H & B

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H & B
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.302.412

Publication

22/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbias

lIl

111111*111111. 1.12111 JI!i

Ondernemingsnr : 0471.302.412

Benaming

(voluit) : H & B

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Baasrodestraat 138 - 9280 LEBBEKE

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Bij bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2011 werd het volgende beslist :

1) De algemene vergadering beslist om zelf de vereffeningsrekeningen te controleren.

2) Na controle van de vereffeningsverrichtingen en van de door de vereffenaar opgestelde rekeningen, keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

De algemene vergadering keurt de rekeningen goed welke afgesloten zijn op 07 april 2011,

evenals de bestemming van het daarin vermelde overschot en van de vereffeningsdividenden.

3) De vergadering verleent volledige en onbeperkte decharge aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat.

4) De boeken en stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Walraevens Leo,

wonende te Baasrodestraat 138 te 9280 Lebbeke, die ze moet bewaren gedurende

een termijn van vijf jaar.

WALRAEVENS Leo

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

08/04/2011
ÿþ" ~ mod 2.1

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ll

*11053394

Ondernemingsnr : 0471.302.412

'..1hilr`lt= tibU'" t--11, ,a o1VK VAN'''.-."-''7-..

2 9. 03. 2011

DENDER eçiebDE



Benaming : H & B

(valwit)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Baasrodestraat 138

9280 Lebbeke

Onderwerp akte : VRIJWILLIGE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijk uit een akte verleden voor Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 15E: december 2010, geregistreerd te Meise op 23 december 2010, boek 5/425 blad 36 vak 8, dat werd; gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap) met beperkte aansprakelijkheid "H & B", met zetel te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 138, met..: ondernemingsnummer 471.302.412, waarbij besloten werd de vennootschap voortijdig te ontbinden:! zodanig dat zij vanaf 15 december 2010 nog enkel bestaat voor haar vereffening.

Om zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft de' zaakvoerder een verslag opgesteld tot rechtvaardiging van de ontbinding van de vennootschap en heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:: aansprakelijkheid "PARMENTIER Guy BV", vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier,: bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2900 Schoten, Theofiel Van Cauwenberghlei 12A, verslag:: uitgebracht over de staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig oktober tweeduizend en tien.

De conclusies van de voormelde bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht,;: in uitvoering van art.181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap; met Beperkte Aansprakelijkheid "H & B" kan ik verklaren:

Dat de staat van actief en passief opgesteld door het bestuursorgaan per 31 oktober 2010 van;'. genoemde vennootschap de netto-vermogenstoestand ten bedrage van 7.023,00 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latenter belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen.

;: De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

. Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en', voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 22 november 2010

(getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder

Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt het ontslag vast van mevrouw Anny HEYVAERT, wonende te 9280:: Lebbeke, Baasrodestraat 138, als zaakvoerder van de vennootschap, dit ingevolge de ontbinding en:. invereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering besluit aan te stellen als vereffenaar: de heer Leo WALRAEVENS, wonende: te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 138 die alhier verklaart zijn benoeming als vereffenaar te: aanvaarden. Deze benoeming geschiedt evenwel onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank van koophandel.

Aan de vereffenaar wordt volledige individuele bevoegdheid verleend om namens del' vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn alle bevoegdheden;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.'

t

nad 2.1

toegekend omschreven in artikel honderd zesentachtig en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering nodig

" heeft.

De vereffenaar zal zich, vooraleer zijn werkzaamheden aan te vatten, een staat van actief en passief laten overhandigen door het bestuursorgaan die de juiste vermogenstoestand weergeeft ten dage van de invereffeningstelling. Hij dient geen inventaris te laten opmaken. Bij de uitvoering van zijn opdracht kan hij, onder zijn verantwoordelijkheid een deel van de machten delegeren aan één of meerdere bijzondere gevolmachtigden. De duur van de opdracht gaat in op heden en geldt voor onbepaalde duur tot beëindiging van de zijn opgedragen taak. Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering der vennoten toch zou beslissen tot het uitkeren van een bezoldiging.

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar dewelke gelast wordt met de indiening van het verzoekschrift tot homologatie door de rechtbank van koophandel van de aanstelling van de vereffenaar.

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering om de statuten als volgt aan te passen, in functie van de coördinatie, rekening houdend met de vereffeningstoestand van de vennootschap.

Alle artikelen worden opgeheven en vervangen als volgt:

Artikel 1.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "H & B". Deze benaming dient steeds gevolgd te worden door de woorden "in vereffening".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat met ingang vanaf vijftien december tweeduizend en tien nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel van alle vlees en vleeswaren, charcuterie, vlees van geslacht gevogelte, konijnen en wild, vis, schaal- en schelpdieren, producten van de broodbakkerij, producten van de banketbakkerij, producten van de suikerbakkerij, belegde broodjes, fruit, groenten en aardappelen, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, wijn, geestrijke dranken en andere dranken, roomijs en consumptie-ijs en alle aanverwante producten, zowel diepgevroren, onverpakt als verpakt. Deze opsomming is niet beperkend, doch slechts aanhalend. Zij mag alle vergunningen, brevetten of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Slagerij. Beenhouwerij.

Alle traiteurs- en cateringdiensten en aanverwante activiteiten, zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren.

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren, dranken en horecaproducten in het algemeen. Restauratiehouder. Tussenpersoon in de handel.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen. De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap wordt, zolang de vereffening nog niet is afgesloten, gevestigd te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 138.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 eur). Het is verdeeld in negenhonderd (900) aandelen met fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige en individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in artikel honderd zesentachtig en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

Artikel 7.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden'-----'-------' '------ --- -- ------'-'----------'----

aan het' Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van elk jaar en eindigt op dertigjuni

Belgisch van het daaropvolgende jaar.

Staatsblad Artikel 8.

---1---`

. ~ De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van december om

negentien uur op de zete van de vennootschap.

Artikel 9.

Er worden geen bijzonder voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11. Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering samen om ! ~ kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening en waarbij de vergadering zal worden verzocht om de rekeningen goed te keuren.

i . Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend

en is de vereffening gesloten ~ Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van do! vennootschap zullen worden bewaard. VOLMACHT.

' Er word volmacht verleend aan:

PlUpEVERAERT.~ ' 42.bs820OManpo~'

ra N~kV~ALRAEVE|`. Kasteelstraat ~ 42, te 70 9255 Lut DEGRANDE, Kasteelstraat 170. 9255 Buggenhout; : met macht tot indeplaatsstelling en met de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te breden, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ' pndexnemings1ohet. teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, ` , schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

~ .

~ .

. VOOR EENSLU|OENO ANALYTISCH UOTREKSEL

-

:Nobaris Marianda MOYSON

! ~

In bijlage: afschrift akte - verslag zaakvoerder  staat activa en passiva  verslag bed rjfsrevisor

 homologatie benoeming vereffenaar.

°

~

GiCt

ccx

04

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris. hetzij van de persoto)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derdente vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

29/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 12.11.2010, NGL 26.11.2010 10613-0297-008
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 08.12.2009, NGL 05.01.2010 10003-0011-009
29/12/2009 : DE061278
19/12/2008 : DE061278
17/12/2007 : DE061278
29/12/2006 : DE061278
30/12/2005 : SN061278
03/01/2005 : SN061278
12/01/2004 : SN061278
17/02/2003 : SN061278
22/01/2003 : SN061278
22/04/2002 : SN061278
29/11/2001 : SN061278
16/02/2001 : SN061278
09/03/2000 : SNA010585

Coordonnées
H & B

Adresse
BAASRODESTRAAT 138 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande