GUCLIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUCLIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.004.149

Publication

30/11/2012
ÿþMod Wort) 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

2 1 Nov 2012

DENDERMONDE



Luik B



*12194252* INI

V beh IN

aa

Bel Stae

Ondernemingsnr. : 0863.004.149

Benaming

(voluit) : GUCL1N in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogenakkerstraat 19, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG VEREFFENAAR - SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden op 16 november 2012, blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft:

Eerste beslissing.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag verwijzen naar de boeken, bescheiden en andere geschriften van de vennootschap, daar de passiva en activa van de vennootschap en de rechten en plichten eraan verbonden, volledig worden overgenomen door de vennoten die hierbij verklaren alle schulden en lasten van de vennootschap aan te zuiveren en eventuele vorderingen te Innen.

Het plan van de verdeling van de activa werd goedgekeurd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel Dendermonde van tweeëntwintig oktober tweeduizend en twaalf onder nummer B/170/12.

Vervolgens beslist de vergadering tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheid van haar vereffening,

Tweede beslissing,

De vereffenaar, de heer Guy PEIRSMAN, voornoemd, wordt met ingang van heden, zestien november tweeduizend en twaalf, ontslagen uit zijn functie. Hem wordt volledige kwijting verleend over zijn mandaat. Derde beslissing.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste zeven jaar bewaard worden door de heer Guy PEIRSMAN, wonende te 9140 Temse, Hogenakkerstraat 19.

,Tielrode, 16 november 2012. De voorzitter en vereffenaar, PEIRSMAN Guy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2012
ÿþ'12090356

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r_

1jr,14

0 MEI 2012

ae4DERM03,Ii7)~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsar: 0863.004.149

Benaming

(voluit) : GUCLIN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogenakkerstraat 19 te 9140 TEMSE-TIELRODE

(volledig adres)

Onderwer. akte : Buitengewone algemene vergadering: ontbinding en in vereffeningstelling UITTREKSEL: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 28 maart 2012, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten venngotschap met beperkte aansprakelijkheid " GUCLIN ", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse deelgemeente Tielrode, Hogenakkerstraat, 19. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer BE 0863.004.149.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op zeventien januari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht juli tweeduizend en elf onder nummer 20110708-0150325 en waarvan de statuten niet meer werden gewijzigd tot op heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen. genomen

EERSTE BESLISSING:

De vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder op 02 maart 2012, samen met de staat van actief en passief opgemaakt per 31 december 2011.

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering neemt kennis van het controleverslag opgemaakt op 15 maart 2012 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap Parmentier Guy bedrijfsrevisor; bedrijfsrevisoren-kantoor, gevestigd te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei, 12, met mandaatdrager de heer. Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, omtrent de staat van actief en passief per 31 december 2011.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

Besluit

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " GUCLIN " kan ik verklaren dat

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de, toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de. solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand; van de vennootschap op datum van 31 december 2011.

De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 december 2011 van genoemde; vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 147.587,60 EUR volledig en', getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit,

Op de laatste blz. von Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

r

f

r

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 15 maart 2012.

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder getekend : Guy Parmentier, bedrijfsrevisor,

DERDE BESLISSING:

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUCLIN" met zetel te 9140 Temse deelgemeente Tielrode, Hogenakkerstraat, 19, voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden, dit onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Dendermonde van de benoeming van hierna gemelde vereffenaar, zoals vermeld onder de vierde beslissing, van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen van onderhavige buitengewone vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van hierna gemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge VIERDE BESLISSING:

1. De vergadering besluit als vereffenaar te benoemen

- De heer Guy Peirsman, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

2. De vergadering besluit dat er geen commissaris wordt aangeduid;

3. AI dan niet afzonderlijk handelend, heeft de vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door het artikel 181 en volgende van het Wetboek Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap ten gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder td ontslaan van de verplichting'om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Hij zal derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden,

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zullen moeten verantwoorden,

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd,

VIJFDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna

vermelde niet-statutaire zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is

De heer Guy Peirsman, voornoemd,

De vergadering geeft hem kwijting voor zijn mandaat;

ZESDE BESLISSING

ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten ais volgt te wijzigen

- De eerste en tweede zin van artikel 1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende

tekst :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar

benaming luidt :" GUCLIN ".

- De tekst van artikel 4 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

De vennootschap bestaat met ingang van 28 maart 2012, enkel nog voor haar vereffening,

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van, de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLISSING

Een bijzondere volmacht voor onbepaalde duur, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan AC S . Accountants, vertegenwoordigt door mevrouw Marleen Havermans, accountant-belastingconsulent, gevestigd te Ravels, Grote Baan 201 en haar aangestelden, mandatarissen of lasthebbers, om alle nodige formaliteiten te ' vervullen betreffende het tekenen en neerleggen van alle verklaringen op de griffie en of bij de Kamer van Koophandel, de inschrijving van de vennootschap bij de btw administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket en alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, " inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dat voor de voorgaande en huidige beslissingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoiirdineerde statuten. ent. Von o vQ- oitQ.t c J bce_rit,L vatt- (,(sic &w' y,

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 03.05.2012 12103-0322-011
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 07.07.2011 11257-0451-010
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.03.2010, NGL 14.06.2010 10168-0463-011
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.03.2009, NGL 11.05.2009 09139-0153-010
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.03.2008, NGL 24.04.2008 08113-0089-010
30/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.03.2007, NGL 25.04.2007 07123-0250-012
13/04/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.03.2005, NGL 07.04.2005 05110-2352-011

Coordonnées
GUCLIN

Adresse
HOGENAKKERSTRAAT 19 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande