GROEP '49

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP '49
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.466.832

Publication

05/11/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal Word 11.1

,*,~.~ ne2L~ i- ~º%c% .-- ~i~ i;ohhv~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

167276

NEERGELEGD 2 il ET, 2013

Ondernemingsnr : 0437.466.832

Benaming

(voluit) : Groep '49 (in vereffening)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstschildersweg 4, 9840 De Pinte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders van 28 september 2013 :

- Heeft met unanimiteit van stemmen beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren ;

- Heeft unaniem de besluiten van het verslag van de vereffenaar bijgetreden, en heeft zonder uitzonderingen noch voorbehoud unaniem algehele kwijting gegeven aan mevrouw Nadine Van de Woestyne voor het bestuur als vereffenaar van de vennootschap ;

- Heeft unaniem de door de vereffenaar vooropgestelde verdeling van het vermogen goedgekeurd ;

- Heeft de afrekening gesloten verklaard en vastgesteld dat de vennootschap op 28 september 2013 definitief opgehouden heeft te bestaan ;

- De verdelingsstaat werd door de Rechtbank van Koophandel te Gent goedgekeurd op 5 september 2013 ;

- Heeft unaniem beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen warden neergelegd en gedurende minstens vijf jaar bewaard worden op het adres van mevrouw Nadine Van de Woestyne, Kunstschildersweg 4, 9840 De Pinte ;

Heeft unaniem beslist om volmacht te verlenen aan mevrouw Nadine Van de Woestyne om alle sluitingsformaliteiten voor de vennootschap te verrichten,

Getekend,

Nadine Van de Woestyne Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.09.2012, NGL 16.11.2012 12641-0174-009
19/07/2012
ÿþ"

Ondernemingsnr : 0437.466.832

Benaming

(voluit) : GROEP `49

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9840 De Pinte, Kunstschildersweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : TOEBEDELING ONROEREND GOED AAN ALLE AANDEELHOUDERS DOOR DE VENNOOTSCHAP IN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lien Couck te Aalst op 4 juli 2012, ter registratie aangeboden, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GROEP '49" waarvan de zetel gevestigd is te 9840 De Pinte, Kunstschildersweg 4, met ondernemingsnummer 0437.466.832.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering de volgende beslissing genomen:

Enige beslissing

De vergadering verklaart dat de vennootschap in vereffening eigenares is van volgend onroerend goed: GEMEENTE DE PINTE - EERSTE AFDELING

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te De Pinte, Kunstschildersweg 4, kadastraal bekend volgens titel en op heden onder sectie B, nummer 455/E/2, met een oppervlakte van zeven are eenentwintig centiare (7a 29ca).

DE VERGADERING BESLIST OM OVER TE GAAN TOT DE TOEBEDELING AAN ALLE AANDEELHOUDERS IN VERHOUDING TOT HUN AANDELENBEZIT VAN HET HIERBOVEN BESCHREVEN ONROEREND GOED, TOEBEHORENDE AAN DE VENNOOTSCHAP IN VEREFFENING.

STEMMING.

De voorafgaande beslissing werd genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

red

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ir

NEERGELEGD 10 JUu 2012

KOOPHAfVpÉNKv., é

RECHTBANK N

IIV

*12127760*

be a Bi StG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

Si *iaoavoas

Ondernemingsnr : 0437.466.832

Benaming

(voluit) : GROEP `49

(verkort) :

NEERGELEGD

1 8 Ml. 2012

a.'`~o~Ga ~\~~ 1 TEf;F\'

_ .~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9840 De Pinte, Kunstschildersweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lien Couck te Aalst op 5 december 2011,; geregistreerd te Aalst I op 7 december 2011, boek 929, blad 29, vak 20, dat werd gehouden de buitengewone: algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; "GROEP '49" waarvan de zetel gevestigd is te 9840 De Pinte, Kunstschildersweg 4, met ondernemingsnummer! 0437.466.832.

Volgende beslissingen werden genomen:

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende, beslissingen genomen:

1. Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap

De vergadering beslist om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GROEP '49"'!

vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Te dien einde wordt bij deze neergelegd:

a. Het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder de dato 30 november 2011.

b. De staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2011, opgesteld conform de waarderingsregels; vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Vennootschappenwetboek.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze staat en verslagen, aangezien iedere; vennoot erkent een afschrift van deze staat en verslagen te hebben ontvangen, samen met de oproepingsbrief,! overeenkomstig artikel 181 paragraaf 2 van het Ven-nootschappenwetboek, en er kennis van heeft genomen.

c. Het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte!' aansprakelijkheid VAN CAUTER-SAEYS & CO Bedrijfsrevisorenkantoor, te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55,', vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, in datum van 1 december 2011, en welke bedrijfsrevisor conform' artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te dien einde werd aan-gesteld.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op 1 december 2011, luiden letterlijk als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen van de BVBA Groep '49 afgesloten per 31 oktober 2011, aan een nazicht: onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerders zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, hebben de: zaakvoerders van de BVBA Groep 49 een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft: van ¬ 2.269.667,23 en een netto-actief van ¬ 2.101.248,37.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig die toepasselijke; professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig,; getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de niet voorziene vereffeningskosten, de vermoedelijke meerwaarden op onroerende goederen en te betalen belastingen in discontinuïteit, en dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s)."

Welke beide verslagen in het dossier van de notaris bewaard zullen blijven.

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van:

vennootschappen gehouden is. "

2. Aanstelling van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.7

De vergadering beslist om aan te stellen als vereffe-naar, met volle bevoegdheid om alleen te handelen,- onder opschortende voorwaarde van de homologatie van deze aanstelling door de bevoegde rechtbank:

Mevrouw VAN DE WOESTYNE Nadine Ivonne Julienne, geboren te Merendree op 28 december 1949, nationaal nummer 49.12.28 184-89, gehuwd met voornoemde heer Lucas De Vos, wonende te 9840 De Pinte, Kunstschildersweg 2,

hetgeen door haar wordt aanvaard.

Machten van de vereffenaar:

De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheid, voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te verlenen.

De vereffenaar mag eveneens de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde handelingen stellen, zonder de toestemming van de algemene verga-dering.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het ambtshalve te nemen van een inschrijving: hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere bekendmakingen.

De vereffenaar mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid bijzondere machten aan een of meerdere personen van zijn keuze opdragen.

De vereffenaar is eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening bekend te maken.

Wat betreft de verantwoordelijkheid met betrekking tot de vereffening, bevestigt de vergadering met eenparigheid van de stemmen  gezien hetgeen vermeld in de besluiten van de bedrijfsrevisor  dat de aandeelhouders en de zaakvoerders alle verantwoordelijkheid op zich nemen, zonder enige beperking of uitzondering.

Bezoldiging:

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

3. Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling.

De vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar liquidatie uit te

rekenen van heden.

4. Goedkeuring verslagen.

De vergadering verklaart voldoende en voorafgaandelijk kennis te hebben gekregen van de notulen van de buitengewone algemene vergadering en van de beide verslagen met de tussentijdse staat van activa en i passiva.

De vergadering stelt dat intussen alle regelingen zijn getroffen inzake de regeling van het vermogen van de vennootschap en dat aile verplichtingen en eventuele schulden door de respectievelijke vennoten ten laste zijn genomen, derwijze dat de vennootschap kan afsluiten.

De vergadering doet voorts uitdrukkelijk afstand van de termijn van een maand om de rekeningen en de stukken tot staving te onderzoeken, zoals hen werd toegekend door het artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart deze verslagen goed te keuren en te aanvaarden.

5. Kwijting aan de zaakvoerders

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders, te weten 1/ de heer DE VOS Tom Joël Leontine, geboren te Gent op 24 januari 1974, nationaal nummer 74.01.24 417-36, ongehuwd, wonende te 9870 Zulte, Brandstraat 55.Tom 2/ de heer DE VOS Dieter, geboren te Gent op 2 november 1975, nationaal nummer 75.11.02 245-86, ongehuwd, wonende te 9840 De , Pinte, Kunstschildersweg 2 en 3/ voomoemde mevrouw Nadine Van de Woestyne, en wordt hen kwijting verleend voor hun mandaat, hetgeen door hen wordt aanvaard.

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

erslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vogr-belóuden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.11.2011, NGL 30.11.2011 11628-0160-012
14/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

In IINVIIIIII~U982JIIII1I ~ h

V beh aa Bel Staf

NEERGELEGD

~ z -09- 2011

f

RFCH"fg.?h `..a\

KQOi'HA NÉ.110,E GENT

Ondernemingsnr : 0437.466.832

Benaming

(voluit) : GROEP '49

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kunstschildersweg, 4 te 9840 De Pinte

Onderwerp akte : Omvorming in BVBA

Het proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 29 augustus 2011 en

dragende volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 30 augustus 2011. Boek 187, blad 54, vak 11, vier

rollen, geen verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (E 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) K.

DEVOS BEVERNAGE", luidt als volgt :

"In het jaar tweeduizend en elf, op negenentwintig augustus.

Te Gent, Oudenaardsesteenweg, 97, te kantore van ondergetekende notaris.

Voor Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent.

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GROEP `49",

waarvan de zetel gevestigd is te De Pinte, Kunstschildersweg, 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder het nummer 0437.466.832, en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, onder het nummer BE 0437.466.832, opgericht onder de benaming 'De Vos Immobiliën" door splitsing ingevolge het proces-verbaal dat werd opgesteld door de ondergetekende notaris op 11 mei 1989, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 7 juni daama, onder het nummer 890607/000227, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal ingevolge het proces-verbaal dat werd opgesteld door de ondergetekende notaris op 23 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 7 januari 2011, onder het nummer 20110107/004082.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de hierna genoemde Mevrouw Nadine Van de Woestyne die de hierna genoemde Heer Lucas De Vos aanduldt als secretaris en stemopnemer.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zoals hierna vernield, de hierna vermelde aandeelhouders, die, volgens het aandeelhoudersregister, de hierna volgende aandelen bezitten :

A.! 1) De Heer Tom Joël Leontine DE VOS, geboren te Gent op

24 januari 1974, wonende te Zulte (voorheen Machelen), Brandstraat,

55, identiteitskaart nummer 590-5590796-33, houder van tweeduizend

aandelen in blote eigendom : 2.000 BE

2) De Heer Dieter DE VOS, geboren te Gent op 2 november 1975,

wonende te De Pinte, Kunstschildersweg, 2, alhier vertegenwoordigd

door de hierna genoemde Heer Lucas De Vos ingevolge een

onderhandse volmacht hem daartoe gegeven te De Pinte op 26

augustus 2011, dewelke aan deze zal gehecht en samen met deze

ter registratie zal aangeboden worden, houder van tweeduizend

aandelen in blote eigendom : 2.000 BE

B.! 1) De Heer Lucas Renatus Gisella DE VOS, geboren te De Pinte op 3 april 1949, identiteitskaart nummer 590-2662029-84, houder van tweeduizend

aandelen in vruchtgebruik : 2.000 VG

en zijn echtgenote

2) Mevrouw Nadine Ivonne Julienne VAN de WOESTYNE, geboren te

Merendree op 28 december 1949, identiteitskaart nummer 590-8334839-43

houder van tweeduizend aandelen in vruchtgebruik : 2.000 VG

De genoemde echtgenoten De Vos-Van de Woestyne wonen samen te De

Pinte, Kunstschildersweg, 2, en zijn gehuwd onder het stelsel van de

scheiding van goederen, gecombineerd met een vennootschap van aanwinsten,

blijkens hun huwelijkscontract verfeden voor Meester Paul Momie, destijds notaris

te Gent op 5 juli 1971, welk stelsel werd gewijzigd ingevolge de akte verleden voor

de ondergetekende notaris op 28 juni 2001.

_ Zij_samen__vierduizend aandelen. in _v_0119 eigertdgm,_die. de-totaliteit, van het kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bijliëtBéTgiïé Staatsblad I4TO9W201I - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen : 4.000 VE

De voorzitter stelt vast :

A./ Dat deze buitengewone algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de

volgende punten van de dagorde :

1. Het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Aansluitend bij het punt 1 van de agenda, de bespreking van :

a) het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, en

b) het verslag dat werd opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS & Co", met zetel te Aalst, Gentse Steenweg, 55, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Saeys, Bedrijfsrevisor, over de staat waarop de activa en de passiva van de vennootschap werden samengevat en dat gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuurder.

3. Het ontslag van de afgevaardigde bestuurder en de bestuurders.

4. De goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5. De benoeming van de zaakvoerders.

6. De toekenning van machten aan de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren.

7. De inwerkingtreding van de omvorming.

B.I Dat alle aandeelhouders alsook de huidige bestuurders van de vennootschap, zijnde de genoemde Heren Tom en Dieter De Vos en de genoemde Mevrouw Nadine Van de Woestyne, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat het overbodig is verrechtvaardiging te geven over de formaliteiten van de bijeenroeping van de algemene vergadering en de algemene vergadering geldig kan beraadslagen over de punten van de agenda.

De partijen verklaren, voor zover nodig, te verzaken aan de wettelijke en statutaire oproepingsvereisten alsook aan een eventuele nietigheidsvordering op grond van artikel 64,1° van het Wetboek van Vennootschappen.

C.I Dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn en de vergadering dus geldig is samengesteld om te beraadslagen over de punten van de dagorde.

Nadat deze feiten door de vergadering worden vastgesteld en juist bevonden, wordt de bespreking van de dagorde aangevat en worden de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen :

EERSTE BESLISSING : DE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP

A) De algemene vergadering beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

B) Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag dat op 1 augustus 2011 werd opgesteld door de raad van bestuur, waarin zij het voorstel tot omvorming van de vennootschap van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht en van het verslag dat op 11 augustus 2011 werd opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS & Co", met zetel te Aalst, Gentse Steenweg, 55, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Saeys, Bedrijfsrevisor, te dien einde aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop de activa en de passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2011. Deze beide verslagen worden aan dit proces-verbaal gehecht en samen met dit proces-verbaal geregistreerd. Iedere aanwezige aandeelhouder en bestuurder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS & Co" luiden letterlijk als volgt :

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- en passiva bestanddelen, afgesloten per 30/06/2011 van de NV Groep '49 aan een beperkte controle onderworpen overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de Raad van Bestuur zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden waren er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/06/2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad.

Het netto actief volgens deze staat per 30/06/2011 bedraagt ¬ 1.219.223,47 en is hoger dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 100.000,00 en is ook hoger dan het minimum vereist kapitaal van ¬ 18.500,00 voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te Aalst,

Op 11/08/2011

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor

Burgerlijke BVBA I. Saeys Bedrijfsrevisor

Inge SAEYS : vaste vertegenwoordiger".

TWEEDE BESLISSING : ONTSLAG VAN DE AFGEVAARDIGDE BESTUURDER EN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

BESTUURDERS

Aan de genoemde Mevrouw Nadine Van de Woestyne, die haar ontslag als afgevaardigde bestuurder van

de vennootschap heeft aangeboden, wordt volledige ontlasting verleend over haar mandaat dat zij tot ap heden

heeft waargenomen.

Aan de genoemde Heren Tom en Dieter De Vos en de genoemde Mevrouw Nadine Van de Woestyne, die

hun ontslag als bestuurders van de vennootschap hebben aangeboden, wordt volledige ontlasting verleend

over hun mandaat dat zij tot op heden hebben waargenomen.

Hun ontslag wordt door de vergadering aanvaard.

DERDE BESLISSING : GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Het is verdeeld in vierduizend (4.000) aandelen zonder nominale waarde en is volledig volgestort. De

vierduizend (4.000) zijn onderschreven als volgt :

1) de genoemde Heer Tom De Vos op tweeduizend aandelen

in blote eigendom : 2.000 BE

2) de genoemde Heer Dieter De Vos op tweeduizend aandelen

in blote eigendom : 2.000 BE

3) de genoemde Heer Lucas De Vos op tweeduizend aandelen

in vruchtgebruik : 2.000 VG

4) de genoemde Mevrouw Nadine Van de Woestyne op tweeduizend

aandelen in vruchtgebruik : 2.000 VG

In totaal op vierduizend aandelen in volle eigendom : 4.000 VE

Nadat de vergadering heeft verklaard op de hoogte te zijn van de toepasselijke wettelijke bepalingen stelt zij de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast :

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "GROEP '49".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te De Pinte, Kunstschildersweg, 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door aankoop, verkoop, verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met zijn gebruik, genot en opbrengst.

Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden en kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Het uitvoeren van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met adviesverlening en uitvoering van financieel beheer, incasso, kredietwaardigheidsonderzoek, informaticadiensten in de breedste zin.

Alle commerciële verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met verhuring, verkoop, advies, toepassing, beheer, installatie en onderhoud van technologische infrastructuur, welke ook hun aard, gebruik of bestemming is, alsmede alle vormen van logistieke ondersteuning.

Het uitoefenen van bestuursmandaten en vereffeningsmandaten in andere vennootschappen.

Het verrichten van aile handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in binnen- als buitenland, deze benamingen genomen in de breedste zin van het woord en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of een gelijklopend doel.

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating kunnen van bevorderen, in welk land ook.

Het gehele maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00).

Het is verdeeld in vierduizend (4.000) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging. De hoger genoemde Mevrouw Nadine Van de Woestyne wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intem bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niet uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van alle gewone zaakvoerders of door de statutaire zaakvoerder die alleen optreedt.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand februari.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering komt bijeen om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daarop volgende jaar.

Op het einde van efk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen."

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEP '49" behoudt het nummer 0437.466.832 waaronder de naamloze vennootschap "GROEP '49" was ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent evenals het nummer 427.816.322 waaronder de naamloze vennootschap "GROEP '49" was ingeschreven bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

VIERDE BESLISSING : BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS

De partijen beslissen met éénparigheid van stemmen de genoemde Heren Tom en Dieter De Vos te benoemen als zaakvoerders die, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, beiden verklaren de opdracht te aanvaarden. Hun opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt gezamenlijk en kosteloos uitgeoefend.

VIJFDE BESLISSING : MACHTIGING

Door de vergadering wordt aan de zaakvoerder machtiging verleend om de genomen beslissingen uit te voeren.

ZESDE BESLISSING : INWERKINGTREDING VAN DE OMVORMING

De omzetting gaat in op heden, 29 augustus 2011.

Alle handelingen vanaf die datum gedaan door de naamloze vennootschap "GROEP '49" worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEP '49". FISCALE VERKLARING

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van de vennootschappenwet, het artikel 121 van het registratiewetboek, het artikel 211 van het wetboek van de inkomstenbelastingen en het artikel 11 van het wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

KOSTEN

De vergadering verklaart dat het benaderend bedrag der kosten die ten laste vallen van de vennootschap ingevolge de aangebrachte wijzigingen kan geschat worden op negenhonderd vijftig euro (¬ 950,00). BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

De ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de partijen hem werd aangetoond aan de hand van de hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

De partijen zijn akkoord dat hun nationaal nummer in de akte wordt opgenomen.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Een recht op geschriften tot beloop van vijfennegentig euro (¬ 95,00) is gekweten.

SLOT

De partijen erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastge-steld.

De partijen hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavig proces-verbaal voor evenwichtig houden en aanvaarden.

De partijen bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavig proces-verbaal en hen op onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en gesloten te Gent, plaats en datum als ten hoofde.

Nadat het proces-verbaal integraal werd voorgelezen en toegelicht, tekenden de partijen en de notaris." VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.03.2011, NGL 15.04.2011 11086-0132-014
07/01/2011
ÿþL.

~

awc 2.0

'LIolft 5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I10111111111111111111

I`v~~t~8cG1~II.?' - 2 9 BEC. MO t

c Ho~.~ :_y

1zE~ .

I KCl{IPHAV"f7FJ



Ondernemingsnr : 0437.466.832

Benaming

(voluit) : GROEP '49

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kunstschildersweg, 4 te 9840 De Pinte

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 23 december 2010 en dragende volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 28 december 2010. Boek 182, blad 73, vak 17, twee rollen, geen verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE", dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GROEP '49", waarvan de zetel gevestigd is te De Pinte, Kunstschildersweg, 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0437.466.832, en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, onder het nummer BE 0437.466.832, opgericht onder de benaming "De Vos Immobiliën" door splitsing ingevolge het proces-verbaal dat werd opgesteld door de ondergetekende notaris op 11 mei 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 7 juni daarna, onder het nummer 890607/000227, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal ingevolge het proces-verbaal dat werd opgesteld door de ondergetekende notaris op 23 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 januari 2009, onder het nummer 20090109/005402, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

l./ De buitengewone algemene vergadering van de vennootschap heeft op 1 december 2010 beslist over te gaan tot de inkoop van maximum 20 ten honderd (20%) (of negenhonderd twintig) eigen aandelen van de vennootschap. De algemene vergadering heeft in dezelfde vergadering voorgesteld een bedrijfsrevisor aan te stellen, teneinde de waarde te bepalen van de aandelen.

De algemene vergadering heeft bovendien beslist dat gezegde verkrijging van eigen aandelen uiterlijk dient te geschieden voor 1 juni 2012.

De voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd met het oog op de verkrijging van eigen aandelen van de vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co", bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te Aalst, Gentsesteenweg, 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I. Saeys", met zetel te Aalst, met als vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Inge Saeys, is op 20 december 2010 overgegaan tot een synthese van de waardebepaling van de vennootschap "Groep '49" en dit in opdracht van de aandeelhouders.

Op grond van boven vermelde besluit van de buitengewone algemene vergadering heeft de raad van bestuur op datum van 21 december 2010 beslist om zeshonderd (600) eigen aandelen door de vennootschap te laten inkopen tegen de prijs per aandeel zoals vermeld in het verslag onder de voorwaarden, zoals in haar voornoemd besluit vastgesteld en inmiddels overgemaakt aan alle aandeelhouders.

Het aanbod werd aan alle aandeelhouders meegedeeld.

De vergadering stelt thans vast dat alle aandeelhouders, naar evenredigheid van hun aantal aandelen eigen kapitaalaandelen aan de vennootschap overdragen met naleving van de voorwaarden waaronder de raad van bestuur het aanbod aan de aandeelhouders heeft bekendgemaakt.

De 600 ingekochte aandelen zullen worden vernietigd.

Il./ De vergadering beslist de vemietiging van 600 eigen aandelen gehouden door de vennootschap :

a) door evenredige vermindering van het overgedragen resultaat ten belope van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00); en

b) door vermindering van het maatschappelijk kapitaal met vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) om het te brengen van honderd vijftienduizend euro (¬ 115.000,00) op honderdduizend euro (¬ 100.000,00) door terugbetaling in geld aan de eigenaars van de aandelen naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal_

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts tot uitbetaling overgaan,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald,

zullen de vrijgekomen gelden op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op de data die gedelegeerd

bestuurder aan de aandeelhouders zal bekendmaken.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Fotokopij van de notulen van de algemene vergadering dd. 1 december 2010.

2. Gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 22.02.2010, NGL 23.03.2010 10072-0467-015
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 25.08.2008 08614-0115-014
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.05.2007, NGL 08.06.2007 07192-0313-015
01/12/2006 : GE154669
15/06/2005 : GE154669
18/06/2004 : GE154669
11/06/2004 : GE154669
21/08/2003 : GE154669
21/08/2003 : GE154669
30/04/2003 : GE154669
03/04/2003 : GE154669
21/01/2003 : GE154669
11/06/2002 : GE154669
04/07/2001 : GE154669
01/01/1993 : GE154669
01/01/1992 : GE154669

Coordonnées
GROEP '49

Adresse
KUNSTSCHILDERSWEG 4 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande