GREYZON

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GREYZON
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.028.078

Publication

13/03/2012
ÿþ^' ~ . . ...:?:'`~Ï Mod 2,7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het - Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 5 L U. o2 rV

Benaming

(voluit) : GREYZON

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Moleneindstraat 91, 9160 Lokeren

Ondeniyerp akte : oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Lokeren op 26 januari 2012 dat er een vennootschap onder firma werd opgericht met volgende statuten:

Comparanten;

1. Bogaert Gino, Moleneindstraat 91, 9160 Lokeren.

2. Heyrman Elisabeth, Moleneindstraat 91, 9160 Lokeren.

Naam: GREYZON

Maatschappelijke zetel: Moleneindstraat 91, 9160 Lokeren

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt, Het gehele maatschappelijk kapitaal bedraagt bij de oprichting 2000 ¬ (tweeduizend euro) en is verdeeld in honderd aandelen met een nominale waarde van 20¬ twintig euro). Dit minimum aantal aandelen moet te allen tijde gehandhaafd blijven. Bogaert Gino onderschrijft 99 aandelen, Heyrman Elisabeth onderschrijft 1 aandeel.

Maatschappelijk doel:

*iaosasez*

CáRli"r=iE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 9 FEB 2012

É14DR.5itligNDE

"Outsourcing; advies en bijstand aan de bedrijfswereld; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer; het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning,; organisatie, efficientie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enz; het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficientie enz; engineering, design & adviesbureau in de ruimste zin van het woord geinterpreteerd; de organisatie van: congressen, seminaries enz; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren: van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke: gegevens, financiële informatie, adressenbestanden enz); de opslag van gegevens door middel van een: computerrecord in een bepaald formaat; terbeschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-fine of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen, of voor een bepaalde groep gebruikers door middel van listings enz; verzamelen, vervoeren en afleveren van, brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer; de', organisatie van salons, tentoonstellingen en vakbeurzen; het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de; diverse media (advertentie-acquisitie); het aanbieden van reclameruimte rond sportvelden, in stationshallen. enz; het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke; het organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van "reizen op maat", onderdak en vervoer van reizigers en toeristen; de verkoop van entreekaarten enz; het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde produkten, de ontvangst en de bekendheid van produkten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe produkten; de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek; het aantrekken van eigen personeel om uit te lenen: het, in de regel, tijdelijk, aan derden, uitlenen van personeel dat in dienst is van en betaald wordt door het bureau; uitzendbureaus, interimkantoren enz; de gespecialiseerde kleinhandel in geschenken mbt de woninginrichting; handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer; groothandel in textiel; kleinhandel in textiel; de kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont enz) voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment); de kleinhandel in sportartikelen, kampeerbenodigdheden (inclusief tenten) en artikelen voor overige vormen van vrijetijdsbesteding; groothandel in sport- en kampeerartikelen, fietsen, spellen en speelgoed; het vervaardigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

van bieren en andere alcoholische dranken, de kleinhandel in alcoholische en andere dranken, het bottelen, mengen en zuiveren en zuiveren van wijn zonder transformatie, commercialisering van bieren en andere alccholische dranken."

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment, overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. detailhandel in kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels, kleinhandel in huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enz; kleinhandel in dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen enz; overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel, kleinhandel in uurwerken en horloges, kleinhandel in sieraden en edelsmeedwerk, diverse (uurwerken, brillen,speelgoed, sportartikelen, muziekinstrumenten, kleinhandel in huishoudelijke artikelen, n.e.g., verhuur van sport- en kampeerartikelen. Managementsactiviteiten van holdings, tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz, Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren... Optreden als commissionair en als tussenpersoon in dehandel.

Het verwerven, beheren, vervreemden, uitbaten, onderhouden, verhuren, huren, onderverhuren, verkavelen, doen bouwen, verbouwen van onroerende goederen voor eigen rekening en het stellen van elke rechtshandeling welKe zij wenselijk acht om dit doel te bereiken.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake,

Duur: de vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Dagelijks bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders - gekozen binnen of bulten de aandeelhouders. De oprichters beslissen tot zaakvoerder aan te stellen, de heer Bogaert Gino, voornoemd, Molenelndstraat 91, 9160 Lokeren, welke zijn mandaat aanvaardt.

Boekjaar: het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar start op 26 januari 2012 en eindigt op 31 december 2013.

Algemene vergadering: zij wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de 4de vrijdag van de maand juni om achttien uur,

Bogaert Gino, zaakvoerder,

Tegelijk hiermee neergelegd de volledige uitgifte oprichtingsakte.

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zijlagen bij liëtBëlgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GREYZON

Adresse
MOLENEINDSTRAAT 91 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande