GUIDING TRANSITION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUIDING TRANSITION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.721.087

Publication

29/10/2012
ÿþ htod war,! St.t

a,~ii efeâ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*1217813* 1 111

vr behr aar Bel Staa

NEERGELEGD

2112

rir VAN

KOOPHA\'L E GENT

Ondernemingsnr : d$

Benaming

(voluit) : GUIDING TRANSITION

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9040 Gent, Toekomststraat 59

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David Cottenie op 10 oktober 2012 werd door: De heer DE KEYSER Wim Albert Mark, geboren te Eeklo op 31 oktober 1974, in huwelijk met mevrouw Matthys Sophie Thérèse Hilda, wonend te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Toekomststraat 59 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de benaming "GUIDING TRANSITION" waarvan het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) is volledig geplaatst en volledig onderschreven in speciën door de oprichter, in ruil waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen werden toegekend. Op deze aandelen werd een totaal bedrag gestort in speciën van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank, agentschap Gent, Belfortstraat, met als nummer 363-1109340-88, zodat de vennootschap op heden beschikt over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Een attest van deze deponering in datum van 8 oktober 2012 werd door de oprichter aan ondergetekende notaris overhandigd. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De oprichter verklaart bij toepassing van artikel zestig Wetboek van Vennootschappen, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUIDING TRANSITION", alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en twaalf.

STATUTEN

TITEL EEN: VORM-NAAM-DUUR-ZETEL-DOEL

Artikel 1, Vorm-Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zij draagt de benaming: "GUIDING TRANSITION".

Artikel 2. Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3, Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Toekomststraat 59,

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of als tussenpersoon, zowel in België als in het buitenland:

-Het begeleiden van personen bij een transitie in de persoonlijke levenssfeer en/of in de professionele context. (Personal, Business and Career coaching).

-Het ondersteunen van de ontwikkeling met behulp van allerhande interventies en tools.

-De doorlichting van personen, omvattend onder meer: assessment, competente screening, interviewing en testing van kandidaten voor specifieke jobs en/of voor specifieke opdrachten.

-Het aanleren van technieken voor persoonlijke efficiëntie, effectiviteit en groei.

-De begeleiding van managers en/of leaders met de doelstelling hun teams beter te leiden.

-Het begeleiden van teams met het oog op de verbetering van de effectiviteit, de teamgeest, de dynamiek en de resultaten.

-Het vergroten van de inzichten in het functioneren van teams met behulp van bijzondere technieken en tools.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De ontwikkeling van teams in het algemeen op allerlei vlakken.

ti -Het begeleiden van veranderingstrajecten met impact op de strategie, de structuur, de processen en/of de

wa mensen.

-De verbetering van 1-IR processen.

-Het ontwikkelen en uittekenen van juiste structuren, het definiëren van de rollen en het verzorgen van de

staffing.

-Het begeleiden van de implementatie van nieuwe organisaties.

-Het verstrekken van adviezen met betrekking tot diverse strategische richtingen.

-Het introduceren van een innovatieve cultuur en organisatie.

-Het verstrekken van algemeen HR advies met betrekking tot de hierna vermelde basisprocessen:

Compensation and Benefits (Reward, Base Pay, Incentives, STI/LTI); Leaming & Development (Strategie,

programma's, specifieke oplossingen); Performance Management (Strategic alignment); Industrial relations

(advies en frontfine support); Talent management; Diversity and inclusion).

-De recrutering en selectie van profielen in de markt.

-Het helpen definiëren, opmaken en implementeren van Strategische plannen.

-Het algemeen HR advies.

-Het tewerkstellen van personen voor specifieke projecten en opdrachten (interim opdrachten en

detacheringsopdrachten).

-Het tijdelijk, zowel op korte als op langere termijn, ondersteuning verlenen voor specifieke opdrachten.

-Het organiseren van evenementen, seminaries en reizen voor personen, teams en organisaties, met een specifieke doelstelling naar ontwikkeling en netwerken.

-Het organiseren van netwerkavonden en seminaries.

-De algemene of meer specifieke ondersteuning van organisaties die in de periferie van de activiteiten van de vennootschap werkzaam zijn.

-Het ontwikkelen en de commercialisatie van producten, tools en inhoudelijk materiaal in verband met de voormelde activiteiten.

Deze opsomming is niet beperkend.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen 1n, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

TITEL TWEE: KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro. (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

TITEL DRIE: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING,

Artikel 14. Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een

vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Ber isdh Stà tsblad

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 15. Bevoegdheden en vertegenwoordiging

ieder zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor alle authentieke akten, voor alle handelingen met betrekking tot onroerende goederen, leningen en kredieten, de handtekening van twee zaakvoerders noodzakelijk zijn. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt, De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze bijzondere volmachten dienen beperkt te worden tot een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. ingeval het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door meer dan één zaakvoerder, vormen deze een college, dat beslissingen dient te nemen met gewone meerderheid van stemmen, zonder dat dit afbreuk doet aan de hiervoor vermelde individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid van elke zaakvoeder,

TITEL VIJF: DE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden

bijeengeroepen op dertig juni om twintig uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

TITEL ACHT: BOEKJAAR  WINSTVERDELING  INKOOP EIGEN AANDELEN

Artikel 35. Boekjaar,- Jaarrekening Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Artikel 36. Vorming van een reservefonds

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. OVERGANGSBEPALINGEN EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien. (31.12.2013).

DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op dertig juni tweeduizend en veertien om twintig uur, ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot niet-- statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer De Keyser Wim, voornoemd. De aldus benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

COMMISSARIS Er wordt geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Gents Adviesbureau" met zetel te 9000 Gent, Kasteellaan 50, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Rudi Pauwels, alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket, de kas voor zelfstandigen en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

(getekend) D Cottenie, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GUIDING TRANSITION

Adresse
TOEKOMSTSTRAAT 59 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande