GUNBAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUNBAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.737.726

Publication

22/02/2013
ÿþ mod 11.1

'' Luik B _' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uhl







*13032010*



Ondememingsnr : BE0460.737.726

Benaming (voiuit) : GUNBAS

(verkort) :

1 z FUI. 2013

Rl t'ti I 1" illK 1'tN

KOOI?I:{ iNDt:i. Tr GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groot Kapitellei 7

9940 Evergem (Ertvelde)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging -statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 29/01/2013 blijkt dat: de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GUNBAS volgende besluiten en statutenwijziging goedkeurde :

1. Omzetting van het kapitaal van Belgische frank naar Euro.

De vergadering, na beraadslaging, besluit het kapitaal van de vennootschap om te zetten van Belgische. Frank naar Euro om het te brengen op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01 EUR);

2. Voorafgaande verslagen.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoot, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaart een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:  het verslag opgesteld door de Heer Luc Criel, bedrijfsrevisor, zaakvoerder-vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Roels, Criel & Ce°" bedrijfsrevisoren te 9270 Laarna (Kalken), Vaartstraat 105, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusie van het verslag van de Heer Luc Crier, voornoemde bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, wordt hierna letterlijk weergegeven:

«BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA GUNBAS bestaat uit inbreng van aandelen voor een bedrag van 447.187,82 EUR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden , zijn we van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura van de beschreven aandelen met een inbrengwaarde van 447.187,82 EUR

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen; de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng ln natura bestaat in toekenning van 223 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GUNBAS, zonder vermelding van nominale waarde. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat onderhavig verslag uitsluitend werd opgemaakt in toepassing van artikel 313 van de Vennootschapswetgeving en geenszins kan worden aangewend voor andere doeleinden.

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Kalken, 10 januari 2013

BV o.v.v. BVBA Roels, Criel & C°

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Luc Crie!

Bedrijfsrevisor»

-- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij gevoegd blijven en door mij notaris bewaard wordt, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

3. Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vierhonderdzevenenveertigduizend honderdzevenentachtig euro tweeëntachtig cent (¬ 447.187,82) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01) op vierhonderdvijfenzestigduizend zevenhonderdnegenenzeventig euro drieëntachtig cent (¬ 465.779,83) te brengen door inbreng in natura door de heer Johan Heyse van

- tien (10) aandelen van de negentig (90) bestaande aandelen van de Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERENIGDE DOKLOODSEN EN BOOTMANNEN DE EENDRACHT gevestigd te 9000 Gent, Langerbruggestraat 111 met als ondernemingsnummer 0400.084.715,

- honderdvijfentwintig (125) aandelen van de duizend tweehonderdvijftig (1.250) bestaande aandelen van de naamloze vennootschap EENDRACHT CAB, gevestigd te 9000 Gent, Langerbruggestraat 111 met als ondernemingsnummer 0450.226.587.

- eenenzestig (61) aandelen van de duizend driehonderdtwintig (1.320) bestaande aandelen van de naamloze vennootschap EENDRACHT VERZEKERINGEN, gevestigd te 9000 Gent, Langerbruggestraat 111 met als ondememingsnummer 0429.190.257.

De in te brengen aandelen zijn, volgens verklaring van de inbrenger, in volle eigendom van de inbrenger en vrij van en onbelast met enige inschrijving of bezwaring met enigerlei in pandstelling of andere bezwarende verplichting. Zij zijn geen voorwerp van enige aandeelhoudersovereenkomst met recht van voorkeur.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van tweehonderddrieëntwintig (223) aandelen, zonder nominale waarde elk met een fractiewaarde van één/driehonderd drieëntwintigste (1/323ste) deel van het maatschappelijk kapitaal, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderdvijfenzestigduizend zevenhonderd negenenzeventig euro drieëntachtig cent (¬ 465.779,83) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door driehonderddrieëntwintig (323) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/driehonderddrieëntwintigtigste (11323ste) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

4. Kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen resultaten

De vergadering, na beraadslaging, besluit, het kapitaal te verhogen met vierendertigduizend tweehonderdtwintig euro zeventien cent (¬ 34.220,17) om het te brengen van vierhonderdvijfenzestigduizend zevenhonderdnegenenzeventig euro drieëntachtig cent (¬ 465.779,83) op vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) door incorporatie van overgedragen resultaten en zonder creatie van nieuwe aandelen.

5. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

De vergadering, na beraadslaging, besluit om artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten. Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt :

"Het volledige kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (ê 500.000, 00), verdeeld in driehonderddrieëntwintig (323) gelijke aandelen zonder aanduiding van (nominale) waarde en met stemrecht."

6. Aanpassing van artikel 14 van de statuten  benoeming statutair zaakvoerder.

De vergadering, na beraadslaging, besluit om artikel 14 van de statuten aan te passen aan :

1. het door de heer Johan Heyse ingediende ontslag als statutair zaakvoerder, aanvaard door de algemene vergadering de dato 30/06/2005, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato 29/07/2005, onder nummer 05110275 en de daaropvolgende herbenoeming van de heer Johan Heyse door de algemene vergadering de dato 0111012005, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato 28/10/2005, onder nummer 05154212.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch staatsblad

mod 11.1

De vergadering, na beraadslaging, besluit om de benoeming van de heer Johan Heyse tot zaakvoerder, opnieuw statutair in te bedden en bevestigt bijgevolg de heer Johan Heyse te benoemen tot statutair zaakvoerder.

2. het door Mevrouw Cremers Joséphine ingediende ontslag als zaakvoerder, aanvaard door de algemene vergadering de dato 2211211999, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato 29/11/2000, onder nummer 20001129-25.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

7. Aanpassing van de statuten ingevolge wetswijzigingen - update.

De vergadering, na beraadslaging, besluit, met eenparigheid van stemmen de statuten van de vennootschap aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen ingevolge recente wetswijzigingen en om ze te updaten:

- In artikel 1 van de statuten : schrapping van de tweede alinea.

- ln artikel 5-A van de statuten : vervanging van de bewoordingen "de artikelen 120 en 120 quinquies van de vennootschappenwet" door : het wetboek van vennootschappen.

- In artikel 5-B van de statuten : vervanging van de bewoordingen "artikel 122ter vennootschappenwet' door : de artikelen 316 tot en met 318 van het wetboek van vennootschappen. - In artikel 6 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "artikelen 124 bis en 48 van de vennootschappenwet" door : de artikelen 240 en 241 van het wetboek van vennootschappen. - In artikel 6 van de statuten : vervanging van de bewoordingen " register van vennoten" door register van aandelen.

- In artikel 10 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "artikel 128bis van de vennootschappenwet' door : artikel 321 en volgende van het wetboek van vennootschappen. - In artikel 14 van de statuten : vervanging van de eerste alinea door volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,"

In artikel 20 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "artikel 60 van de vennootschappenwet" door : artikel 259 van het wetboek van vennootschappen.

- In artikel 21 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "De artikelen 89 tot 101"door: De toepasselijke bepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen'.

- In artikel 22 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "De artikelen 66bis, 66ter en 66 quater door : De toepasselijke bepalingen (de artikelen 561 tot en met 567) voorzien in het Wetboek van Vennootschappen".

- In artikel 22 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "artikel 66bis, paragraaf 2, tweede lid" door : artikel 562, !id 1-3 van het Wetboek van Vennootschappen.

- In artikel 23 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "artikel 64 § één, lid één, vennootschappenwet' door : artikel 142 van het wetboek van vennootschappen.

- In artikel 24 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "artikel 65, derde lid, vennootschappenwet" en "artikel 65, 6°, Vennootschappenwet' door : het wetboek van vennootschappen.

- In artikel 26 van de statuten : vervanging van de tekst van artikel 26 van de statuten door volgende tekst :

"De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief."

- In artikel 29 van de statuten : toevoeging van volgende zinsnede na de tweede alinea :

"Deze antwoordplicht geldt slechts voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap."

sap de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y ,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- In artikel 29 van de statuten : toevoeging van volgende alinea na de laatste alinea :

"Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn."

- In artikel 29 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "artikel 128 quater Vennootschappenwet" en door : het wetboek van vennootschappen.

- In artikel 30 van de statuten : schrapping van de bewoordingen " die het in artikel 65, derde en vierde lid, Vennootschappenwet, bedoelde verslag moeten opstellen" .

- In artikel 31 van de statuten : vervanging van de bewoordingen "Vennootschappenwet° en door het wetboek van vennootschappen.

- In artikel 32 van de statuten : vervanging van de laatste alinea van artikel 32 van de statuten door volgende tekst

"Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst."

- Schrapping van de artikelen 34, 35 en 36 van de statuten en vervanging van ervan door volgende tekst :

Artikel 34

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zin inbreng.

Artikel 35

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld

indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzanden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 36 Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas In functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'S behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" 'Jour=

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een alkte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Eenieder die werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan we! wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen mag niet tot vereffenaar worden aangewezen, net zomin als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend. Tot die uitsluiting mag alleen worden besloten binnen een termijn van tien jaar, te rekenen van een definitief vonnis van veroordeling dan wel van het uitblijven van het tijdig rekening en verantwoording doen en tijdig afrekenen.

Tenzij de bevoegde rechtbank daartoe homologatie verleent, mag evenmin tot vereffenaar worden benoemd eenieder die failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen, alsook wie een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlik verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailieerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorste! van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

De vereffenaars beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Het batig saldo van de vereffening na betaling van alle schulden van de vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandeel vertegenwoordigd."

- ln artikel 38 van de statuten ; vervanging van de bewoordingen "Vennootschappenwet" en door `. het wetboek van vennootschappen,

- Aanpassing van artikel 39 van de statuten door het te vervangen door volgende tekst

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende BVBA, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschappen wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

8. Machten.

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coordinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake en geeft hierbij volmacht aan de zaakvoerder om op te treden in naam van de vennootschap voor alle verrichtingen in verband met het ondernemingsloket.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge













Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone Geassocieerd Notaris Te Eeklo 07/02/2013





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte ; Gecoördineerde statuten; Revisoraal verslag; Verslag zaakvoerder;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vaâr-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 29.08.2012 12519-0077-010
20/12/2011 : GE185384
01/07/2011 : GE185384
18/08/2010 : GE185384
01/09/2009 : GE185384
01/09/2008 : GE185384
28/08/2007 : GE185384
17/01/2007 : GE185384
01/09/2006 : GE185384
28/10/2005 : GE185384
29/07/2005 : GE185384
15/07/2005 : GE185384
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 10.07.2015 15292-0102-012
15/07/2004 : GE185384
11/08/2003 : GE185384
17/06/2003 : GE185384
17/07/2002 : GE185384
27/10/2000 : GE185384
29/10/1999 : GE185384
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 17.06.2016 16188-0181-012

Coordonnées
GUNBAS

Adresse
GROOT KAPITELLEI 7 9940 ERTVELDE

Code postal : 9940
Localité : Ertvelde
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande