GROEN KRUIS

Association sans but lucratif


Dénomination : GROEN KRUIS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 444.397.382

Publication

03/07/2014
ÿþP MOD 22

ràFiri ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 444.397.382

Benaming

(voluit) Groen Kruis

(verkort) :

Rechtsvorm: vzo.?

Zetel: Keizersplein 20 te 9300 Aalst

Onderwerp akte Statutaire benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur van 20 mei 2014:

4 "De raad van bestuur keurt de uitnodiging en definitieve agenda voor de algemene vergadering goed. Bij deze algemene vergadering vervalt het mandaat van de heer Kris Wattee

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 20 mei 2014:

5 "Er zijn geen statutaire benoemingen."

Klaus Van lioecke

Bestuurder

*14129084*

-"ergiFRECHTBANK VAN  I

KOOPHANDEL GENT

24 JUN1 2014

AFDELINGeitre4DERMONDE

-------------------- -----

-------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" - "

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, echting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

31/07/2014
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE RECHTB N

K VAN

bei

B( stz'

111111,1111à1111111

KOOPHANDEL GENT

22 JULI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Certine

Ondernemingsnr - 444.397.382

Benaming

(voluit) : Groen Kruis

(verkort):

Rechtsvorm vzw

Zetel Keizersplein 20 te 9300 Aalst

Onderwerp akte:Statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering van 20 mei 2014 bereikte het vereiste aanwezigheidsquorum en, wijzigde de statuten van de vereniging. Deze goedgekeurde nieuwe statuten worden gepubliceerd en vervangen integraal de voorgaande statuten.

Bij de neerlegging van de akte ter griffie wordt een ondertekend exemplaar van de nieuwe gecoördineerde, statuten toegevoegd.

Groen Kruis VZW

Keizersplein 20

9300 Aalst

Ondememingsnurnmer 0444 397 382

STATUTEN

Titel I.

Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1.

De vereniging drae.gt de naam "Groen Kruis", vereniging zonder winstoogmerk.

Aile akten, fakturet% aankondigingen, publicaties en alle andere stukken uitgaande van de vereniging zullen

de maatschappelijke benaming vernielden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de volgende leesbaar

geschreven woorden: vereniging zonder winstoogmerk, of de afkorting VZW.

Artikel 2.

De zetel van de vereniging is gevestigd Keizersplein 20 te 9300 Aalst, ressorterend onder het gerechtelijk

arrondissement Dendermonde.

Artikel 3.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijden worden ontbonden.

Artikel 4.

De vereniging heeft als doelstelling:

tpromoten, animeren, ondersteunen van coöperatieve of sociale organisaties;

2.ontwikkelen van netwerken, relatiebeheer, bestuurskracht of dienstverlening voor coöperatieve of sociale

organisaties;

3,investeren in of participeren aan maatschappelijk verantwoorde ondernemingsvormen, met een ethisch of.

sociaal oogmerk;

4.nemen van initiatieven op vlak van informatie, bescherming, studie en vorming inzake coöperatief of.

sociaal ondernemen, inzake de realisatie van sociale en culturele grondrechten, inzake de ontwikkeling van een

duurzame en solidaire samenleving;

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(e)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

5.faciliteren of organiseren van verbruikersinitiatieven met het oog op het bekomen van ledenvoordelen of groepskortingen;

6.organiseren en ondersteunen van vrijwilligersinitiatieven of van een sociale stroming in de regio, met bijzondere aandacht voor de bewegingsdynamiek en belangenbehartiging van het christelijke sociale middenveld in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

De vereniging kan aile middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen.

Met dit doel mag de vereniging handelsactiviteiten uitvoeren en roerende en onroerende goederen bezitten, hetzij in de eigendom, hetzij in het vruchtgebruik, en aile sommen en waarden in ontvangst nemen, beheren en toekennen.

Titel U.

Leden, toetreding, uittreding, uitsluiting, inkomsten

Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt, maar mag nooit minder zijn dan vier.

Artikel 6.

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur ais zodanig wordt aanvaard. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

De werkende leden-natuurlijke personen wonen in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen en zijn actief geëngageerd op de realisatie van de doelstellingen van het christelijke sociale middenveld in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

De werkende leden-rechtspersonen hebben hun zetel en werkingsgebied in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen en onderschrijven het project van het christelijke sociale middenveld in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, voor natuurlijke personen onder vermelding van naam, voornaam, adres, geboortedatum en nationaliteit van de verzoeker, voor rechtspersonen onder vermelding van naam, rechtsvorm, ondernemingsnummer en maatschappelijke zetel van de rechtspersoon en van naam, voornaam en adres van de formele vertegenwoordiger van de rechtspersoon binnen de vereniging. Elk verzoek vermeldt de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid. De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot het lidmaatschap uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Indien hij de toetreding weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 7.

Het jaarlijks lidgeld is vastgesteld op maximum 250 euro. De algemene vergadering bepaalt binnen

voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur, het lidgeld.

Artikel 8.

De leden van de vereniging zijn verplicht

a.de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

b.de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9.

Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Een lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon of rechtspersoon

a.die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt;

b.die haar maatschappelijke doelstelling wijzigt en daardoor op ernstige wijze ingaat tegen de lidmaatschapsvoorwaarden, opgelegd aan de leden in artikel 6;

c.die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad. Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing, of faillissement.

"er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Titel 111.

Raad van Bestuur

Artikel 10.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens 3 (drie) bestuurders, al dan niet lid van de vereniging. De bestuurders handelen ais een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 11

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 12

a.De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, en/of een secretaris en/of een penningmeester.

De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

b.De raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegenen die hem vervangt, doorslaggevend.

ceedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

d.Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 13.

a.De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken,...

b.Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

c.De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

d.De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

e.De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijzigingen aan het reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, aile maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke aken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Titel IV.

Algemene Vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 14.

De algemene vergadering is samengesteld uit leden. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de

voorzitter van de raad van bestuur of door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van

voornoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder.

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid

vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 15

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a.het wijzigen van de statuten;

b.het benoemen en afzetten van de bestuurders

c.de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

d.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

thet vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g.het uitsluiten van een lid;

h.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 16.

a.De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden er om vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, dit voor 30 juni van dat jaar valt.

b.Alle leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief uitgenodigd op de algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

c.De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 17.

ainzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in puni b. hieronder, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b.in geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Artikel 18.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register_ Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Titel V.

Inzagerecht leden en derden

Artikel 19.

Aile leden kunnen op de zetel van de vereniging, of eventueel op een ander werkadres bepaald in het huishoudelijk reglement, het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuurdersfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Titel VI.

Begrotingen  Rekeningen  Controle

Artikel 20.

a.1-let boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

M0022

Luik B - Veivolg

b.De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris.

c.De' raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZVV-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Titel VII.

Ontbinding Vereffening

Artikel 21

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank,

één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 22

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan Verbruikersbelangen Vlaamse Ardennen vzw (444.450.436), die een gelijkaardig doel nastreeft, of  na een unanieme beslissing door de algemene vergadering  aan een andere vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft en behoort tot de invloedsfeer van het christelijke sociale middenveld. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Artikel 23

" Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld zijn de algemene wettelijke bepalingen, het

" huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing.

Opgesteld na de Buitengewone Algemene Vergadering van dinsdag 20 mei 2014 door de bestuurders:

Wim Lammens, Keerstraat 84, 9420 Erpe-Mere (voorzitter van de raad van bestuur);

Klaus Van Hoecke, Driesleutelsstraat 23, 9700 Mater (gedelegeerd bestuurder);

Eddy De Vlieger, Middelkouter 28, 9450 Haaltert;

Kathleen Van Den Neste, Borsbekestraat 100, 9551 Ressegern;

Eric Meersseman, Valerius De Saedeleerstraat 28, 9300 Aalst;

Eric Sonck, Klinkaard 31, 9340 Lede;

Robert Librecht, Vlierzele-dorp 8, 9520 Sint-Lievens-Houtem;

Ludwig Schack, IVIolenkouterstraat 21, 9308 Aalst;

Jeanique Van Den Heede, Sint-Laurentiusstraat 71, 9700 Ename.

Klaus Van Hoecke

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik IS vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 444.397.382

Benaming

(voluit) : Groen Kruis

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Keizersplein 20 te 9300 Aalst

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 21 mei 2013:

"De Algemene Vergadering benoemt de heren Eddy De Vlieger, Eric Meersseman, Rob Librecht, Eric Sonck, Wim Lammens, Ludwig Schack en mevr. Jeanique Van Den Heede als bestuurder voor de periode van vier jaar.

De Algemene Vergadering neemt kennis van de beslissing van de Raad van Bestuur om dhr. Wim Lammens aan te duiden als voorzitter."

Klaus Van Hoecke

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t tilt

111111111,11,11111111

MOD 2.2

r-Yerà-s= _, In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r,PIrriE RBCi-iTBANK VAN KOOPHANDEL

4 bel« aa Be Ste

i 8 Mil 2013

DENDERMONDE

Griffie

25/07/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'LuikB

MOQ 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 111 11 91 111VII11119

*12131515*

V beh aa Bel Sta

I~

VIF

KÓQP ANi7HTRAÉl.K _

16 MU 2012

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 444.397.382 Benaming

(voluit) : Groen Kruis

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Keizersplein, 20, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Statutaire benoeming

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 15 mei 2012-

De Algemene Vergadering benoemt mevrouw Leen Van den Neste als bestuurder voor de periode van vier

jaar,

De Algemene Vergadering neemt akte van het einde van het mandaat van mevrouw Trees Maebe.

Klaus Van Hoecke Bestuurder

Bijlagen bij lièt Bélgisè Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2011
ÿþ S MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Maatshlac kend te maken kopie na neerlegging van de akte ter grlffÇe ;;. _. _

u

+11129267+

be

B st

Ondernemingsnr 0444.397.382

Benaming

(voluit) : Groen Kruis

10. 08. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Keizersplein 20 - 9300 Aalst

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Afschrift uit de notulen van de Raad van Bestuur de dato 17 mei 2011:

De Raad van Bestuur beslist om de heer Klaus Van Hoecke te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder tot aan het einde van zijn bestuursmandaat.

Afschrift uit het proces verbaal van de Algemene vergadering de dato 17 mei 2011:

De Algemene Vergadering herbenoemt de heer Klaus Van Hoecke als bestuurder voor de periode van 4 jaar.

Gedaan te Aalst

Klaus Van Hoecke

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GROEN KRUIS

Adresse
KEIZERSPLEIN 20 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande