GUY DECOENE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUY DECOENE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.383.718

Publication

14/02/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i II

" 190928 9*

Oudenaarde

. 05 FEB. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0865.383.718

Benaming (voluit) : GUY DECOENE

(verkort): *

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9520 Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele), Tomt 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :UITKERING DIVIDEND KAPITAALVERHOGING COORDINATIE DER STATUTEN

Uit een akte, verleden voor ons, meester Annelies DE BOUVER, notaris te Sint-Lievens-Houtem, op 27 januari 2014, voorafgaandelijk registratie, blijkt dat

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op zevenentwintig januari.

Voor mij, Annelies De Bouver, notaris te Sint-Lievens-Houtem.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GUY DECOENE", gevestigd te 9520 Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele), Tomt 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het nummer BTW BE 0865.383.718, opgericht (onder de naam GDEC) bij akte verleden voor notaris Janssens Eduard te Sint-Lievens-Houtesp op 12 mei 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 juni 2004 onder nummer 04081292, waarvan de statuten eenmalig werden gewijzigd (waaronder wijziging van de naam in de huidige) bij procesverbaal opgesteld door notaris Eduard Janssens te Sint-Lievens-Houtem op 2 mei 2006, bekendgemaakt in de bijlagers tot het Belgisch Staatsblad op 24 mei 2006 onder nummer 06088090.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om negentien uur dertig onder Voorzitterschap van de Heer D'Hauwers Dirk, nagenoemde enige vennoot, die de bevoegdheden uitoefent toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig de enige vennoot, te weten :

De heer DECOENE Guy Maurice, geboren te Menen op 26 mei 1961, rijksregisternummer 61.05.26 383-56, identiteitskaart nummer 591-294154525, echtgenoot van Mevrouw VAN EEN00 Sabina Jacqueline, wonende te 9520 Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele), Tomt 14.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, zoals hij verklaart.

Die verklaard heeft houder te zijn van alle honderd (100) aandelen van de vennootschap, het maatschappelijk kapitaal van dertigduizend euro (E 30.000,00) vertegenwoordigend.

UITEENZETTING DOOR DE ENIGE VENNOOT

~

Voor- Luik B - vervolg

behouden 1De enige vennoot zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren :

aan het

Staatsblad

II. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende

dagorde



1/ Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart

12013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap,

zijnde een bedrag van vierhonderd tweeënnegentigduizend tweehonderd

jachttien euro drieënzestig cent (e 492.218,63), zoals blijkt uit de

balansen afgesloten per 30 april 2012 (goedgekeurd op 26 oktober

2012) respectievelijk per 30 april 2013 (goedgekeurd op 25 oktober 2013).

12/ Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de

bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

13/ Beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend.

4/ Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in speciën van een bedrag van negentig procent van het tussentijdse dividend, Ste weten vierhonderd tweeënveertigduizend negenhonderd zesennegentig euro (zevenenzeventig cent (E 442.996,77), om het kapitaal te brengen van idertigduizend euro (E 30.000,00) naar vierhonderd tweeënzeventigduizend ;negenhonderd zesennegentig euro zevenenzeventig cent (E 472.996,77), zonder luitgifte of creatie van nieuwe aandelen.

5/ Inschrijving-Volstorting-Vaststelling realisatie kapitaalverhoging.

16/ Aanpassing van de statuten aan de voormelde beslissingen.

17/ Volmacht tot coordinatie van de statuten.

18/ Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope ;van tien ten honderd van het tussentijds dividend.

III. Genoemde Heer Decoene Guy, enige vennoot, zet vervolgens uiteen :

-dat alle bestaande aandelen aanwezig zijn;

-dat hij stemgerechtigd is, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten met eenparigheid van stemmen.

!De enige zaakvoerder van de vennootschap, te weten genoemde heer Decoene IGuy is hier aanwezig en verklaart door zijn ondertekening dezer kennis te ;hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van 1Vennootschappen en desgevallend in de statuten.

(Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

IDe uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

iDe vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over Ivoormelde punten van de dagorde.

'De vergadering vat de agenda aan en neemt volgende beslissingen met 'éénparigheid van stemmen :

Punt 1 - Vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op vierhonderd tweeënnegentigduizend tweehonderd achttien euro drieënzestig cent (E 492.218,63), zoals blijkt uit de

balansen afgesloten per 30 april 2012 (goedgekeurd op 26 oktober

12012) respectievelijk per 30 april 2013 (goedgekeurd op 25 oktober 2013). (Punt 2 - Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

iDe algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, vierhonderd tweeënnegentigduizend tweehonderd achttien euro drieënzestig cent (E 492.218,63) bedraagt.

Punt 3 - Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering

~ ~ }

Luik B -vervolg

;van een tussentijds dividend voor een bedrag van.

De enige vennoot verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal Ivan de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende ;voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Punt 4 - Kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

[De vergadering beslist, onder de voorwaarden van artikel 537 van het Wetboek ;van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijdse dividend, zijnde vierhonderd tweeënveertigduizend negenhonderd zesennegentig euro zevenenzeventig cent (E 442.996,77), om het kapitaal te brengen van dertigduizend euro (E 30.000,00) naar vierhonderd tweeënzeventigduizend negenhonderd zesennegentig euro zevenenzeventig cent (E 472.996,77), door ;inbreng in speciën, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat latere doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Ivan het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Punt 5 - Inschrijving - Volstorting Vaststelling realisatie

kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven in geld door genoemde heer Decoene Guy voor vierhonderd tweeënveertigduizend negenhonderd zesennegentig euro zevenenzeventig cent (E 442.996,77), hetzij negentig procent van toegekend tussentijds bruto-dividend, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

]De enige vennoot verklaart dat deze inschrijving in geld integraal werd ;volstort, zodat een bedrag van vierhonderd tweeënveertigduizend negenhonderd zesennegentig euro zevenenzeventig cent (E 442.996,77) ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekening met nummer BE97 0017 1719 5949 bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis, met maatschappelijke zetel te Brussel, zoals blijkt uit het attest afgegeven door voornoemde instelling op 27 januari 2014, dat aan mij, notaris overhandigd werd, om in het dossier bewaard te blijven.

De vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door inbreng in geld daadwerkelijk werd gerealiseerd.

De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van de voormelde =kapitaalverhoging door inbreng in speciën over een geplaatst kapitaal van vierhonderd tweeënzeventigduizend negenhonderd zesennegentig euro zevenenzeventig cent (¬ 472.996,77) vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Punt 6 - Aanpassing van de statuten aan de voormelde beslissingen.

'De vergadering beslist om de statuten aan de voormelde beslissingen aan tel passen.

Bijgevolg beslist zij, steeds met eenparigheid van stemmen:

!De tekst van de eerste alinea van artikel 5 der statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd

=tweeënzeventigduizend negenhonderd zesennegentig euro zevenenzeventig cent

(E 472.996,77) vertegenwoordigd door honderd vijftig (100) aandelen op 'naam zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde vanj

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

~~ëÏg{sc íF

Staatsblad

n

ff

Voorbehouden aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

[elk één/honderdste in het kapitaal."

(Punt 7 - Coordinatie der statuten.

[De algemene vergadering geeft de opdracht aan ondergetekende notaris De [Bouver om de gecoordineerde tekst van de statuten op te stellen, te [ondertekenen en neer te leggen op de rechtbank van koophandel te [Oudenaarde.

Punt 8 - Machten aan het bestuursorgaan.

IDe vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien ten honderd van het tussentijds dividend [waarvan hiervoor sprake.

TINFORMATIE - RAADGEVING.

IDe notaris wijst partijen er uitdrukkelijk op dat de betaling van de - naar [aanleiding van de uitgekeerde dividenden - verschuldigde roerende Ivoorheffing, overeenkomstig artikel 85 van het Wetboek van [Inkomstenbelastingen dient te geschieden binnen de vijftien (15) dagen te (rekenen vanaf de datum van de beslissing tot uitkering van die dividenden. !De notaris wijst partijen er tevens op dat de creatie van nieuwe aandelen[ 'dient te worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap. De comparanten verklaart volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in leen bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte [van de vijf voorbije jaren.

(AFSLUITING ,De dagorde afgehandeld zijnde en iedere beslissing genomen zijnde met [eenparigheid van stemmen, wordt de vergadering afgesloten om twintig uur.

[De notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen laan de hand van de hem voorgelegde identiteitskaarten, waarvan de nummers hoger in deze akte werd opgenomen.

IDe verschijners verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten !door de vennootschap te dragen ten gevolge van deze akte bij benadering duizend negenhonderd zesenvijftig euro en acht cent (E 1.956,08) inclusief [BTW bedragen.

(ARTIKEL 9 NOTARISWET

:Verschijners in deze erkennen dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft lop de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 ;paragraaf 1 alinea's twee en drie van de Organieke wet Notariaat en heeft ]uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht (

moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije

keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan [door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten lover de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de !rechtshandelingen waarbij zij betrokken zijn en hij moet aan alle partijen [op onpartijdige wijze raad verstrekken.

[

i VOOR GELLIKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

I Tegelijk neergelegd :

- expeditie van het PV van 27 januari 20I4

- kopie bankattest

- coördinatie der statuten

[

I Getekend : Notaris Annelies DE BOUVER

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 25.10.2013, NGL 31.10.2013 13655-0090-012
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 26.10.2012, NGL 26.10.2012 12622-0115-012
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 10.09.2011, NGL 21.12.2011 11645-0236-012
04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 29.10.2010, NGL 29.10.2010 10596-0033-012
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 30.10.2009, NGL 04.11.2009 09841-0135-012
04/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 30.06.2008, NGL 01.12.2008 08836-0313-011
14/11/2007 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 27.08.2007, NGL 09.11.2007 07798-0070-010
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 30.06.2006 06353-0253-012

Coordonnées
GUY DECOENE

Adresse
TOMT 14 9520 VLIERZELE

Code postal : 9520
Localité : Vlierzele
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande