GUY VANDEVELDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUY VANDEVELDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.067.843

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 11.06.2013 13168-0503-011
18/05/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IJIIIIi1j1111j11111111111

int

Oudenaarde

~ 6 MD 2011

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

o oc 8Li 3

GUY VANDEVELDE

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

9750 Zingem, Omgangstraat 56

OPRICHTING

Bijlagen billet Bëlgiselï Sttsb1d -1$/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats te Kruishoutem op 28 april 2011, "geregistreerd zes bladen twee verzendingen te Kruishoutem op vier mei 2011 Boek 473 blad 18 vak 11. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ea inspecteur ai (getekend) S.De Smet", dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY VANDEVELDE", opgericht is geworden met als vennoot de heer VANDEVELDE Guy, geboren te Oudenaarde op 19 oktober 1962, nationaal nummer 621019-275-42, echtgenoot van mevrouw Corijn Christelle Martha Maurice, geboren te Oudenaarde op 8 april 1965, wonende te 9750 Zingem, Omgangstraat 56.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, niet gewijzigd.

1. De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "GUY VANDEVELDE". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in afkorting "BVBA".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9750 Zingem, Omgangstraat 56.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

3. De vennootschap heeft als doel: - alle activiteiten behorend tot de normale opdracht van de bouwsector in de meest ruime betekenis van het woord;

- het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten), alsmede de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

- aanneming en uitvoering van afbraakwerken, grondwerken, drainerings-, funderings- en rioleringswerken;

- aanneming en uitvoering van alle bouwwerken:

- het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, alsmede het ruimen en opkuisen van bouwterreinen;

- de algemene bouw-, renovatie- en restauratie-onderneming, hieronder ook begrepen het leggen van

chapes, de bekistingswerken, het aanleggen van waterputten in beton, enzovoort;

- de onderneming voor het uitvoeren van cementeerwerk, berapingswerk, enzovoort, zowel binnen- als de

buitenzijde van gebouwen of bouwwerken, het uitvoeren van voegwerken;

- de onderneming voor het plaatsen van gipswanden en gipsplaten, alsmede de plaatsing van

tussenwanden in dergelijk materiaal;

- de aanneming van isolatie-, waterdichtings-, en dakbedekkingswerken;

- de aanneming in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische stoffen,

beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, en andere

materialen.

- de aanneming van alle klinker- en kasseiwerken;

- het plaatsen van natuursteen, sierschouwen, enzovoort;

- het plaatsen van afsluitingen en omheiningen;

- het leggen van opritten en parkings.

- de aankoop en verkoop van alle materiaal en machines die voor voormelde doeleinden noodzakelijk of

nuttig zijn;

- de groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en  produkten, alsmede alle artikelen die betrekking hebben op de uitgevoerde werkzaamheden of daar enigszins verband mee houden;

- alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name: de aankoop, de verkoop, de ruiling, het laten bouwen, de inrichting, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen; in bijkomend geval door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derdepersonen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariëren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus in een flatgebouw, het opmaken van schattingen en expertises, het opmaken van projecten, bouwbegeleiding, consultancy in verband met al deze activiteiten, enzovoort, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

- de bouwpromotie van onroerende goederen.

- het opmaken en uitwerken van ontwerpen en plannen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 28 april 2011.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG (18.550,-) euro vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt integraal geplaatst door de heer Vandevelde Guy voormeld, hetzij voor honderd (100) aandelen of voor achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,-) euro.

De heer Vandevelde Guy voormeld verklaart de honderd (100) door hem geplaatste aandelen te hebben volgestort in speciën, ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro hetzij meer dan één/vijfde.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening bij Fintro te Zingem, op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 21 april 2011 dat mij, notaris, overhandigd is, en in mijn dossier zal bewaard blijven.

De verschijner stelt vast dat aldus het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en volgestort is in speciën ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400,-) euro, som welke vanaf 28 april 2011 ter beschikking staat van de vennootschap.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dal de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Bij overlijden, ontslag of uitsluiting van een zaakvoerder, zal een buitengewone algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen over de aanstelling van een nieuwe zaakvoerder.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria voorzien bij artikel 15 en 141 van het wetboek vennootschappen, is de benoeming van een commissaris niet verplicht en zal iedere vennoot beschikken over de rechten van onderzoek en toezicht die de commissaris bezit, overeenkomstig artikels 137 tot/met 138 Wetboek Vennootschappen.

Zodra de vennootschap niet meer voldoet aan zelfde criteria, zal de eerstvolgende algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een commissaris overeenkomstig artikel 130 totlmet 133 van het Wetboek Vennootschappen.

Verschijner verklaart dat zoals blijkt uit het financieel plan waarvan sprake hiervoor, de bij deze opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar aan de hogergemelde criteria zal voldoen.

7. De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de eerste zaterdag van de maand juni om 20.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste maal in 2013.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Voor-

behouden

aan het

,- Belgisch

'Staatsblad

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal echter aanvangen op 28 april 2011 om te eindigen op 31 december 2012.

Bij het sluiten van elk boekjaar wordt er door de zorgen van de zaakvoerder een inventaris opgemaakt . samen met de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Deze boekhoudkundige documenten worden ter goedkeuring aan de jaarvergadering der vennoten : voorgelegd. Binnen de dertig dagen na goedkeuring zal de jaarrekening neergelegd worden door de zorg van : de zaakvoerder op de wijze voorzien door de wet.

9. Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de ; algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

10. De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het. overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

11. Iedere zaakvoerder, vennoot en gebeurlijk commissaris, zal geacht worden woonst te kiezen ter maatschappelijke zetel, voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

BENOEMING ZAAKVOERDER:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY VANDEVELDE", die bij éénparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door één zaakvoerder.

b) dat als zaakvoerder de heer Vandevelde Guy voormeld aangesteld wordt, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

c) dat het mandaat van genoemde zaakvoerder van onbepaalde duur is.

Daarop wordt de vergadering geheven.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend) notaris Liesbeth Matthys

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte van oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 23.06.2016 16234-0015-010

Coordonnées
GUY VANDEVELDE

Adresse
OMGANGSTRAAT 56 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande