GREDDY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GREDDY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.218.365

Publication

17/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ignp

~alí'it-t-Ilr ECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 8 DEC, 2014

AFDELING 9EN91mNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.218.365

Benaming

(voluit) :

(verkort) : GREDDY

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hulstbaan 265 - 9112 Sinaai

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Jaarvergadering der aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op datum van 3 juni 2014 te 19u.

De Heer Edilbert Weyn, voorzitter van de Raad van Bestuur, stelt dat de mandaten verlopen zijn en na beraadslaging beslist de jaarvergadering om voor een periode van 6 jaar aan te stellen tot bestuurders

De Heer Edilbert Weyn

Hulstbaan 265

9112 Sinaai

Mevrouw Kitty Weyn

Vossekotstraat 105

9100 Sint-Niklaas

Mevrouw Peggy Weyn

Herenweg 269 Bus B

1934 BC Egmond Aan Den Hoef

Nederland

Hierop aanvaarden de bestuurders hun aanstelling.

De Heer Edilbert Weyn wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder,

Voor ontledend uittreksel.

De Heer Edilbert Weyn

Gedelegeerd Bestuurder

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 17.06.2013 13180-0490-013
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 12.06.2012 12164-0307-013
04/01/2012
ÿþmod 11.1

LAL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tîtEili" t- ltw friEG" H T rANK

VAN KOOPHANDEL

12. 2011

DENCERi+fUir1DE

G, ;ffir

Ondernemingsnr : 0440.218.365

Benaming (voluit) : Greddy

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hulstbaan 265

9112 Sint-Niklaas (Sinaai)

lll llII lI ll 1I I lui

*12002389

Vo beha aan Belg Staat:

I~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Onderwerp akte :OMZETTING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING -OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 17 december 2011, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas, op 19 december 2011, zes bladen, geen verzendingen, Boek 581 blad 04 vak 10. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ) de Ea. Inspecteur (getekend), V. Vertongen, blijkt hetgeen; ]] volgt :

1. Het kapitaal werd omgezet van Belgische frank in euro.

2. Het kapitaal werd verhoogd met negenenzeventig euro en zesentachtig cent (¬ 79,86) om het kapitaal tel brengen van honderd vijfentachtig duizend negenhonderd twintig euro en veertien cent (¬ 185.920,14) op; honderd zesentachtig duizend euro (¬ 186.000,00) en dit door incorporatie van reserves, zonder de aanmaak; van nieuwe aandelen.

3.Er werd beslist om alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

4.Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met hogergemelde beslissingen en met de] bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen werden nieuwe statuten aangenomen, bevattende onder] meer het volgende:

1) Vorm - Naam : Naamloze vennootschap GREDDY

2) Zetel : Hulstbaan 265, 9112 Sinaai  Sint-Niklaas. 3)Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4) Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 186.000,00 euro, vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder nominale waarde.

5) Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

6) Reserves - winstverdeling :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt heti resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar zal jaarlijks, na aanrekening van de overgedragen verliezen tenminste vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze] voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de jaarvergadering, op voorstel; van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal r krijgen, onder meer voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend; ]; boekjaar.

Bij beslissing van de raad van bestuur kunnen er interimdividenden toegekend worden mits naleving van de; bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

7) Bestuur :

" De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet] vennoten, welke benoemd worden in de oprichtingsakte of door de algemene vergadering voor een termijn van; ten hoogste zes jaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene; vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee; aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone; algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er meer dan twee aandeelhouders] zijn.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn aandeelhouders,' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering.

Een bestuurder is verplicht, na zijn ontslag, zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien.

De algemene vergadering zal bij haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de ambtstermijn van zijn voorganger uit.

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter. Deze leidt de vergaderingen. Telkens de voorzitter belet of afwezig is, wordt hij vervangen door het oudste lid.

De raad van bestuur vergadert zo vaak als de belangen van de vennootschap het vereisen, en tevens wanneer minstens één bestuurder hierom verzoekt.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats, de datum en het uur in de oproepingsbrieven vermeld. De oproepingen dienen steeds ten minste drie werkdagen op voorhand en schriftelijk te gebeuren. Ook zonder dat een oproeping heeft plaats gehad kan de vergadering worden gehouden indien alle bestuurders persoonlijk of bij volmacht aanwezig zijn.

Een bestuurder kan zich op de raad doen vervangen door een andere bestuurder, mits hiervoor, per vergadering, een schriftelijke volmacht te geven.

De raad van bestuur kan enkel geldig beslissen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Alle beraadslagingen van de raad van bestuur worden opgetekend in notulen, bijgehouden in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige leden. Kopieën en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake het bestuur van de vennootschap.

Zij heeft onder meer het recht om zonder raadpleging van de algemene vergadering, alle contracten te sluiten, dadingen en compromissen aan te gaan, roerende en onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren, toe te stemmen in hypothecaire inschrijvingen, opheffing te verlenen met of zonder betaling, te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving, alle leningen en kredietopeningen aan te gaan, gedwongen tenuitvoerlegging te bedingen en te vervolgen, te ruilen, in rechte op te treden, te eisen en zich te verweren, dit alles zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

De raad kan één of meer gedelegeerd-bestuurders benoemen bij wijze van indeplaatsstelling, hun bevoegdheden en hun bezoldiging bepalen en tot de herroeping van hun aanstelling beslissen.

De raad van bestuur kan tevens het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeuren of gevolmachtigden, aandeelhouders of niet. Bij delegatie stelt de raad van bestuur de machten en de vergoedingen vast, verbonden aan deze functie.

Alle akten en alle verrichtingen die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend zijn door één gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, welke gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, aldus handelend namens de vennootschap, noch tegenover derden, noch tegenover de hypotheekbewaarder, het bewijs van hun bevoegdheden moeten leveren.

De raad van bestuur en de gedelegeerd-bestuurders mogen specifieke en afgebakende bevoegdheden, voor één of meer opdrachten, bij wijze van bijzondere volmacht, toekennen aan personen die zij daartoe geschikt achten.

8) Commissarissen : -

9) Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenland, doch met uitzondering van de handelingen als vastgoedhandelaar : het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen.

Zij zal zich eveneens borg mogen stelten voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en aan deze personen leningen toestaan.

Zij mag tevens participaties nemen, het bestuur waarnemen en toezicht uitoefenen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die voor dit alles noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn; zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap handelt ofwel in haar eigen naam en voor eigen rekening ofwel in naam en voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

10) Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 19.00 uur ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België in de oproepingsbrief aangeduid.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk met deze neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging en de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 07.07.2011 11268-0092-013
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 01.07.2010 10261-0422-014
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 23.06.2009 09277-0184-014
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 12.06.2008 08222-0139-014
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 25.07.2007 07455-0153-013
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 05.07.2006 06412-1392-014
07/07/2005 : SN048125
29/06/2004 : SN048125
09/07/2003 : SN048125
12/09/2002 : SN048125
06/07/2001 : SN048125
23/06/2000 : SN048125
21/07/1999 : SN048125
28/11/1996 : SN48125
24/06/1995 : SN48125
10/03/1990 : SN48125

Coordonnées
GREDDY

Adresse
HULSTBAAN 265 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande