GUY DE WINNE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GUY DE WINNE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.428.444

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 16.09.2014 14585-0445-018
23/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

111

ia aie 0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GVÁN KC3~PHÁND~LK

i 3 JAN. 2014

DENDERMONDE

riffie

mod 11.1

Qndememingsnr : 0446.428.444

Benaming (voluit) : GUY DE WINNE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 414

9300Aalst

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Heleen DECONINCK te Erpe op 31 december 2013, blijkt dat;; volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van de, aandeelhouders:

Eerste Beslissing: Wijziging aard van de aandelen

De algemene vergadering bevestigt dat de aandelen aan toonder eind december 2011 werden omgezet in aandelen op naam. Zij verklaart tevens over de nodige bewijzen met vaste datum daarvan te beschikken.

Comparanten tonen eveneens het aandeelhoudersregister daartoe.

De algemene vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen om deze wijziging;; weer te geven, en verwijst daarvoor naar de hierna opgenomen aangepaste tekst van de statuten. Tweede beslissing,: Omzetting in euro

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans uitgedrukt in één miljoen'; tweehonderd zestigduizend belgische franken om te zetten in eenendertigduizend

tweehonderdvierendertig euro achtenvijftig cent (¬ 31.234,58), É;

Derde beslissing: Vaststelling toekenning brutodividend.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap bij besluit van de bijzondere algemene;; vergadering van 10 december 2013, in toepassing van het nieuwe artikel 537 WIB92, is overgegaan; tot uitkering aan de aandeelhouders van een brutodividend ten bedrage van 120.000 euro, prorata hun aandelenbezit.

Na inhouding van de roerende voorheffing ten bedrage van 12.000 euro werd aan de? aandeelhouders een nettodividend uitgekeerd van 108.000 euro, prorata hun aandelenbezit.

De aandeelhouders hebben tevens naar aanleiding van gemelde bijzondere algemene vergadering beslist om het netto te verkijgen bedrag geheel aan te wenden voor de volstorting van;; pagemelde inbreng in kapitaal.

Vierde Beslissing: Kapitaalverhoging i

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderdenachtduizend (108.000);: euro, om het te brengen van eenendertigduizend tweehonderdvierendertig euro achtenvijftig;, cent (¬ 31.234,58) euro tot honderdnegenendertigduizend tweehonderdvierendertig euro achtenvijftig cent (¬ 139.234,58) euro, door inbreng in geld, in toepassing van het nieuwe artikel 537 W1B92 en ter uitvoering van de beslissing genomen bij gemelde bijzondere algemenet} vergadering, in het kapitaal van voormeld netto-dividend.

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen, en wordt bij inschrijving volledig volstort,

Inschrijving - Afbetaling

ti

Op deze kapitaalsverhoging werd onmiddellijk tegen pari ingeschreven in geld door de

aandeelhouders voornoemd, met volledige volstorting, zodat de vennootschap uit dien hoofde over tt een bedrag van 108.000 euro beschikt.

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan deze akte

gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Fortis Bank zoals blijkt uit een door voormelde

financiële instelling op 31 december 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en

in diens dossier bewaard zal blijven.

Zesde Beslissing: Herschikking.

De vergadering beslist om de statuten de herschikken, te hernummeren en te coördineren

overeenkomstig het wetboek van vennootschappen en de hierboven genomen beslissingen; in

aansluiting hierop stelt de vergadering, na stemming en goedkeuring, artikel per artikel, de

vernieuwde tekst van de statuten als volgt vast:

HOOFDSTUK I. AARD VAN DE VENNOOTSHAP.

ARTIKEL 1. NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt "GUY DE WINNE",

ARTIKEL 2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijk zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 414.

ARTIKEL 3. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

" De groot- en kleinhandel in fruit en groenten, bloemen en planten, verpakkingsmiddelen, conserven en kruideniers-waren.

" De verkoop op openbare markten van fruit en groenten, bloemen en planten, conserven en kruidenierswaren.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële-, roerende- en,onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken,

ARTIKEL 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

HOOFDSTUK Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

ARTIKEL 5. GEPLAATST KAPITAAL.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegenendertigduizend tweehonderdvierendertig euro achtenvijftig cent (¬ 139.234,58). Het wordt verdeeld in honderd zesentwintig (126) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ARTIKEL 12.

De vennootschap erkent slecht één eigenaar voor ieder aandeel in onverdeeldheid. Zo één of méér aandelen aan een gemeenschappelijk huwelijksvermogen toebehoren of in pand werden gegeven of het voorwerp uitmaken van vruchtgebruik kan de vennootschap, bij betwisting, de uitoefening van de eraan verbonden lidmaatschapsrechten opschorten totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde, ten opzichte van de vennootschap, eigenaar van het aandeel of van de aandelen,

De vennootschap erkent de vruchtgebruiker voor het uitoefenen van de maatschappelijke rechten.

Minderjarige, ontzette of andere onbekwame personen mogen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen aandeelhouder is, eventueel op rekwest "ad hoc" aangeduid door de Vrederechter.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun vennootschapsorgaan of door elke andere persoon aan wie dit orgaan schriftelijke volmacht heeft verstrekt.

De andere aandeelhouders kunnen zich door een aandeelhouder laten vertegenwoordigen aan wie zij een bijzondere lastgeving hebben verstrekt.

HOOFDSTUK ill. BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL 15. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BE-STUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, zal de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, van rechtswege ophouden gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat,

Op de laatste brz, van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 16. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGINGEN.

11 De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en besluiten bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of telecopie, volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Geen enkel bestuurder kan evenwel meer dan een medebestuurder vertegenwoordigen.

21 In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vast-stelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapi-taal of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten. ARTIKEL 19. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

ARTIKEL 20. VERTEGENWOORD1GINGSBEVOEGDHEiD VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de direkteurs voor daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire bepalingen, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door de handtekening van een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, hetzij door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

ARTIKEL 21. OPDRACHTEN.

Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdra-gen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e ti mod 19.1

a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan een directiecomité, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL 24. TOEZICHT.

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van ai de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen en hun vergoedingen vaststellen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding, kunnen zij tijdens hun opdracht, alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERINGEN.

ARTIKEL 25. BIJEENKOMST.

De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei.

,.1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 26. TOELATINGSFORMALITEITEN VOOR DE ALGEMENEVERGADERING.

Om te worden toegelaten tot de vergadering moeten de houders van aandelen per aangetekende brief uiterlijk vijf dagen vóôr de vergadering het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het attest waaruit blijkt dat hun aandelen tijdig werden neergelegd of van het ontvangstbewijs van hun aangetekende zending, en worden verzocht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, waarop hun identiteit wordt genoteerd, evenals het aantal aandelen dat ze vertegenwoordigen.

De bestuurders-vennoten zijn niet verplicht bovengemelde formaliteiten na te leven. ARTIKEL 27. VOLMACHTEN.

ledere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegen-woordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als voor de tconderaandelen is bepaald,

In ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars tcebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

ARTIKEL 28. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

De aandeelhouders kunnen echter eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL 30. STEMKRACHTBEPERKING.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen,

HOOFDSTUK V. MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN  WINSTVERDELING.

ARTIKEL 33. MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. ARTIKEL 34. UITKERING.

De nettowinst wordt als volgt verdeeld

1) tenminste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over het saldo beslist de jaarvergadering rekeninghoudend met de wettelijke bepalingen terzake,

ARTIKEL 35. INTERIMDIVIDEND.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, rt

~ -

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het

lopende boekjaar een interimdividend uit te keren en de datum van zijn betaling bepalen. Deze 3 uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval, , verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur stelt het bedrag van dit interimdividend vast aan de hand van een staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld binnen de twee maanden die zijn besluit voorafgaan. Deze staat wordt door de commissaris nagezien en het verificatie-verslag opgesteld door deze laatste, wordt gevoegd bij hun jaarlijks verslag.

Na een eerste interimdividend mag tot een nieuwe uitkering niet worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

indien de interimdividenden het bedrag te boven gaan van het later door de algemene vergadering vastgestelde jaardividend, wordt het meerdere beschouwd als een voorschot op het volgende dividend.

Een uitkering van een interimdividend of van een dividend in strijd met dit artikel moet door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

HOOFDSTUK V1.ONTBINDING EN VEREFFENING.

ARTIKEL 37. ONTBINDING.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statuaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld,

b) Wanneer het netto-aktief, ten gevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto-aktief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL 39. VEREFFENING.

Alle aktiva van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. is daaromtrent niets beslist, dan worden de in funktie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij docr voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

HOOFDSTUK VII. DIVERSE.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging - coordinatie statuten.

Getekend Heleen DECONINCK, instrumenterend notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 14.08.2013 13427-0188-018
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 22.08.2012 12426-0218-018
16/02/2012
ÿþ Mod'Nord 11.1

hf. ¬ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i~~um~n~~n~~~uu

*120395361

# 1G: Ai

5?,

D2 N C GrfrfiEiel7 N L_

Ondernemingsnr : 0446.428.444

Benaming

(voluit) : GUY DE W1NNE

(verkort)

Rechtsvorm ; NV

Zetel : GENSTE STEENWEG 414 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

De Bijzondere Algemene Vergadering dd. 31 december 2011 heeft volgende beslissing met eenparigheid van stemmen genomen:

Dhr. De Winne Pascal, Gentse Steenweg 414 9300 Aalst, wordt vanaf 1 januari 2012 benoemd als bestuurder met toekenning van een bezoldiging van de NV Guy De Winne en dit met de meest uitgebreide bevoegdheden, uitgezonderd aile financiële handelingen.

De benoeming gaat in op 01/01/2012 en loopt tot 3111212017.

De Winne Guy

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BIjragen bij hë£BèTgiséli StaatsbIac7 -161M//2112 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 19.08.2011 11418-0559-018
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 10.08.2010 10401-0561-018
13/04/2015
ÿþ~ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR1FFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

31 MM 2015

AFDELING >aEgebONDE

Ondernemingsnr : 0446.428.444

Benaming

(voluit) : DE WINNE GUY

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentse Steenweg 414 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging maandaat bestuurders

De Bijzondere algemene vergadering van 30 maart 2015 heeft volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen.

De mandaten van Dhr. De Winne Guy, gedelegeerd bestuurder, Mevr. Nelly Rombaut, gedelegeerd, bestuurder en Dhr. De Winne Pascal, bestuurder worden vanaf heden verlengd voor een periode van zes jaar,, te rekenen vanaf heden en eindigend op 30/03/2021.

De Vergadering verleent décharge voor het gevoerde beleid van de Raad van Bestuur tot op heden.

Dhr. De Winne Guy

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 11.08.2009 09555-0293-018
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 23.07.2008 08438-0069-018
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 23.07.2007 07467-0216-017
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 24.07.2006 06512-0169-015
26/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 22.09.2005 05692-4070-015
04/08/2004 : AA060484
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 06.08.2015 15404-0128-018
06/08/2003 : AA060484
16/08/2002 : AA060484
13/07/2000 : AA060484
05/02/1999 : AA060484
14/02/1992 : AA60484

Coordonnées
GUY DE WINNE

Adresse
GENTSE STEENWEG 414 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande