GRAVITY DESIGN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GRAVITY DESIGN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 507.580.016

Publication

02/01/2015
ÿþ 1y _f&..~.15._.-, Mod Word 11.1

1_.~71,!\ In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iw i CRU

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

19 DEC. 2014

AFDELINGgRMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Sd -, S3o. QA6

Benaming

(voluit) : GRAVITY DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hof ter Ventstraat 18, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 17 december 2014 dat:

TUSSEN

1.De heer Rik Uyttersprot, wonende te 9280 Lebbeke, Hof ter Ventstraat 18;

EN

2.De heer Robin Van Bael, wonende te 9420 Aaigem, Langemunt 11.

WORDT OVEREENGEKOMEN OVER TE GAAN TOT DE OPRICHTING VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA, WAARVAN ZIJ DE STATUTEN ALS VOLGT VASTLEGGEN:

I. STATUTEN

HOOFDSTUK I - Naam - duur- zetel - doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de naam "GRAVITY DESIGN".

Artikel 2

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duurs

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze

voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Hof ter Ventstraat 18.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

W

.4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het verhuren, verkopen, handelsbemiddeling, herstelling en installeren van computergestuurde takelsystemen; lichtbruggen; video en geluidsinstallaties; lichtinstallaties, decors; diverse horeca installaties, met of zonder bediening.

- Verhuur, verkoop van speciale effecten, vuurwerk, ed.

- De exploitatie van ter beschikking gestelde, concessie, of aankoop van artikels, boeken, lectuur, foto's, filmen, en de daarbij horende rechten.

Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijhorende programmatuur (software)

- IT beheer in het algemeen en beheer van computerfaciliteiten en Overige diensten op het gebied

- Verhuur van materialen, attracties, met of zonder bediening van audio, lichtinstallaties, meubilair, dj's, dansers, hostesses, artistieke prestaties,

- Fotografie, fotoreportages, samenstelling van boeken, digitale afdrukken.

- Modellenbureau, casting, scouting, management van artiesten, evenementen bureau.

- Verhuur van onroerende en roerende goederen, meer specifiek de verhuur van rollend materieel, verhuur van personenwagens, verhuur van auto's voor dubbel gebruik, verhuur van minibussen, verhuur van vrachtwagens en dergelijke, met of zonder bediening.

- De uitbating, het beheer en de inrichting van frituren (met of zonder verbruikerszaal), drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak, en confiserie, vlees- en visvaren, ijs en alle aanverwanten artikelen alsook het organiseren van evenementen en het verhuren van personeel en het verlenen van diensten aan derden.

- De samenstelling en het beheer van een handelsfonds of divers materieel en de huurfinanciering van handelsfondsen en divers materieel aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het opbouwen , het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het prospecteren en het uitbaten van handelsfondsen.

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven l.v.m. public relations en

communicatie. Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van Bedrijfsvoering en het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

- Ontwerpen van publicitaire films, publicitaire artikelen; teksten en slogans (copywriters)

Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te

benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische

koopvoorstellen enzovoort.

Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en -panelen, lichtkranten en

neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enzovoort. Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in

de diverse media (advertentieacquisitie) en het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in

stationshallen, enzovoort.

- Het verlenen van diensten op het vlak van management, consultancy, administratief beheer, personeelsbeleid, informaticabeleid, publieke relaties, strategische planning, kwaliteitszorg in de breedste zin van het woord aan ondernemingen.

Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de

bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten en de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

- Het verstrekken van opleidingen, seminarie

- Gegevensverwerking, web hosting, web portalen aanverwante activiteiten

- Technisch studiebureau en overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

- Organisatie van tentoonstellingen, taalcursussen, business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Organiseren van cultureel onderwijs, ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten, gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken, geluidsopnamestudio's, distributie van films en video- en televisieprogramma's, vertoning van films, overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten, promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen

- Het vervoer, agentuur, administratie en dergelijke van zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht; de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks, en dergelijke meer; open overslag alsmede het stockbeheer voor rekening van derden; het verzekeren van distributiediensten of nog, het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor de cliënteel;

- Het verlenen van allerlei diensten en activiteiten ten behoeve van productiebedrijven in het algemeen, en meer in het bijzonder inzake de marketing, het management en het bedrijfsbeheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen of feitelijke verenigingen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

- De aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, in- en uitvoer, handelsbemiddeling en verhuur van alle mogelijke installaties, machines, automaten of alle toebehoren zowel elektronisch als mechanisch, evenals het onderhoud en herstellingen ervan.

- De aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, in- en uitvoer, handelsbemiddeling en vertegenwoordiging van om het even welke goederen In de sector van elektronica, telecommunicatie, 1CT, machines, diverse kleine artikelen zoals souvenirs, gadgets, speelgoed, zowel voor vrije tijd als professioneel gebruik., in 't kort tussen persoon in de handel;

- De vervaardiging van andere schrijn- en timmerwerk, de vervaardiging van kantoor- en winkelmeubelen, gespecialiseerde winkelmeubels, toonbanken, rekken, vitrines bestaande uit diverse materialen.

- Reparatie van diverse artikelen (sleutels, sloten, hekken enz...), inclusief de expresreparaties aan huis, het reinigen en opruimen van oude en nieuwe gebouwen, gevel- en voegwerken en overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

- De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, verhuren, huren of verhuren, In leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteit attesten zou beschikken, zullen in onder aanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze -- rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband hout met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend weze.

HOOFDSTUK ll - VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR. Het wordt volledig gevormd door inbrengen

in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden

- De heer Rik Uyttersprot: duizend euro, hetzij: 1.000,00 EUR

- De heer Robin Van Bael: duizend euro, hetzij: 1.000,00 EUR

Totaal: tweeduizend euro, Hetzij: 2.000,00 EUR

Artikel 6

De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies:

- De heer Rik Uyttersprot zal voor vijftig (50%) delen in de winst en het verlies;

I

- De heer Robin Van Bael zal voor vijftig (50%) delen in de winst en het verlies.

"

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren als vennoot. In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij een. Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn. De erfgenamen of rechtsopvolgers van de overledene, die als vennoot werden geweigerd, blijven in alle geval vennoot totdat één of meer nieuwe (rechts)personen als vennoot zijn aanvaard.

De erfgenamen of rechtsopvolgers mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Artikel 9

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen, zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door alle overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen dit volgens de procedure vermeld in artikel 8.

HOOFDSTUK III - BESTUUR

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de

algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur,

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Met betrekking tot handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (10.000 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist.

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen

bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

HOOFDSTUKIV- CONTROLE

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 15

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op

de derde maandag van maart om 18.00 uur,

Tevens moet een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vóór de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is onder meer bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

- het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de bezoldigingen van de zaakvoerders;

- het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

- de wijziging van de statuten

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september van elk

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de

inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

HOOFDSTUK VIl - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 20

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de vennoten overeenkomstig hun aandeel in het vermogen van de vennootschap, rekening houdende met de mate waarin de vennoten hun inbreng hebben volgestort,

IL OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op één januari 2015 en zal eindigen op dertig september 2016.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 20 maart 2017

III. BENOEMING

Worden als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur;

- De heer Rik Uyttersprot, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden;

- De heer Robin Van Bael, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Aldus opgemaakt te Lebbeke op 17 december2014, In drie exemplaren.

1. De heer Rik Uyttersprot

2. De heer Robin Van Bael

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GRAVITY DESIGN

Adresse
HOF TER VENTSTRAAT 18 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande