GROEP G & S

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROEP G & S
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.943.285

Publication

04/02/2014
ÿþMoa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1_ 2

STAA

~riTEERGELEGD

17  01 2014

'sr ta Ar'

RRCH"l'13A,~ '

KOOPHAi`ïT31r~~~NT

MON1T

28-

BELGISCH

Ondernemingsnr : Benaming 0473.943.285

(voluit) (verkort) GROEP G & S

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel 9870 Zulte (Olsene), Centrumstraat 29

(volledig adres) STATUTENWIJZIGING

Onderwerp akte :



Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 13 januari 2014 blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Kennisname van het verslag opgesteld door de raad van bestuur van 18 december 2013. De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 18 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging overeenkomstig` artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

Dit verslag zal hierbij aangehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van. koophandel.

2. Bevestiging toekenning van een dividend.

De vergadering bevestigt de goedkeuring van de bijzondere algemene vergadering van 4 december 2013 tot toekenning van een tussentijds dividend voor een brutobedrag van honderdvijfenveertig-, duizend negenhonderd euro (¬ 145.900) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), in totaal honderdéénendertigduizend driehonderd en tien euro (¬ 131.310) netto-dividend en bevestigt dat het betrokken dividend betaalbaar werd gesteld op 27 december 2013.

3. Kennisname van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor van 18 december 2013. De voorzitter leest het in de agenda aangekondigd verslag opgesteld door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, voor,

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV Groep G & S met zetel te 9870 Olsene, Centrumstraat 29, RPR Gent 0473.943.285, bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 145.900,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De effectieve vordering ontstaat slechts op datum van de betaalbaarstelling van het betrokken dividend, zijnde 27 december 2013. De kapitaalverhoging kan dan ook slechts vanaf deze datum plaats vinden.

Indien alle vennoten hun reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de, totale inbrengwaarde bijgevolg 131.310,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door eentoename van de fractiewaarde en intrinsieke waarde van de bestaande aandelen van de NV Groep G & S in evenredigheid met de nominale waarde van de inbreng.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 256.310, 00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 100 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoten; niet voor het volle bedrag wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoten wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

¢' dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

¢' dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat, onder voorbehoud van het verlijden van de akte tot kapitaalverhoging na de effectieve

betaalbaarstelling van het dividend zoals hogervermeld, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden (= nominale waarde) tenminste overeenkomen met het aantal en met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij wijzen inzake het niet creëren van nieuwe aandelen naar het betrokken aandachtspunt in ons

verslag. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen

die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en

mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 18 december 2013.

(getekend)

CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Sven Vánsteelant

Bedrijfsrevisor"

Dit verslag zal, samen met het verslag van de raad van bestuur, hierbij aangehecht blijven met het

oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Kapitaalsverhoging.

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 637 WIB, om het maatschappelijk kapitaal met honderdéénendertigduizend driehonderd en tien euro (¬ 131.310) te verhogen om het van honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 126.000) op twee-honderdzesenvijftigduizend driehonderd en tien euro (E 256.310) te brengen, door inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, zijnde de vorderingen tot de voormelde dividenduitkering, die zij hebben lastens de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor, zonder creatie van nieuwe aandelen.

5. Verwezenlijking van de inbreng.

Vervolgens komt de heer Stéphane Verhaeghe, voornoemd, tussen die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart zijn schuldvordering ten belope van achtenveertigduizend vijfhonderd vierentachtig euro zeventig cent (¬ 48.684,70) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vervolgens komt mevrouw Griet Defeyter, voornoemd, tussen die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar schuldvordering ten belope van achtenveertigduizend vijfhonderd vierentachtig euro zeventig cent (E 48.684,70) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vervolgens komen tussen de echtgenoten Verhaeghe  Defeyter, voornoemd, tussen die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaren hun schuldvordering ten belope van vierendertigduizend honderd veertig euro zestig cent (E 34.140,60) in deze vennootschap in te brengen, dat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt mij, notaris, te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderdzesenvijftigdui-zend driehonderd en tien euro (E 266.310) werd gebracht en is vertegenwoordigd door honderd (100) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

7. Aanneming van nieuwe statuten om ze te vereenvoudigen en in overeenstemming te

brengen met het nieuwe wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist om volgende nieuwe statuten aan te nemen

"A. VORM - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. Benaming:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "GROEP G & S".

Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte (Olsene), Centrumstraat 29,

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest gevestigd door een besluit van de raad van bestuur.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- alle handelingen stellen of transacties verrichten in verband met onroerende goederen en de studie en/of de uitvoering van onroerende markten, met name de aankoop, de verkoop, de ruiling, afbraak, oprichting, huur, verhuring, leasing, inrichting, inzonderheid van gemeubileerde appartementen en woningen; de expertise, het beheer, de uitbating, het valoriseren en het laten bouwen of verbouwen van onroerende goederen van alle aard, alsmede de promotie en de coördinatie van de leiding van dergelijke werken; hetzij in de algemene exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau, met inbegrip van tussenkomsten in de overdrachten van handelsfondsen, contracten van leningen en financieringen, verzekeringsmakelaardij van aile risico's en alle administratie en beheerzaken dienaangaande. Het verkavelen van gronden,

- het geven van adviezen en leveren van diensten op het vlak van rendementstudies, in het domein van vastgoedontwikkeling en renovatieprojecten.

- algemene bouwonderneming; onderneming voor timmer- en schrijnwerk; voor het opstellen van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten); voor het bouwen van stellingen, het invoegen en reinigen van gevels, warmte en geluidsisolatie, het vervaardigen en plaatsen van sierschoonsteenmantels, voor het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen en vloeren,

- het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

- het inrichten van winkelruimtes in de meest ruime zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Dit omvat onder meer de planning en conceptie van zulke inrichtingen, evenals de uitvoering van de nodige werkzaamheden daartoe, alsook de aankoop en verkoop van de benodigde materialen en goederen.

- alle uitbatingen van horecabedrijven in de ruimste zin van het woord zoals onder meer restaurant, tearoom, brasserie, taverne, snackbar, verbruikssalon, restauratiehouder (traiteur), drankgelegenheid, inrichting voor vertoningen en expositie, dancing, hotel en logementshuis,

- de import en export, aan- en verkoop van voedingswaren, grondstoffen en ingrediënten voor voedingswaren en dranken (met inbegrip van alcoholische dranken).

- de aan- en verkoop, import en export, commercialiseren, leasing en restauratie van antiquiteiten, curiosa, kunst- en gebruiksvoorwerpen.

Dit in de meest ruime zin van het woord, samen met alle mogelijke aanverwante activiteiten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn.

- het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader

-overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

-overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- het optreden als tussenpersoon in de handel en in de dienstensector in de ruimste zin van het woord;

- het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, op-

slorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit, kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

B. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDZESENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD EN TIEN EURO (¬ 256.310), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6. Afbetaling van het kapitaal.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van het stemrecht toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet gedaan zijn.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een wisselagent. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

C. MAATSCHAPPELIJKE AANDELEN

Artikel 7. Gelijkheid van rechten van de aandelen.

De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of gedematerialiseerd, en dit binnen de beperkingen van de wet.

Iedere aandeelhouder kan op elk ogenblik, en binnen de beperkingen van de wet op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van aandelen op naam, dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De eigendom van een gedematerialiseerd aandeel blijkt door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. De overdracht van gedematerialiseerde aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening.

Elke aandeel heeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de verdeling. Artikel 8. Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Alleen de blote eigenaar heeft het recht aandelen te kopen wegens een kapitaalsverhoging en het voorkeurrecht uit te oefenen behoudens andersluidende overeenkomst tussen hem en de vruchtgebruiker bij aangetekende brief bekendgemaakt aan de vennootschap in haar maatschappelijke zetel. Artikel 9. Verhandelbaarheid van de aandelen.

De eigendom van een effect behelst van rechtswege instemming met de maatschappelijke statuten en met de beslissingen van de algemene vergadering.

De overdracht onder de levenden en de overgang ingevolge overlijden van aandelen, inschrijvingsrechten (waaronder voorkeurrechten), warrants en converteerbare obligaties uitgegeven door de vennootschap, en andere stemrechtverlenende effecten (hierna de "Aandelen") is onderworpen aan de bepalingen vervat in dit artikel.

Voor de toepassing van onderhavig artikel moet onder overdracht van Aandelen worden verstaan (hierna een "Overdracht") elke verrichting die als doel of als gevolg heeft dat een recht op een deel of het geheel van de Aandelen wordt overgedragen, ten bezwarende of ten kosteloze titel, met inbegrip van inbrengen, ruilverrichtingen, overdrachten in het kader van een overdracht van een algemeenheid van goederen, fusies, splitsingen, opslorpingen, vereffeningen of gelijkaardige verrichtingen.

§1 Voorkooprecht

(1) Een aandeelhouder die een Overdracht wenst te doen van al of een deel van zijn Aandelen

(hierna een "Overdrager"), zal dit meedelen aan al de andere aandeelhouders en de vennootschap

via aangetekend schrijven.

Deze kennisgeving (hierna de "Eerste Kennisgeving") zal de volgende informatie bevatten:

- het aantal Aandelen dat hij wenst over te dragen;

- de identiteit van diegene aan wie zal worden overgedragen;

- de voorwaarden van de Overdracht (inclusief de voorgestelde aankoopprijs van de Aandelen); en

- in geval aan de voorwaarden van §2 van dit artikel voldaan is, de verplichting zoals vermeld in dit

§2 van dit artikel voor diegene aan wie de Aandelen worden overgedragen.

Eerste ronde:

De aandeelhouders hebben een voorkooprecht om de Aandelen die een Overdrager wil overdragen te verkrijgen, en dit naar verhouding van het aantal Aandelen dat deze houden (de Aandelen van de Overdrager worden daarbij niet in rekening gebracht).

Wanneer de aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen in deze eerste ronde of wanneer zij dit voorkooprecht niet volledig hebben uitgeoefend binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving, zullen de Aandelen voor dewelke het voorkooprecht niet is uitgeoefend in deze eerste ronde, aangeboden worden in een tweede ronde via een tweede Kennisgeving (hierna de "Tweede Kennisgeving") aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend in de eerste ronde. De Overdrager zal de vennootschap op de hoogte stellen, binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving van de identiteit van de andere aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, evenals van het aantal Aandelen voor dewelke het voorkooprecht is uitgeoefend. Tweede ronde:

Deze aandeelhouders zullen een voorkooprecht hebben om het resterend gedeelte van de Aandelen die de Overdrager wil overdragen te verkrijgen, en dit naar verhouding van het aantal Aandelen dat zij houden (de Aandelen van de Overdrager, evenals de Aandelen die gehouden worden door de aandeelhouders die hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend in de eerste ronde mogen hierbij niet in rekening worden gebracht).

(2) Elke uitoefening van het voorkooprecht moet gebeuren via een kennisgeving aan de Overdrager, per aangetekend schrijven, en zulke kennisgeving (hierna de "Kennisgeving van Voorkoop") moet het aantal Aandelen aanduiden waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend.

(3) indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend voor al de Aandelen waarvoor een Overdracht wordt voorgesteld, zal de Overdrager gerechtigd zijn om al deze Aandelen over te dragen onder de voorwaarden zoals aangeduid in de Kennisgeving, en in overeenstemming met het onder §2 van dit artikel bepaalde.

(4) Ingeval de Aandelen waarvoor een Overdracht was voorgesteld, worden overgedragen aan de andere aandeelhouders, in overeenstemming met §1 van dit artikel, zal zulke Overdracht plaatsvinden onder de voorwaarden zoals aangeduid in de Kennisgeving, en dit niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving.

(5) ingeval de Aandelen waarvoor een Overdracht was voorgesteld, worden overgedragen aan diegene aan wie de Overdracht was voorgesteld, in overeenstemming met § 1 eerste alinea van dit artikel, zal zulke Overdracht plaats vinden onder de voorwaarden aangeduid in de Kennisgeving, en dit niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving, Indien zulke Overdracht niet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

plaatsvindt binnen deze periode, zullen de Aandelen voor dewelke de Overdracht was voorgesteld door de' Overdrager niet langer kunnen worden overgedragen, tenzij de procedure zoals deze hierboven is vermeld, volledig opnieuw gevolgd zal zijn.

(6) Ingeval de Overdrager overgaat tot een Overdracht van Aandelen in overeenstemming met dit artikel, zal hij de vennootschap hiervan, niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving, in kennis stellen en de vennootschap zal, bij deze daartoe gemachtigd, zulke Overdracht in het aandelenregister akteren in naam van de aandeelhouders die partij zijn bij deze Overdracht

§2 Volgrecht

In geval de houders van Aandelen een Overdracht wensen te realiseren van alle of een deel van hun Aandelen aan een derde partij, zullen zulke houders hun Aandelen niet kunnen overdragen aan zulke derde partij, tenzij zij met deze derde partij het recht hebben bedongen voor de andere aandeelhouders, om eenzelfde deel van hun Aandelen over te dragen aan deze partij, aan dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden, zoals deze bepaald waren voor de voorgenomen Overdracht van de Aandelen aan de derde partij.

De rechten onder §1 van dit artikel zullen voorrang hebben op de rechten onder dit artikel §2 van dit artikel.

De aandeelhouders die (elk apart of samen) hun volgrecht wensen uit te oefenen, zullen de vennootschap en de andere aandeelhouders per aangetekend schrijven hiervan in kennis stellen, en dit binnen de dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving zoals bepaald in §1 van dit artikel.

§3 Volgplicht

Indien een aandeelhouder al of een deel van zijn Aandelen kan overdragen aan een of meerdere personen, en indien zulke personen de wens uitdrukken of hebben uitgedrukt om aile Aandelen van de andere aandeelhouders te verkrijgen, zullen deze andere aandeelhouders hun Aandelen verkopen aan deze persoon. Ingeval de andere aandeelhouders dit zouden weigeren, kunnen zij door de aandeelhouders hiervoor worden verzocht en zullen zij hoofdelijk en ondeelbaar zijn gehouden over te gaan tot de verwerving van de Aandelen die de aandeelhouders hiervoor zouden hebben kunnen overdragen. De Overdracht(en) ten gevolge van het bepaalde onder §3 van dit artikel zal (zullen) plaatsvinden aan dezelfde prijs en voorwaarden ais deze vervat in het aanbod van de kandidaat-overnemer(s).

De rechten onder artikel §1 van dit artikel zullen voorrang hebben op de rechten onder dit §3 van dit artikel. Als een aandeelhouder zijn voorkooprecht niet uitoefent, zal hij onweerlegbaar worden vermoed te hebben toegestemd met een overdracht zoals bepaald in dit §3 van dit artikel.

Ingeval de aandeelhouders hiervoor hun recht tot het opleggen van een volgplicht wensen uit te oefenen, moeten zij samen handelen, en zowel de vennootschap als alle aandeelhouders hiervan informeren bij aangetekend schrijven, en dit binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving, zoals bepaald in §1 van dit artikel.

§4 Overgang door overlijden

Bij overlijden van een aandeelhouder moeten de rechtverkrijgenden van de aandelen aanvaard worden door de andere aandeelhouders. Bij het ontbreken van dergelijke aanvaarding binnen de vijfenveertig (45) dagen na overlijden van een aandeelhouder moeten de weigerende aandeelhouders de niet-aanvaarde aandeelhouders uitbetalen, Het uit te betalen bedrag per aandeel wordt bepaald als volgt: (geherwaardeerd eigen vermogen volgens de laatst neergelegde jaarrekening plus twee maal het gewogen gemiddelde van de winst van de laatste drie jaar) gedeeld door het aantal aandelen. De herwaardering van het eigen vermogen gebeurt door het aanpassen van het eigen vermogen met verdoken nettomeerwaarden (dit wil zeggen na verrekening belastingeffect) op basis van de venale waarde van de activa waarbij de participaties gewaardeerd worden volgens dezelfde formule als hierboven. De aandeelhouders maken deze waardering, al dan niet in samenspraak met een externe accountant/revisor. Bij onenigheid kan de meest gerede partij naar de rechtbank stappen. De niet-aanvaarde aandeelhouders worden als volgt uitbetaald: tien procent (10%) te betalen binnen de 45 dagen, de volgende negen jaar wordt telkens tien procent (10%) uitbetaald (zonder intresten), D. BESTUUR EN TOEZICHT

Artikel 10. Benoeming van bestuurders.

A. Indien er in de vennootschap meer dan twee aandeelhouders zijn, zal de vennootschap bestuurd worden door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders worden benoemd en die door deze kunnen worden afgezet.

B. Indien er in de vennootschap slechts twee aandeelhouders zijn, kan de vennootschap bestuurd

worden door een raad van bestuur, samengesteld uit slechts twee bestuurders.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

Aan de bestuurders kan onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden

toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

komt van de vennootschap.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Artikel 12. Bijeenkomsten.

De raad van bestuur vergadert ingevolge oproeping en onder het voorzitterschap van do voorzitter of, bij verhindering van deze, van een ondervoorzitter, bij afwezigheid ervan, van een door zijn collega's gedelegeerd bestuurder. Hij moet worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist en telkens ais er tenminste één bestuurder erom verzoekt,

De bijeenkomsten worden gehouden op de plaats die in het bericht van bijeenroeping is vermeld. Artikel 13. Beraadslaging van de raad van bestuur.

A. De raad van bestuur kan beraadslagen en besluiten indien de helft van de leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd.

B. In uitzonderlijke gevallen gerechtvaardigd door de hoogdringendheid en het maatschappelijk belang van de vennootschap kunnen de beslissingen van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval, dat door de statuten is uitgesloten.

C. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

In geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

indien evenwel de raad van bestuur slechts is samengesteld uit twee bestuurders, is de stem van de voorzitter niet meer doorslaggevend.

Artikel 14. Verslagen van de raad van bestuur.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de leden die bij de beraadslaging en bij de stemmingen aanwezig waren, waarbij de gedelegeerden bovendien tekenen voor de verhinderde of afwezige bestuurders die zij vertegenwoordigen, Die notulen worden ingeschreven in een speciaal register. De lastgevingen alsook de schriftelijk of per telegram uitgebrachte adviezen en stemmingen worden eraan toegevoegd.

De in rechte of elders voor te leggen afschriften of uittreksels worden door de voorzitter of door twee leden van de raad ondertekend.

Artikel 15. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur,

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de directeurs voor daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire clausules, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van de raad van bestuur als college, alsook door het afzonderlijk optreden van de afgevaardigde bestuurders, aangewezen door de raad.

Artikel 16. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kiest, onder zijn leden, een voorzitter en eventueel één of meer ondervoorzitters. Hij mag onder zijn leden een directiecomité aanwijzen, waarvan hij de bevoegdheden bepaalt. Hij mag bovendien het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer afgevaardigde bestuurders, insgelijks belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad, de leiding van het geheel of van een bepaald deel van een bepaalde bijzondere tak van de maatschappelijke zaken toevertrouwen aan één of meer directeurs, uit of buiten zijn midden gekozen, en aan ieder mandataris bepaalde speciale volmachten opdragen,

De raad bepaalt de volmachten, de bezigheden, de bezoldigingen of vergoedingen van de in het vorig lid vermelde personen, ter uitzondering van de afgevaardigde-bestuurders, van wie de bezoldigingen bepaald worden zoals voorzien in deze statuten.

De raad mag ten allen tijde de in dit opzicht genomen beslissing intrekken,

De afgevaardigd-bestuurder mag ook aan lasthebbers bijzondere volmachten verlenen.

Artikel 17. Toezicht.

Voor wat het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap en de bevoegdheid van de commissarissen betreft zal de vennootschap zich richten naar de wettelijke bepalingen terzake. De aandeelhouders kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant overeenkomstig de wet.

E. DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18. Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergadering - Buitengewone algemene vergadering.

Ieder jaar op éénendertig mei om zestien uur dertig wordt de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle jaarvergaderingen en algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in iedere andere plaats in de oproeping aangewezen.

Artikel 19. Biieenroepinq vergadering.

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris-revisor kunnen zowel een jaarvergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag en telkens wanneer de wet het vereist.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemem de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Artikel 20. Aanwezigheidsliist.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun gemachtigden verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agénda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Artikel 21. Stemming door lasthebber.

Iedere vennoot kan zich op iedere jaarvergadering en algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een lasthebber die persoonlijk stemgerechtigd is.

Artikel 22. Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem,

Artikel 23. Bureau.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij gebreke van hem door een afgevaardigde bestuurder of bij gebreke aan deze laatste door de oudste aanwezige bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

De vergadering kiest twee stemopnemers.

De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

Artikel 24. Beraadslaging.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda behoudens wanneer de houders van alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met alle punten op de dagorde akkoord gaan.

De bestuurders en de aandeelhouders hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. Het amendement moet behandeld worden indien het, door de vergadering bij gewone meerderheid van stemmen wordt aanvaard,

De aandeelhouders hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden op het gebied van aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De vennootschap moet de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder, onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking, ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken. Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

" , Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden genomen,

Artikel 25. Processen-verbaal.

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter, de afgevaardigde-bestuurder of twee bestuurders.

De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord,

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 26. Jaarrekening.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de raad van

bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Deze documenten worden overeenkomstig de

wet opgesteld.

Artikel 27. Maatschappelijke bescheiden.

Tenminste anderhalve maand voor de jaarvergadering overhandigt de raad van bestuur de stukken,

met het jaarverslag, aan de commissaris(sen), voor zover die in de vennootschap benoemd zijn.

Deze moeten nazien of het jaarverslag de door de wet vereiste inlichtingen bevat, en in overeen-

stemming is met de jaarrekening, en binnen de vijftien dagen een omstandig schriftelijk verslag

opstellen.

Artikel 28. Resultaatverdeling.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten de algemene kosten, de nodige provisies en

de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de

zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de raad van

bestuur.

Artikel 29. Interimdividend.

De raad van bestuur mag besluiten over te gaan tot uitkering van interimdividenden en de

betálingsdatum ervan vaststellen.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 30. Ontbinding.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen,

De vennootschap blijft na de ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, aandeelhouders of niet, en hun machten en wedden bepalen. Werden deze machten niet bepaald dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering,

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

H. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 31. Woonstkeuze.

Elke aandeelhouder, bestuurder, commissaris en vereffenaar, die in het buitenland woont en die in

Luik B - Vervolg

België geen woonplaats heeft gekozen, wordt vermoed, met het oog op de toepassing van onderhavige statuten, woonplaats te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel, waar hem geldig alle mededelingen, betekeningen, aanmaningen of dagvaardingen kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Artikel 32. Verwijzing naar de wet.

De aandeelhouders willen zich volkomen schikken naar de wet, en derhalve zullen de bepalingen van die wet waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, worden beschouwd als zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van die wet moeten worden als ongeschreven geacht."

8. Herbenoemingen.

. De vergadering beslist om de volgende personen en vennootschappen te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een periode van zes jaar, te rekenen vanaf heden tot en met de algemene vergadering van 2019:

- de heer Stéphane Verhaeghe, wonende te 8570 Anzegem, Lange Winterstraat 11/A;

- mevrouw Griet Defeyter, wonende te 8570 Anzegem, Lange Winterstraat 11/A,

- de naamloze vennootschap PLAN & BOUW, gevestigd te 9870 Zulte (Olsene), Centrumstraat 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0452.775.610, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stéphane Verhaeghe, wonende te 8570 Anzegem, Lange Winterstraat 11/A;

- de naamloze vennootschap VIKARTH, gevestigd te 9870 Zulte (Olsene), Centrumstraat 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0885.664.438, met als vaste vertegenwoordigder mevrouw Griet Defeyter, wonende te 8570 Anzegem, Lange , Winterstraat 11/A.

9. Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan Waregemse Fiduciaire, gevestigd te 8790 Waregem, Noordertaan 76, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B,T.W.

Herbenoeming gedelegeerd-bestuurders

Onmiddellijk hierna komen de bestuurders bijeen in raad van bestuur en beslissen om de heer Stéphane Verhaeghe en mevrouw Griet Defeyter, beiden voornoemd, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurders van de vennootschap en mevrouw Griet Defeyter, voornoemd, te herbenoemen tot voorzitter van de raad van bestuur.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

16/1/2014

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte omvattende de gecoördineerde statuten;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

- publicatielijst;









Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.

.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 07.06.2013 13155-0504-016
10/01/2013
ÿþ tdod Ward 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

1 6387*

Ondernemingsnr : 0473.943.286 Benaming

(voluit) : GROEP G & S

(verkort)



NEERGELEGD

2 8 DEC. 20)2

RECHTBANKe

'NT

KOOPHANDEL T

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Naamloze Vennootschap Centrumststraat 29, 9870 Olsene

Benoeming bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de schriftelijke Algemene Vergadering dd 4411212012

Benoeming als bestuurder van de NV VIKARTN, Centrumstraat 29, 9870 Olsene met vaste vertegenwoordiger mevrouw Griet Defeyter, Lange Winterstraat 11A, 8570 Anzegem tot aan de algemene vergadering van 2015.

Griet Defeyter

Gedelegeerd bestuurder

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 25.06.2012 12199-0582-016
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 17.06.2010 10182-0072-016
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 02.07.2009 09339-0117-016
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 30.06.2008 08303-0123-016
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 29.06.2007 07301-0385-016
15/06/2005 : KO150852
07/02/2005 : KO150852
06/07/2004 : KO150852
05/08/2003 : KO150852
07/08/2002 : KO150852

Coordonnées
GROEP G & S

Adresse
CENTRUMSTRAAT 29 9870 OLSENE

Code postal : 9870
Localité : Olsene
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande