GRUTHUUSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRUTHUUSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 408.315.659

Publication

06/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

motl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te raken kopie

na neerlegging ter griffie van d« ákté F!E RECN k 1.\NK

-JAN KOOPHANDEL

*izooa)sa* 1 111



a



Voc behou aan I Belgi Staats

2 6. 12, 2011

DEN DERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0408.315.659 Benaming (voluit) : GRUTHUUSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Oude Molenstraat 94 te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op vijftien november tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

I. a/ De voorzitter van de algemene vergaderingen van alle bij de fusie betrokken vennootschappen geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "GRUTHUUSE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIJK" door fusie overgenomen worden door de naamloze vennootschap "BERS".

b/ De algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap "GRUTHUUSE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIJK" keuren het fusievoorstel goed en besluiten de betrokken vennootschappen te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "BERS".

2. a/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BERS" keurt het fusievoorstel goed en besluit !; over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "GRUTHUUSE". Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "GRUTHUUSE" met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de naamloze vennootschap "BERS" houdster is van alle aandelen van de overgenomen naamloze

vennootschap "GRUTHUUSE", worden de aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "GRUTHUUSE" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en elf, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. b/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze vennootschap "GRUTHUUSE", zoals onder punt B hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap,; de naamloze vennootschap "BERS".

ij3. De vermogenstoestand van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "GRUTHUUSE", ;l

blijkt uit de tussen-tijdse staat van activa en passiva opgemaakt per dertig juni twee duizend en elf.

4. a/ Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en elf met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening ijvan de overnemende vennootschap.

b/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens hun activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschappen te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, hun boekhouding,:;

hun cliënteel, kortom alle immateriële bestand-delen eigen aan hun onderneming en verbonden met hun :

i handelszaak.

c/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschappen hebben aangegaan evenals de intellectuele eigendom van de overgenomen vennootschappen en aile daaraan verbonden rechten.

d/ Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid en tegenover

haar eigen organen, aangestelden, personeel en aandeelhouder/vennoot, gaan onverkort over op de

overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat, met uitzondering

Op de laatste blz. van Luik} vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c-'"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

voor wat betreft de overgang van de intellectuele eigendom, enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschappen, omvat-tende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de over-nemende vennootschap op haar zetel bewaard.

e/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

f/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen verbonden aan hun handelszaak.

5. De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen ven-nootschappen als hiervoor omschreven worden in de boek-houding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennoot-schappen, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

6. De voorzitter van de algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verzoeken mij,

notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen als

de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd,

de overgenomen vennootschappen op heden ophouden te bestaan.

7. De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen naamloze vennootschap "GRUTHUUSE" en het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIJK". De vergadering van de overnemende vennootschap besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de bestuurders/zaakvoerder van de overgenomen vennootschap-pen voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend en elf tot en met heden.

8. De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de bestuursorganen of hun gedelegeerde van de overnemende vennootschap om de registers van aandelen van de overgenomen vennoot-schappen aan te vullen met de vermelding "VERNIETIGD" op elke bladzijde;

9. De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemings-loket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Gent, Kortrijkse-steenweg 1146:

Mevrouw Sarah Verkimpe.

Mevrouw Myriam Dietens.

Mevrouw Liesbeth De Bruyne.

10. De notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "GRUTHUUSE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIJK" door de naamloze

vennootschap "BERS" verwezenlijkt is en dat de naamloze vennootschap "GRUTHUUSE" en de besloten j

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIJK" definitief opgehouden hebben te bestaan.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato vijftien

november tweeduizend en elf.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste piz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van " kte

111

11

b~

E St

11152930*

2 SEP 2011

DENDERMONDE

ri

Ondememingsnr : 0408.315.659

Benaming

(voluit) : GRUTHUUSE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Molenstraat 94, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : MEDEDELING - NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

Fusievoorstel voor fusie door overneming:

door de naamloze vennootschap "GERS", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Oude Molenstraat 94, 0438.099.510, RPR Dendermonde;

van de naamloze vennootschap "GRUTHUUSE", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Oude Molenstraat 94,

0408.315.659, RPR Dendermonde;

en

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIJK", met zetel te 9160 Lokeren,

Kasteeldreef 55, 0896.702.543, RPR Dendermonde.

Voor "GRUTHUUSE" NV

Jan DE BACKER

gedelegeerd bestuurderr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 06.06.2011 11156-0284-022
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 07.07.2010 10292-0486-020
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 05.06.2009 09205-0374-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 25.06.2008 08275-0107-012
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 19.06.2007 07230-0389-013
06/04/2007 : AN187549
22/03/2007 : AN187549
04/07/2006 : AN187549
23/06/2005 : AN187549
04/10/2004 : AN187549
04/07/2003 : AN187549
13/06/2002 : AN187549
23/06/1994 : AN187549
01/01/1993 : AN187549
01/01/1988 : AN187549
11/06/1987 : AN187549
01/01/1986 : AN187549

Coordonnées
GRUTHUUSE

Adresse
OUDE MOLENSTRAAT 94 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande