HAJP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAJP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.793.336

Publication

02/04/2014
ÿþ mod 11.1





i 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

9072352*

11111

NEERG:.:-L ES3 D

2 1 MAC 2914

REC iµ

KOOPH,~I~`~~_. '

Ondememingsnr : OS4 8 93 .13G

Benaming (voluit) : HAJP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 61 bus 1 9800 Deinze

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Peter De Proft, op 20 maart 2014, neergelegd ter registratie, dat:

1. De Heer DE WAELE Kristof Alexis A, geboren te Hasselt op 12 september 1973, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9800 Deinze, Kapellestraat 19

2. De heer DE LETTER Sven, geboren te Eeklo op 20 november 1975, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9690 Kluisbergen, Stationsstraat 5/0004.

Ondergetekende notaris verzocht hebben een BVBA met als benaming "HAJP", op te stellen, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 18.600,00 ¬ , volstort ten belope van een derde, te weten door de Heer DE WAELE Kristof voor ¬ 3.720,00 en door de Heer DE LETTER Sven voor ¬ 2.480,00, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE61 1430 8928 0117 bij de FINTRO Bank, kantoor te 9800 Deinze, Kastanjelaan 4A, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAJP" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 10 maart 2014, hetwelk door de notaris ten kantore bewaard zal worden in het dossier van de vennootschap.

De statuten vermelden onder meer in het bijzonder:

A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.- Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "HAJP".

Artikel 2.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Markt 61 bus 1.(...)

Artikel 3.-Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelnemingen met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. Onderneming voor verkoop van bloemen en planten en bijhorigheden zoals plantenschalen, tafel-, kerk- en zaalversiering, bloemenkransen, kussens, kiststukken, droogbloemen, snijbloemen, kaarsen, aardewerk, glaswerk, meststoffen en bloemaarde, bloemstukken uit zijde.

2. Het kopen en verkopen, invoeren en uitvoeren, zowel klein- als groothandel, van alle fantasieartikelen, textiel- en geschenkartikelen allerhande, meubelen en aanverwanten. Eveneens lederwaren, maroquinerie-artikelen, glaswerk, rotanartikelen en kleine elektrische apparaten.

3. De import en export, aan- en verkoop, handelsvertegenwoordiging, van alle meubels en meubileringartikelen, schilderijen, gravures, antiquiteiten, tapijten en juwelen.

4. Het organiseren van alle soorten evenementen;

5. Het deelnemen aan alle soorten evenementen; 5bis. Onderneming van grafische en interieurvormgeving;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

arod 11.1

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  en financiële verrichtingen operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken , houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaalondernemingen.

7. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de meest ruime zin, met uitzondering van adviesverlening inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

8. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

9. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

10. De aan en verkoop, de in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

11. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

12. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

13. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

14. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante, of aanvullende activiteiten; ze kan verder hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en 1 of administratie.

15. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

16. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij best geschikt zou achten.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

in het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk dcel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, (...)

B. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.- Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op Kapitaal vennootschap ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. (" )

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 15. - Benoeming-Ontslaq van een zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, benoemt zijn onder haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap

Artikel 18. - Intern bestuur

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

Indien er meer dan één zaakvoerder werd benoemd in de vennootschap, kunnen de zaakvoerders afzonderlijk bestuursdaden stellen tot een bedrag van twaalf duizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00). Bestuursdaden voor een bedrag van meer dan twaalf duizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00) daarentegen, dienen door tenminste twee zaakvoerders te worden goedgekeurd.

Artikel 19. - Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meer dan één zaakvoerder werd benoemd in de vennootschap, kunnen de zaakvoerders afzonderlijk bestuursdaden stellen tot een bedrag van twaalf duizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00). Bestuursdaden voor een bedrag van meer dan twaalf duizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00) daarentegen, dienen door tenminste twee zaakvoerders te worden goedgekeurd.

Artikel 20. - Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

(" " )

F. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand februari om 19 uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Artikel 23. -- Bijeenroeping -- Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen, kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering, vermeldt de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen en wordt gericht tot de vennoten, alsook de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voar-

beiaouden

aan het

Belgisch

L___ Staatsblad

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten,

zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 24. - Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de

vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 25. - Besluiten buiten de agenda-Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de

aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat onverminderd de

mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te

bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle

punten van de aangekondigde agenda.

Artikel 26. - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren,

kan de uitoefening van de eraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon

daartoe schriftelijk is aangewezen.

Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Artikel 27. - Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergaderinq

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze

ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone

meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Artikel 28. - Buitengewone algemene vergadering -- Statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij

kan over een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en

besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierde van de stemmen

verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

(...)

G. INVENTARIS  JAARREKENING -- RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 30. - Boekjaar - Rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september van het volgende jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 31. - Bestemming van de winst-Reserve

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle [asten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

H. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 32. - Ontbinding - Vereffening - Verdeling

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar,









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor zij de vereffening afsluiten, moeten) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.



TITEL III - TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf 1 april 2014 en eindigt op 30 september 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van februari van het jaar 2016 om

19.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden ais zaakvoerders aangesteld:

- De Heer De Waele Kristof, voornoemd

- De Heer De Letter Sven, voornoemd

Dewelke alhier verklaren dit mandaat te aanvaarden.

4. Bezoldiging zaakvoerders

Het mandaat van de zaakvoerders zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

5. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 maart 2014 en aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

6. De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschappen aan als bijzondere gevolmachtigden:

1. "FERROCONSULT" BVBA met zetel te 9800 Deinze, Kastanjelaan 4 B en haar zaakvoerders, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de machten worden verleend teneinde het nodige te doen tot aanvraag van alle papieren en alle inschrijvingen ln de noodzakelijke diensten, om de vennootschap 'HAJP te kunnen laten fungeren

2. CAMFISC" BVBA met zetel te 9870 Olsene, Grote steenweg 131 en haar zaakvoerders, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de machten worden verleend om volgende taken te verrichten voor de vennootschap HAJP:

* het voeren van de boekhouding, opstellen van de balans, BTW-aangiften te doen en belastingsaangifte op te stellen.

* controles bij de openbare diensten te voeren zoals bij de BTW, de belastingsdiensten en andere openbare diensten en besluiten te mogen treffen en eveneens de bezwaarschriften op te lossen.

getekend door notaris Peter De Prost te Deinze

J,

~, ~

if~~~

.. 7R i c-k-f i fek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
HAJP

Adresse
MARKT 61 BUS 1 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande