GVW & DL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GVW & DL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.600.495

Publication

01/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Ebe In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 2 SEP, 20114

AFDELING DéISFeMONDE

1110.N91

Ondernemingshr : 0842.600.495 Benaming

(voluit) : GVW & DL (verkort):

Rechtsvorm: VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: OUDE KOUTERDREEF 124 TE 9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte: INVEREFFENINGSTELLING  ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER  VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR  VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOTEN  SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 19 september 2014 dat:

1. De vergadering besloten heeft de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en heeft haar vereffening uitgesproken, te rekenen vanaf heden.

2. De vergadering heeft aan de vennoten de rekeningen voorgelegd sedert de oprichting en afgesloten op

heden.

Elke vennoot heeft een exemplaar van de rekeningen ontvangen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat alle passive werden aangezuiverd er en

er op heden geen passiva meer zijn.

De vennoten hebben inzage genomen in gemelde rekeningen en besluiten deze integraal en zonder enig

voorbehoud goed te keuren.

3. De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen1. gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij, verklaren te aanvaarden.

De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld aile passiva inmiddels aangezuiverd werden,. zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavige akte niets meer te vereffenen valt.

4. Alle vennoten verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te' sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek, Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is. De vennoten verklaren ieder afzonderlijk op de hoogte te zijn van de verhoogde aansprakeiijkheid die in hun hoofde ontstaat overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de, vereffening.

Verder verklaren de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in; evenredigheid met hun aandelenbezit.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één vergadering te besluiten.

5. Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot; persoonlijke ten laste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaar de vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt zij vast dat de, Vennootschap Onder Firma MAN & PL, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

w

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



6. De vergadering der vennoten beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van de heer Guy VAN WAEYENBERGHE, voornoemd.



7. De vergadering der vennoten beslist, rekening houdende met de goedkeuring van de rekeningen, de ontbinding van de vennootschap en afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerders, de heer Guy VAN WAEYENBERGHE en mevrouw Laurin DAYUVEL, voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der vennoten dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerders van rechtswege beOindigd is,

GETEKEND:

Guy VAN WAEYENBERGHE

ontslagnemend zaakvoerder

Laurin DAYUVEL

ontslagnemend zaakoerder

..;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2012
ÿþMod WaM 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : O Q . 6 00 " Li 9 S Benaming

(voluit) : GVW & DL

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : OUDE KOUTERDREEF 124 TE 9240 ZELE (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 06-01-2012 dat tussen de ondergetekenden:

1.de heer Van Waeyenberghe Guy,

wonende te 9240 Zele, Oude Kouterdreef 124.

en

2.Mevrouw Dayuvel Laurin,

wonende te 9240 Zele, Oude Kouterdreef 124.

een Vennootschap Onder Firma werd opgericht, genaamd "GVW & DL", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Oude Kouterdreef 124.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 (duizend) Euro en is verdeeld in 100 (honderd) aandelen die elk 11100ste (één/honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven door de oprichters :

1.door de heer Van Waeyenberghe Guy, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 750,00 (zevenhonderd vijftig) Euro in ruil voor 75 aandelen.

2. door mevrouw Dayuvel Laurin, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 250,00 (tien) Euro in ruil voor 25 aandelen.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

ARTIKEL 1

De vennootschap draagt de naam: "GVW & DL " Vennootschap Onder Firma.

ARTIKEL 2

De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap.

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, en zowel voor eigen rekening als voor

van derden:

- alle mogelijke advies- en of dienstenfuncties op het vlak van bedrijfsbeheer, bedrijfseconomie en

bedrijfstechnische aangelegenheden, de administratie van ondernemingen en alles wat daarmee

rechtstreeks

of onrechtstreeks verband houdt.

- consultancy opleiding, technische expertise en bijstand op voormelde gebieden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehoud aan he Beigisc Staats b I

" iaoiscos

ui

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

1 1 SAN 2a°i1

DENDEReMNDE

11/4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van project management, commercieel advies, administratieve prestaties, en alle bijhorende dienstverlening aan bedrijven en particulieren en dit in de breedste zin van het woord.

- projecten te leiden in verband met de productieverbetering, kwaliteitsmanagement en reorganisatieprojecten, alsook het uitvoeren, begeleiden en leiding geven met betrekking tot infrastructuurwerken, rioleringswerken en grondwerken en betonwerken.

- het onderzoeken van de organisatiestructuur in bedrijven met het oog op de reorganisatie en investeringen.

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op deze domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als tussenpersoon.

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- de organisatie van evenementen, conferenties, tentoonstellingen en (vak)beurzen.

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in de ruimste zin van het woord en zowel in het algemeen als binnen om het even welk specifiek domein of vakgebied.

- Het ontwikkelen en geven van trainingsprogramma's.

Het verlenen van individuele coaching aan het bedrijfsleven in verband met de inhoud van

de geleverde trainingsprogramma's.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- De vennootschap zal, teneinde haar vennootschappelijk vermogen te beheren en te rentabiliseren, mogen overgaan tot beleggen in en beheren van zowel roerende als onroerende goederen welke de vennootschap bezit of in de toekomst zal verwerven en dit uiteraard beperkt tot louter patrimoniaal beheer en zonder daarbij commerciële activiteiten te willen verrichten; zij mag hiertoe alle gebruikelijke juridische handelingen stellen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur; zij kan slechts om wettige redenen

of bij unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. Het minimum kapitaal is vastgelegd op 1.000,00 (duizend) Euro. Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen die elk 11100ste (één/honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien de aandelen opgedeeld zijn in vruchtgebruik en blote eigendom, dan zal de vruchtgebruiker optreden als vennoot op de algemene vergadering.

De aandelen zijn persoonlijke eigendom en kunnen niet overgedragen worden in geval van overlijden, faillissement of kennelijk onvermogen van een vennoot. Evenmin kunnen in een dergelijk geval diens schuldeisers of vertegenwoordigers de ontbinding en vereffening van de vennootschap vorderen.

De aandelen zijn niet vatbaar voor beslag. Schuldeisers van een vennoot kunnen wel beslag leggen bij de vennootschap op de rente en de dividenden die aan de beslagene toekomen, alsmede op het aandeel dat hem na ontbinding van de vennootschap zal toegekend worden."

ARTIKEL 7

Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds de voorafgaande toestemming van de meerderheid van

de vennoten vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 8

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet ten gevolge. Bij overlijden van één van de vennoten kunnen de overblijvende vennoten de aandelen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld in de notulen van de laatste vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden.

Zo er na het overlijden van een vennoot nog slechts één vennoot overblijft, staat het deze vrij de vennootschap te ontbinden dan wel een derde partij de aandelen van de erfgenamen te laten overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld zoals supra vermeld.

Eveneens heeft de vennoot die overblijft de mogelijk de vennootschap om te vormen.

ARTIKEL 9

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch een inventaris doen opmaken, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

ARTIKEL 10

Is vennoot van de vennootschap: ieder die zich akkoord verklaard heeft met de statuten, minstens één aandeel heeft onderschreven en als zodanig is aanvaard. Aanvraag tot opname als vennoot of onderschrijving van een aandeel betekenen tevens volledig akkoord met de statuten.

ARTIKEL 11

Over de aanvaarding van een nieuwe vennoot wordt beraadslaagd door de vergadering der vennoten, die

moet beslissen bij gewone meerderheid der aanwezige leden.

ARTIKEL 12

De volgende persoon wordt als niet statutaire zaakvoerder benoemd:

1. de heer Van Waeyenberghe Guy, voornoemd;

2. mevrouw Dayuvel Laurin, voornoemd.

De vennoten en de zaakvoerders die in naam en voor rekening van de vennootschap de activiteiten en handelingen binnen het kader van het statutair doel hebben verricht, kunnen hiervoor bezoldigd worden.

De zaakvoerders kunnen worden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders bij gewone meerderheid. De zaakvoerders kunnen vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan alle vennoten. Voor de uitwerking van dit ontslag is geen statutenwijziging vereist.

Iedere ambtsbeëindiging en infunctietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig artikel vierenzeventig van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 13

Indien er in de vennootschap meerdere zaakvoerders benoemd zijn, dan zijn zij afzonderlijk bevoegd om de

vennootschap bij alle handelingen te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 14

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wettelijke voorschriften inzake de boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen en het wetboek van vennootschappen.

De rekeningen van de vennootschap worden ieder jaar op het einde van het maatschappelijk jaar afgesloten. De zaakvoerder(s) maken de inventaris, de balans en de resultatenrekening op.

De jaarrekening van de vennootschap wordt goedgekeurd door de vereniging der vennoten ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

ARTIKEL 15

Over de toewijzing van de winsten van de vennootschap zal de vergadering der vennoten vrij kunnen

beslissen.

ARTIKEL 16

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de tweede woensdag van de maand juni om

20.00 u en indien deze dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze

goed- of afkeuren en stemmen over de te geven kwijting aan de zaakvoerder(s).

Bij wijziging van de statuten is een éénparig besluit van de beherende vennoten en een drie/vierde

meerderheid van de stille vennoten vereist.

ARTIKEL 17

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van het jaar.

"

"

ARTIKEL 18

Alle bepalingen van de artikelen 1832 tot en met 1872 van het Burgerlijk Wetboek, alsmede van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen waarvan bij deze statuten niet op geldige wijze is afgeweken zijn van toepassing. Ingeval van nietigheid van één of meer clausules van deze akte blijven alle overige bepalingen ervan de partijen tot wet strekken.

OVERGANGSBEPALINGEN

Vestiging werkelijke zetel

De comparant beslist om de werkelijke zetel te vestigen te 9240 Zele, Oude Kouterdreef 124.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en zal

worden afgesloten op één en dertig december 2012.

De eerste algemene vergadering zat gehouden worden in het jaar 2013.

Bekrachtiging handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek Vennootschapsrecht  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01-01-2012 tot op heden.

De oprichters erkennen ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Volmacht BTW / Ondernemingsloket

De comparant verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de BV. CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, ingeschreven in het RPR Dendermonde onder het nummer 0479.812.775, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de inschrijving van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen.

Gedaan te Zele op 06-01-2012.

Van Waeyenberghe Guy,

oprichter en zaakvoerder

Dayuvel Laurin,

oprichter en zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GVW & DL

Adresse
OUDE KOUTERDREEF 124 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande