GUSTARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUSTARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.443.549

Publication

18/10/2012
ÿþ141adNla¢d411

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 OKT. 2012

KEciiTBá.~` ~,-~,~.~

Ke7(~P ~nrr "

t

'

t1LlL11iiuu~u~~uu~~u~~

*iai~a4as

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Q % 't 44 g

Benaming

(voluit) : GUSTARE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9000 GENT, TWEEBRUGGENSTRAAT 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 5 oktober 2012, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Gustare, met zetel te 9000 Gent,

Tweebruggenstraat 11, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters

a) De heer SNOECK Frederick, geboren te Herk de Stad op 27 met 1974, wonende te 2811 Leest, Blaasveldstraat 22;

b) De heer LANGEROCK Alain Edgarci Yolande Jean Louis, geboren te Gent op 5 mei 1975, wonende te 9000 Gent, Tweebruggenstraat 11

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 20.000,00 Euro en werd volledig volstort.

Het kapitaal is samengesteld door Inbreng In geld. De gelden werden gedeponeerd bij FORTIS Bank op

rekeningnummer 001-6817575-06.

4. Boekjaar

Hat boekjaar loopt van 1 oktobertoten met30 septembervan hetnavolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot zal eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden ais volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzonder bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Werd ais zaakvoerder benoemd:

" De heer LANGEROCK Alain, voornoemd;

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -FRESNO", ondememingsnummer 0831.874.968, met zetel te 2811 Leest, Biaasveidstraat 22, opgericht bij akte verleden op 10 december 2010 voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRESNO" duidt de heer SNOECK Frederick, voornoemd, aan als vaste vertegenwoordiger. De zaakvoerders, aanvaarden deze aanstelling.

De opdracht, die niet bezoldigd Is, geldt veor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten Is aan elk van hen volledige vertegenwoordi-gingsbevoegdheld toegekend om namens de vennootschap op te treden In en bulten rechte. Zlj oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

7. Poe!

De vennootschap heeft tot doet:

Het produceren of laten produceren van producten zoals onder meer geschenkartikelen in de meest ruime

zin, gadgets, levensmiddelen in het algemeen en allerlei goederen die vrij verhandelbaar Zijn en het vermarkten

van deze producten in het binnen- en buitenland. De vennootschap handelt voor eigen rekening, In consignatie

in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste biz. van Lulk B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzlen van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

" ~ M fyy ~ ~ R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het oprichten van handelszaken om eigen producten of producten van derden te verkopen.

De in- en uitvoer van dergelijke goederen of bestanddelen waaruit de goederen bestaan.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Het participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken,

Het uitoefenen van alle activiteiten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo een activiteit deelnemen.

Het optreden als tussenpersoon inzake handelsaangelegenheden.

Adviesverlening en deelname in het management van bedrijven in het binnenland en buitenland.

Het houden en beheren van aandelen van een of meer vennootschappen, zonder het oog op de volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen.

De controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen.

Het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten.

Het borgstellen ten voordele van en of ten overstaan van derden met het oog op commerciële, financiële of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen.

Leningen verstrekken of voorschotten geven onder eender welke vorm of duur en meer algemeen mag zij aile financiële bijstand verlenen in inbegrip van borgstelling of avalgeving.

Optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

Het voor eigen rekening aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle venichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook. van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

Het voor eigen rekening aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecte-'ren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvig-iheden codr-'dineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiing-'werken door onderaannemers;

De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven, Dit alles in de meest ruime zin.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

Projectmanagement, procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling, training en coaching, interimmanagement, veranderingsbeheer en change management in de meest brede zin van het woord en in alle mogelijke sectoren.

Alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om 17u00.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

Coordonnées
GUSTARE

Adresse
TWEEBRUGGENSTRAAT 11 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande