GROUP URBI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROUP URBI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.662.036

Publication

15/10/2014
ÿþI PDF 11.1

L!tt F ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111,1.11411.111,181111 ulif

1 bel

Sta

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

6 OKT. 20%

AFDELING DGMRMONDE

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

ReChtSVOrM :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Wijziging maatschappelijke zetel Benoeming

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd 05/09/2014

Er is beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verhuizen naar Assesteenweg 65 te 1740 Temat.

De vergadering benoemt Dhr_ Jan VERDOODT, Nieuwbaan 28- 1742 TERNAT, als gedelegeerd bestuurder vanaf heden

Verdoodt Annick

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

0446.662.036

Group Urbi

Naamloze vennootschap

Nedermolenstraat 32 - 9310 Aalst

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.08.2013, NGL 21.08.2013 13440-0582-015
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.08.2012, NGL 17.08.2012 12422-0040-015
01/02/2012
ÿþ Mad Word 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL



be 11110111111111 1Il

a. *12028495*

Bi

Sta

1 g. 01. 2012



DEN DEEMQNDE





Ondernemingsnr : 0446.662.036

Benaming

(voluit) : GROUP URBI

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9310 Meldert, Nedermolenstraat 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - omzetting aandelen aan toonder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede) op * december 2011, geregistreerd te Aalst I op 5 januari 2012, boek 929, blad 87, vak 20, ontvangen ¬ 25,00,: getekend de ontvanger ai K. Danau, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze: vennootschap "GROUP URBI", met maatschappelijke zetel te 9310 Meldert, Nedermolenstraat 32, met: éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  aanpassing statuten aan Wetboek Vennootschappen

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen overeenkomstig de wet,

van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT -- afschaffing effecten aan toonder

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van de statuten teneinde in, overeenstemming te zijn met de Belgisch wet van 14 december 2005 en het Koninklijk besluit van 12 januari: 2006 betreffende de afschaffing van effecten aan toonder en zij beslist dat de aandelen aan toonder vanaf. heden omgewisseld zijn tegen aandelen op naam.

De aandeelhouders vertonen aan mij, notaris, het aandelenregister van de vennootschap, en de: aandeelhouders ondertekenen in mijn bijzijn het aandelenregister. Bijgevolg heb ik, notaris de visu kunnen: vaststellen dat de aandelen op naam zijn ingeschreven in het aandelenregister.

De aandelen aan toonder zijn van rechtswege nietig.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden.

De statuten van de vennootschap zullen voortaan luiden als volgt:

- de naamloze vennootschap, genaamd GROUP URBI, met zetel te 9310 Meldert, Nedermolenstraat 32;. opgericht voor onbepaalde duur;

- kapitaal: één miljoen vijfentwintigduizend euro (¬ 1.025.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend tweeënveertig (2.042) aandelen zonder nominale waarde

- doel:

De vennootschap heeft tot doel:

a) alle verrichtingen en alle studies uit te voeren die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van aard, door incorporatie of door bestemming, evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit voortkomen, alsook alle verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids- of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld, de aankoop, het productief maken, het verkavelen, ruilen, verbeteren, het al dan niet gemeubeld verhuren, de verkoop, de afstand, het beheer, de wijziging, de bouw en de afbraak van roerende en onroerende goederen, het ondernemen van alle openbare en private werken, en andere;

b) alle verrichtingen van mandaat, beheer, en commissie betreffende de onroerende goederen, onroerende' rechten en in het algemeen, alle bewerkingen die voortvloeien uit het hoofddoel;

c) alle financiële verrichtingen en namelijk de aankoop, de ruil en de verkoop van alle roerende waarden; alle commissie- en delcredereverrichttingen; de vertegenwoordiging ten titel van commissionair, mandataris of'. agent, van alle openbare of private, natuurlijke of rechtspersonen; alle daden en verrichtingen voor rekening van derden, alle verbintenissen ten titel van borg, aval of om het even welke waarborg voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijlagen bijriet IlélgiscfiStaatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

d) het verstrekken van alle adviezen en diensten betreffende de organisatie en reorganisatie van vennootschappen, en in het bijzonder het bijstaan van de bestuursorganen van vennootschappen, het waarnemen van bestuursopdrachten en het waarnemen van het dagelijks beleid en alle deelaspecten van de administratie, boekhouding, personeelsbeleid en commercieel beleid.

Het ter beschikking stellen van personeel, kantooruitrusting en bedrijfsmateriaal en de financiering daarvan.

Het beheer ten behoeve van particulieren, instellingen en vennootschappen betreffende roerende en onroerende vermogens, de verzekeringsagentuur en het vertegenwoordigen van erkende financiële tussenpersonen en instellingen.

De vennootschap mag, hetzij bij middel van inbreng, afstand, onderschrijving, deelneming, fusie, hetzij bij middel van aankoop, verkoop of ruil van alle roerende waarden, hetzij op om het even welke andere manier, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarvan het doel gelijkaardig, gelijksoortig, samenhangend of eenvoudigweg nuttig is voor de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag, in één woord, alle handels-, nijverheids, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn dat zij er de verwezenlijking van begunstigen of ontwikkelen.

- De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan direkteurs voor daden van dagelijks bestuur, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend door hetzij de gedelegeerd-bestuurder het zij door twee bestuurders gezamenlijk handelend.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur bij besluit genomen met gewone meerderheid van stemmen. Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer direkteurs opgedragen worden, die alleen mogen optreden. De raad van bestuur bepaalt bij de benoeming van de gevolmachtigden, hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening. Deze beperking van de vertegenwoordigingsbevoegdheid kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt. Een uittreksel van de benoeming van gevolmachtigden en afgevaardigden wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

- De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen

worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.lndien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel twaalf paragraaf twee van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijf en zeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder aandeelhouder individueel, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant I.A.B.Op verzoek van één of meer aandeelhouders is de raad van bestuur ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

- De algemene vergadering: laatste vrijdag van de maand mei om 14.30 uur.

De raad van bestuur kan eisen, dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

Niemand mag in de jaarvergadering, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans, mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en slechts één aandeelhouder mag vertegenwoordigen.

Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept, is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging op de zetel van de vennootschap van te eisen, ten minste drie dagen voor de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

- het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

- Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds

t

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren, mits rekening te houden met artikel 12 der statuten betreffende de uitloting der aandelen.Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de raad van bestuur in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezoldigingen vaststelt.Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningkosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-aktief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

VIERDE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, op 18/01/2012

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd 27/12/2011

- coordinatie der statuten met overzichtstabel

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris

Grote Steenweg 77

9340 Oordegem  Lede

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'toehoud;n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.07.2011, NGL 29.07.2011 11361-0057-016
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.08.2010, NGL 12.08.2010 10411-0335-014
17/08/2009 : BL554971
09/07/2009 : BL554971
26/01/2009 : BL554971
24/06/2008 : BL554971
22/01/2008 : BL554971
18/01/2008 : BL554971
18/01/2008 : BL554971
28/06/2007 : BL554971
12/06/2007 : BL554971
22/05/2007 : BL554971
07/09/2006 : BL554971
04/11/2005 : BL554971
20/12/2004 : BL554971
17/11/2003 : BL554971
16/05/2003 : BL554971
29/11/2002 : BL554971
11/01/2001 : BL554971
15/06/1999 : BL554971
15/06/1999 : BL554971
01/01/1997 : BL554971
11/03/1992 : BL554971

Coordonnées
GROUP URBI

Adresse
NEDERMOLENSTRAAT 32 9310 MELDERT(O-VL)

Code postal : 9310
Localité : Meldert
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande