GS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 515.987.936

Publication

06/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 09S . (152g9-.0S-5 ,

Benaming

(voluit) (verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Kleimoer 14 - 9030 Mariakerke (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Zijn verschenen

Batsleer Koen geboren op 13/11/1975 te Gent, wonende te Voorhavenlaan 33 B1110  9000 Gent; (NN 75,11.13.189-06) en Batsleer Bart geboren op 21/04/1977 te Gent wonende te Bosakkers 38  9080 Lochristi.;

(NN 72.04.21.335-90)

Met als doel het oprichten van een vennootschap. Ze komen als volgt overeen;

Naam: Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming

UGS'r

Maatschappelijke zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kleimoer 14  9030 Mariakerke en kan bijl eenvoudige beslissing van de werkende vennoten of zaakvoerders worden verzet.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-aan- en verkoop van allerlei soorten goederen algemeen assortiment, zowel in het binnenland als in het buitenland

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen , onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende of onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik, Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

2 5 FEB. 2943

RSCHTBIreftedAN

KOOPHA:\:D>ÿL TF CT

GS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteit attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap zal eveneens alle financiële, onroerende en roerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met en of meerdere van haar activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal: De heer Batsleer Koen brengt in de vennootschap een som ter grootte van 1.000,00 euro die gestort werd op rekening van de vennootschap in oprichting. Hij heeft hierdoor recht op 100 aandelen en de heer Batsleer Bart brengt in de vennootschap een som ter grootte van 1.000,00 euro in die gestort werd op rekening van de vennootschap in oprichting. Hij heeft hierdoor recht op 100 aandelen

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 2.000,00 euro verdeeld in 200 aandelen.

Boekjaar. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2014.

Algemene Vergadering: de algemene vergadering der aandeelhouders vindt plaats op 21 mei van elk jaar om 18 uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag is, dan op de eerst volgende werkdag.

Overgangsbepalingen

Conform artikel 60 van het wetboek van vennootschappen worden alle handelingen gesteld vanaf 1 januari 2013 door beide oprichters voor rekening van de vennootschap in oprichting bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Benoemingen:

Worden benoemd tot zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

Dhr. Batsleer Koen, voornoemd

Dhr. Batsleer Bart, voornoemd

Zij aanvaarden hun mandaat.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht voor he vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondememingsloket en het B1 W nummer aan Van Coile& Partners cvba Boelenaar 1 9031 Drongen BE 0443.127.375 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Gedaan te Mariakerke. op 15/02/2013

Oprichter Oprichter

Batsleer Koen Batsleer Bart

Samen hierbij neergelegd de geregistreerde oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GS

Adresse
KLEIMOER 14 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande