GREENCON ENERGIETECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREENCON ENERGIETECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.868.328

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 10.01.2013, GGK 10.07.2013, NGL 25.10.2013 13643-0226-010
08/10/2012
ÿþ m«~11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~~MV~MIINM~I~NM~~

" iasesssa~

NEERGELEGD

27 SEP. 2012

IGDDPHAN

ielleL É GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.868.328

Benaming (voluit) : Greencon Energietechniek

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsevaart 95

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwere akte : BVBA: VERLENGING BOEKJAAR -- WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester KATHLEEN VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 25 september 2012, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Greencon Energietechniek', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Gent te 9030 GentlMariakerke, Brugsevaart 95, dat volgende besluiten genomen werden niet algemeenheid van stemmen: Eerste besluit

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 11 januari van elk jaar om te eindigen op 10 januari van het daarop volgende jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering de afsluitdatum, van het eerste boekjaar, aangevat op 11 januari 2011, te verlengen van 30 september 2012, zoals oorspronkelijk voorzien, tot 10 januari 2013.

Dienvolgens beslist de vergadering de eerste alinea van artikel 24 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met onderhavig besluit, door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst: "Het boekjaar begint op 11 januari van iederjaar en eindigt op 10 januari van het daarop volgende jaar."

Tweede besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de zeventiende dag van de maand juni om negentien uur.

Dienvolgens beslist de vergadering de eerste zin van de eerste alinea van artikel 11 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met onderhavig besluit, door vervanging van de bestaande tekst ervan door de hierna volgende tekst: "De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de zeventiende dag van de maand juni om negentien uur"

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering dat de jaarvergadering welke dient te beraadslagen en te besluiten over het lopende boekjaar zal gehouden worden op de zeventiende dag van de maand juni van het jaar 2013 te negentien uur.

Derde en laatste besluit

De vergadering geeft:

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig procesverbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten;

- bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR CROMBEZ" met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Zuidstraat 44, RPR Brugge (afdeling Oostende), ondernemingsnummer 0451.902.808, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en verplichtingen inzake Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend tegenover de BTW- en belastingadministraties te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertêgenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- " iioiaeas*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ie1E)EIR(GEILIE.GIID

1 7 JAR. 2011

RECPligfflik VAN KOOPIIANaFI TF r,Wd7 . "

Onderneminganr : Q ~, ó 31.%

Benaming : GQeencon E>i9eirsietechrdek

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsevaart 95

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op':

11 januari 2011, BLIJKT dat:

L de sub IV nagemelde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam.:

"Greencon Energietechniek" heeft opgericht.

N. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 9030 Gent/Mariakerke, Brugsevaart 95.

M. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

IV. de vennoot 1 oprichter is: De heer VANNESTE Tom Dolf Walter, geboren te Roeselare op 05 september 1984, ongehuwd; wonende te 8800 Roeselare/Rumbeke, Windstraat 6.

V. het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en volstort is ten belope van twee/derde per aandeel; aldus is in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) ter.

" beschikking van de vennootschap.

VI. het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door stortingen in geld.

VII. het boekjaar ingaat op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op heden (11 januari 2011) om te eindigen op 30 september 2012.

VIII. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening: ' overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering " over de bestemming van het saldo van de nettowinst."

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is': daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars , beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap' daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. , Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging , van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. De vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun,; aanstelling door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

IX. als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld, en dit voor onbepaalde duur: voornoemde heer Tom VANNESTE;

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend. De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het

.1=1, ee leaste btz van L ,c ',1e de,-. Recto ninc^.n- en haediat^.ig'neid van de insirui:lenlerende notar!s, hetzij van de rlersQ(o)n{en;

r_evicegd de rechtspersoon ter! aanzren van dertien ;e veiiegenwoord oen

Verso : Noo m ett handiekertirig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

' recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een deskundige. De vergoeding van de deskundige komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren " laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de deskundige medegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 23, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondememingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

X1. het-doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven: "

"Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in. België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschrevén activiteiten en van de .daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wetteiijke bepalingen terzake:

¢' elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

¢' onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

¢' onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

¢' onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

¢' de installatie van verlichtings- en signalisatiesystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden);

¢' groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten;

¢' kleinhandel in elektrische huishoudapparaten;

¢' de uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzomeer;

¢' de uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, enzomeer;

" ¢' overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten;

¢' overige, niet eerder genoemde zakelijke dienstverlening;

¢' reparatie van consumentenelektronica;

¢' het aanleggen en verwerven, het oordeelkundig uitbouwen, instandhouden en beheren van een onroerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals ondermeer het vestigen van opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, zowel bebouwd als onbebouwd, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

¢' het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; ondermeer het verwerven en verhandelen op welke wijze ook van roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen; de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen; het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur;

¢' de vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, instellingen of groeperingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is:

- alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, onroerende, roerende of financiële aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden;

- zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname, samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op het even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, syndicaten, organisaties of groeperingen waarvan het doel analoog of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

~ 4 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste ialz van Luik E vcrr:;ekfen Recto Nic^a;ri en hoedaneeid van ±, ~;ti. nr.crvterende notaris: hetzij van de (SerSof o?r:(ert)

bevoegd de recht5F-er5oor ter van iJerfien te ver'e?enwaorCligBn

Verso ' gaan, en hartdtekeninc

N

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Í ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

- mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de Wet van 04 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 05 augustus 1991;

behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 06 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

zijn uitgesloten alle handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Commissie voor het Bank-

, Financie- en Assurantiewezen vereist is. -

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

X11. - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de zeventiende dag van de maand maart om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 17 maart 2013 om negentien uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander stemgerechtigd vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd."

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting ; zouden zijn aangegaan.

' IV - VOLMACHT

Ter voldoening van alle formaliteiten en verplichtingen tegenover de BTW- en belastingsadministraties en bij de : KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) naar aanleiding van deze oprichting, verleent voomoemde oprichter alhier een bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR CROMBEZ" met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Zuidstraat 44, RPR Brugge (afdeling Oostende), ondernemingsnummer 0451.902.808, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op cíe laatste Luit, E Recto Naair er: hoedanigheid van de notaris, hetzij van de persete;nienj

bevoegd d$ iechts}7esoGn ten aanzien van denier te vetieÿenYaG4nt1geP3

Verso ' rvaarai en handtekening

Coordonnées
GREENCON ENERGIETECHNIEK

Adresse
BRUGSEVAART 95 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande