GT-VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GT-VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.572.793

Publication

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.01.2014, NGL 18.03.2014 14067-0301-011
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.01.2013, NGL 22.02.2013 13045-0601-011
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.01.2012, NGL 31.01.2012 12022-0331-013
08/03/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0 873.572.793

Benaming

(voluit) : GT-VASTGOED'

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9810 Nazareth, Huisepontweg 47

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaalverleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 22 februari 2011, blijkt dat :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist tot omzetting van de bestaande vennootschap in een Besloten Vennootschap metTij

Beperkte Aansprakelijkheid.

Verslagen overeenkomstig artikel 777 en 778 van het wetboek van vennootschappen :

-Het verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur

- Het verslag opgemaakt door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA;

Dujardin & Partners, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

e "Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto  actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van actief en passief per 31 december 2010 dat de raad van bestuur van

yq NV GT  VASTGOED heeft opgesteld met een balanstotaal van 944.324,50 EUR en een netto  actief van

420.952,20 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto  actief heeft: plaatsgevonden.

Het netto  actief van de vennootschap bedraagt 420.952,20 EUR en is hoger dan het maatschappelijk: 0

N kapitaal dat 375.000,00 EUR bedraagt.

ó Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap t.b.v. 375.000,00 EUR is voldoende als minimumkapitaal;

o voor een BVBA.

o Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van; vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV GT  VASTGOED naar BVBA en het mag niet voor; andere doeleinden gebruikt worden.

Omzetting:

e De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen en een besloten vennootschap metet

i beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit, duur, het aantal, de personaliteit van de vennoten, de maatschappelijke zetel en het maatschappelijk doel blijven onveranderd, onder voorbehoud van de wijzigingen. die vandaag door de vergadering werden goedgekeurd.

Alle verrichtingen die vanaf 31 december 2010 werden gedaan door de Naamloze Vennootschap worden:

Tij verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid,

pq voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap;

met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "GT-VASTGOED"

Artikel 2. ZETEL. De zetel vande vennootschap is gevestigd te 9810 Nazareth, Huisepontweg 47

Artikel 3. DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en,

et voor eigen rekening:- alle onroerende verrichtingen, namelijk: huren, verhuren, aan- en verkopen van alle:

onroerende goederen, zowel in binnen- als in buitenland, het uitvoeren en laten uitvoeren van alle: verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoveniersbedrijven, alle: beheer van onroerende goederen;- het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de makelaardij en de tussenhandel in het algemeen;- het verlenen van: adviezen zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied; de organisatie van bedrijven,: alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven; de vennootschap mag borg staan voor derden; alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name aankoop, verkoop,: ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, en valorisatie van onroerende goederen van alle;

aard, incluis het optreden al vastgoedmakelaar onder voorwaarde van het bekomen van de noodzakelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111t10111(11,1111)I110,1101

Vol

behoi aan Berg Staat:

z b FEB. Mil,

REC~+;-6: .tVri VAN

KO(:fl'HAeWl'lF: GENT ,



~" e

Voorbehouden sen het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

erkenning en inschrijving;Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consultingwerkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan welkdanige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigd-heden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het; uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.- Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.- De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende ; goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden.Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onder aanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waar-borg van verbintenissen van derden borg steilen, onder' meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handels-'zaak

Artikel 5.- KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 375.000,00 ( driehonderd vijfenzeventigduizend euro)

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand januari om zestien (16) uur.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar

Artikel 25.- WINSTVERDELING. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Benoemingen

De vergadering aanvaardt het ontslag en verleent kwijting zonder voorbehoud aan de Raad van Bestuur en gedelegeerd bestuurder in de voormalige Naamloze Vennootschap.

De vergadering beslist tot zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur, met de bevoegdheden voorzien in de statuten, De Heer GOEMINNE Tom, geboren te Gent op 22 januari 1983, identiteitskaartnummer 220 0047720 32, nationaal nummer 93.01.22.267-47, ongehuwd, woonachtig te Middelkerke, Zeedijk 145/904

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verleent

- Elke machtiging aan de zaakvoerder, of één van zijn aangestelden, voornoemd, om de voorgaande beslissingen uitte voeren

- Volmacht tot coordinatie van de statuten wordt verleend aan ondergetekende notaris

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegá e`Scp ditié=riersideaad van bestuur - verslag bedrijfsrevisor

=s#q~r

~ yti~ .. ~

t;~

ro-

O

~

~

o)n(en)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. h

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwe e .een

" Verso : Naam en handtekening

08/03/2011
ÿþ MM 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II Oh1 1 IIII I I I I III1111

*11036601*

t bel

Bc Sta

NEERGELEGD FEB. 2011

R. t " . C. + . T t ; :,s N tt VAN Kt7C}P's,l:iN13tpti» CENT

Ondememingsnr : 0 873.572.793

Benaming

(voluit) : GT-VASTGOED'

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Huisepontweg 47

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaalverleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 22 februari 2011, blijkt dat : SPLITSING - VERMOGENSOVERGANG

de vergadering beslist tot de splitsing van de bedrijfstak 'Beheer van onbebouwd onroerend goed' met alle rechten en plichten over te dragen op de nieuw op te richten vennootschap volgens de modaliteiten; vastgesteld in het splitsingsvoorstel.

Het besluit van de bedrijfsrevisor de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, wordt hierna letterlijk' weergegeven:

CONCLUSIES OVER DE INBRENG IN NATURA

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA GIMMO INVEST; middels partiële afsplitsing van de bedrijfstak "beheer van onbebouwd onroerend goed" van de NV GT -; INVEST, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA GIMMO INVEST, kan ik besluiten dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der.. i bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten

" vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV GT  VASTGOED volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het" :

aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders' van de NV GT  VASTGOED bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze: methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verbeterd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet'. overgewaardeerd is. Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV GT  VASTGOED volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe leidt tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 323.725,02 EUR, bestaande uit geplaatst. kapitaal voor een bedrag van 326.051,61 EUR, verminderd met 2.326,59 EUR overige eigen; vermogensbestanddelen. Op het onderliggend onroerend werd een inschrijving genomen in het voordeel van de NV KBC bank. Het expliciet akkoord van de bank werd op datum van verslag nog niet bekomen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 100 aandelen zonder vermelding van nominale; waarde van de op te richten vennootschap, toegekend aan de aandeelhouders van de NV GT -- VASTGOED in verhouding van 1 aandeel van de verkrijgende vennootschap voor 1 aandeel van de partieel te splitsen vennootschap.

ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

Inbreng in de op te richten vennootschap "GIMMO INVEST""

De activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "beheer van onbebouwd onroerend goed" welke in de op te richten vennootschap "GIMMO INVEST" worden ingebracht, naar aanleiding van de overgang; onder algemene titel van een deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, zijn bepaald in het; splitsingsvoorstel en in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Gemeente Haaltert - eerste afdeling

Percelen grond, zonder de opstallen, gelegen aan de Stationsstraat 86-88 gekend volgens titel ten kadaster sectie B, deel van nummers 317K, 3171G, 3171L, 317/H en nummer 318/D en thans gekend ten kadaster sectie: B, deel van nummer 317/S en deel van nummer 318/D, met een totale oppervlakte van dertig aren:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het'' Belgisch Staatsblad

éénnennegentig centiaren ( 30 a 91 ca) zoals blijkt uit het metingsplan opgemaakt door de Heer De Rouck Willy, Beëdigd landmeter, te Haaltert in datum van 7 oktober 2010, aangeduid als de loten I en Il, KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist om het bestaande maatschappelijk kapitaal van ¬ 375.000,00 als gevolg van de vermogensovergang in het kader van voormelde partiële splitsing te verminderen met ¬ 326.051,61 om het te brengen op ¬ 48.948,38 (achtenveertigduizend negenhonderd achtenveertig euro achtendertig cent)

" De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder' vemie-'ti-'ging van aandelen.

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal, als gevolg van de vermogensovergang in het kader van voormelde partiële splitsing.

Artikel 5 (vijf) van de statuten wordt dan ook als volgt aangepast:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 48.948,38 (achtenveertigduizend negenhonderd achtenveertig euro achtendertig cent)

Het wordt vertegenwoordigd door 100( honderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-verslag raad van bestuur - verslag bedrijfsrevisor, C~jvCV.ca~j.L~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.01.2011, NGL 24.01.2011 11013-0321-010
20/01/2011
ÿþMoy 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rta,r~r

l

Ondernemingsnr : 0873.572.793

Benaming

(voil.'it) : GT - VASTGOED

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Huisepontweg 47 te 9810 Nazareth

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel Partiële Splitsing

IIIIII

" iioioias

1 ti 1~'~. L~ º%~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing dd. 27 december 2010 van de NV GT - VASTGOED door inbreng van een deel van het actief en passief van de NV GT - VASTGOED in een nieuw op te richten vennootschap.

Vandenheede Rita

Bestuurder

Goeminne Tom

Bestuurder

Goeminne Noël

Bestuurder

.

Op de laatste blz. van Luik S versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 3nstrusnenterende notaris. hetzij van Je perso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2011
ÿþ Mac:, 2.1

Lul In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 1 JAN. 2011

RRCi i ien:eV Ati

KOOPHA i'{: CCN

" iioiioae

Ondernemingsnr : 0873572793

Benaming

(voluit) : GT-VASTGOED

Voor. behoud

aan he

Selgisc Staatsba

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HUISEPONTVVEG 47, 9810 NAZARETH

Onderwerp akte : HERBENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 4.01.2011 blijkt dat met éénparigheid van; stemmen werd beslist de raad van bestuur te herbenoemen voor een termijn van zes jaar, eindigend bij dei algemene vergadering van 2017:

- de heer Goeminne Noël, wonende te 9810 Nazareth, Huisepontweg 47 : bestuurder

- mevrouw Vandenheede Rita, wonende te 9810 Nazareth, Huisepontweg 47 : bestuurder

- de heer Goeminne Tom, wonende te Zeedijk 145, bus 904, 8430 Middelkerke: bestuurder

De raad van bestuur, onmiddellijk daarop bijeengekomen, heeft beslist de heer Goeminne Noel te

benoemen tot gedelegeerd bestuurder, welke zijn mandaat heeft aanvaard.

Gedaan te Nazareth op 4/1/2011

Goeminne Noel

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoço)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.01.2010, NGL 27.01.2010 10024-0390-010
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.01.2009, NGL 12.02.2009 09042-0049-011
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 18.01.2008, NGL 24.01.2008 08022-0145-010
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 19.01.2007, NGL 01.02.2007 07041-0663-011

Coordonnées
GT-VASTGOED

Adresse
HUISEPONTWEG 47 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande