- en passiefbestanddelen omvat, al dan niet uitgedrukt, ontstaan dan wel nog te ontstaan, al dan niet contentieus, " van welke aard ook, contractueel dan wel extracontractueel, deel uitmakend en afhangende van de % overgenomen vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS", zoals beschreven en gewaardeerd in het voormeld fusievoorstel, waarnaar uitdrukkelijk wordt verwezen.

De vergadering ontslaat uitdrukkelijk de notaris er hier een uitvoeriger beschrijving van op te nemen.

î Algemene voorwaarden van de overdracht

overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de overgenomen vennootschap betreffende aile rechten en verplichtingen in verband met het ingebrachte vermogen.

2.De aandelen van de overnemende vennootschap geven recht op winstdeelname met ingang van 1 januari 2014.

° 3.De verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap te rekenen vanaf 1 januari 2014.

4.Eventueel personeel van de overgenomen vennootschap wordt ingebracht met behoud van al hun rechten ° (CAO 32bis),

KAPITAALVERHOGING  RUILVERHOUDING

a. Verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De voorzitter legt het'veral-ág voor van de iied var; bekuur,-Cié datO 2' 2 fuir 20'14, opgesteld overeenkomstig' artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap

O. Verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Figurad Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, de dato 14 juli 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in nature, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt,

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"9 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in nature bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit financiële vaste activa (301.031,25 EUR), vorderingen op ten hoogste één jaar (39.747,36 EUR), liquide middelen (270.474,73 EUR), een voorziening voor overige ; risico's en kosten (25.000,00 EUR) en schulden op ten hoogste één jaar (391.402,49 EUR), voor een totaal . bedrag van 194.790,85 EUR, en betreft het vermogen van DAMSE VAART PROMOTIONS NV, dat in het kader van de fusie door overneming zal overgaan op GRANIT PROMOTIONS NV, bij toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

Het netto-actief of eigen vermogen van de vennootschap DAMSE VAART PROMOTIONS NV per 31 december 2013 ten bedrage van 194,790,85 EUR gaat integraal over naar de vennootschap GRANIT PROMOTIONS NV. Het kapitaal, de wettelijke reserve en de beschikbare reserves zullen respectievelijk met 61.500,00 EUR, 6,150,00 EUR en 127.140,85 EUR toenemen,

Dij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

' " de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het , aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen niet het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als gevolg van de geplande inbreng in nature van eigen vermogensbestanddelen van DAMSE VAART PROMOTIONS NV, worden 500 nieuwe aandelen uitgegeven van GRANIT PROMOTIONS NV, waarvan 250 nieuwe aandelen worden toegekend aan de vennootschap IPROM NV, 250 nieuwe aandelen aan de vennootschap GROEP BLOCK NV.

Na de kapitaalverhoging door de inbreng in natura zal het kapitaal 455.868,06 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 3.500 gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk 1/3.500ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" ja. Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld,

Gent, 14 juli 2014,

PIGURAD Bedrijfsrevisoren NV

vertegenwoordigd door STEFAAN BEIRENS Vennoot"

- Kapitaalverhoging

Ten gevolge van de overgang van het vermogen van de vennootschap beslist de vergadering tot een verhoging van het kapitaal ten belope van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), om het te brengen van driehonderdvierennegentigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (E 394.368,06) op ; vierhonderdvijfenvijftigduizend achthonderdachtenzestig euro zes cent (¬ 455.868,06).

De vergadering beslist eveneens tot de uitgifte van vijfhonderd (500) nieuwe volgestorte aandelen, zonder ; nominale waarde, die dezelfde rechten en plichten hebben als de reeds bestaande aandelen en die delen in de winst vanaf 1 januari 2014.

- Ruilverhouding

De nieuw uitgegeven aandelen zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen

" vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS" tegen inlevering van al hun aandelen in de overgenomen vennootschap naar verhouding van honderd (100) oude aandelen van voormelde vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS" in ruil voor vijfhonderd (500) nieuwe aandelen van voormelde vennootschap "GRANIT PROMOTIONS", zonder opleg in geld.

De toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap zal geschieden door inschrijving onder hun naam van het aantal hen toekomende aandelen met de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen,

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de aandeelhouders van de vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS" aandelen toegekend,

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbrad

3, ten belope mod 11.1

De vergadering besst het maatschappelijk kapitaal "té verhogen het kapitaal van tweeduizend °

zeshonderdeenendertig euro vierennegentig cent (E 2.631,94) om cent (E te brengen van

vierhonderdvijfenvijftigduizend achthonderdachtenzestig euro zes 455.868,06) naar

"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

vierhonderdachtenvijftigduizend vijfhonderd euro (E 458.500,00),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van

de beschikbare reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

KWIJTING AAN DE BESTUURDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de fusie, door de

jaarvergadering, als kwijting zal gelden voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de

uitoefening van hun mandaat van 1 januari 2014 tot heden,

GEBRUIK VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist in de statuten op te nemen dat de maatschappelijke naam zal gebruikt worden in aile

akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, ai dan niet in

elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk váérafgegaan of gevolgd door de woorden

"naamloze vennootschap" of "NV",

VASTSTELLING VAN EEN MATERIËLE VERGISSING INZAKE DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE

VEN NOOTSCHAP

De vergadering stelt vast dat een materiële vergissing is geslopen in de vermelding van de maatschappelijke

zetel en beslist om "Industriepark" te vervangen door de officiële straatnaam "Industriepark Drongen".

SCHRAPPING VAN DE HISTORIEK VAN DE VORMING VAN HET KAPITAAL

De vergadering beslist om het artikel 6 inzake de historiek van de vorming van het kapitaal volledig te

schrappen,

TOEVOEGING VAN EEN OVERDRACHTSREGELING VAN EFFECTEN

De vergadering beslist om de overdrachtstregeling van effecten te wijzigen om deze in overeenstemming te:

brengen met de overdrachtsregeling van verbonden vennootschappen van de Granit Groep, zoals hierna

weergegeven.

TOEVOEGING VAN DE MOGELIJKHEID DOOR DE RAAD VAN BESTUUR OM ZIJN

BESTUURSBEVOEGDHEDEN OVER TE DRAGEN AAN EEN DIRECTIECOMITÉ

De vergadering beslist dat de raad van bestuur voortaan bestuursbevoegdheden kan overdragen aan een

directiecomité.

SCHRAPPING VAN DE KOSTEN VAN DE BESTUURDERS

; De vergadering beslist om de bepaling inzake de kosten van bestuurders zoals opgenomen in artikel 19 volledig

te schrappen,

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 januari om te eindigen op 31 december van

: elk jaar.

" - overgangsbepaling met betrekking tot het lopend boekjaar

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 30 december 2014, te laten eindigen

op 31 december 2014.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen

met de hiervoor genomen besluiten en de statuten van verbonden vennootschappen van de Granit Groep:

- de tekst van artikel 1 na de eerste zin aanvullen met volgende tekst:

"Deze naam zal gebruikt Worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en

andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan

of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of "NV","

- de eerste zin van artikel 2 vervangen door volgende zin:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 141111,"

- de eerste alinea van artikel 5 vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdachtenvijftigduizend vijfhonderd euro (E 468.600,00). Het is

verdeeld in drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen die elk één drieduizend vijfhonderdste (1/3.500) van het

kapitaal vertegenwoordigend."

het artikel 6 integraal schrappen.

het artikel 11 integraal schrappen en vervangen.

- de tekst van artikel 17 d) vervangen door de volgende tekst:

"Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn

bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking

kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grand van andere

bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die ai dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een

college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur

van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

° De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels

' betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt."

° - het huidige artikel 19 integraal schrappen.

- de eerste zin van het huidige artikel 33 vervangen door volgende zin:

"Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

e mod 11.1

NUMMERING VAN DE ARTIKELEN EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de ondergetekende notaris de opdracht te geven de huidige artikelen van de statuten te hernummeren, gelet op de voorgaande wijzigingen van de statuten, en beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris,

' MACHTIGING

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigde, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CNOCKAERT & SALENS", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, ondememingsnummer 0864.265.446, RPR Gent, afdeling Brugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voornoemd, in deze elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de wijziging van de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook aile hoegenaamde stukken en akten te tekenen, voor zoveel als nodig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal;

- de gecerdineerde statuten;

- het verslag van de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 602 Wetboek van vennootschappen;

- het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 Wetboek van vennootschappen..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

^ ^ ^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 0 NOV. 2013

RECHTBANK VAN

KOOI'HANDt9riffië GENT



Ondememingsnr : 0462.434.533

Benaming

(voluit) : GRANIT PROMOTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9031 DRONGEN - INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111

(volledig adres)

Onderwerp fikte : ONTSLAG EN (HER)BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel dd. 5 november; 2013:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurder en dankt hem voor de bewezen; diensten:

DCVBA GRANIT GHENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAMME.

De vergadering beslist in haar vervanging te voorzien door benoeming van volgende bestuurders tot onmiddellijk ne de jaarvergadering van tweeduizend en negentien:

Q'CVBA GRANIT GHENT, met zetel te 9031 Drongen, industriepark Drongen 14/111, ondernemingsnummer: 0821.074.163, RPR Gent;

ONV GROEP BLOCK, met zetel te 9031 Drongen, Industriepark Drongen 14/111, ondernemingsnummer 0836,040.723, RPR Gent;

IUNV IPROM, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Koninginnenlaan 192 bus 51, ondernemingsnummer. 0452.654.359, RPR Brugge (afdeling Brugge).

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van CVBA GRANIT GHENT om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer HARRY GROSS aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren,

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van NV GROEP BLOCK om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer IVAN VAN DAMME aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van NV IPROM om in toepassing; van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer MARC WYBRAEKE aan te stellen als haar: vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

De vergadering beslist te herbenoemen als bestuurder tot onmiddellijk na de jaarvergadering van; tweeduizend en negentien:

CNV WYDEN-INVEST, met zetel te 9031 Drongen, Industriepark Drongen 14/111, ondernemingsnummer 0440.441.861, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MARC WYBRAEKE.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap als volgt samengesteld:

IJCVBA GRANIT GHENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer HARRY GROSS; ONV GROEP BLOCK, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAMME; ONV WYDEN-INVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MARC WYBRAEKE;

ONV IPROM, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MARC WYBRAEKE.

i

"1318

ULI

i

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of; als verweerder vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend wat het dagelijks bestuur betreft (in de statuten staat vermeld wat moet, worden_ verstaan onder dagelijks bestuur)_ eny door vetwee;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders gemeenschappelijk (waarvan één die werd voorgedragen door de aandeelhouders type A en één'. die werd voorgedragen door de aandeelhouders type B) in andere gevallen.

Cvba Granit Ghent en Nv Groep Block werden voorgedragen door de aandeelhouders type A en Nv Wyden-Invest en Nv Iprom werden voorgedragen door de aandeelhouders type B.

RAAD VAN BESTUUR

De huidige raad van bestuur komt samen en besluit volgende bestuurders aan te stellen ais gedelegeerd bestuurders:

DCVBA GRANIT GHENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer HARRY GROSS; DNV GROEP BLOCK, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAMME; DNV WYDEN-INVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MARC WYBRAEKE; DNV IPROM, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MARC WYBRAEKE die binnen het dagelijks bestuur de vennootschap afzonderlijk kunnen vertegenwoordigen.

Nv Wyden-Invest

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Marc Wybraeke

Nv Groep Block

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damme

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 11.07.2013 13292-0297-026
21/01/2013
ÿþ mad 11.1

Luik B ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





I V L,. L. I 1 L,. S«. R... ~! V

MF6r3

- 9 MVA SI3

rr~~ p

15~

i~ ~..i.+l-I ~JÎ_.=e~gi 1 .a VAN

KCOf<I-i,~,N ll~.Gril1P" 'NT



IIll Qui Q I~IIINII~I~NNII~

*13011909

V beh aa Bel Stan

Ondernemingsnr : 0462.434.533

Benaming (voluit) : GRANIT PROMOTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark 14/111

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging in geld - Wijziging van de statuten

Uit het proces-verbaal gesloten voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DE GROG, BLiNDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 27 december 2012,; te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is; bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft; genomen:

KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van driehonderdtwintigduizend euro (¬ 320.000,00) om het te brengen van vierenzeventigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (¬ ; £; 74.368,06) naar driehonderdvierennegentigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (¬ ;

394.368,06), zonder uitgifte van nieuwe aandelen. "

WIJZIGING VAN DE STATUTEN "

Teneinde de statuten In overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, alsook; jj met het vigerend vennootschapsrecht, beslist de vergadering om de statuten aan te passen, als; jj volgt:

' - in artikel 5 de tekst integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vierennegentigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 394.368,06). Het is verdeeld in drieduizend (3.000) aandelen, die elk: één drieduizendste (1/3.000) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Uitsluitend voor wat betreft de regels inzake het bestuur worden de aandelen opgesplitst in twee; categorieën, met name type A en type B. Voor het overige hebben beide categorieën dezelfde; rechten."

- in artikel 38 van de statuten de tekst integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt, opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet; meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of; daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten j verzonden."

- in artikel 39 van de statuten de tekst integraal te vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

"Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slecht ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging,

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering."

De vergadering beslist om een nieuw artikel bij te voegen volgend op voormeld artikel 39, waardoor de artikelen na artikel 39 worden hernummerd:

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaars), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing,"

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende

notaris.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CNOCKAERT & SALENS", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en haar bedienden en aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal;

- de gecoördineerde statuten;

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2012
ÿþ Mod Word 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Voor-

behouden

aan tiet

Belgisch

Staatsblad

Ii I I 1111111111111111 I 1 1J1 IJ N

>12066678"



NEERGELEGD

21 11AM 2012

RECHTBANK VAN

XOOPHANeg~i E GENT

Ondernemingsnr : 0462.434.533

Benaming

(voluit) : GRANIT PROMOTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111  9031 DRONGEN (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 14 maart 2012: Enig besluit

De vergadering benoemt de burgerlijke vennootschap o.v.v.e BVBA "Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-; W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot de heer Albert Bauwens, bedrijfsrevisor, tot commissaris-revisor voor een periode van drie jaar met ingang vanaf 30 december 2011.

Het besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Nv Wyden Invest

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Marc Wybraeke

Cvba Granit Ghent

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damtree

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/01/2012
ÿþl 1I I 1IU III II II II

*12023007*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II3 JAN. 2012

121:( i i E li't \ I: VAN

F+(?OP!I:i NI»: I. TE CENT

Griffie

Ondernemingsnr : 0462.434.533

Benaming (voluit) : ORANir pRO~fIiD-rIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark 14/111

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Wijziging boekjaar Statutenwijziging

: Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent, op negenentwintig december tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van; aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 31 december van ieder jaar en te eindigen: op 30 december van het volgende jaar.

Bijgevolg beslist de vergadering om de eerste en tweede alinea van artikel 33 van de statuten wordt vervangen door de volgende:

"Het boekjaar begint op 31 december en eindigt op 30 december van het volgend jaar.

Op 30 december van elk boekjaar maakt de Raad van Bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig. de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België."

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 december 2011 te verlengen tot 30 december 2012.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

' De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft,' aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cnockaert & Salens", met zetel,: te Koude Keukenstraat 13, 8200 Brugge, en haar bedienden en aangestelden, alleen handelend en met:' bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-; administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen een onderhandse volmacht; De gecoördineerde statuten

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.08.2011 11475-0022-016
02/08/2011
ÿþMoa 2.1

LJ' J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111 til i1 1111111111fl lit II It IN

*11119119*

Ondernemingsnr : 0462.434.533

Benaming

(voluit) : GRANIT PROMOTIONS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark Drongen 141111 - 9031 Drongen

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 27 mei 2011: Enig besluit

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2011

en dankt hem voor de bewezen diensten:

NV GRANIT-KORENLEI, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAMME.

De vergadering beslist in zijn vervanging te voorzien door benoeming van volgende bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2011 tot onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zestien:

CVBA GRANIT GHENT, met zetel te 9031 Drongen, Industriepark Drongen 141111, ondernemingsnummer 0821.074.163, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAMME.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van CVBA GRANIT GHENT om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer IVAN VAN DAMME, aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

De vergadering beslist te herbenoemen als bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2011 tot onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zestien:

NV WYDEN-INVEST, met zetel te 9031 Drongen, Industriepark Drongen 141111, ondernemingsnummer 0440.441.861, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MARC WYBRAEKE.

Als gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap als volgt samengesteld vanaf 01/01/2011:

CVBA GRANIT GHENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAMME.

NV WYDEN-INVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MARC WYBRAEKE.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of', als verweerder vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend wat het dagelijks bestuur; betreft (in de statuten staat vermeld wat moet worden verstaan onder dagelijks bestuur) en door twee bestuurders gemeenschappelijk in andere gevallen.

RAAD VAN BESTUUR

De huidige raad van bestuur komt samen en besluit:

GRANIT GHENT CVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer IVAN VAN DAMME,! en WYDEN-INVEST NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MARC WYBRAEKE als gedelegeerde bestuurders aan te stellen vanaf 01/01/2011 die binnen het dagelijks bestuur de; vennootschap afzonderlijk kunnen vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Cvba Granit Ghent

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Ivan Van Damme gedelegeerd bestuurder

Wyden-Invest NV

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwo rdiger de heer Marc Wybraeke gedelegeerd bestuurder

'^ --'--'_--'-'-_-------'_- - _'__---'-'---__-'_._-'-_--_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 3: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 IIIII

*uosaaee"

V beh aa Bel Stal

Ondememingsnr : 0462.434.533

Benaming

(voluit) : Granit Promotions

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark Drongen 14/111 - 9031 Drongen

Onderwerp akte : teniet doen benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel op 22 februari 2011: De bijzondere algemene vergadering besluit, met unanimiteit :

1.het besluit van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2010, waarbij voor een periode van. drie jaar, een commissaris, zijnde de BV ow BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met: maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en'

zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, is onregelmatig en wordt geacht niet te bestaan. "

2.De NV Granit-Korenlei, vertegenwoordigd door Ivan Van Damme, gedelegeerd bestuurder, wordt belast. met de onmiddellijke publicatie van dit besluit en met het onmiddellijk ter kennis brengen van een eensluidend: afschrift van het huidig proces-verbaal aan de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met.

" maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor.

3. De BV ow BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Joseph Van Wemmel, verklaart hierbij kennisname te hebben genomen en uitdrukkelijk akkoord te hebben gegeven', met de voorgaande beslissing.

De vergadering keurt het verslag van de huidige bijzondere algemene vergadering, met algemeenheid van: stemmen, goed.

NV Wyden-Invest

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Marc Wybraeke,

gedelegeerd bestuurder

NV Grand Korenlei

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damme,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

07/01/2011
ÿþ ~ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bt

B

St " 11~~4114



Ondernemingsnr : 0462.434.533

Benaming

(voluit) : GRANIT PROMOTIONS

Rechtsvorm : NV

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111

9031 DRONGEN

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 17 december 2010 dal er met algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen als commissaris voor een periode van drie jaar:

-de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor.

Goedgekeurd in het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 17 december 2010.

NV Granit Korenlei

met als vaste vertegenwoordiger

Ivan Van Damme

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 27.07.2010 10339-0361-011
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09466-0173-012
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 03.07.2008 08349-0042-014
12/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.08.2007, NGL 10.09.2007 07716-0335-014
04/06/2015
ÿþMotl Word NJ

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ` agieEERGELEGD

26 MEI 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemrngsnr : 0462.434.533

Benaming

[voluit . GRANIT PROMOTIONS

(verkort!:

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111 - 9031 GENT (DRONGEN) (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BESTUURSORGAAN

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur die gehouden werd op de zetel van de vennootschap op 20 mei 2015:

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van Nv Groep Block om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, mevrouw Karolien De Brouwer aan te stelten als haar vaste vertegenwoordiger (in de plaats van de heer Ivan Van Damme), die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

Voormelde beslissing betekent dat Ivan Van Damme wordt ontstaan als vaste vertegenwoordiger van de Nv Groep Block en dat mevrouw Karolien De Brouwer wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger van de Nv Groep Block. De vergadering beslist uitdrukkelijk voormelde te aanvaarden.

De vergadering beslist tevens volgende personen te herbenoemen als bestuurders tot onmiddellijk na de

jaarvergadering van tweeduizend en twintig;

[_ Nv Wyden-Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke (op

voordracht van aandeelhouders type A);

i Nv Iprom, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke (op voordracht

van aandeelhouders type A);

i Nv Groep Block, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer (op

voordracht van aandeelhouders type B);

[

Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Harry Grass (op voordracht van aandeelhouders type B).

Ais gevolg is de raad van bestuur van de vennootschap als volgt samengesteld:

[ Nv Wyden-Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke (op

voordracht van aandeelhouders type A);

C-Nv Iprom, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke (op voordracht

van aandeelhouders type A);

I 'Nv Groep Block, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer (op

voordracht van aandeelhouders type B);

I Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Harry Gross (op

voordracht van aandeelhouders type B).

Overeenkomstig de statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend waarbij één die werd verkozen op voordracht van de aandeelhouders type A en één die werd verkozen op voordracht van de aandeelhouders type B. Wat het dagelijks bestuur betreft wordt de vennootschap tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk komt de nieuwe raad van bestuur samen met als agenda aanstelling gedelegeerd bestuurder

en besluit:

De aanstelling van Cvba Granit Ghent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Harry

Gross, Nv Groep Block, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer,

Op de laatste h z ,ran Lui verrre den Recto htaan7 hoednnighe d ver c1c !ns£'c'nnenterendr p rsa(o1nker

bE-ioeg,.1 de rectlispersool, ten aanzien van derden te vertepP..roordigen Versa , N1arn en handtekening

11111111011

)

Vogi- , I beljoufien aan hot Beiïsch

Staatsblad

---+

Nv fprom, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke en Nv Wyden-Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke, als gedelegeerd bestuurder te behouden.

Nv Groep Block

gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Karolien De Brouwer

Op d? :aa'ste biz tar Lui~B rrneldzn Recto Naumngn. (roer:lanighe[c van de nstrumentarand2 nvtar+s, heilij van de pe-Scto:n(ers) bevoeg: da reer,,$)er.00n ten aznzcan van, &r,rclen te vertegentivrordlgen

Verso Nearn er. ;3aaidtelzenung

28/04/2006 : GE187922
14/04/2006 : GE187922
29/10/2004 : GE187922
29/01/2004 : GE187922
28/10/2003 : GE187922
28/02/2003 : GE187922
26/01/2002 : GE187922
07/11/2001 : GE187922
31/10/2000 : GE187922
07/02/1998 : GE187922
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 14.07.2016 16326-0053-023

Coordonnées
GRANIT PROMOTIONS

Adresse
INDUSTRIEPARK DRONGEN 14, BUS 111, IMMOGRANIT BUILDING 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande