GRONTMIJ INDUSTRY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRONTMIJ INDUSTRY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.943.351

Publication

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.04.2012, NGL 22.05.2012 12125-0162-032
16/03/2012
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

1

[NEERGELOD

- 6 MAO 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL&E.Pé NT

MIII II I I A 01111 11tl fl dl 1 1 11

>12057884>

rv

Ondernemingsnr : 0412.943.351

Benaming (voluit) : Grontmij Industry

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Michel Gillemanstraat 5

9060 ZELZATE

Onderwerp akte :MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING of PARTIELE SPLITSING DOOR INBRENG IN DE NV GRONTMIJ BELGIUM HOLDING - PROCES-

VERBAAL VAN DE TWEEDE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien februari tweeduizend en twaalf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Grontmij Industry ", waarvan de zetel gevestigd is te 9060 Zelzate, Michel Gillemanstraat 5,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Partiële splitsing van de naamloze vennootschap "Grontmij Industry ", waarvan de zetel gevestigd is te 9060 Zelzate, Michel Gillemanstraat 5, hierna "de tweede partieel gesplitste vennootschap", conform de modaliteiten en de voorwaarden uiteengezet in het splitsingsvoorstel, door overgang van de hierna beschreven vermogensbestanddelen van de vennootschap naar de naamloze vennootschap "GRONTMIJ BELGIUM' HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is 1210 Brussel, Kunstlaan 3/4/5, en dit volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Beschrijving van het overgedragen vermogen - Eigendomsovergang

De vergadering verzoekt met eenparigheid ondergetekende notaris de hierna volgende samenvattende: beschrijving van het overgedragen vermogen vast te stellen en de wijze waarop deze aan de verkrijgende; vennootschap toebedeeld zef worden.

Overeenkomstig het splitsingsvocrstel bestaat het afgesplitste gedeelte van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap dat overgaat naar de verkrijgende vennootschap uit het volgende vermogensbestanddeel : de volle eigendom van het onroerend goed gelegen te Michel Gillemanstraat 5, 9060, Zelzate, hierna omschreven.

Voor een uitgebreide beschrijving van het over te dragen vermogensbestanddeel van de vennootschap naar de verkrijgende vennootschap, verwijst de vergadering naar het splitsingsvoorstel met de aangehechte bijlag en. Eigendomsovergang - andere elementen van het overgedragen vermogen

Subsidiaire regeling

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de tweede partieel gesplitste vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die uit onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet zijn opgenomen in de hierboven weergegeven toewijzing, hetzij omdat de hierboven weergegeveni toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en', passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij in de partieel gesplitste vennootschap blijven dan wel aan de verkrijgende vennootschap toekomen, geacht worden in de tweede partieel gesplitste vennootschap te blijven.

Kosten

De door deze partiële splitsing veroorzaakte kosten zullen door de partieel gesplitste vennootschap en de verkrijgende vennootschap gedragen worden elk voor de helft.

Toekenning van nieuwe aandelen in de vennootschap "Grontmij Belgium Holding"

Ruilverhouding

Overeenkomstig artikel 740 §2, 1° van het Wetboek van vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats: van aandelen van de verkrijgende vennootschap tegen aandelen van de partieel gesplitste vennootschap die worden gehouden door de verkrijgende vennootschap zelf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo gr'.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Dit betekent dat er in casu geen aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven in , verhouding tot de aandelen die zij zelf houdt in de tweede partieel gesplitste vennootschap.

In de mate dat de aandelen van de tweede partieel gesplitste vennootschap aangehouden worden door Grontmij Participations BV, zullen er wel nieuwe aandelen door de verkrijgende vennootschap uitgegeven worden aan deze vennootschap.

De waarde van één aandeel van de verkrijgende vennootschap wordt geschat op 10,6997 euro, zijnde een eigen vermogen van 42.202.650,38 euro gedeeld door 3.944.270 aandelen. De waarde van de over te dragen vermogensbestanddelen word geschat op 851,509,00 euro.

op basis hiervan zouden ln principe 79.582 aandelen uitgereikt moeten worden, waarbij (na afronding) 79.264 aandelen worden uitgereikt aan de verkrijgende vennootschap zelf en 318 aandelen aan Grontmij Participations BV.

Er zullen dus 318 aandelen de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven, die allen worden toegekend aan Grontmij Participations BV,

De uitte reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande,

Toekenningwiize

Nadat de partiële splitsing is doorgevoerd en ten laatste op de vijftiende werkdag na de bekendmaking van het partiële splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, zal de raad van bestuur van de verkrijgende vennootschap of een bijzonder daartoe aangeduide lasthebber, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, in het register van aandelen op naam van verkrijgende vennootschap de volgende gegevens vermelden:

* het aantal nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Grontmij Participations B.V." toekomt;

* de datum van ondertekening van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving zef ondertekend worden door een bestuurder van de verkrijgende vennootschap en door een bestuurder van de partieel gesplitste vennootschap.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De vergadering beslist met eenparigheid dat de nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2012.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap.

Boekhoudkundige, fiscale en juridische datum

Alle verrichtingen gesteld door de partieel gesplitste vennootschap zullen, voor wat betreft de afgesplitste vermogensbestanddelen zoals hierboven beschreven, vanaf 1 januari 2012 vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap, evenwel vanuit juridisch oogpunt, alsook vanuit het oogpunt van directe belastingen vanaf heden.

Gelet op het voornemen van de vennootschap om ter gelegenheid van de voorgestelde splitsing gebruik te maken van de vereenvoudigde procedure conform artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen en gelet op het feit dat bijgevolg de aandeelhouders zullen verzaken aan de opmaak door het bestuursorgaan van het omstandig schriftelijk verslag bedoeld in artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en de opmaak door de oommissaris van een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen, werd er niet overgegaan tot het opstellen van deze verslagen.

2° Als gevolg van onderhavige partiële splitsing door overneming en de daarmee gepaard gaande vermogensovergang in het voordeel van de verkrijgende vennootschap, vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de onderhavige vennootschap met een bedrag van twaalfduizend en drie euro elf cent (12.003,11 EUR), zonder vernietiging van de bestaande aandelen, zodat het kapitaal werd teruggebracht tot negenenveertigduizend negenhonderd zesennegentig euro negenentachtig cent (49.996,89 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) kapitaalaandelen zonder vermelding van waarde.

Verder werd duizend achthonderd negenenzeventig euro drieëntwintig cent (1.879,23 EUR) aangerekend op de wettelijke reserves, elfduizend honderd en tien euro elf cent (11.110,11 EUR) op de belastingvrije reserves en achthonderd zesentwintigduizend vijfhonderd zestien euro vijfenvijftig cent (826.516,55 EUR) op de buitengewone reserves van de partieel gesplitste vennootschap.

3° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de hierna volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenveertigduizend negenhonderd zesennegentig euro negenentachtig cent (49.996,89 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen".

4° Machtiging werd verleend aan de heer de heer Jan BOSSCHEM, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om in het register van aandelen van de betrokken vennootschappen de vereiste vermeldingen, zoals hoger uiteengezet, aan te brengen.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ad-Ministerie", met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

"

VoQr-bbhouden

aan het Belgisch Staatsblad

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten,



Denis DECKERS Geassocieerd Notaris



Bíjsagen bij fiètlièlgiscli Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2012
ÿþv`

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

U1.1111.1151J1R1 ]11

NEERGELEGD

0 6 MAARi 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAND . GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0412943351

Benaming (varuit) : Grontmij Industry

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Michel Gillemanstraat 5

9060 Zelzate

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "GRONTMIJ BELGIUM" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE TWEEDE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien februari tweeduizend en twaalf, door Meester Denis; Deciiers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd: Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap:' "Grontmij industry ", waarvan de zetel gevestigd is te 9060 zeszate, Michel Gillemanstraat 5, volgender, beslissingen genomen heeft:

1f Na kennisname van de documenten en de verslagen opgesteld overeenkomstig de artikelen 693, 694 en, 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op: tweeëntwintig november tweeduizend en elf door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap; "Grontmij Industry" met maatschappelijke zetel te 9060 Zelzate, Michel Gillemanstraat 5, "de tweede:, overgenomen vennootschap" en van de naamloze vennootschap "Grontmij Belgium" met maatschappelijke. zetel te 1210 Brussel, Kunstlaan 3/415, "de overnemende vennootschap", en dat werd neergelegd op de griffie, van de rechtbank van koophandel te Gent en Mechelen op vierentwintig en vijfentwintig november tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgische Staatsblad van zes en zeven december tweeduizend en elf, onder nummers 183337 en 184064.

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "Grontmij Belgium", overnemende' vennootschap, de naamloze vennootschap "Grontmij Industry", tweede overgenomen vennootschap, bij wijzer van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de tweede overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt de: tweede overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de aandeelhouders van de tweede overgenomen vennootschap werden drieënnegentigduizend: achthonderd zevenenveertig (93.847) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de overnemendei vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast : één (1) aandeel van de tweede overgenomen vennootschap wordt omgeruild voor 375,38885 aandelen van de overnemende vennootschap.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de tweede overnemende; vennootschap zal een aanvang nemen vanaf het boekjaar dat aanvang neemt op één januari tweeduizend en twaalf.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de tweede overgenomen vennootschap worden vanaf een januari tweeduizend en:' twaalf boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ad-: Ministerie", met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, evenals haar bedienden en ' ; aangestelden, afzonderlijk handelend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving van de,, vennootschap ïn het handelsregister te schrappen en om aangifte van stopzetting van haar werkzaamheden te:' doen bij de B.T.W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

^r

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 7 i.i

"

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht). Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten,

Denis Deckers

Geassocieerd Notaris

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2011
ÿþH111E111111 II

+11187630*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELErD

0 2 DEC. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDgitiffitE GENT

Moe. 2.1

Ondernemingsnr : 0412.943.351

Benaming Grontmij Industry

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Michel Gillemanstraat 5, 9060 Zelzate, België

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel partiële splitsing

Kennisgeving van de neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing dd. 1 december 2011 overeenkomstig artikel 677 W.Venn tussen Grontmij Belgium Holding NV met ondernemingsnummer 0423.285.828 als overnemende vennootschap en Grontmij Vlaanderen NV met ondernemingsnummer 0405.647.664 , resp. Grontmij Industry NV met ondernemingsnummer0412.943.351 als overdragende vennootschappen.

Johan Stock

B ijzonder gevol machtig de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/12/2011
ÿþr laod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N3EIMGEsZIEGE¢'

Ondememingsnr : 0412.943.351

Benaming Grontmij Industry

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Michel Gillemanstraat 5, 9060 Zelzate, België

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Kennisgeving van de neerlegging van het fusievoorstel dd. 22 november 2011 met betrekking tot de fusie overeenkomstig artike I 693 W.Venn tussen Grontmij Vlaanderen NV met ondernemingsnummer0405.647.664 als overnemende vennootschap en Grontmij Industry NV met ondernemingsnummer0412.943.351, resp. Libost-Groep NV met ondememingsnummer0425.485.253 als over te nemen vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

2 Pi MV. 201I

RECgrjfij?1.NK VA:ti

~; (~ .., ~..~, [[~~TT- .

atV 1¢1:1. 1lLL 1~ U'L1\ ~

011111111111111 111

*11183337*

bl

E St

24/08/2011
ÿþ MO 2.1

LmJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD I

1 1 AU6. 2011

RECHTE VAN KOOPHAND GENT

IRI VI VI IIII II IIII ~I IflIIV

*11129630*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0412.943.351

Benaming

(voluit) : Grontmij Industry

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Michel Gillemanstraat 5 - 9060 Zelzate

Onderwerp akte : benoeming commissaris : erratum

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 27 mei 2011

De vergoeding voor het mandaat van commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA (IBR 25) met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, bedraagt ¬ 10.000,00 (excl. BTW) per jaar, en niet ¬ 1.000,00 zoals vermeld in de publicatie van 11/07/2011 onder nummer 11104787.

Patrick Van de Velde

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen tij tiët BëlgigC11 Staatsblaà - 24tOgt2tTlt Annëx-es tiü NIbnTlteür b-elge

11/07/2011
ÿþMnd2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

81111111111111110 d

*11104787*

1

111

beh aa Be Sta:

NEERGELEGD

2 9 JUNI 2011

REL H t-BAN É\ VAN

KOOF'H.~\D l tt`'fftc GENT

Ondernemingsnr : 0412.943.351

Benaming

(voluit) : Grontmij Industry

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Michel Gillemanstraat 5 - 9060 Zelzate

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vast vertegenwoordiger - herbenoemingen bestuurders en gedelegeerd bestuurder - benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 27 mei 2011

De Algemene Vergadering heeft kennis genomen van het besluit d.d. 06 april 2011 van Grontmij

België B.V., bestuurder van de vennootschap, om de heer Ulf Paimblad als vast vertegenwoordiger

te vervangen door de heer Sylvo Thijsen, geboren op 12 maart 1959, wonende te Dalweg 1c,

3741 AT Baarn (Nederland). De vergadering aanvaardt vorenbedoelde vervanging.

Dit mandaat gaat in op heden en neemt een einde na de vergadering van het jaar 2012

Vervolgens beslist de vergadering om de mandaten ais bestuurder van de heer Patrick Van de Velde, de heer Ludo Suy, de BV Grontmij België en de NV J.B. Advice voor de duur van één jaar te verlengen. Aldus neemt hun mandaat een einde na de Algemene Vergadering van 2012. Aansluitend neemt de vergadering kennis van het besluit van de Raad van Bestuur om de heer Patrick Van de Velde te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, voor de duur van één jaar vanaf heden.

De Algemene Vergadering keurt eveneens de aanstelling van DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN BV o.v.v.e. CVBA (IBR 25), met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer Fabio DE CLERCQ (1BR A01556), kantoorhoudende te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, als commissaris goed. Dit mandaat gaat in op heden en neemt een einde na de vergadering van het jaar 2014. De vergoeding voor het mandaat van commissaris zal ¬ 1.000,00 (excl. BTW) per jaar bedragen.

Patrick Van de Velde

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 10.06.2011 11164-0054-030
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 03.06.2010 10163-0326-031
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 08.06.2009 09204-0231-031
17/03/2009 : GE112494
02/07/2008 : GE112494
12/06/2008 : GE112494
28/06/2007 : GE112494
28/06/2006 : GE112494
22/12/2005 : GE112494
12/07/2005 : GE112494
20/06/2005 : GE112494
01/07/2004 : GE112494
11/07/2003 : GE112494
08/07/2003 : GE112494
09/07/2002 : GE112494
10/07/2001 : GE112494
17/06/2000 : GE112494
27/06/1998 : GE112494
27/06/1998 : GE112494
30/09/1997 : GE112494
24/09/1997 : GE112494
14/06/1997 : GE112494
09/01/1997 : GE112494
24/12/1996 : GE112494
29/06/1996 : GE112494
17/10/1995 : GE112494
08/07/1993 : GE112494
31/10/1992 : GE112494
03/01/1992 : GE112494
03/01/1992 : GE112494
18/10/1990 : GE112494
23/01/1988 : GE112494
23/01/1988 : GE112494

Coordonnées
GRONTMIJ INDUSTRY

Adresse
MICHEL GILLEMANSTRAAT 5 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande