GREEN PROJECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREEN PROJECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.057.360

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 30.08.2013 13503-0394-012
13/04/2011
ÿþ Mwd 2.1

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad GRIFFIE RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

111

" 11055867x





- 1 APR 2011 DENDEC itei NDE















Ondernemingsnr : $3 5 o.« 3 6'a

Benaming

(voluit) : GREEN PROJECT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9255 Buggenhout, Weide 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs, op 30 maart 2011,1 blijkt dat:

De heer VAN ASBROECK Luc Arthur Irène, geboren te Bomem op 25 januari 1973, rijksregistemummer 73.01.25-355.47, ongehuwd, wonende te 9255 Buggenhout, Weide 1;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt :

Naam: GREEN PROJECT

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel: 9255 Buggenhout, Weide 1

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

" Aanleggen, ontwerpen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

" Het snoeien van bomen en heggen.

" Landschapsverzorging.

" Aanleg van terrassen en opritten aan gebouwen;

" Managementadvies;

" Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande uit onroerende en/of roerende goederen,; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van die aard: zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en

"

de verhuring van haar onroerende goederen.

" In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen: stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

" De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze deelnemen in andere: vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere. verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, financiële verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen' verwezenlijken.

" De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze,' deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

" De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke; vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD; EURO (18.600,00 EUR), verte-'genwooridigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder, nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het geheel geplaatste; kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op 186 aandelen wordt ingetekend door de Heer Van Asbroeck Luc, comparant in deze, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 18.600 ¬ een som geld ad 12.400 ¬ heeft inge-'bracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor 2/3e volstort is.

BESTUUR:

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzet-taar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschap-'pij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als ver-'weer-'der, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-'voerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaak-ivoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADE-'RING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaar'vergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEM RECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met 31 december 2012.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de eerste zaterdag van de maand mei om

elf uur van het jaar 2013.

C. Benoeming zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder aangesteld: voormelde Heer Van Asbroeck Luc, die, hier persoonlijk aanwezig, verklaart zijn functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet ge-'troffen werd door enige vertbodsbe-'paling die zich daarte-gen verzet.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

D. Volmacht

De comparant verklaart alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en vestigingsgetuigschrift en aile eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan BOSMAN CONSULTANTS, gevestigd te Eeksken 164A, 1745 Opwijk, vertegenwoordigd door de Heer Luc Bosman.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT , geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DL

71)'

1.

DL

DL

e

eq

co

"cl

"9

ri)

P:

P:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 '

Coordonnées
GREEN PROJECT

Adresse
WEIDE 1 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande