GUY ROTTIERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUY ROTTIERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.969.304

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 04.07.2014 14273-0189-014
06/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Plie i= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

flhI(1flhIll11ll~~~i~1imu1

14 6526

Oudenaarde

2 4 DEC. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr 0453.969.304

Benaming (voluit) : GUY ROTTIERS

(verkort)





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Klein Zottegem 48 - 9521 Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Guy Rottiers ", met maatschappelijke zetel te 9521 Sint-Lievens-Houtem, Klein Zottegem 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0453.969.304, verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 20 december 2013 dat er onder meer beslist werd:

EERSTE BESLISSING

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen van het Wetboek van vennootschappen door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Piet Dujardin, te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, in datum van 16 december 2013 met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

`Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de: Bedrjsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de BVBA ROTTIERS GUY door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Guy ROTTIERS en een; vordering die za! worden toegekend aan mevrouw Kelly DE BRUYCKER naar aanleiding van de: voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het, Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng !n natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de, toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n,a.v, de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en: de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent

onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een

toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 135.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van

de operatie waarin dit verslag werd opgesteld

Wevelgem op 16 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

vennootschappen door het bestuursorgaan in datum van 20 augustus 2013, waarin het belang van

de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Beslissing tot verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van ¬

135.000,00 (honderd vijfendertigduizend euro) om het te brengen van ¬ 18.592,01 (achttienduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent) op ¬ 153.592,01 (honderd drieënvijftigduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent), door inbreng in natura, zoals navermeld.

Deze Kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch als tegenprestatie voor

inbreng, stijgt de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Verwezenlijking van gemelde kapitaalverhoging volstorting

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoten ingeschreven in verhouding tot

hun huidig aandelenbezit, als volgt:

a) door de Heer ROTTIERS Guy, voornoemd, dewelke verklaart een bedrag in te brengen van ¬ 67.500,00 (zevenenzestigduizend vijfhonderd euro) door middel van inbreng in natura van het vorderingsrecht ten bedrage van ¬ 67.500,00 (zevenenzestigduizend vijfhonderd euro) ten aanzien van de onderhavige vennootschap lastens deze inbrenger, gemelde schuld ontstaan zijnde ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrok van de roerende voorheffing) aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, voor heden, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

b) door Mevrouw DE BRUYCKER Kelp, voornoemd, dewelke verklaart een bedrag in te brengen van ¬ 67,500,00 (zevenenzestigduizend vijfhonderd euro) door middel van inbreng in natura van het vorderingsrecht ten bedrage van ¬ 67,500,00 (zevenenzestigduizend vijfhonderd euro) ten aanzien van de onderhavige vennootschap lastens deze inbrenger, gemelde schuld ontstaan zijnde ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrok van de roerende voorheffing) aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, voor heden, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

Vergoeding voor de gedane inbreng

De vennoten, deze die het aangaat vertegenwoordigd als gemeld, verklaren zich unaniem akkoord met bovengemelde inschrijving en volstorting op de kapitaalverhoging, en dit zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met evenredige stijging van de fractiewaarde van aile bestaande aandelen. Bestemming der inbreng - Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging Gemeld bedrag van ¬ 135.000,00 (honderd vijfendertigduizend euro) zal integraal als kapitaal worden geboekt. Dien ten gevolge, stelt de vergadering vast en verzoekt zij mij, notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd van ¬ 18.592,01 (achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent) tot ¬ 153.592,01 (honderd drieënvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

DERD BESLISSING

ingevolge voormelde kapitaalverhoging, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5

Het kapitaal bedraagt ¬ 153.592,01 (honderd drieënvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent), gesplitst in 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van ¬ 135.000,00 (honderd vijfendertigduizend euro) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 597 Wetboek inkomstenbelasting op 20 december 2013,"

VIERDE BESLISSING

r , º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de recente wetswijziging van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist ingevolge gezegde beslissingen en teneinde de statuten aan te passen aan de huidige wetgeving de tot op heden geldende statuten volledig vervallen te verklaren en te rekenen vanaf heden alleen nog de hierna volgende bepalingen van de nieuwe statuten als enige geldende in te roepen:

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt : ""GUY ROTHERS" "

Zij is een handelsvennootschap.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9521 Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem), Klein Zottegem 48

Het doel van de vennootschap is

De Vennootschap heeft tot doel zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- installeren van sanitaire inrichtingen, gas- en mazoutverwarming, verwarming op interstoom, zonne-energie en andere,

- installeren van waterverzachters,

- lood-, zink,- en dakwerken,

- droogmaken van gebouwen,

- handel in sanitaire toestellen, verwarmingstoestellen, materiaal voor dakbedekking, vloeibare gassen, mazout.

- Aankoop, verkoop, huur en verhuur, valorisering van onroerende goederen.

- Uitoefenen van bestuursmandaten en borgstelling voor derden.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag ook haar bedrijvigheid met derden uitoefenen. Het is de vennootschap toegestaan het doel aan te passen indien de omstandigheden dit zouden vereisen.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschapppen, die een zelfde, gelijkwaardige of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Het kapitaal bedraagt ¬ 153.592,01 (honderd drieënvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent), gesplitst in 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van ¬ 135.000,00 (honderd vijfendertigduizend euro) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 597 Wetboek Inkomstenbelasting op 20 december 2013.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Is aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

De Heer ROTTIERS Guv Robert (RR nr. 68.01.12 169-33), geboren te Zottegem op 12 januari 1968, echtgenoot van Mevrouw De Bruycker Kelly, wonende te 9521 Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem), Klein Zottegem 48.

Ingevolge akte statutenwijziging verleden voor notaris Eduard Janssens te Sint-Lievens-Houtem op 10 februari 2004 heeft de zaakvoerder Guy Rottiers een bijzonder mandaat gegeven aan zijn echtgenote De Bruycker Kelly, wonende ter zetel, welke de bevoegheid heeft de vennootschap te vertegenwoordigen inzake ontvangen en afhalen van poststukken, uitvoeren van bankverrichtingen en het voeren van administratie.

e' " r

"

Luik B - Vervnln

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een

andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elk jaar, op éénendertig decemner, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld

overeenkomstig de wet. Het boekjaar loopt van een één januari tot éénendertig december van ieder

jaar.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en

maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële,

industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal, zo wettelijk vereist, de algemene vergadering een of meer

vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder

de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

ZESD BESLISSING

Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte - verslag van revisor  verslag zaakvoerder

Marc SOBRE

Notaris Noordlaan 50 9630 ZWALM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.07.2013 13295-0437-014
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 04.06.2012 12146-0124-014
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 14.06.2011 11162-0251-014
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 24.06.2010 10216-0533-014
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 08.06.2009 09204-0222-013
26/06/2008 : OU046074
21/06/2007 : OU046074
15/06/2005 : OU046074
16/06/2004 : OU046074
27/02/2004 : OU046074
25/06/2003 : OU046074
27/10/2000 : OU046074
29/07/1999 : OU039872
24/09/1997 : OU39872

Coordonnées
GUY ROTTIERS

Adresse
KLEIN ZOTTEGEM 48 9521 LETTERHOUTEM

Code postal : 9521
Localité : Letterhoutem
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande