GROCO GROUP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROCO GROUP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.612.980

Publication

26/06/2014
ÿþm

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

UhiIIIIIllIUIlIl IIIlI

814123909*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van akte

GRIFFIEde RECi ITRa JW vors I

Griffie

KOOPHANDEL GENT

17 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0431612980

Benaming

(eiuil) : GROCO GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grootzand 166, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd, 28 februari 2014

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Bart De Bisschop.

De voorzitter stelt vast dat alle leden van de raad van bestuur aanwezig zijn en dat de raad van bestuur

derhalve rechtsgeldig kan vergaderen.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel, met ingang van

01/04/2014 te verplaatsen van Grootzand 166, 9200 Dendermonde naar Bedrijvencentrum Rinkhout,

Nachtegaalstraat 8/w5 te 9240 Zele.

Bart De Bisschop

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.04.2014, NGL 26.06.2014 14212-0156-014
27/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIF RFCHTBANK VAN KOOPHAN1JLI-

1 4 MARI 2014

DENDERMONDE

Griffie

LII

*14068479*

Ondernerningsnr 0431.612.980.

Benaming

(voluit) : GROCO GROUP

(verkort):

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Grootzand 166 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING STATUTEN

IJit een akte verleden op achtentwintig februari tweeduizend veertien voor ondergetekende, Notaris Johan; Dedoncker, te Berlare, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «GROCO GROUP», gevestigd te 9200; Dendermonde, Grootzand, 166, met ondernemingsnummer 0431.612.980. volgende beslissingen hee genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit:

De algemene vergadering beslist de tekst van artikel veertien van de statuten te schrappen en te vervangen' door volgende tekst:

"Artikel veertien:

Iedere vennoot kan om gegronde redenen worden uitgesloten, meer bepaald indien hij niet meer voldoet aan de voorwaarden voor de aanvaarding of om enige andere reden. Dergelijke redenen kunnen worden opgegeven in het huishoudelijk reglement.

Overtredingen op de wet, op de statuten, op (eventuele) aandeelhoudersovereenkomsten, op de voorwaarden voor lidmaatschap en/of op de geest en filosofie die aan de basis liggen van de GROCO GROUP CVBA (hierna "de groep"), of de aankoopgroeperingen waarbij de groep is aangesloten, kunnen tevens leiden, tot het nemen van maatregelen van interne orde en/of tot het uitsluiten van een lid, zoals voorzien in de statuten; onder art. 14, zoals in het huishoudelijk reglement mogelijks verder wordt uiteengezet. Het huishoudelijk reglement kan specifieke gevallen omschrijven waarin een vermoeden ontstaat, tot bewijs van het tegendeel, dat een lid dergelijke inbreuken begaat.

De leden volgen de maatregelen op en trachten deze niet onderling te omzeilen. De Raad van Bestuur isi ten allen tijde bevoegd am door middel van een door dit bestuur aan te wijzen accountant een onderzoek van! de boeken van een lid te kunnen laten verrichten. Weigering of onvolledige gegevensverstrekking doet! eveneens hoger vermoeden ontstaan.

Dergelijke bevoegdheid tot het nemen en opleggen van maatregelen of tot het uitsluiten van een lid behoort; toe aan de Raad van Bestuur. Dergelijke beslissingen dienen schriftelijk te worden genotuleerd, en kunnen pas; genomen worden indien meer dan de helft van de bestuursleden aanwezig (of vertegenwoordigd) zijn, en een eenvoudige meerderheid van de stemmen goedkeuring verleent.

De leden erkennen uitdrukkelijk dat de statuten van Groco Group, zoals gewijzigd bij statutenwijziging verleden voor notaris Wim Van Damme, dd 9 december 2008, uitdrukkelijke machtiging/delegatie geven tot' opsomming van uitsluitingsredenen in het huishoudelijk reglement. Dergelijk huishoudelijk reglement kan ook; vermoedens tot bewijs van het tegendeel bevatten, en kan nadere maatregelen van interne orde eni uitsluitingsredenen bevatten. De bevoegdheid, procedure en modaliteiten voor deze maatregelen of uitsluitingi kan eveneens verder worden uitgewerkt in het huishoudelijk reglement met de aanwezigheids- en stemvereisten zoals in deze statuten uiteengezet.

De hoogdringendheid, onder meer relevant voor de (inkorting) van de oproepingstermijn voor het bijeenroepen van een Raad van Bestuur, wordt vermoed van zodra het bestuursvergaderingen waar (onder: meer) maatregelen van inwendige orde, en/of het starten of beëindigen van de uitsluitingsprocedure, op de' agenda staan.

- Onverminderd andere maatregelen, en zonder afbreuk te doen aan de soevereine beslissingsbevoegdheden van de Raad van Bestuur, kan de Raad van Bestuur onder meer volgende maatregelen van interne orde nemen ten aanzien van één of meer leden:

-Voorlopige schorsing van de gehele of gedeeltelijke lidmaatschapsrechten van een lid, voor de duur zoals aangeduid door de Raad, hetzij voor onbepaalde duur: en/of

.... .

Op de laatste blz., van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-Schorsing van de Mogelijkheid tot plaatsen van- to- ekomstige bestellingen- en/of Leveringen, dan wel de levering van andere diensten, geheel of gedeeltelijk, voor beperkte tijd, hetzij onbepaalde duur, via de aankoopgroepering Groco en/of via Necomij en/of via mogelijke andere aankoopgroeperingen waarbij Groco Group aangesloten is, voor wat betreft dit bij deze aankoopgroepering aangesloten leveranciers;

-Eenzelfde schorsingsbevoegdheid komt toe aan de bestuursraad voor wat betreft reeds door een lid via de aankoopgroepering verrichte bestellingen en/of leveringen; de raad kan alternatief of gezamenlijk ook uitstel of opschorting van de uitvoering ervan opleggen;

-Meer in het algemeen, het opleggen van die maatregelen die de Raad nodig of nuttig acht in het belang van de groep en de coöperatieve gedachte, en opvragen van alle mogelijke informatie (inclusief overzichten van bestellingen en/of achterstallen bij leveranciers).

-Onverminderd andere maatregelen, en zonder afbreuk te doen aan de soevereine beslissingsbevoegdheden van de Raad van Bestuur, kan de Raad van Bestuur een !id uitsluiten. Zij neemt" daartoe volgende procédure In acht:

-Eerste fase: gemotiveerd uitsluitingsvoorstel van de Raad:

De raad van bestuur stelt een gemotiveerd uitsluitingsvoorstel op, en laat deze bij aangetekende brief, dan wel per fax of koerier geworden aan het lid; de Raad wijst op de mogelijkheden ter verweer en de wijze waarop dit dient te gebeuren (zie hierna de tweede fase);

-Tweede fase: vetweermiddellen en ev. inroepen hoorrecht:

De vennoot (het lid) wiens uitsluiting wordt voorgesteld, wordt per kennisgeving van het uitsluitingsvoorstel tegelijkertijd verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan het orgaan van bestuur binnen de twaalf (12) werkdagen na ontvangst van het schrijven van de Raad, welke ontvangst word geacht te zijn gebeurd op dag van fax of koerierbezorging, dan wel twee dagen na verzending van aangetekende brief (de eerstlopende termijn telt bij meerdere kanalen); dergelijke termijn is ingegeven door noodzaak aan snelle respons; en gelet: op potentiële schadelijke invloed op de groep; de schriftelijke verweermiddelen moeten bezorgd worden aan elk afzonderlijk lid van de raad van bestuur;

Indien het lid dit uitdrukkelijk en schriftelijk verzoekt per geschrift, hetgeen dient te gebeuren in hetzelfde' geschrift waarin hij zijn opmerkingen kenbaar maakt, zal hij worden gehoord door de Raad op de uitslui-tingsvergadering;

-Derde fase: uitsluitingsvergadering

Elk uitsluitingsbesluit moet met redenen worden omkleed (lees: dient gemotiveerd te worden). Het uitslui-tingsbesluit wordt vastgelegd in notulen (ofte een proces-verbaal) opgemaakt en ondertekend door het orgaan' van het bestuur of haar bureau. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt aangetekend ln het vennotenregister. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen de, vijftien dagen toegezonden aan de uitgesloten vennoot, bji fax, koerierbezorging of aangetekende brief. Zij kan (doch hoeft niet) worden toegezonden aan betrokken derden of leveranciers van de aankoopgroeperingen (bvb ter wille van de rechtszekerheid of duidelijkheid)

Het recht van een uitgesloten lid op uitkering van de waarde van het scheidingsaandeel is verbeurd bij een uitsluitingsbeslissing Bij uitsluiting verliest een lid dergelijk recht.

Dergelijke maatregelen of uitsluiting kunnen steeds gepaard gaan met kennisgeving aan de aankoopgroeperingen waarbij de groep is aangesloten, evenals aan de leveranciers of andere betrokken, derden die met de groep of de aan-koopgroepering(en) zijn verbonden."

Tweede besluit:

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten. Derde besluit:

De algemene vergadering keurt hierbij het nieuw huishoudelijk reglement goed (aangevulde versie de dato 28 februari 2014), waarvan een exemplaar hieraan gehecht bile en waarvan aile partijen erkennen een exemplaar op voorhand te hebben ontvangen.

Vierde besluit : Volmachten.

De vergadering kent de bestuurders alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten, inclusief de be-voegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntbank en de B.T.W..

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Volmachten.

Huishoudelijke reglement.

Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2015
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-7 JAN. 2015

AFDELING DeRfieMONDE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0431.612.980

Benaming

(voluit) : Groco Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nachtegaalstraat 8 W5 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders de dato 19 juni 2014 blijkt een ontslag en benoeming van bestuurders :

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van Visker Chris.

De vergadering aanvaardt de kanidatuur als bestuurder van de heer Lasat Johan. Zijn mandaat zal een einde nemen na de algemene vergadering van 2015.

De Bisschop Bart

Gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!ANI

n

A

I

__

NEti~)~,4.s>~L G D {.

2 3 APR. 2913

rr(-~-,r,, VA

~

:rf ")? Grime r:r N'T

Ondernemingsnr : 0431.612.980

Benaming

(voluit) : Groco Group

(verkort) :

RechtCvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertiaan 58/0202 te 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Notulen van de raad van bestuur ven11 maart 2013.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer De Bischop Bart.

De voortiter stelt vast dat aile leden van de raad van bestuur aanwezig zijn en dat de raad van bestuur derhalve bevoegd is om tot de volgende besluitvorming te komen met betrekking tot de volgende dagorde :

Dagorde :

1. Verplaatsen maatschappelijk zetel

2. Varia

Beslissingen :

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist

1° Verplaatsen maatschappelijk zetel :

De maatschappelijk zetel van de vennootschap wordt overgebracht naar :

Grootzand 166 te 9200 Dendermonde

2° Varia :

Gezien er geen verdere punten op de dagorde staat wordt de vergadering opgeheven

Opgesteld te Lochristi, 11 maart 2013

De Bisschop Bart Oosterlinck Mathieu

gedelegeerd bestuurder Bestuurder

Ooms Dirk Visker Chris

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2012
ÿþ WMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

=iaisjset"

NEERGELEGD

11 SEP. ZU12

REC H'!;'t3 A `t Ker4ew

~OOPï%:«DCI, TF CENT

Ondernemingsnr : 0431.612.980

Benaming

(voluit) : Groco Group

(verkort)

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Koning Albertlaan 5810202 te 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uit het verslag van de Algemene Vergadering de dato 3 mei 2012 blijkt een ontslag en benoeming van: bestuurders :

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van Robert De Bosschere

De vergadering aanvaardt de kandidatuur als bstuurder van Mathieu Oosterlinck. Zijn benoeming gaat voor: een duur van 4 jaar.

Visker Chris

Bestuurder .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.04.2011, NGL 26.08.2011 11438-0482-014
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 20.08.2010 10423-0019-014
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 18.08.2009 09581-0271-015
06/01/2009 : GE147688
27/08/2008 : GE147688
05/07/2007 : GE147688
15/02/2007 : GE147688
30/06/2006 : GE147688
30/08/2005 : GE147688
14/06/2004 : GE147688
07/08/2015
ÿþMod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R-IFfieRECIVAN KOOPHANDEL GENT

29 JULI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0431.612.980

Benaming

(voluit) : Groco Group

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nachtegaalstraat 8 W5 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemng bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering der aandeelhouders de dato 14 april 2015 blijkt de herbenoeming van de bestuurders

Met algemeenheid van stemmen worden volgende personen herbenoemd

Mr. De Bisschop Bart gedelegeerd bestuurder

Mr. Oosterlinck Mathieu bestuurder

Mr .Ooms Dirk bestuurder

Mr. Lasat Johan bestuurder

Deze bestuurders worden verkozen voor een termijn van 6 jaar en hun mandaat neemt een einde na de algemene vergadering van 2021

De Bisschop Bart

Gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vooi behou. aan Belgh Staats'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2003 : GE147688
27/09/2002 : GE147688
15/08/2001 : GE147688
09/06/2000 : GE147688
25/06/1999 : GE147688
11/10/1996 : GE147688
11/01/1995 : GE147688
28/05/1994 : GE147688
01/01/1988 : GE147688
18/08/1987 : GE147688
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.04.2016, NGL 30.06.2016 16240-0194-012

Coordonnées
GROCO GROUP

Adresse
NACHTEGAALSTRAAT 8/W5 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande