GS BOUWTEAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GS BOUWTEAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.945.415

Publication

08/04/2011
ÿþmod 2.1

Iffl~ s D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iios3sae

Oudenaarde

2 9 HAARI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : p$ 3 4-. c5 4- S. Lt--1 S

Benaming : GS BOUWTEAM

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bunderstraat 37

9770 Kruishoutem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg,

ondergetekend, op 23 maart 2011, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. 1. De Heer SCHUDDINCK, Gunther Elly Kitty, wonende te Kruishoutem, Bunderstraat 37, met nationaal

nummer: 82.03.02-107.24.

2. Mevrouw MARTENS, Stefanie wonende te Kruishoutem, Bunderstraat 37, met nationaal nummer:

84.03.06-088.62.

onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

H. De vennootschap als naam heeft : GS BOUWTEAM.

HI. De zetel gevestigd is te Kruishoutem, Bunderstraat 37. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst

worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap aIs doel heeft :

1) Het verrichten in binnen- en buitenland van alle handelingen betrekking hebbende op goederen, onroerend van nature, bij inlijving of bij bestemming of roerende goederen afkomstig daarvan, alsook van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard, die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals, ten titel van voorbeeld, het aankopen, verkavelen, ruilen, opschikken, huren (gemeubeld of ongemeubeld), vervreemden en vestigen van alle welkdanige zakelijke rechten, beheren, omvormen, bouwen en afbreken van onroerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, studie van onroerende verhandelingen, alle private en publieke aanneming van werken, enzovoort.

2) Het uitvoeren van algemene private en openbare bouwwerken zoals onder andere het oprichten van woningen, appartementsgebouwen en alle andere gebouwen, alsook alle veranderingen en herstellingswerken aan gebouwen.

Tevens zal de vennootschap kunnen optreden als algemene aannemer in die zin dat zij alle metsel- en betonwerken en schrijn- en timmerwerken zelf uitvoert of laat uitvoeren en de overige bouw- en afbouwwerken geheel of gedeeltelijk ofwel zelf uitvoert ofwel door één of meer onderaannemers laat uitvoeren onder haar leiding en verantwoordelijkheid.

3) Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht ; deze audit-, consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen, en dit op alle niveau's van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

4) Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

5) Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten ; de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen.

6) Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen, voor zover het geen activiteiten betreffen die onder toezicht staan van of moeten worden goedgekeurd door de Bankcommissie (CBFA).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of fmanciële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00,-EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt :

a) De Heer Gunther SCHUDDINCK, voornoemd, negentig (90) aandelen, hetzij voor ZESTIENDUIZEND ZEVENHONDERD VEERTIG EURO (16.740,00,-E) ;

b) Mevrouw Stefanie MARTENS, voornoemd, tien (10) aandelen, hetzij voor DUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG EURO (1.860,00,-E),

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld gedeeltelijk volstort tot beloop van één derde, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00,-EUR) beschikt.

Alle aandelen worden aldus volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op drieëntwintig maart tweeduizend en elf en zal eindigen op

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste vrijdag van de maand juni van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslissen met éénparig

goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk : de Heer Gunther SCHUDDINCK,

voornoemd.

De Heer Gunther SCHUDDINCK heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Luc DEHAENE, Geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 23/03/2011;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15638-0140-017
22/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GS BOUWTEAM

Adresse
BUNDERSTRAAT 37 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande