GRONDWERKEN DE VOS PETER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRONDWERKEN DE VOS PETER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.359.502

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.01.2014, NGL 12.01.2014 14007-0560-015
12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.03.2013, NGL 05.04.2013 13085-0165-015
04/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.03.2012, NGL 28.04.2012 12103-0012-015
04/04/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiiuii iiiiiiiiiiiui ii i

" iiososas~

Ondernemingsnr : 0829.359.502

Benaming

(voluit): GRONDWERKEN DE VOS Peter

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ten Eede 2 - 9700 Oudenaarde

Voorwerp akte : Doelswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op zeventien maart tweeduizend en elf, dat de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "GRONDWERKEN DE VOS Peter" in buitengewone algemene vergadering de volgende te publiceren besluiten: heeft genomen:

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid.. zodat de tekst van artikel -3 van de statuten voortaan zal: luiden als volgt:-

'De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening; van derden, in de meest uitgebreide zin, met betrekking tot:

-Vervoer voor rekening van derden zowel te land, te water, in de lucht en per spoor in de meest uitgebreide: zin, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel in kleine hoeveelheid als voile ladingen, alle activiteiten die; rechtstreeks of onrechtstreeks met de te vervoeren goederen te maken hebben, opslag, overslag, enzoverder.

-De activiteit van tussenpersoon op het gebied van goederenvervoer, zowel als vervoerscommissionair,; vervoermakelaar, commissionair expediteur als op enige andere wijze.

-Onderneming voor algemene grond- en kraanwerken, graafwerken, funderingswerken, irrigatiewerken,: draineringswerken, rioleringswerken, bestrating, grondverzet, nivelleringswerken, het leggen van kabels;

-Onderneming voor algemene slopingswerken, algemene bouwwerken, bouwonderneming, het optrekken; van gebouwen, aanneming van metsel- en betonwerken, renovatiewerk, plaatsen van tegelvloeren, waterdicht; maken van gebouwen, aanneming van niet-metalen dakbedekkingen, voegwerken, montage van metalen: constructies en stellingen, montage van bruggen en wegwerkzaamheden alsook onderneming voor het aanbrengen van signalisatie, groot- en detailhandel in bouwmaterialen en diverse andere koopwaar,: veiligheidscoardinator en coördinatie van bouwaannemers

-Onderneming voor algemene goederenbehandeling (laden, lossen, ...); en voor handel in/en behandeling van recuperatieproducten; kleinhandel in bouwmaterialen.

-Onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en werken in verband met de' veeteelt;

-Onderneming voor het snijden, snoeien en kappen van bomen;

-Onderneming voor het verhuren van machines met of zonder bediening (onder andere land- en tuinbouwmachines);

-Onderneming voor het verhuren van divers materiaal;

-Onderneming voor het aanleggen en onderhouden van parken, tuinen en sportvelden, met inbegrip van de aanplantingen; het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

-Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop-, verkoop- en verhuring van: gebouwen, beheer van onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, de experten raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coordinatie; van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden.

-Tussenpersoon in de handel.

-Algemene groot- en kleinhandel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen! mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk; doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen welke zij het best geschikt acht, zo in België als in het: buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke' andere wijze mogen deelnemen aan alle ondememingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig: of bijhorig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens: borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen,; voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.'

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

)udenaai de

i3 MAART 2011

Griffie

Voop hehoudeit aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vicirvebin

~- VOOR

'ONTLEDEND iUnTKEkSEL ''

Fielo8hys~ geassocieerd notaris

8amenhiermee neengeègd'

'

- uitgifte van het proces-verbaal van 17 maart 2011;

- ver lagmmndezmmkvoenjmraangaandededoekxuübm'id|ngnoetbUhpnandastoatvmnaotiofanpmmmiet

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GRONDWERKEN DE VOS PETER

Adresse
TEN EEDE 2 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande