GRUNBECK BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRUNBECK BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.451.451

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.06.2014 14236-0111-020
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 31.07.2013 13376-0371-017
13/03/2012
ÿþVoor-

behoudet aan het Belgisch

Staatsbla.

Mod 2,1

.oKs = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I 1111111111 I~IIVII I II I VIII

*iaosases# ID

Ondernemingsnr : 0840451451

Benaming

(voluit) : Grünbeck Belgium

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Gent, Industrieweg 122 A11

Onderwerp akte : einde mandaat zaakvoerderi benoeming nieuwe zaakvoerder

Uit een besluit van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 december 2011._ blijkt het volgende:

NEERGELEGD

2 9 FEB. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHIfr.TE GENT

De aandeelhouders aanvaarden met eenparigheid de neerlegging van het mandaat als zaakvoerder door de Heer Christoph Germain Marcel Remmery wonende te B- 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 70/201 op heden, 31,12.2011 en verlenen volledige kwijting voor het sinds 13 oktober 2011 uitgeoefende mandaat als zaakvoerder.

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid als nieuwe zaakvoerder vanaf 1 januari 2012 te benoemen: de vennootschap Creactivate BVBA met maatschanglijke zetel te B- 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 70/201 ondememingsnummer 0841 826 871 871veeebenwoordigd door de Heer Christoph Germain Marcel Remmery wonende te B- 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 70/201 . De aandeelhouders beslissen eveneens, dat het mandaat van de nieuwe zaakvoerder vanaf 1 januari 2012 vergoed wordt.

Voor conforme uittreksel

CREACTIVATE BVBA

vertegenwoordigd door de Heer Remmery, Christoph

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2011
ÿþ,

(:%i i'; I;_% Mori 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i .`4

~~.fl iq,~e, r,~ry p~~+ !e ~

~`~ -~~W~Paae~ew~~~

..~.

C.`'JyK

Z a OKT. 2011

RECHiSBMièIK VAN KdOPHANnFI Tl= rPntT

*11165618+

ber aa

Be Sta

Ondernemingsnr : (?j d4 SI, 4'S t

Benaming

(voluit) : GRÜNBECK BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Gent, Industrieweg, 122/A/1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Michel THYS, te Brussel, in datum van dertien oktober tweeduizend en elf, geregistreerd als volgt : "Geregistreerd 10 bladen vier renvooien op het lste Registratiekantoor van Vorst op 18/10/2011, boek 74 blad 45 vak 04. Ontvangen : vijfentwintig Euro (25 ¬ ). De Ontvanger (getekend), de eerstaanwezend Inspecteur ai. G. MOY.", wat volgt

1.De vennootschap naar Duits recht Grünbeck Wasseraufbereitung Gmbh met zetel te 89420 Hiichstëdt; a.d. Donau (Duitsland) Industriestrasse 1, ingeschreven in het handelsregister B van het ambtsgebied Augsburg onder nummer HRB5205, alhier vertegenwoordigd door :

Mevrouw Sophie MELCHINGER, wonende te Wezembeek-Oppem, Dravershoekje, 1.

76 aandelen

2.De Heer Christoph Germain Marcel REMMERY geboren te Kortrijk op 4 april 1969 echtgescheiden wonende te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg, 70/201.

24 aandelen

Welke verschijners ons, ondergetekende Notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte vast te stellen het; geen volgt: oprichting van de vennootschap

Dat de fondsen ter volstorting van de inbrengen in geld, waarvan sprake hiervoor gedeponeerd werden op, een bijzondere rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij de KBC onder nummer 737-0344439-50.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam °GRÜNBECK BELGIUM".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9032 Gent, Industrieweg, 122/N1

De vennootschap heeft tot doel :

De engineering, de verVaardiging, het leveren van diensten, dienst na verkoop van alle machines,; installaties van chemische produkten en andere produkten voor het behandelen van water voor privégebruik,; sanitaire installaties, zwembaden, het industriel behandelen van water, voor electrische centrales,; atoomcentrales, voor de voedingsector, gezondheidssector en openbare gezondheid, voor watervoorziening,; wateromloop, het verwerken van vuil water en voor drinkwater.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, als voor; rekening van derden alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die; rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag, op elke wijze belang nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een: gelijksoortig, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van die aard zijn de uitbreiding van: haar onderneming te bevorderen, van haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te: vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap mag tot bestuurder, zaakvoeder en vereffenaar benoemd worden.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zes honderd euro

(18.600¬ ) vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderste van het vennootschapsvermogen vertegenwoordigen, volgens ten belope van één/derde door; storting op rekenning KBC nummer : 737-0344939-50

De zaakvoering van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of' meerdere zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking: van duur, en in het laatste geval met de hoedanigheid van statutair zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn' vennoten, _zaakvoerders.,_ bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger Moet aan " dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij " zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels : van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vergadering kan eveneens bij voorbaat de tijdsduur vaststellen, voor dewelke een zaakvoerder aangesteld wordt.

" De zaakvoering mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meerdere . zaakvoerders, of nog aan een direkteur, vennoot of-niet, en aan elke mandataris bepaalde bijzondere machten opdragen.

ndien er slechts één zaakvoerder is, dan wordt het dagelijks bestuur hem opgedragen.

Elke zaakvoerder mag afzonderlijk handelend, het dagelijks bestuur uitoefenen indien er meerder zijn

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om elke handelingen van bestuur en beschikking te stelten die de vennootschap aanbelangen.

.De vennootschap wordt in alle akten daarinbegrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd door een zaakvoerder, indien hij alleen is of door elke zaakvoerder, indien er meerdere zijn.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaten

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, op de laatste vrijdag van de maand maart, om elf uur.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvol=gende werkdag, de zaterdag uitgzonderd.

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moet elke vennoot, binnen een termijn van vijf vrije dagen voor de datum van de vergadering, de zaakvoering door een geschrift (brief of volmacht) informeren nopens zijn inzicht aan de vergadering deel te nemen en te melden voor hoeveel aandelen hij aan de stemming wenst deel te nemen, indien de zaakvoering dit vereist.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de vergadering door een mandataris.

Echter, worden de minderjarigen, de onbekwaamver-klaarden en de onbekwamen in het algemeen, vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegewoordigers ; elke echtgenoot kan zich laten vertegenwoordigen door zijn medeëchtgenoot.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en naakte-eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schulde=naars moeten zich laten vertegenwoordigen door één en zelfde persoon.

De zaakvoering mag de formule der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de haar aangeduide plaats vijf volle dagen voor de vergadering.

Indien de vennootschap slechts een vennoot telt, dan mag deze laatste de machten door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering niet delegeren.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op ééeendertig december van ieder jaar.

De netto jaarlijkse winst van de vennootschap wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen. Van de netto-winst wordt ten minste vijf ten honderd voorafge-nomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de bestemming van beslist mits

naleving van de voorschriften gesteld door de wet met dien verstande dat elk aandeel recht heeft op een gelijk

deel bij de winstverdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de sommen daartoe nodig, dient het netto aktief vooreerst tot terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag van de vennootschapsaandelen.

Indien al de aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande-lijke terugbetalingen in speciën tenvoordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

worden als eerste zaakvoerder(s) benoemd:

1.De Heer Christoph REMMERY, die aanvaardt.

2.Deheer Edwin Erwin BAUERMANN-ROOS, geboren te Krefeld (Duistland) op 18 februari 1961, wonende te Dillingen an der Donau Schretzheim am Egaukanal, 8(Duitsland).

zij zullen niet als statutaire zaak-voerder(s) beschouwd mogen worden.

Voor het geval dat de opgerichte vennootschap het mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een andere vennootschap aanvaardt, zal zijn vaste vertegenwoordiger de heer Christoph REMMERY, voornoemd, die aanvaardt.

MQavtibe Qa si. -





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GRUNBECK BELGIUM

Adresse
INDUSTRIEWEG 122/A/1 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande