HAESEBEYT AN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HAESEBEYT AN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.469.215

Publication

27/01/2014
ÿþ`_...~." ~ l

be

Bi

ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*19026112

NEERGELEGD

i 6 JAN, . 2044

RECHTBANK VAN

KOOQHANa~sifhTé GENT

Ondernemingsnr: n 5 G}

Benaming

(voluit) : HAESEBEYT AN

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel Haute 33 - 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte van 01 januari 2014 tot oprichting van een Vennootschap onder Firma.

1. Oprichters- vennoten: Mevrouw Haésebeyt An wonende te 9860 Oosterzele, Houte 33, De Heer Goeman Gert wonende te 9860 Oosterzele, Houte 33 én Mevrouw Haesebeyt Evelyn wonende te 9620 Zottegem, Provinciebaan 30,

2. Maatschappelijk naam: HAESEBEYT AN

3, Rechtsvorm: Vennootschap onder Firma

4. Zetel van de vennootschap: Houte 33 - 9860 Oosterzele

5. Duur van de vennootschap: onbepaalde tijd

6. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, als voor rekening van derden, uitbating van drankgelegenheid, caféuitbating, uitbating van kans- en caféspelen. Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen, De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle uitbatingzetels en bijhuizen oprichten of aankopen en ze overdragen aan andere vennootschappen en particulieren. Beheren van het eigen patrimonium, Het verkrijgen en behouden van: onroerende goederen: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden. De. handel in onroerende goederen, het stellen van alle hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het verhuren van deze onroerende goederen,... Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen, De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van: aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. In het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen,: onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende ais onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar' maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken' en die haar door de wet niet verboden zijn. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen, rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden. De vennootschap kan zich ten gunste, van derden borgstellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere': zekerheden verstrekken.

7. identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke Vennoten: Mevrouw Haesebeyt An, De Heer Goeman Gert en Mevrouw Haesebeyt Evelyn

8. Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen van 5,00 euro elk. Het kapitaal werd geheel onderschreven in geld. Alle vennoten zijn hun verplichtingen nagekomen bij oprichting van de vennootschap.

9. Boekjaar: Het boekjaar loopt telkens van één januari tot en met eenendertig december.

10. De jaarvergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van juni om 14 uur.

11, Verdeling van het resultaat De algemene vergadering van aandeelhouders beslist jaarlijks over de

bestemming van het resultaat.

12. Aanwijzing van de persoon die gemachtigd is de vennootschap te besturen en te verbinden: Mevrouw Haesebeyt An, zij is aangesteld als zaakvoerder. Zij kan alleen optreden in naam van de vennootschap zoals bepaald in de statuten.

13. Tijdelijke bepaling: Het eerste boekjaar vangt aan bij verkrijging van rechtspersoonlijkheid en eindigt op eenendertig december 2014. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

14. Aanvullende bepalingen: De hoger genoemde vennoten verkraren hun mandaat té aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding verzet, tot zaakvoerder wordt benoemd: Mevrouw Haesebeyt An. Tot werkende vennoten worden benoemd:.Mevrouw Haesebeyt Evelyn en De heer Goeman Gert.

15. Volmacht werd verleend aan Boekhoudkantoor Vervaet J. BV ovv BVBA, Houte 137, 9860 Oosterzele, vertegenwoordigd door Mevrouw Jessica Vervaet, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank ván ondernemingen en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften en het verrichten van aile overige formaliteiten bij de betrokken administraties.

Mevrouw Haesebeyt An,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor-,00ülen aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

30/12/2014
ÿþ Voor-. Mod Word 11.1

behoíacíërï ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aán liet

6eigiscb

Staatsblad

11181101

B

BELGIf

l r E ER G E L E G D

2014 0 S -12- 2on

RECHTRANi{ VAN

aATS$~Ai?" OPHAM:P..rLffM

GENT



MONITEU

19 -12-

LGISCH S

Ondememingsnr : 0544.469.215

~'" ~ Benaming

(voluit) : HAESEBEYT AN

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Houle 33 - 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderweg_akte : Ontslag werkend venoot en benoeming werkend vennoot

DL

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 24 november 2014 werd

met eenparigheid van stemmen het ontslag van Haesebeyt Evelyn vanaf heden aanvaard.

e Hierbij werd eveneens aanvaard de benoeming van Rita Vandénabeele als werkend vennoot vanaf heden. Zbe

Zaakvoerder

e Haesebeyt An

rn

d

g q

N

rl

Óe)difflIe..etw L4uiklemeduerp:: Lestes. ::i0few 1timlEa3eiteltffle iillftikltRtRiiterffilleriW¬ felietklifflcll'i'rpsigiseer(4ta)

~ e iretkttestrem tei steiu W akr~ael t19 ertestem9seei

r1veitee:: I~ ~ I#~itllt~l~itii~

Coordonnées
HAESEBEYT AN

Adresse
HOUTE 33 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande