GROEP VAN DE KERCKHOVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP VAN DE KERCKHOVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.835.011

Publication

25/04/2013
ÿþe(

b

.a,~d 1 111119M011

mod 11.1

! NEERG~~LEGD

1 6 ta. 2013

I P.1'CGl'i~~ \ }~ ~rA:`"

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O S2,,G) -%35o tl

Ondememingsnr

Benaming (voluit) : Groep Van de Kerckhove

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Dokter Herrebautlaan 5

9991 Maldegem (Adegem)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

consignatie, in 1

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel;

nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

1 Amandsberg, ondergetekend op 9 april 2013, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

L De heer VAN DE KERCKHOVE, Modest Franky Celins, geboren tel i; Adegem op twee december negentienhonderd zesenvijftig, echtgenoot van mevrouw DE BRÉE Marie-Ann,;

wonende te Maldegem-Adegem, Dokter Herrebautlaan 5 en mevrouw DE BRÉE, Marie-Ann Emma Richard; !1 Greta geboren te Waarschoot op twee oktober negentienhonderd negenenvijftig, echtgenote van de heer VANS ;, DE KERCKHOVE Modest, wonende te Maldegem-Adegem, Dokter Herrebautlaan 5, onder hen een BesIoteiij

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

Il. De vennootschap als naam) ft : Groep Van de Kerckhove.

III, De zetel is gevestigd te' aldegem-Adegem, met als eerste adres! 1 Dokter Herrebautlaan 5. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de! 1! zaakvoerder.

in deelneming zowel in België als in het buitenland ;

2. Dit behelst onder meer de aan- en verkoop, de tewaardemaking del projectontwikkeling, de verkaveling, de verfraaiing, de renovatie, de omvorming, de verbetering, de uitrusting,! het onderhoud, de gemeubelde en niet-gemeubelde verhuring het beheer van alle gebouwde, verbouwde eng 1; ongebouwde onroerende goederen, de oprichting en de realisatie van alle onroerende gebouwen of onroerende! complexen en infrastructuurwerken ;

3. De ontwikkeling en planning van industriële en commerciële! vastgoedprojecten van allerlei aard, inbegrepen het participeren in alle belegging- en financiële transacties; welke aan de realisatie van dergelijke projecten verbonden kunnen zijn ;

4. Het verlenen van adviezen, het ter beschikking stellen van! management, van intellectuele en administratieve hulp, de begeleiding en coördinatie steeds met betrekking tot! vastgoedprojecten, renovatie- en herwaarderingsprojecten, vastgoedhandel en aanverwante sectoren ;

à. 5. Het oprichten van gebruiksklare gebouwen en constructies,i

aanneming en onderaanneming van private en openbare bouwwerken en constructies, het coördineren van; bouwwerken, het uitvoeren van studies die met de bouwnijverheid verband houden, het aankopen en verkopen verhuren en vervreemden van bouwwerken en gronden, handel in bouwmaterialen, de diensten zowel de ;1 financiële als andere, de verzekeringen, fiscale en andere verrichtingen en de onroerende verhandelingen, !: zowel in het groot als in het klein, zowel in eigen land als in het buitenland, en alle verrichtingen en! uitbatingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze handelingen verband houden of ze kunnen bevorderen ;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

IV. De vennootschap als doel heeft

1. Het stellen van alle onroerende verrichtingen voor eigen rekening als,

ce-;

Voor-

behouden

* . aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van veertigduizend euro (£ 40.000,00) en wordt vertegenwoordigd door veertig (40) aandelen met een waarde van duizend euro (£ 1.000,00) per aandeel.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de

aandelen zijn verdeeld als volgt :

a) De heer Modest VAN DE KERCKHOVE, voornoemd, twintig (20) aandelen, hetzij voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00) ;

b) Mevrouw Marie-Ann DE BRÉE, voornoemd, twintig (20) aandelen, hetzij voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld volstort, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volledig volstort aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het venuootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon, wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op negen april tweeduizend dertien en zal eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de Iaatste vrijdag van de maand februari van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénpang goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk: mevrouw Marie-Ann DE BRÉE, voornoemd. Mevrouw Marie-Ann DE BRÉE heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CARAC, kantoorhoudende te Gent-Oostakker, Magergoedhof 17, wordt volmacht gegeven om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B.T.W.-Administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 9 april 2013

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 27.02.2015, NGL 11.03.2015 15059-0238-011

Coordonnées
GROEP VAN DE KERCKHOVE

Adresse
DOKTER HERREBAUTLAN 5 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande